EA018 - Sistem Tandap Air Kalayan Umum OMG Sora sareng Lampu Alarm - S $ 390

Cai Buktina toilét Public Sora jeung Alarm System Lampu - 10 750x

Cai Résistansi Public toilét Sora jeung Alarm System Lampu - 5

Cai Résistansi Public toilét Sora jeung Alarm System Lampu - 6

Cai Résistansi Public toilét Sora jeung Alarm System Lampu - 7

Panggero Button (transmitter)

Beurat (g): 100
Métode instalasi: Gunung di témbok
warna: emas
Ukuran (mm): 86 * 86 * 13
Batré Kahirupan: Ngelingan> kali 3000

Disada na Lampu Alarm (receiver)

Sasayogian tanaga: 12V1A
frékuénsi: 433.92mHz
warna: Beureum + bodas
Ukuran (mm): 108 * 193 * 63
Ngingetkeun modél: lampu flash + sirineu
durasi alarem: 30s, 1min, 5mins atanapi 10mins
decibel: 30-120db

Cai Résistansi Public toilét Sora jeung Alarm System Lampu - 11 750x


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

1597 Jumlah Tampilan 13 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal