GPS034W - OMG Pangawas Kaséhatan Manula GPS Watch

D46-5

D46-2

D46 (26)

Fitur utama

Definisi tinggi IPS layar ageung , GPS + WiFi + LBS posisi , waktos nyata, SOS sauran step Aturan Kaséhatan, monitor sora jauh, janten babaturan, obrolan video

struktur bagian
Desain KTP Pantun Éndah, anti cai
ukuran X x 46 41 16.9 mm
beurat 50g
kancing Tombol Tunggal (tombol kakuatan & Tombol SOS)
Sandi Kombinasi Warna langkung Alus
mamerkeun 1.30 ”240X240 piksel
Layar cabak sokongan
Antena GPS Seramik aktif sénsitip tinggi
Antena GSM 4 frekuensi antena PIFA
batre 600 mah
Card SIM PCS 1
Kelas anti cai IP67
I / O Port Nyeuseup sedot magnét

D46 (8)

D46 (19)

D46 (2)

D46 (1)

D46 (3) D46 (4) D46 (5) D46 (6) D46 (7) D46 nyadangkeun

CHIP 9820E
Frekuensi versi Asia band FDD: Band 1 \ 3 \ 5 \ 7 \ 8

TDD: Band38\39\40\41(100M);

WCDMA: Band 1 \ 2 \ 5 \ 8

GSM: Band 2 \ 3 \ 5 \ 8 ;

Versi luar negeri tina pita frékuénsi FDD: B1 B2 B3 B4 B5 B7 B8 B12 (17) B20 B28A

WCDMA: Band 1 \ 2 \ 5 \ 8

GSM: Band 2 \ 3 \ 5 \ 8 ;

panyimpenan 256M + 512M
kamera 2 juta piksel
Sinyal GPS L1,1575.42MHz C / A
Nomer saluran GPS saluran 22
Chip GPS nampi sensitipitas Sensitipitas Lacak: -165dBm , Meka sensitipitas : -148dBm
Katepatan lokasi GPS 5-15m
WIFI posisi jero ruangan 20-100m
Katepatan lokasi LBS 100-1000m
ayeuna sayaga minimum Kurang ti 0.5 mA
Rata ayeuna sayaga Kirang tibatan 2.5mA
Rata ayeuna kerja ngeunaan 55mA
suhu gawe -20 ~ 70 ℃
kalembaban gawe 5% ka 95% anu henteu rélatif
Nguji sareng sertifikasi Sértipikat FCC sareng CE
anteneu GPS Seramik aktif sénsitip tinggi
anteneu GSM Antena Radium
G-sensor sokongan
Layar cabak Sentuhan G + F tunggal


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

415 Jumlah Tampilan 5 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal