PA008 - OMG Malaikat Wing Shrill Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Tiheula, Gawé Peuting

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 6

  • Alarm Pribadi: Katresnan atanapi Ladies tiasa narik colokan nalika aranjeunna mendakan jalma anu aneh waé. Whistle bakal nyingsieunan aranjeunna jauh.
  • Nalika nongkrong atanapi balanja sareng budak, anjeun tiasa ngantepkeun anak anjeun ngalaksanakeun alarem pribadi, aranjeunna tiasa disada alarem sawaktos aranjeunna kaleungitan supados teu leungit.
  • Alarem pribadi ieu ogé cocog pikeun jalma kolot anu ngalaman panyakit akut, aranjeunna tiasa disada alarem basa aranjeunna kaserang panyawat sareng henteu tiasa nyarios.
  • Gampangna di lakukeun: Bisa nyambung ka telepon, keychain, tas sareng kantong.
  • Kumaha carana make: Tarik colokan, alarem bakal ngirining sareng nyétél, sareng sakali tarik deui kana sarung, sora alarem bakal lirén langsung. Sambungkeun senar dina bolt kana telepon atanapi benda anu sanés, teras sambungkeun senar sisi sanésna alarem kana kantong atanapi kantong, sakali telepon turun atanapi dipaling, baut bakal tarik sareng blares alarem.

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 2

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 3

spésifikasi

warna:aink, biru
Ukuran produk: 30 * 80 * 18mm
Tali panjang: 60mm
Gawe bareng ayeuna: 1 (mA)
tegangan gawe: DC5 (V)
Jilid ieu: 90 (dB)


pesen ayeuna

6535 Jumlah Tampilan 15 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal