iPenguin - pangimeutan Kasalametan manula Kamera IP CCTV (Wifi-3 / 4G) - Motion deteksi & Peuting Témbongkeun

iPenguin - manula Kasalametan Monitor IP kaméra CCTV

iPenguin - Baby-manula Kamera Kasalametan Monitor IP CCTV - Tetep Away Ti troubles ieu

iPenguin - manula Kamera Kasalametan Monitor IP CCTV - Real Time Monitor Suhu & asor

iPenguin - Baby-manula Kasalametan Monitor Kamera IP CCTV - Mobile Siaga


iPenguin - Baby-manula Kasalametan Monitor IP kaméra CCTV - 2-Jalan Audio

iPenguin - Baby-manula Kasalametan Monitor IP kaméra CCTV - Rojongan TF Card Max nepi ka 128GB

iPenguin - Baby-manula Kamera Kasalametan Monitor IP CCTV - Colokkeun-n-Play

Fitur:

  • 1 / 4 "kutang Scan CMOS
  • H.264 dual-stream encoding
  • HD 720P 1280 * 720 25FPS
  • Dinten / wengi (ICR), 3DNR, AWB, AGC, BLC
  • Sababaraha ngawaskeun jaringan: Web panempo, lensa CMS 3.6mm
  • Dual slot kartu TF, kartu vidéo (128G), kartu antrian musik (32G)
  • Rojongan 802.11b / g / n WiFi
  • DC5V2A

Catetan: kaméra sapoe kudu jadi karya ku sapoe switch atawa sapoe injector lamun teu hayang adaptor kakuatan.

Panjelasan Produk

model iPenguin
sensor gambar sensor 1.0 megapiksel CMOS
processor utama kinerja tinggi study processor mikro
sistim sinyal PAL / NTSC
lensa Megapiksel 3.6mm lénsa dibereskeun
IR LED 11pcs
Dinten / wengi nuhun
IR Jarak 10M
Fungsi screenshot sokongan
Pangwanoh gambar gerak sokongan
catetan Mode Pangwanoh Manual / gerak / timing / alarem
audio Lnput Diwangun dina spiker
audio Outot Diwangun dina mikropon
alarem nirkabel (433MHZ / 315MHZ) zone pertahanan rojongan 8, 64 Channel
Mode alarem alat keur nyieun sora ngahiung / catetan / snapshot / email / mobile push
ngegel Rate 32Kbps ~ 2Mbps
Max. Resolusi gambar uap utama: 1.0MP, 1280 * resolusi 720P
pigura Rate 25fps (1280 * 720) 25fps (640 * 480) 30fps (320 * 240)
PT Luhur jeung ka handap 120 derajat, ngeunaan 355 derajat
Ngarojong nempoan simultaneous lima urang
panyimpenan Rojongan TF Kartu / Kartu Musik (Max 32GB) / gudang Video (Max 128GB)
Protocol TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, SMTP, NTP
audio Dua arah ucapan
Wifi Rojongan 802.11 b / g / n
Card TF Kartu rojongan TF (Max 128GB)
Kondisi operasi -10 ℃ ~ 60 ℃, kalembaban 90% atawa kirang (non-condensing)
power Supply DC5V 2A
Konsumsi kakuatan IR 3.5W MAX
sistem operasi mobile Ios rojongan / ngawaskeun jauh mobile Android
Nyolok na Play P2P


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

2533 Jumlah Tampilan 10 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal