PA08 - Angel Wing Shrill Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Kolot, Peuting Gawé

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 1

  • Alarm Pribadi: Katresnan atanapi Ladies tiasa narik colokan nalika aranjeunna mendakan jalma anu aneh waé. Whistle bakal nyingsieunan aranjeunna jauh.
  • Nalika nongkrong atanapi balanja sareng budak, anjeun tiasa ngantepkeun anak anjeun ngalaksanakeun alarem pribadi, aranjeunna tiasa disada alarem sawaktos aranjeunna kaleungitan supados teu leungit.
  • Alarem pribadi ieu ogé cocog pikeun jalma kolot anu ngalaman panyakit akut, aranjeunna tiasa disada alarem basa aranjeunna kaserang panyawat sareng henteu tiasa nyarios.
  • Gampangna di lakukeun: Bisa nyambung ka telepon, keychain, tas sareng kantong.
  • Kumaha carana make: Tarik colokan, alarem bakal ngirining sareng nyétél, sareng sakali tarik deui kana sarung, sora alarem bakal lirén langsung. Sambungkeun senar dina bolt kana telepon atanapi benda anu sanés, teras sambungkeun senar sisi sanésna alarem kana kantong atanapi kantong, sakali telepon turun atanapi dipaling, baut bakal tarik sareng blares alarem.

Rincian produk
Diménsi produk: 2.2 x 1.2 x 0.6 inci

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 2

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 3

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 4

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 5

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 6

Angel Wing Alarm Pribadi pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, Pagawe Peuting - 7


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

1715 Jumlah Tampilan 3 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal