Distributor Kamera Polresi Badan Polisi ing Singapura

WIFI / 4G Live Streaming, Paling Cilik, Bobot Cahaya, Wengi wengi, Deleng Angle View AES256 -

Kamera sing dienggo awak kanggo Kantor Polisi & Keamanan

Ing Asia, wilayah sing diarani polisi polisi nganggo kamera awak kanthi cepet tambah nyuda kekerasan ing antarane pejabat polisi lan warga negara. Pranyata dipercaya manawa panyebaran teknologi kamera awak bakal njlentrehake tanggung jawab pejabat polisi, saéngga ningkatake kaslametan warga.

Polisi percaya manawa kamera sing nganggo awak bisa ningkatake kemampuan para perwira polisi kanggo nelusuri lan ningkatake transparansi lan tanggung jawab babagan operasi polisi. Sawetara wong nganggep manawa kamera sing nganggo awak bisa ndadekake pejabat polisi nggoleki kanthi luwih objektif, tanggung jawab lan transparan, saéngga ningkatake efektifitas penegak hukum. Nanging, sawetara Anggota prihatin amarga pejabat polisi bisa mutusake "nyathet utawa ora kanggo ngrekam lan nalika miwiti ngrekam" lan pejabat polisi dhewe ora direkam, kamera nganggo awak bisa uga ora bisa nampilake kedadeyan kasebut kanthi komprehensif lan adil.

Sistem Monitor Video Live OMG Integrasi 2.0

Sistem Monitor Video streaming OMG Live 2.0.1 1280x

fitur

  • Dhukungan GPS lokasi sing adoh
  • Video Live Remot Urip
  • Komunikasi 2 Cara Komunikasi
  • SOS tandha tandha

New


Video


Kamera Worn Body Liveing ​​streaming 4G


Kamera Awake Dipakai


Kamera Kepala Setel - Dhukungan Operasi


aksesoris


Sing Kita Nglayani

Government

Keamanan Keamanan

Mal, Kondom & Konstruksi

Others


Artikel


59641 Total Views 642 Views Dinten iki
Print Friendly, PDF & Email

Mlebu istilah panelusuran:

  • bodyworn abah (2)
  • Kamera (ermeņa (2)
  • kamera omg (2)
  • አምሮን እንዴት ማስተካከል (2)
  • Iya magana (1)
  • kepala polisi dipasang gunung dvr (1)
  • የሰውነት ንዝረት (1)