Singapura Top Mini GPS Tracker Pribadi pikeun Autism / Autistic Kids & Dementia Sepuh

Solusi OMG - GPS Tracker

Aplikasi mobile OMG GPS nyukcruk ngarobah alat Android, ios, atanapi Windows anjeun ka alat tracking GPS. Ku masang aplikasi ieu dina alat jalma anu anjeun hoyong lagu, anjeun tiasa ngawas tempatna dina wéb ieu. Anggo léngkah-léngkah ieu pikeun ngamimitian nyukcruk anggota kulawarga, babaturan, pagawé atanapi aset perusahaan.

Produk New

GPS Watch pikeun Barudak & Budak anu Autisme

Tag: budak anu autisme, kabutuhan khusus anak, track GPS pikeun budak, alat tracking GPS gps, tracker budak, alat pelacak kanggo budak, tracker anak

Barudak anu autisme sareng kabutuhan khusus anu sanésna gaduh waktos sesah berinteraksi sareng jalma-jalma sapertos henteu milih komunikasi sacara lisan. OMG GPS Tracker mangrupikeun solusi pemantauan anu dirancang pikeun kolot anu gaduh barudak autistic. Nalika murangkalih anu autis ngumbara, kolotna ngan saukur tiasa ningal lokasi dina aplikasi anu diunduh dina smartphone. Ieu ngaleungitkeun kabutuhan sauran darurat ka pulisi atanapi kanggo sering panik.

Kalayan bantosan téknologi GPS, jam-jam ieu tiasa mendakan anak kalayan gelar anu saé akurasi. Nganggo aplikasi dina smartphone Anjeun, kantun tingal peta sareng anjeun bakal tiasa ningali lokasi pasti anak. Jam pangawasna ogé tiasa nampi sareng maénkeun pesen sora, anu hartosna sepuh tiasa ngarékam pesen sora pikeun ngarahkeun budak deui ka jalan aman. Alatna ogé ngamungkinkeun tindakan minangka ponsel, anu ngamungkinkeun anjeun nyauran éta anak sareng nangtukeun lokasi pasti.

GPS Tracker pikeun Pasén Dementia

trcker, tracker pikeun penderita pikun, alat pelacak kanggo sepuh, alat pelacak

batur

Tag: gps tracker, alat pelacak, alat pelacak gps, tracker gps mini, tracker gps leutik, tracker gps pribadi, alat GPS, tracker gps, alat tracker lokasi, track track gps terbaik, tracker GPS, sistem pelacak GPS

Tag: trackps gps terbaik, tracker pikun, tracker manula, alat GPS, tracker gps, tracker gps, tracker gps pikeun demén, tracker gps pikeun sepuh, pelacakan pelacak GPS pikeun sepuh, alat pelacak gps, sistem pelacak GPS, sistem tracker. mini GPS gps, tracker gps pribadi, gps alit


Artikel

 

pesen ayeuna

64477 Jumlah Tampilan 58 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email