iHelp 3G / 4G GSP nyukcruk Keychain, waterproof, teu bagerak & digolongkeun deteksi (lansia kalawan pikun) [OMGGPS10D]

3G Key Chain GPS Tracker sarta digolongkeun detektor pikeun manula

Warna 3G GPS Keychain BlueiHelp sawawa GPS Tracker Alat tiasa real-timely ngawas status tina manula, nalika aya ragrag hiji, iHelp otomatis tiasa memicu SMS sarta nyauran ka 5 anggota kulawarga, jadi bantuan nu bisa disadiakeun langsung.

nu iHelp sawawa GPS Tracker Alat mantuan kulawarga jeung sangsara senior ti masalah nu patali jeung memori. Lamun boga kolot atawa anggota kulawarga anu nembongkeun pola konsisten tina kabiasaan pohoan, atawa bisa bajoang hirup hiji hirup bebas, iHelp sawawa GPS Tracker Alat bakal nyieun hirup anjeun leuwih gampang tur kirang stres. iHelp pisan berharga sabab bakal mere tanda ka Anjeun atawa ngarekam lamun hiji jalma senior téh:

* Wandering kaluar atanapi leungit di lokasi akrab atanapi biasa.
* Aman di jero atawa di sabudeureun imah maranéhanana.
* Sistem tracking GPS bisa nyadiakeun kapastian, kaamanan, jeung kaamanan nu bisa nyieun jalan hésé memori-rugi saeutik gampang tur kirang stres for everyone aub.

Mun lansia ngarasa unwell, anjeunna / manehna bisa mencet tombol Telepon pikeun tilu detik sangkan nélépon ka telepon patali. iHelp Sawawa GPS Tracker Alat transmits SMS ku jaringan nirkabel GSM. iHelp leutik, elegan jeung bisa dibabawa. Ieu mangrupa pasangan intim pikeun manula.

Channel8-Pieter-Tjia

Channel8-OMGGPS010D

iHelp - sawawa GPS Tracker Alat

3g-keychain-GPS-Tracker

digolongkeun deteksi

Ngadeteksi digolongkeun akurat jeung réa algoritma sensor

labuh

lokasi nyukcruk

OMG-Leyuran - Positioning akurat

Hiji Pencét Pikeun nelepon

Kokolot téh bisa komunikasi sareng anggota kulawarga mangsa darurat sareng pers ngeunaan tombol a.

ngayakeun hubungan

Merenah pikeun ngagem / mawa sapanjang, basajan tur praktis

3G Chain Key GPS nyukcruk & ragrag deteksi (lansia)

3G Chain Key GPS nyukcruk tur ragrag deteksi3G Chain Key GPS nyukcruk tur ragrag deteksi

Aplikasi mobile pikeun pangimeutan

Aplikasi basajan, ciri kakuatan

3G GPS Keychain 08 3G GPS Keychain 09

3 Warna Béda

Fitur

1. Dunya 3G pangleutikna (WCDMA) pribadi / asset GPS Tracker.
2. A stasiun docking nyadiakeun Métoda lain pikeun ngeusi batre tur nyieun pisan leuwih gancang sarta gampang ngagunakeun.
3. Real tracking waktos ku satelit GPS.
4. Nyukcruk ku RF (teu aya ayeuna mah)
5. AGPS, TTFF di 30 detik (10 detik pikeun GPRS kaasup).
6. Digolongkeun handap alarm keur barudak na manula, sabar.
7. Diwangun-di sensor geteran.
8. Kalawan rechargeable batré 900 mah Litium.
9. Diwangun-di 3D G-sensor kanggo gerak, alarem shock sarta manajemén kakuatan.
10. ngawaskeun sora.
11. Dua cara komunikasi sora.
12. Data logging: lokasi 60000.
13. GPRS aréa buta fungsi data ulang unggah
14. pamutahiran firmware leuwih hawa.
15. Bales peta link ngeunaan posisi ayeuna.
16. Tombol darurat SOS.
17. Geo-zone alarem, Leuwih alarem speed.
18. Gerak alarm.
19. téhnologi GPS U-blox.

3g-GPS-keychain-biru-dimension

WCDMA spésifikasi

WCDMA Module: Telit UL865 (900 / 2100MHZ na 850 / 1900mhz), 3G (WCDMA)

Pita frékuénsi dirojong

EUx varian:
2 Pita frékuénsi GSM / GPRS / EDGE 900 / 1800 MHz (2G)
2 Pita frékuénsi UMTS / HSPA 900 / 2100 MHz (3G)

* Amérika Kalér varian:
2 Pita frékuénsi GSM / GPRS / EDGE 850 / 1900 MHz (2G)
2 Pita frékuénsi UMTS / HSPA 850 / 1900 MHz (3G)

* Komunikasi: study TCP / IP ngaliwatan kelas GPRS 10, pesen SMS, Sulih
* Antenna: Panyungsi di Urang Sunda anteneu

GPS spésifikasi
* GPS chipset: uBlox 0702 (AGPS Rojongan)
Saluran: 50
* Frékuénsi panarima: 1575.42 MHz
* Tiis dimimitian: approx 32S, TTFF has (95%)
* Kersa mimiti: approx 32S, has TTFF (95%)
* Hot mimiti: approx: 1S, has TTFF (95%)
* Antenna: Panyungsi-di anteneu keramik

hardware spésifikasi

  • Ngecas tegangan: DC5V
  • batré cadangan: Rechargeable, 3.7V, 900mAh (Li-poli)
  • Panyambungna: USB panyambungna Micro
  • kartu SIM: Kartu Micro SIM
  • Accelerometer: Panyungsi di sensor gerak 3G
  • Flash Mémori: Panyungsi dina mémori 8MB
  • Konsumsi arus normal: 40 ~ 60mAh
  • Bobo konsumsi ayeuna: 5 ~ 10mAh (GPS pareum)

lingkungan

  • Suhu operasi: -20 ° C nepi ka + 80 ° C
  • Gudang Suhu: -40 ° C nepi ka + 85 ° C
  • Kalembaban: 5% -95% non-condensing
  • Dimensi mainframe: 61mm X 44mm X 16mm
  • Beurat (net): 35g

3g-GPS-keychain-10

sertipikat

3G GPS Keychain - bijil

3G GPS Keychain - bijil


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

760 Jumlah Tampilan 5 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal