GPS Pendant Tracker (pikun manula & Kids) [GPS014D]

3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Kids - miara leuwih cinta anjeun 3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Kids - miara leuwih cinta anjeun

3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Kids - SOS 2 cara nélépon jeung kaméra pikeun tracking indoor 3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Kids - SOS 2 cara nélépon jeung kaméra pikeun tracking indoor

3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Kids - ragrag deteksi & Siaga 3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Kids - ragrag deteksi & Siaga

3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Fitur 3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Fitur

3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Ukuran 3G Pendant GPS Tracker pikun manula - Ukuran

3G WCDMA frékuénsi band: 850 / 1900MHz atanapi 900 / 2100MHz, ragrag ka handap alarem, monitoring kamera ku cara nyokot poto, Dorong-tombol nélépon

Fitur:

  • GPS + lbs + wifi + AGPS positioning
  • tracking real-time
  • lagu sajarah
  • ngawangkong jam
  • Digolongkeun handap alarem
  • Geo-pager
  • alarem SOS
  • alarem batré low
  • kartu SIM panginget robah
  • ngawaskeun kaméra ku cara nyokot poto
  • Push-tombol nélépon
  • Dua cara komunikasi audio
  • Jempe ngajawaban otomatis nyaéta panggero pikeun monitor sora
  • Ngageter dina Ring pikeun panggero asup ngingetan
  • Warna: Hideung, bulao, beureum, héjo

parameter:

  • ukuran: 45 * 50 * 15.5mm
  • beurat: 33g
  • pita prekuensi 2G GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900MHz
  • 3G WCDMA pita prekuensi: 850 / 1900MHz (pilihan 1) atanapi 900 / 2100MHz (pilihan 2)
  • GPRS: Kelas 12, TCP / IP
  • GPS locating waktu: Tiis mimiti 60sec (langit muka)
    • Haneut mimiti 29sec (langit muka)
    • Panas mimiti 5sec (langit muka)
  • GPS positioning akurasi: 10-15m (langit muka)
  • WiFi positioning akurasi: 15-100m (aréa WiFi)
  • Lbs positioning akurasi: 100-1000m
  • hawa Gawe: -18 ℃ ~ + 45 ℃
  • Gawe bareng asor: 5% ~ 95% RH
  • kapasitas batre: 500mAh


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

453 Jumlah Tampilan 10 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal