OMG Wireless IP55 Button Call Waterproof SOS sareng Caregiver Pager, Range 260ft [3 Butang SOS + 2 Penerima] (EA029)

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 1

  • Nirkabel Caregiver pager kalawan tombol 3 SOS + 2 panarima, gagasan anu keur Caregiver na Sabar / manula / Barudak bari nelepon pikeun pitulung di imah. Ulah kudu ngagorowok nyekel perhatian.
  • Tombol SOS nyaeta IP55 waterproof, bisa nempatkeun dina kantong atanapi ngagantung dina beuheung kalawan lanyard (kaasup). Kisaran operasi ieu 260ft di wewengkon OPEN.
  • instalasi gampang. Taya wiring, ngan nyolok receiver kana outlet, sarta masangkeun eta kalawan tombol SOS, mangga parios léngkah dina gambar.
  • Ngaropea na Expandable. Unggal panarima nirkabel bisa digawekeun ku 20 pamancar (tombol SOS / push tombol / sensor) di paling na unggal pamancar bisa pakakas musik béda atawa sarua.
  • FCC, RoHS Certified

Panjelasan Produk

ukuran: 3 SOS Kancing + 2 panarima

Nirkabel Caregiver Button Caregiver pager kalawan IP55 waterproof SOS Telepon Button pikeun Caregiver System Siaga kalawan nirkabel Range 260ft (3 tombol SOS + 2 panarima) Lanyard Kaasup

Fitur tina panarima
Tegangan plug- dina panarima: 110V
Expandable kana sababaraha panarima pinter atanapi pamancar: <nepi ka 20
kakuatan Gawe di kadali jauh: <10mw
Volume Range: 25 ~ 110dB
Suhu bisa dipake: -15 ℃ ~ 60 ℃

Fitur sahiji tombol SOS
IP55 waterproof
Range ngagawekeun: 260 ft
Batré: CR2032

Sejenna produk

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 2

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 3

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 4

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 5

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 6

Nirkabel IP55 waterproof SOS Telepon Button sareng Caregiver pager - 7


pesen ayeuna

6360 Jumlah Tampilan 11 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal