OMG iFever - Térmométer calakan

iFever - calakan térmométer - Main

OMG - iFever - calakan térmométer - kapaur

OMG - iFever - calakan térmométer - Suhu Siaga High - Bluetooth Real-Time Singkronisasi (omg-solutions.com)

iFever - calakan térmométer - rekaman Kontinyu tina suhu awak

iFever - calakan térmométer - Precision pangukuran, rékaman Smart Darw

iFever - calakan térmométer - Equipment Leutik, Paké ageung

iFever - calakan térmométer - Mudah mun teu ngagem salah sahiji hambalan

iFever - calakan térmométer - Mudah mun teu ngagem salah sahiji hambalan 02

iFever - calakan térmométer - Mudah mun teu ngagem salah sahiji hambalan 03

iFever - calakan térmométer - mintonkeun status tina pamakéan produk

iFever - calakan térmométer - Babandingan Table

iFever - calakan térmométer - ngadeg dina pundak ngaheulaan maranéhna

iFever Bluetooth thermometer orok calakan, hayu anjeun terang hawa orok anjeun leuwih komprehensif dina sapoé.
Catetan unggal momen data suhu sarta data suhu nu diukur atawa dina periode waktu.
Hawa tabel kurva bisa nyadiakeun hiji dadasar anu rujukan lamun orok balik ka rumah sakit.
It uses sensor hawa precision tinggi, kasalahan ukur kurang ti 0.1 darajat Celsius
lamun dibandingkeun sareng thermometer raksa baku.

Dina raraga timely orok data babagi, angkutan Awan, hayu leuwih dipikacinta bisa ningali inpormasi orok di luhur timely.
Contona, Lamun anjeun ngurus orok, data ukur suhu diolah via wifi awan,
Baraya tiasa login orok dina akun measurer jarak jauh mariksa data.


pesen ayeuna

6119 Jumlah Tampilan 14 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal