EA020 - OMG Wireless Motion Sensor Pager - Alarm System for Home - $ 168

TL-5102MP-caregiver-pager-gerak-sensor-540x332

Nirkabel Motion sensor pager - Alarm System (EA020)

Gampang Pikeun Paké Caregiver Siaga!

Rumah Sakit-Kelas-LogoTaya Noise di Room!

The nyicingan jempé Motion sensor Kaluar Alarm eliminates noise dina bedside atawa di kamar, nu bisa jadi bothersome warga gantina ngan alerting nu caregiver ngaliwatan pager.

Caregiver alerted ku pager

Smart Caregiver TL-5102MP Caregiver pager Jeung Motion sensor Alarm pikeun ngabejaan manula teh caregiver tina aktivitas nu nyicingan urang via pager lamun nyicingan hiji rék meunang nepi ti ranjang, korsi atawa ninggalkeun kamar.

Tempat eta tempat nu peryogi eta

Powered by accu (3) AA (teu kaasup) atawa hiji AC adaptor pilihan Alarm Motion sensor bisa ditempatkeun gigireun ranjang atawa di doorway a. Nalika widang sensor ngadeteksi gerak pager diaktipkeun - ngawartosan caregiver nu.

Fitur:

  • Sepi - No monitor alarming
  • Gampang nyetél - ngalebetkeun accu sarta éta siap make
  • Pocket pager ukuran - Mudah mawa
  • Gerak sensor Alarm bisa ditempatkeun ku ranjang atanapi doorway ngawas kagiatan warga


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

2390 Jumlah Tampilan 5 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal