EA021 - OMG Matar Leutik Matar Alarm pikeun Bumi [Pencegahan Ragrag Nua] - $ 550

Alarm Floor Mat Alarm for Lansia (EA021)

Taya noise di kamar! Tempat anu Monitor ragrag Tenang mana nu peryogi eta

Ngaleungitkeun noise dina-kamar - Pencegahan ragrag Tenang.

Leyuran OMG Beurat-sensing lanté Mat sensor Pad gera caregiver kagiatan nyicingan sacara triggering monitor ragrag lamun lengkah nyicingan onto sensor lanté mat Pad. Alarm moal sinyal kalawan sakumaha saeutik sakumaha lbs 1-1 / 2. tekanan. Bisa dipaké dina bedside atanapi di doorways.

Diawaskeun Mats kaluar mangrupa hiji sistem wandering gampang-to-pamakéan anu ngawengku sensor gerak nirkabel nu ngirim sinyal ka hiji unit. Pikeun employ, caregiver a saukur plugs dina beurat-sensing lanté mat kana monitor, anu bisa ditempatkeun di bedside sabar urang atawa di doorway sahiji kamar fasilitas asuhan anu perlu diawaskeun.

Pas sababaraha lengkah sabar dina mat beurat-sensing, éta gera nu caregiver via pager nirkabel. Ieu leyuran murah nu sampurna pikeun residences swasta atawa fasilitas perawatan mémori atawa pikun. Sababaraha lanté Mats ieu sadia mésér tos diprogram keur pager hiji sakumaha diperlukeun. Sababaraha kamar jeung / atawa penderita bisa quietly diawaskeun sareng salah sahiji atawa leuwih ti hiji pagers. Sistim ieu ogé bisa digawekeun ku monitor sentral, pagers, telepon sél, panggero lampu aula jalan darurat, jsb

fitur kaamanan dipaténkeun

Ieu dipaténkeun téhnologi ujung motong pencegahan ragrag monitor kami kalayan fitur kaamanan dipaténkeun nu ngantep caregiver a nyaho lamun sinyal geus leungit atawa monitor ragrag nirkabel geus kaluar ti jangkauan. Ogé bisa dipasang di luar ruang sabar keur solusi quieter!

Taya cords antara hampang tur monitor ragrag nirkabel

Ari haratis monitor pencegahan ragrag sepi tur hampang sensor mantuan pikeun ngurangan entanglement na tripping hazzards. Ari haratis sensor Pad bakal ditempatkeun dina nyicingan éta. Nalika nyicingan meunang nepi na tekanan kasebut dikaluarkeun tina Pad, hiji sinyal nirkabel geus dikirim ka alarm monitor dina lorong nu, alerting caregiver kana.

Jaringan Monitor EA021 nirkabel terus nunjukkeun yén sinyal ditampi tina pad sensor sareng sistem na leres supados tiasa dianggo. Upami sinyal sensor sensor rusak atanapi henteu kalangkung, monitor alarm sareng nunjukkeun sinyal leungit.

Jalan dua komponén di hiji wanci

Paké Tenang monitor ragrag nirkabel kalayan sensor ranjang Pad; korsi roda sensor Pad; tekanan lanté sensing mat; digolongkeun Mats atawa sénsor gerak.
Monitor bisa digawekeun ku dua komponén di hiji wanci upami hoyong.

Pencegahan ragrag manula - OMG Wireless lanté Mat Alarem

Fitur

  • QUIETER - volume adjustable pinuh.
  • Taya cords antara hampang tur monitor - ngurangan tripping hazards na eliminates rusak atawa tangled cords Pad.
  • Dipaténkeun Pad Signal Lost iber - ngabejaan caregiver lamun sambungan antara sensor Pad na monitor janten dipegatkeun.
  • Pilihan setting: Caregiver kalayan konci tiasa ngareset monitor kalawan dipaténkeun, Caregiver Key ™ nu ngawas Tamperproofs.
  • Taya switch unsafe Pareum: Caregiver moal bisa poho ngahurungkeun monitor deui
  • Otomatis-Reset nalika tekanan ieu ulang dilarapkeun ka Pad.
  • Diangkat lampu Status Visual sangkan caregiver ningali alarm ti kajauhan.
  • Batré dioperasikeun (3-AA teu kaasup) atanapi pilihan AC adaptor (AC-05).
  • iber batre low.
  • Ngawas Teu di Paké iber.
  • Mantri panggero kamampuhan - Plugs kana sistem Mantri panggero nu aya.
  • Sababaraha nada alarm.
  • Boot pelindung.
  • Ukuran: 24 ″ x36 ″
  • Gawéna sareng ranjang nirkabel atanapi bantalan korsi, tikét tanpa kabel sareng Infrared Motion Sensor.


pesen ayeuna

8640 Jumlah Tampilan 27 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal