EA037 - Tombol Telepon Panic Darurat Wéb Darurat sareng Tombol Dipasang kanggo Bumi / Pribadi (Tombol Telepon 3 + panarima 3)

  • 3 Pagers sareng Tombol Telepon 3, ideu pikeun Sabar / sepuh / Warga / Penduduk / cacad tiasa nyauran pitulung di bumi tinimbang ngagorowok pikeun nengetan batur.
  • Transmitter / Tombol Telepon Push teu kalis. Ditampi pikeun Hidangan / Sup Sup Splash. Sareng diidinan dipasang di jamban
  • Transmitter / Tombol Telepon Push gampang dibawa. Éta tiasa disimpen kana saku. Atanapi ngagantung dina beuheung salaku liontin. Tali beuheung téh kalebet. Leres dina Bedside / Tandas. Peletok dibereskeun sareng stiker ganda ngalebetkeun
  • Pager / Chime Unit gaduh nada 55 ring tone pikeun pilihan anjeun. Range Operasi nyaéta 500 + Kaki di Area kabuka. 5 Tingkat Jilid Laras Tina 0db ka 110db. Gampang Gampang (Plug and Play) Colokkeun panarima kana Outlet Listrik

Panjelasan Produk

Pager nirkabel gampang dipasang sareng dipasang IP55 Plug-in sareng maén.

Fitur
desain modern & stylish
instalasi gampang
Pendek. 500 + operasi operasi kaki (hawa kabuka)
5 tingkatan volume
IP55 waterproof
55 rington. Nada standar nyaéta "Ding-Dong".
konsumsi kakuatan low

spésifikasi
tegangan gawe tina panarima: 110-260V
Batré dina Transmitter: Batré basa alkéna 12V 23A
Jarak bisa dipake: 1000ft Di wewengkon muka.

CATETAN:
Pemancar butuh batré alkéna 23A 12V Alkohol anu parantos kalebet sareng teu tiasa dipasang ulang. Panarima dipasangkeun kana tembok témbok sareng henteu peryogi batré.

Rincian teknis

pesen ayeuna
5670 Jumlah Tampilan 6 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal