EA013 - Sistim Titik Élmu Nyauran Darurat OMG Waktos -500 + ft Operating Range [2 in 1] - $ 250

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 1

  • Pilihan ngabejaan kaasup 1. Sora + Lampu 2. Sora Ngan 3. Lampu Ngan
  • caang Lampu waspada LED sampurna pikeun jalma kalawan dédéngéan impaired.
  • Runtuyan sistem nepi ka 500 + ft di wewengkon muka.
  • 32 wirahma / alarem disada pikeun milih (23 ngabejaan melodi sareng alerts darurat 9), tingkat kontrol 3 tingkat kadali, sareng nganggo panyandi 16 bit pikeun ngaleungitkeun gangguan kana alat séjén.
  • Gampang ngagunakeun dua sistim alarem / ngageter tombol panggero pikeun sabar sareng caregiver - Alarem darurat idéal pikeun manula atawa ditumpurkeun pikeun nelepon.
  • Kantun pencet tombol boh panggero pikeun ngingetkeun pengrajali via panarima nirkabel - Ringkup sistem nepi ka suku 500 di daérah kabuka.
  • Tombol sauran tiasa dipaké sakumaha pendant, dibabuh dina kantong, atanapi ditempatkeun dina gigir.
  • Tombol sauran tahan cai.
  • Panawitan anu ngalepang ngalangkang tiasa dipokel, ditempatkeun di sakrih, atanapi diaku ti kantong.
  • Alat nelepon pikeun barudak: Ibu anu hayang ngajantenkeun kamerdékaan barudakna ti umur ngora moal ragu lantaran ngan ukur kedah mencet tombol kanggo pitulung.Ajalanan alat: Ieu alat panggero pohara kapaké pikeun kulawarga sareng kolot sareng barudak saré di rohangan misah. Dina usum tiis, kolotna ngan bisa mencet tombol moal diasah sareng bangun.
  • Ngawengku sakabéh anu dipikabutuh pikeun pamakéan saharita - Tombol sauran, hiji panarima. Panarima sareng pamancar sareng indikasi batré saeutik. Panarima Powered by 3 x batré AAA (teu kaasup); pamancar Powered by batré 1 x CR2032 (kaasup).

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 8

Alat panggero pikeun pasien sareng cacad: Kusabab nanjung anu ngurus care moal tiasa salamina manten sareng pasien sareng cacad, naon anu kudu dipigawé nalika manéhna dibutuhkeun pitulung utamana nalika peuting? Canta tiasa meunangkeun perawatan anu leres sareng ati pisan tanpa ngagorowok ku ukur mencét tombol.
Alat nelepon pikeun barudak: Ibu anu hayang ngajantenkeun kamerdékaan ti umurna ngora moal ragu ku sabab ngan ukur kedah mencet tombol kanggo pitulung.
Alat hudang: Ieu alat panggero pohara kapaké kanggo kulawarga sareng kolot sareng barudak saré di kamar misah. Dina usum tiis, kolotna ngan bisa mencet tombol moal diasah sareng bangun.
Alat miara ibu hamil atanapi ibu hamil nalika bulan reureuh sanggeus ngalahirkeun anak: Duanana ibu hamil atanapi awéwé nalika bulan kurungan saatos ngalahirkeun anak peryogi peryogi kaasih. Naon wajib urang ngalakukeun lamun nanjung. kurungan anu aya jaga awéwé atanapi anggota kulawarga henteu tiasa cicing sareng éta sadaya waktos? Ngan ukur mencét tombol tiasa minuhan paménta maranéhanana.
Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 9

Fitur

  • Melodi disada pikeun Pilihan: Mélodi 23 sareng ngabejaan darurat 9.
  • Mode gawe anu sanésna: ukur alarem; ngan ukur lampu; lampu sarta alarm
  • Indikator batré lemah Aya panginget lamun batréna handap.
  • Kadali tingkat tingkat 3 Anjeun tiasa ngarobihna upami anjeun kedah.
  • Gampang dipaké pikeun: Gampangna nganggo dua sistem tombol panggero alarm / ngageter for nya sareng anu caregiver - Alarm darurat idéal pikeun manula atanapi ditumpurkeun pikeun panggero bantosan - Kantun pencet tombol panggero boh pikeun ngageter anu ngaléngkah liwat panarima nirkabel Daérah.
  • Fungsi anti-gangguan calakan: Ngagunakeun panyandi 16-bit, éféktif ngahindarkeun gangguan antara tatanggana.
  • Kadua Panarima sareng transmiter sadayana gaduh panginget daya low: Pikeun nyingkahan kakuatan henteu sareng jalma-jalma moal tiasa waé bantuan banten.
  • Desain unik: Desain waterproof sareng desain anti-ragrag, ulah aya jalma henteu tiasa kéngingan nalika tumiba atawa kacilakaan séjénna.

Instruksi Nyapasangkeun

  • Pencét tombol panarima “Signal” nepi ka hurung-lampu LED hurung
  • Mencet tombol sauran beureum sakaligus kanggo nyapasangkeun sareng panarima (pastikeun anjeun nyabut tabél papayung batré plastik ku cara muka tombol sauran kalayan obeng kaasup)
  • Lampu beureum bakal lampu kilat pikeun ngonfirmasi pasangan nyambung
  • Panarima bakal otomatis kaluar tina modeu papasangan
  • Sistim siap dipaké. Ulang deui proses lamun tombol sauran sareng panarima leungit sambungan

pakét Di antarana

  • Jauh panarima x 2
  • Nelepon Button x 1
  • Manual pamaké

Rincian teknis

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 2

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 3

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 4

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 5

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 6

Kamanusaan sarta Studi Darurat Nirkabel Sawatara Tél Telepon -500 + ft Range Operating (2 di 1) - 7


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

2291 Jumlah Tampilan 10 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal