EA043 - OMG Smart Motion Wireless PIR Motion Sensor Alarm

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 1

Panjelasan Produk

Tos rengse nirkabel: kit teh kaasup 1 Pir sensor gerak jeung panarima anu. Ieu Batre dioperasikeun ku konsumsi low; bisa dipaké pikeun leuwih 1 sataun.
Diwangun dina 52 kawentar chimes garing jeung 4 tingkat polumeu adjustable: Lamun gerak nu dideteksi dina Kaluaran panarima mangrupa pikaresepeun setelan sora chiming sarta volume bisa disaluyukeun tina luhur - low - Jempe.
Otomatis on / off: Panarima bakal otomatis ngaktipkeun chimes bari ngadeteksi gerak wae dina 3 méteran.
Jarak kerja panjang sarta volume 90db nyaring: Gunung pemancar nepi ka 80m jauh ti receiver, mana rék ngadeteksi lalulintas atawa gerakan (jero rohangan / ker).
360 ː rotatable Pir sensor Angle: Jeung 360 bracket rotatable, anjeun tiasa nyaluyukeun Manglé flexibly.
rupa-rupa Aplikasi: Bisa dipasang di anjeun hareupeunana panto, Gerbang, jalur, kebon, kotak surat, toko, garasi, atawa driveway pikeun ngabejaan anjeun sawaktu urang atawa kandaraan asupkeun milik anjeun.

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 2

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 3

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 4

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 5

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 6

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 7

Smart Motion Wireless Pir Motion sensor Alarm - 8


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

826 Jumlah Tampilan 6 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal