Produk - Alarm Panik Darurat

video

Alarm Panpis darurat pikeun bumi

Lines01

Darurat Panic Alarm pikeun Gedong Komérsial Rumah sakit & Sepuh Perawat

Lines01

Sistim Panggilan Kacilakaan Handicap

Lines01

Gerak Sensor Alarm

Lines01

Alarm pribadi

Lines01

System telepon di antara kamar jeung kamar

Lines01

batur

Lines01

Alzheimer, pikun Produk pikeun kanyamanan & Kasalametan

Alzheimer, pikun sareng kaayaan sanésna anu nyababkeun leungitna mémori nyaéta tukang-kahirupan - pikeun jalma anu hirup sareng kaayaan na pikeun anu janten caregiver. Kabingungan, ngisolasi, leungitna rasa kaamanan sareng sénsitip tiasa ngirangan kualitas hirup pikeun kulawarga sareng profésional perawatan.

Solusi OMG nawiskeun rupa-rupa produk Alzheimer anu dipilih-leungeun pikeun ngagentos teu aya gangguan jalma sareng ngabantosan aranjeunna hirup dina lingkungan anu aman kalayan raos kamerdékaan. Naha miara pasien Alzheimer dina kapasitas profésional atanapi paduli hiji anu dipikacinta di bumi, toko Alzheimer tiasa ngabantosan anjeun mendakan produk anu pas pikeun ngajantenkeun hirup langkung gampang, aman sareng langkung pikaresepeun!

Pencegahan ragrag

GPS Tracker pikeun Pasén Dementia

Saha Kami Nyayogikeun

6705 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email