EA030 OMG Pembelaan Diri Push-Button Keychain Alarm, Lampu LED Diwangun

Tahanan Pertahanan Diri-Tombol Keychain Alarm, Lampu LED Panyungsi (EA030) 650x

  • Hiji aktivasina push-tombol, nalika dipencet ngaktifkeun nyaring 110dB alarem ka narik perhatian.
  • Tindakan minangka solusi kaamanan portabel anu delivers karapihan pikiran dimana wae Anjeun buka
  • Diwangun-di LED lampu konci matak ngamudahkeun pikeun manggihan ngonci panto on imah atawa mobil
  • alarem ultra-langsing nempel gampang mun keychain wae
  • Gampang ngagunakeun, dilengkepan tombol OFF diskrit

Panjelasan Produk

Ngarasa ngamankeun euweuh urusan dimana Anjeun ayeuna. The Push-tombol Personal Kaamanan Keychain Alarm mangrupakeun leyuran kaamanan portabel anu delivers karapihan pikiran dimana wae Anjeun buka. Alarm keychain merlukeun euweuh wiring pikeun instalasi sarta ngabogaan pisan nyaring, 110 decibel alarm nu ngaktifkeun jeung push tunggal tombol a. Ogé kaasup hiji wijaksana kaluar tombol na hiji lampu LED pikeun gampang lokasi hiji mobil atanapi panto keyhole. Pernah salempang ngeunaan kasalametan anjeun deui kaamanan téh kiwari sacaket kenop di leungeun anjeun!


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

1102 Jumlah Tampilan 17 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal