vCare manula Imah System Kasalametan pocong

vCare System manula Imah Kasalametan WiFiGSM

vCare mangrupakeun Alarm System Imah Kaamanan manula, nu ngagabungkeun kaamanan imah, hirup cageur sarta perawatan manula. Ieu transmits informasi alarem ngaliwatan jaringan dual tina Wi-Fi sarta GSM, basajan, aman tur gancang.

Dimana wae anjeun di kantor, atawa dina lalampahan bisnis di mancanagara, vCare téh sareng anjeun. Anjeun bisa nyaho status tina sistem alarem pinter anjeun, mantau naon lumangsung di imah, tetep nutup nepi ka kolotna anjeun, sanajan naon asor tur hawa indoor na outdoor. vCare sangkan anjeun ngarasakeun hirup aman jeung pinter.

Fungsi utama

1. Sagala setups ngaliwatan Aplikasi telepon pinter anjeun, android na ios App, jelas jeung gampang.
2. Ieu bisa nambahan pamaké 100 maksimum.
3. Hadir kalawan nomer talatah teks 3 SMS sarta nomer panggero 3.
4. Hadir kalawan zona 99 nirkabel, 8 zona alarem seuneu, zona darurat 8, nelepon médis 8, 4 zona leakage cai, sarta 2 zona kabel, 20 Controllers jauh.
5. Nambahkeun sensor tambahan ku scanning QR kode, éta leuwih gampang sarta merenah.
6. Komunikasi dua arah.
7. Kalayan kaméra IP moniotoring.
8. Diwangun-di panangan timely, ngarampas pakarang sarta fungsi mode home setelan. (Maksimum 3 waktos béda.)
9. Kalawan suhu timer detecting, kalembaban sarta bisa setelan leuwih-hawa waspada.
10. gagalna WiFi atawa kagagalan jaringan GSM waspada.
11. Panto / jandela muka waspada.
12. Ngawas status pikeun sensor.
13. Ngingetan ti sensor ku batré saeutik.
14. Reureuh alarem, panangan reureuh sarta reureuh ngarampas pakarang (0 mun 99s keur pilihan).
15. Waktu ringing of sirineu téh bisa setelan DIY. (0 to254s atanapi tetep warning).
16. Kalayan fungsi émisi nirkabel, ngadalikeun 99 sirens nirkabel.
17. kadali jauh via surat téks na keypad telepon.
18. Kalayan mode Imah setting.
19. kakuatan éksternal gagal atawa recovery ngingetkeun fungsi.
20. Sirineu ngingetan lamun arming, disarming ku kadali jauh.
21. SMS ngingetan lamun arming, disarming ku kadali jauh.

parameter

Bahan: ABS Warna: White + beureum
Power Supply: AC-100-240V 50Hz / 60H kaluaran: DC12V / 1A
FR antara panel pikeun sensor / Controllers jauh: 30 mun 50 méter indoor, 100 méter di wewengkon muka. Konsumsi Gawe: <1.2w
jaringan GSM: 900 / 1800 / 850 / 1900mhz
batré cadangan: 7.4V / 800 mah.
Gawe bareng kaayaan: Suhu: -20 ℃ ~ + 55 ℃ asor: ≤90% Ukuran: 14.7cm * 14.7cm

Telepon pinter aplikasi Android & ios

vCare Aplikasi Mobile

System vCare Smart Imah Kaamanan WiFiGSM 3
1 Panel, 2 Controllers Jauh, 1 tombol panik, sensor 1 Motion, 1 Door / jandela sensor magnét, kaméra 1 HD IP, 1 Haseup sénsor, 1 Gas sénsor, 1 Cai sensor leakage, 1 strobe sirineu

Base / gateway spésifikasi
Bahan perumahan ABS
Jalan of alarming WiFi / 3G / GPRS jaringan
3G frékuénsi (A) 900 / 2100MHz
Wifi IEEE 802.11b / g / n.2.4GHz
perumahan Warna Bodas + beureum
sayaga Ayeuna ≤80mA
Ayeuna alarem <200mA
narima Frékuénsi 433MHz
Unobstructed Range jétu (m) 30 -50 méter
Waktos nirkabel 169
Waktos kabel 2
sirineu kabel 1
Nomer SMS Phone 3
Alarm Pikeun nomer telepon pamaké 3
Rekaman sora 10s
Panangan / ngarampas pakarang System Telepon pinter App, Phone, SMS, Wireless kibor
Alarm Lokal Sora Skala (dB / m) ≥80db
Kaluaran Power Supply (V) DV12 1A
Input Power Supply (V) AC100 ~ 240
Jenis Batré Diwangun-di Li-batre, 7.4V, 800mAh
Batré sareng ngagawekeun (Jam) 7-8
Suhu operasi (° C) -20 ~ + 50
Kalembaban operasi (RH) 95%
Dimensi (L x W x D, mm) 145 (L) * 145 (W) * 30 (H) mm

Paket A: $490, 1 Panel, 2 Panyontrol jauh, tombol Panik 1, sensor 1 Motion, 1 Door / sensor magnét jandela
Pakét B: $690, 1 Panel, 2 Controllers, tombol 1 Panic, sensor 1 Motion, 1 Door / sensor magnét jandela, kaméra 1 HD IP


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

2949 Jumlah Tampilan 9 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal