EA039 - Tombol Telepon Panic Darurat Wéb Darurat sareng Tombol Dipasang kanggo Bumi / Pribadi (Tombol Telepon 2 + panarima 2)

  • [A Kedah Boga Cipondoh, Tangerang】 Pikeun lansia, cacad, atawa gering ka kaca caregiver maranéhanana. Ogé alus pikeun therapists urut, jawaban sampurna nyaho pasti mun klien geus siap tanpa ngantosan panjang teuing nuliskeun kamar atanapi henteu méré éta cukup waktu saméméh knocking.
  • [Merenah pikeun mawa】 Pamancar bisa dipaké merenah sabudeureun beuheung atawa dibabawa dina saku a. Kantun mencét tombol dina pemancar bakal ngakibatkeun panarima ka waspada sora tarik. Aya 52 dipilih nada ngageter milih ti.
  • [Gampang Pikeun Instalasi】 4 volume tingkat (10-110db) nampung babies na sleepers lampu. Jieun volume sarta musik selections gampang jeung tombol 2 lokasina di sisi panarima plug-in.
  • [Téhnologi frékuénsi luhur】 Maké téhnologi frékuénsi luhur adaptif, beuki anti gangguan ti sistem alarem nirkabel biasa ngaliwatan 500ft / 150m di wewengkon kabuka, penetrasi jeung sinyal kuat stabilitas, bisa nembus sababaraha tembok.

Panjelasan Produk

Fitur

desain modern & stylish

instalasi gampang

Approx. 500 + suku rentang operasi (aréa kabuka)

4 tingkatan volume

52 rington.

konsumsi kakuatan low

spésifikasi

tegangan gawe tina panarima: 110-260V

Batré dina pemancar: CR2032 batré

Jarak bisa dipake: 500ft Di wewengkon muka.

CATETAN: pamancar butuh batré CR2032 nu geus kaasup jeung éta non-rechargeable. Panarima plugs ka sumber témbok sarta merlukeun euweuh batré.

Rincian teknis

Darurat nirkabel panik Telepon Button (tombol panggero 2 + 3 panarima) - 2

Darurat nirkabel panik Telepon Button (tombol panggero 2 + 3 panarima) - 3

Darurat nirkabel panik Telepon Button (tombol panggero 2 + 3 panarima) - 4

Darurat nirkabel panik Telepon Button (tombol panggero 2 + 3 panarima) - 5

Darurat nirkabel panik Telepon Button (tombol panggero 2 + 3 panarima) - 6

Darurat nirkabel panik Telepon Button (tombol panggero 2 + 3 panarima) - 7

pesen ayeuna
5773 Jumlah Tampilan 11 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal