EA044 - Alarm Personal OMG Mini Alarm 120-130dB Mandiri Pertahanan Keychain Alarm sareng LED

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 1

  • Alarm Chain Key: Alarem Personal mantuan pikeun shock sarta ngahalangan hiji lawan na ngagambar perhatian dina kali tina kedah, dipaké salaku panyalindungan. Eta oge alat alus keur ngalalana anu aya dina kaayaan bahaya.
  • sora aman pisan: High 120-130dB Alarm bisa narik jalma sakurilingna pikeun pitulung.
  • ultra awét: Eta dijieun tina bahan ramah lingkungan, geulis jeung awét. Fitur alarem kaamanan LED lampu pikeun wengi pencahyaan.
  • Gampang make: Ngan tarik kaluar dina colokan iraha dina situasi darurat bahaya, bakal mimiti alarm. Selapkeun colokan dina eureun alarem ..
  • versatility: Alarm Personal loba dipaké pikeun siswa, manula, barudak, awewe, pagawe wengi jeung saterusna. Ieu alat mangpaat pikeun iinditan, hiking, kémping jeung anjing leumpang, keur beurang peuting pamakéan.

Spesifikasi produk

Vol: 120-130dB (approx)
Bahan: ABS
Accu: 3 * LR44 1.5V (Kaasup)
Item Ukuran: 70 * 46.5 * 21.5mm
Item Beurat: 30.6g

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 2

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 3

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 4

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 5

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 6

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 7

Mini nyaring Alarm 120-130dB Self Pertahanan Keychain Kaamanan Alarm pribadi kalawan LED - 8


pesen ayeuna

5219 Jumlah Tampilan 22 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal