PA001 - OMG keychain Shrill Alarm Personal Pribadi

Pribadi Kaamanan Keychain Alarm - MainPanjelasan Produk

The Personal Kaamanan Keychain Alarm tindakan minangka solusi kaamanan portabel anu delivers karapihan pikiran dimana wae Anjeun buka. The, alarem ultra-langsing inconspicuous nempel gampang mun keychain wae atanapi tiasa sacara gampil dieunakeun kana saku anjeun, dompet atawa ransel. Kantun ngaktipkeun alarm 120-decibel ku cara pin dina hiji situasi darurat atawa unsafe geura ngagambar perhatian tur béjaan batur. Desain pin unik ngajadikeun hésé pikeun hiji merangan nonaktipkeun alarem. lampu konci LED nyadiakeun lampu merenah lamun néangan hiji mobil atanapi panto keyhole. Mastikeun alarm anjeun operasional pinuh kalayan indikator batré saeutik. Desain basajan tur betah pamakéan ngajadikeun Kaamanan Personal Keychain Alarm idéal pikeun sagala umur.

Fitur

  • Tindakan minangka solusi kaamanan portabel anu delivers karapihan pikiran dimana wae Anjeun buka
  • Gampang pake.
  • Nyaring alarem 120-decibel ngaktifkeun jeung push tunggal tombol a
  • Unik tarikan design pin
  • Fitur LED lampu konci pikeun nyungsi mobil atanapi panto keyhole

Pribadi Kaamanan Keychain Alarm - Paké Case

Rincian teknis

bagian Jumlah ALARM01
item Beurat ons 0.8
Dimensi produk 5 x 4.2 x 1.2 inci
Jumlah modél item SH51208 / GESECPA1
accu accu 4 Nonstandard Batre diperlukeun. (Kaasup)
ukuran Keychain
warna bodas
kakuatan Sumber batré-Powered
Accu Kaasup? nuhun
Accu dibutuhkeun? teu
jaminan Pedaran 1 sataun dugi


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

2232 Jumlah Tampilan 6 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal