EA040 - OMG 3 di 1 Wireless Nurse Call Caregiver Pager, SOS nelepon alarm alarm system, Motion sensor light night

Spesifikasi produk

3 di 1 Smart tanpa kabel panarima + sensor gerak wengi lampu + Eneng Telepon Caregiver pager, SOS nelepon ngageter multi-fungsi sistem alarem kit DIY

spésifikasi téknis Smart Peuting Lampu push Button SOS Button
catu daya DC 6V (CR123A batré * 2) DC 3V (2032 tombol batré * 2) DC 3V (2032 tombol batré * 2)
jilid 90dB / /
rentang polumeu 4-Level / /
Chimes 52 / /
Nangtung-ku ayeuna 170μA / /
frékuénsi nirkabel 868MHz 868MHz 868MHz

Suhu operasi

-10- + 55 ° C -10- + 55 ° C -10- + 55 ° C
jarak nirkabel ≤300m (dina spasi kabuka) ≤300m (dina spasi kabuka) ≤300m (dina spasi kabuka)
waterproof Santika waterproof Santika waterproof Santika waterproof

Fitur konci

  • panarima kami geus Powered by nyimpen kacida kakuatan accu CR123A (kaasup) nu hirup bentang nepi ka 365 poé. Awét ngagunakeun jeung nyimpen duit Anjeun. Dipingpin design Alarm Sora Lampu lamun panarima geus sounding. Anjeun moal manggihan sami di pasar.
  • nada ring 52 Inohong kalawan 4-Level tina adjustable volume: Garing lagu kawentar dunya keur anjeun milih ti nurutkeun moods béda anjeun; tingkat 4 tina volume adjustable ti 0db-90db
  • Batré Powered kalawan pamakéan énérgi low: eta tiasa beroperasi dina modeu sayaga pikeun leuwih 1 sataun.
  • Lega rentang Dipingpin flash: Biru The LED lampu dina receiver (Unit utama) bakal flash + rington ngageter lamun pemicu tombol push atawa tombol panik, anjeun moal sono hiji kajadian, nu utamana cocog pikeun jalma kalawan dédéngéan goréng.
  • Dibabawa tur Mudah instalasi: Taya kawat moderator, mangga sadaya produk bisa dipasang ku bracket dipaku atanapi ku stiker dina témbok. The Call Button pamancar anu cukup leutik bisa dipaké salaku pendant a, dibabawa dina saku, atawa ditempatkeun di bedside atawa anjeun bisa nyokot eta mana gampang.
  • Desain waterproof: Tombol push ieu dipeunteun Santika waterproof pikeun pamakéan outdoor.
  • Sauntuyan aplikasi: Anjeun bisa make eta dina sagala jinis tempat kayaning imah, hotél, kantor, susun, villa, kelas, gudang jeung saterusna.
  • Panik tombol SOS: Ieu alus keur Boh Caregiver na Sabar / manula / nyicingan / cacad / Satpol PP. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna keur nelepon pikeun Pitulung di imah. Teu kedah ngagorowok ka Cokot Perhatosan Aya urang. Hiji kado considerate pikeun kulawarga manula atawa gering indungna Anjeun.

Mencet tombol SOS pikeun 5 detik, sistem bakal asupkeun kana stasiun ngarampas pakarang jeung ngeureunkeun alarem.

pesen ayeuna
5252 Jumlah Tampilan 24 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal