EA015 - OMG Wireless Kursi Pad Exit Alarm pikeun Imah (Pencegahan Ragrag Nua) - $ 380

Sepi CordLess® ragrag Monitor Tanpa Cords

EA015 - System Kaluar Pad Alarm Kursi pikeun 750x manula

Taya noise di kamar! Tempat anu Monitor ragrag Tenang mana nu peryogi eta

Ngaleungitkeun noise dina-kamar - Pencegahan ragrag Tenang.

System Kursi Kaluar Pad Alarm pikeun manula - - EA015 Gambar
The "New dipaténkeun Téhnologi" Wireless ragrag Monitor bisa dipasang jauh ti korsi padumuk (tanpa kabel ranjang alarm). Monitor ogé bisa ditempatkeun di luhur korsi nu ngurangan alarem noise deukeut sirah warga na TamperProofs monitor jadi nyicingan éta teu bisa ngareset eta sorangan. Monitor ogé bisa ditempatkeun dina lorong nu ngurangan di noise alarem kamar. Éta aman sabab caregivers dibere beja tentang ku lampu blinking caang jeung alarm quieter di lorong nu mana ngémutan aranjeunna nalika nyicingan hiji lalaki nepi.

fitur kaamanan dipaténkeun

Ieu kami dipaténkeun motong téhnologi ujung pencegahan ragrag monitor kalawan fitur kaamanan dipaténkeun nu ngantep caregiver a nyaho lamun sinyal geus leungit atawa monitor ragrag Wireless téh kaluar tina rentang. Ogé bisa dipasang di luar ruang sabar keur solusi quieter!

Taya cords antara hampang tur monitor ragrag Wireless

Ari haratis monitor pencegahan ragrag sepi tur hampang sensor mantuan pikeun ngurangan entanglement na tripping hazzards. Ari haratis sensor Pad bakal ditempatkeun dina nyicingan éta. Nalika nyicingan meunang nepi na tekanan kasebut dikaluarkeun tina Pad, hiji sinyal nirkabel geus dikirim ka alarm monitor dina lorong nu, alerting caregiver kana.

The TL-2100G Wireless ragrag Monitor terus nunjukkeun yén sinyal keur narima ti Pad sensor sarta sistem kasebut dina urutan kerja alus. Lamun sinyal sensor Pad keur pegat atawa kaluar tina rentang, ngawas alarm tur nunjukkeun sinyal geus leungit.

Jalan dua komponén di hiji wanci

Paké Tenang monitor ragrag Wireless kalawan sensor ranjang Pad; korsi roda sensor Pad; tekanan lanté sensing mat; digolongkeun Mats atawa sénsor gerak.
Monitor bisa digawekeun ku dua komponén di hiji wanci upami hoyong.

Fitur

  • QUIETER - volume adjustable pinuh.
  • Taya cords antara hampang tur monitor - ngurangan tripping hazards na eliminates rusak atawa tangled cords Pad.
  • Dipaténkeun Pad Signal Lost iber - ngabejaan caregiver lamun sambungan antara sensor Pad na monitor janten dipegatkeun.
  • Pilihan setting: Caregiver kalayan konci tiasa ngareset monitor kalawan dipaténkeun, Caregiver Key ™ nu ngawas Tamperproofs.
  • Taya switch unsafe Pareum: Caregiver moal bisa poho ngahurungkeun monitor deui
  • Otomatis-Reset nalika tekanan ieu ulang dilarapkeun ka Pad.
  • Diangkat lampu Status Visual sangkan caregiver ningali alarm ti kajauhan.
  • Batré dioperasikeun (3-AA teu kaasup) atanapi pilihan AC adaptor (AC-05).
  • iber batre low.
  • Ngawas Teu di Paké iber.
  • Mantri panggero kamampuhan - Plugs kana sistem Mantri panggero nu aya.
  • Sababaraha nada alarm.
  • Boot pelindung.
  • Jalan jeung ranjang Wireless atawa korsi hampang sensor, Mats floor Wireless, sarta Infrabeureum Motion sensor Pir-01.

Gawekeun:


pesen ayeuna

7329 Jumlah Tampilan 15 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal