OMG vCare Sistem Kasalametan sepuhna Nyalindung

vCare System manula Imah Kasalametan WiFiGSM

vCare mangrupakeun Alarm System Imah Kaamanan manula, nu ngagabungkeun kaamanan imah, hirup cageur sarta perawatan manula. Ieu transmits informasi alarem ngaliwatan jaringan dual tina Wi-Fi sarta GSM, basajan, aman tur gancang.

Dimana wae anjeun di kantor, atawa dina lalampahan bisnis di mancanagara, vCare téh sareng anjeun. Anjeun bisa nyaho status tina sistem alarem pinter anjeun, mantau naon lumangsung di imah, tetep nutup nepi ka kolotna anjeun, sanajan naon asor tur hawa indoor na outdoor. vCare sangkan anjeun ngarasakeun hirup aman jeung pinter.

Fungsi utama

1. Sagala setups ngaliwatan Aplikasi telepon pinter anjeun, android na ios App, jelas jeung gampang.
2. Ieu bisa nambahan pamaké 100 maksimum.
3. Hadir kalawan nomer talatah teks 3 SMS sarta nomer panggero 3.
4. Hadir kalawan zona 99 nirkabel, 8 zona alarem seuneu, zona darurat 8, nelepon médis 8, 4 zona leakage cai, sarta 2 zona kabel, 20 Controllers jauh.
5. Nambahkeun sensor tambahan ku scanning QR kode, éta leuwih gampang sarta merenah.
6. Komunikasi dua arah.
7. Kalayan kaméra IP moniotoring.
8. Diwangun-di panangan timely, ngarampas pakarang sarta fungsi mode home setelan. (Maksimum 3 waktos béda.)
9. Kalawan suhu timer detecting, kalembaban sarta bisa setelan leuwih-hawa waspada.
10. gagalna WiFi atawa kagagalan jaringan GSM waspada.
11. Panto / jandela muka waspada.
12. Ngawas status pikeun sensor.
13. Ngingetan ti sensor ku batré saeutik.
14. Reureuh alarem, panangan reureuh sarta reureuh ngarampas pakarang (0 mun 99s keur pilihan).
15. Waktu ringing of sirineu téh bisa setelan DIY. (0 to254s atanapi tetep warning).
16. Kalayan fungsi émisi nirkabel, ngadalikeun 99 sirens nirkabel.
17. kadali jauh via surat téks na keypad telepon.
18. Kalayan mode Imah setting.
19. kakuatan éksternal gagal atawa recovery ngingetkeun fungsi.
20. Sirineu ngingetan lamun arming, disarming ku kadali jauh.
21. SMS ngingetan lamun arming, disarming ku kadali jauh.

parameter

Bahan: ABS Warna: White + beureum
Power Supply: AC-100-240V 50Hz / 60H kaluaran: DC12V / 1A
FR antara panel pikeun sensor / Controllers jauh: 30 mun 50 méter indoor, 100 méter di wewengkon muka. Konsumsi Gawe: <1.2w
jaringan GSM: 900 / 1800 / 850 / 1900mhz
batré cadangan: 7.4V / 800 mah.
Gawe bareng kaayaan: Suhu: -20 ℃ ~ + 55 ℃ asor: ≤90% Ukuran: 14.7cm * 14.7cm

Telepon pinter aplikasi Android & ios

vCare Aplikasi Mobile

System vCare Smart Imah Kaamanan WiFiGSM 3
1 Panel, 2 Controllers Jauh, 1 tombol panik, sensor 1 Motion, 1 Door / jandela sensor magnét, kaméra 1 HD IP, 1 Haseup sénsor, 1 Gas sénsor, 1 Cai sensor leakage, 1 strobe sirineu

Spésifikasi Dasar / Gerbang

  • Bahan Perumahan: ABS
  • Cara ngarealisasi: WiFi / 3G / GPRS jaringan
  • Frékuénsi 3G (A): 900 / 2100MHz
  • Wifi: IEEE 802.11b / g / n.2.4GHz
  • Warna Perumahan: Bodas + beureum
  • Sayaga Ayeuna: ≤80mA
  • Alarm anu ayeuna: <200mA
  • Narima Frékuénsi: 433MHz
  • Rentang Éféktip Henteu Henteu ngawangun 30 -50 méter
  • Waktos Nirkabel: 169
  • Zona kabel: 2
  • Sirine kabel: 1
  • Nomer Telepon SMS: 3
  • Alarm Pikeun Nomer Telepon Panganggo: 3
  • Rekaman Sora: 10s
  • Sistem Lengan / ngarampas: Telepon pinter App, Phone, SMS, Wireless kibor
  • Skala Sora Alarm Lokal (dB / m): ≥80db
  • Daya Énergi Kakuatan (V): DV12 1A
  • Input Daya Listrik (V): AC100 ~ 240
  • Jenis Batré: Diwangun-di Li-batre, 7.4V, 800mAh
  • Waktu Batré (Jam-jam): 7-8
  • Suhu Operasi (° C): -20 ~ + 50
  • Operasi Humidity (RH): 95%
  • dimensi: 145 (L) * 145 (W) * 30 (H) mm

Paket A: $490, 1 Panel, 2 Panyontrol jauh, tombol Panik 1, sensor 1 Motion, 1 Door / sensor magnét jandela
Pakét B: $690, 1 Panel, 2 Controllers, tombol 1 Panic, sensor 1 Motion, 1 Door / sensor magnét jandela, kaméra 1 HD IP


pesen ayeuna

11138 Jumlah Tampilan 22 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal