iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim kartu na Wifi)

iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - Main 650x
spésifikasi kaméra IP Kaamanan - iSpy

iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - Pitur 650x

  • Nirkabel 3G wifi Kamera IP Kaamanan CCTV

Ngajaga hiji panon on ngarep anjeun basajan, sanajan réwuan mil jauh. Ngan Hook nepi ka kaamanan monitor imah kaméra Wi-Fi 3G (iSpy) jeung ninggalkeun eta ngajalankeun. Anjeun tiasa pariksa iraha wae liwat smartphone anjeun pikeun ngawas imah anjeun sarta anjeun bisa bersantai dina pangaweruh anu sakuduna saha megatkeun di anjeun gé instan bisa alerted kalawan pigura cengkraman tina intruders dikirim ka mobile Anjeun. Dina karapihan pikiran anjeun bisa parios naon anu lumangsung di imah liwat 720P stream video hirup. Sanajan daya dipotong kaluar, anu batré internal nyaéta siap nepi ka 4 pamakéan jam 'pikeun ngadeteksi gerak abnormal / voiceaided ku sensor Pir.

iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - 3 Témbongkeun

  • Gancang & Mudah nyetél
léngkah 3 ngagunakeun kaméra. Ngundeur aplikasi → ngadaptar kalawan surelek sareng log-in → Star kaméra jeung nambahan eta di aplikasi.
Taya konfigurasi router rumit sarta kaahlian teknis diperlukeun. The magnét base / témbok Gunung bisa nahan kamera dina sagala datar atawa nyerep ka sagala beungeut logam.
  • 3G & Wifi Sadia
Cocog sareng 3G panganyarna na téhnologi Wi-Fi, anjeun tiasa ngakses stream video live atawa footage dirékam ti mana wae, maké kami bébas mobile ios & Android aktip.
  • panempatan 360º
Dilengkepan basa magnét, iSpy bisa diputer na disaluyukeun sudut nanaon.
  • Dua arah Obrolan
Anjeun tiasa ngobrol sareng saha liwat speaker diwangun-di na mikropon.
  • Noise / deteksi Motion
Nampi bewara sawaktos noise atanapi gerak nu dideteksi.

Rincian produk Page

iSpy CCTV Sim kaméra kartu vidéo Lacak nu biasa, waspada kana ilahar
Kedah saha asupkeun imah anjeun anjeun gé instan bisa alerted ku mobile Anjeun.
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - Siaga 02
Nempatkeun ngarep anjeun dina telepon anjeun, beurang jeung peuting
Hal anu sahandapeun panjagaan malah dina peuting.
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - Peuting Témbongkeun
Rojongan 3G / kaméra nirkabel Wi-Fi keur monitor jauh
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - 3G jeung Wifi router
manajemén monitor sababaraha kalawan hiji aplikasi
Kalawan hiji aplikasi, Anjeun bisa lalajo nepi sababaraha imah monitors.Place nirkabel saloba monitor sakumaha anjeun resep, mana anjeun resep, Tetep nutup sareng anjeun dipikacinta leuwih
Ngawas jeung telepon / Pad / Browser
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - Mobile App
spésifikasi
Diwangun Dina batre
Diwangun-di batré anu siap nepi ka 4 pamakéan jam 'sanajan daya dipotong pareum.
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - aki
Leutik tapi beunghar Fitur
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - Ukuran 650x
iSpy - 3G IP Cam (rojongan 3G sim Kartu) - spésifikasi




pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

2573 Jumlah Tampilan 6 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal