Tentang Kami

GPS040D - iHelp 2.0 Kokolot Dementia GPS Trackers Key Chain - Produk Dipilih dina WartaSingapura Channel 8 News (27 Aug 2017)

Leyuran OMG - Kami nyayogikeun solusi téknologi anu jembar sapertos pencegahan ragrag, alarm darurat / marabahaya, pelacak GPS sareng kaméra kaamanan. Pangasuh pikeun pangasuh dina meringankeun beban fisik sareng émosina akibat tina tuntutan ngurus cacat atanapi sepuh.

System vCare Smart Imah Kaamanan WiFi / 3G

vCare nyaéta sistem alarm kaamanan anu tiasa dianggo pikeun sepuh, di bumi. Sistem ieu nyayogikeun kombinasi panggunaan, kalebet kaamanan bumi, gaya hirup anu séhat sareng perawatan pikeun manula. Éta ngamangpaatkeun jaringan dobel (WiFi sareng GSM / 3G atanapi 4G) pikeun ngirimkeun inpormasi pikeun memicu alarm - metoda saderhana, aman sareng gancang.

Naha anjeun dina kantor atanapi dina perjalanan bisnis luar negeri, vCare aya sareng anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil terang status sistem alarm anjeun pinter, ngawaskeun bumi sareng ngurus kolotna. Éta malah mungkin pikeun pariksa tingkat asor sareng suhu imah (di jero ruangan sareng luar). Kalayan vCare, anjeun tiasa mastikeun kasalametan sareng kaamanan anjeun.

Nyegah ragrag & gampang dilacak manula

Monitor Pencegahan ragrag nirkabel

Ragrag kami Pencegahan Kaluar Alarem anu gampang ngagunakeun: Sambungkeun beurat sensing ranjang Pad, korsi Pad, atawa lanté mat ka monitor pencegahan ragrag. Saterusna nempatkeun beurat-sensing tekanan Pad dina ranjang atawa korsi, handapeun nyicingan hiji di résiko ragrag atawa wandering. Beurat sensing Mats lanté disimpen ku ranjang atanapi panto. Nalika nyicingan hiji nyoba neangan nepi, tekanan anu dikaluarkeun tina ranjang atawa korsi Pad atanapi dilarapkeun ka mat lanté, nu ngémutan caregiver ku alarm karungu, pager sepi, alarem lorong, lampu panggero darurat, atawa monitor sentral ngarah bisa nyadiakeun bantuan nalika diperlukeun.

Pikun / Sepuh / Barudak GPS Tracker & Fall Detector

 

45775 Jumlah Tampilan 40 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Solusi OMG - Dileler Singapura 500 Enterprise 2018/2019

Solusi OMG - Top 500 Company di Singapura 2018

Whatsapp Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333-4466

Jakarta + 62 8113 80221

marketing@omgrp.net

Bérita paling énggal