Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager, Range 260ft [3 SOS Kancing + 2 panarima] (EA029)

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 1

  • Nirkabel Caregiver pager kalawan tombol 3 SOS + 2 panarima, gagasan anu keur Caregiver na Sabar / manula / Barudak bari nelepon pikeun pitulung di imah. Ulah kudu ngagorowok nyekel perhatian.
  • Tombol SOS nyaeta IP55 waterproof, bisa nempatkeun dina kantong atanapi ngagantung dina beuheung kalawan lanyard (kaasup). Kisaran operasi ieu 260ft di wewengkon OPEN.
  • instalasi gampang. Taya wiring, ngan nyolok receiver kana outlet, sarta masangkeun eta kalawan tombol SOS, mangga parios léngkah dina gambar.
  • Ngaropea na Expandable. Unggal panarima nirkabel bisa digawekeun ku 20 pamancar (tombol SOS / push tombol / sensor) di paling na unggal pamancar bisa pakakas musik béda atawa sarua.
  • FCC, RoHS Certified

Panjelasan Produk

ukuran: 3 SOS Kancing + 2 panarima

Nirkabel Caregiver Button Caregiver pager kalawan IP55 waterproof SOS Telepon Button pikeun Caregiver System Siaga kalawan nirkabel Range 260ft (3 tombol SOS + 2 panarima) Lanyard Kaasup

Fitur tina panarima
Tegangan plug- dina panarima: 110V
Expandable kana sababaraha panarima pinter atanapi pamancar: <nepi ka 20
kakuatan Gawe di kadali jauh: <10mw
Volume Range: 25 ~ 110dB
Suhu bisa dipake: -15 ℃ ~ 60 ℃

Fitur sahiji tombol SOS
IP55 waterproof
Range ngagawekeun: 260 ft
Batré: CR2032

Sejenna produk

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 2

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 3

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 4

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 5

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 6

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 7


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

1096 Jumlah Tampilan 9 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal