EA028 - OMG 130dB Alarm Pribadi - Lampu Suluh LED - Rip Cord Aktip

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 1

Panjelasan Produk

  • LOUDER jeung maneh: 130dB Darurat / alarem panik nu draws kakuatan ti accu AAA. Ieu ngalir dua kali nyaring (real volume 130dB rms) jeung dua kali salami (nepi ka sajam tina waktu alarm) ti alarm pribadi normal
  • Tinggi Powered: Paling alarm nganggo accu nonton. ieu maké accu AAA tugas beurat. Anjeun meureun kudu accu ngagantian linggih di sabudeureun imah anjeun wae. The accu AAA téh rusiah loudness nyeri ieu alarm urang. Éta gé lepas nepi ka 365 poé saméméh anjeun peryogi mertimbangkeun ngaganti aranjeunna.
  • Alm ari aktivasina: Narik tali pigeulang kalawan gaya granat napel aktivasina pin nepi ka 1 jam alarm piercing kontinyu
  • LED senter: Caang bodas LED mini senter keur saharita aréa katerangan. senter mangrupa hog batré, tapi gawéna pikeun bursts pondok nu peryogi eta kanggo.

Ieu ciri alarm 130dB. Dirancang ditempatkeun dina kantong luar hiji dompet atawa ransel, anu ea028 ogé bisa panangan dibawa ku joggers. alarm diaktipkeun ku saukur narik pin, anu deters lawan atawa intruders tapi ogé fungsi ngagambar perhatian ka anjeun lamun anjeun kudu nengetan médis atanapi pitulung. Mangpaat alarm pribadi pindah unsur kejutan ti lawan kana poténsi korban.

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 2

Unggal Poé mawa Alarm

The ea028 sampurna keur jajan leutik jeans anjeun, hiji kantong luar tina hiji ransel atanapi dompet, atawa bisa panangan dibawa. Mawa alarm pribadi mangrupa hambalan ngahaja nuju kaamanan pribadi, sarta kalakuan mawa alarm sorangan raises vigilance tina pamawa ka sakuliling maranéhanana. Teu kawas produk pertahanan diri sejenna kawas Tasers, alarm pribadi tiasa pernah dipake ngalawan anjeun. Sarta saprak éta légal mawa mana, anu ea028 teh alat pertahanan diri idéal pikeun jalma umur sagala, pangabisa naon, sarta di mana waé.

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 3

Darurat LED Lampu Pikeun Gancang katerangan kalayan Hirupna bohlam

The ea028 ogé ngawengku hiji miniatur LED lampu, diaktipkeun ku misah on / off tombol, pikeun katerangan gancang jeung leutik mangrupa jalur leumpang, konci panto mobil, atawa kaayaan rueuk lianna. bohlam lampu nu LED bakal lepas for hirupna jeung moal kudu diganti.

The accu AAA biasa datangna nu diasupkeun saméméhna, tapi aya pamaké replaceable. Aranjeunna nuju dikonci kana tempat dina kompartemen batré nu geus ditutup ku Philips obeng mikro jadi guys goréng moal bisa nyabut accu. Lamun alarem anjeun datang, bakal boga tab palastik jelas nu tarik kaluar na Piceun ka meunang alarm dina modeu sayaga. The accu bakal lepas nepi ka sataun saméméh anjeun gé rék ngaganti aranjeunna ku batré AAA tugas beurat. Paké tombol lampu pikeun masihan alarm anjeun cek batré rusuh tanpa narik éta ari alm.

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 4

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 5

Idéal pikeun telat wengi walks sakuliah kampus atawa lingkungan Anjeun

alarm pribadi anu salah sahiji bagéan tumuwuh panggancangna dina ritel dina industri pertahanan diri, lantaran musuh awon hiji lawan urang téh perhatian. alarm pribadi anu légal mawa dina sakabéh nagara bagian 50 (sanajan dina airplanes na di sakola!) sarta mangrupakeun metoda pisan aman tur éféktif pertahanan diri. Maranehna menta euweuh latihan atawa skill keur beroperasi, sarta bisa dipaké ku saha paduli umur atawa pangabisa fisik. Patugas polisi, Kampus Kasalametan jeung konsultan Kaamanan nyarankeun pamakéan alarm kaamanan pribadi. Korban nu mindeng teuing trauma ka ngagorowok tulung dina situasi biasa na bahaya, ngaronjatna kerentanan maranéhanana. Alarm pitched tinggi ieu dimaksudkeun pikeun nyingsieunan kaluar hiji assailant bari ngaganti unsur kejutan ti lawan ka mangsa. Penjahat teu resep ngagambar perhatian, jeung dipikaresep bakal ngajalankeun kaluar nalika maranéhna sadar alarm teu bisa dieureunkeun.

The ea028 sabagian cocog pikeun Young Jalma, College Murid, Peuting Owls, Gagah lone, Joggers, manula, perawat / Kamanusaan sarta Studi Gagah Personal, Taliwang / Rute karyawan.

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 7

Kumaha pisan nyaeta 130dB?

The decibel (disingkat dB) nyaéta unit dipaké pikeun ngukur kumaha nyaring sora téh. The ceuli manusa téh incredibly sensitip. Ceuli Anjeun tiasa ngadangu sagalana ti fingertip Anjeun brushing enteng leuwih kulit Anjeun ka mesin jet nyaring. Dina watesan kakuatan, sora mesin jet nyaeta ngeunaan 1,000,000,000,000 kali leuwih kuat batan sora pangleutikna nu Ceuli Anjeun ngan bisa bieu ngadangu. Éta mangrupa bédana badag!

Dina skala decibel, sora karungu pangleutikna (deukeut total tiiseun) nyaéta 0 dB. Hiji sora 10 kali leuwih kuat nya 10 dB. Hiji sora 100 kali leuwih kuat batan total tiiseun deukeut téh 20 dB. Hiji sora 1,000 kali leuwih kuat batan total tiiseun deukeut téh 30 dB. Di handap ieu daptar sora umum sarta tingkat decibel maranéhanana, sakumaha ogé sababaraha alarm kami keur perbandingan. Dédéngéan ruksakna bisa lumangsung dina 140dB, sarta volume optimal pikeun alarm pribadi nyaeta 125dB - 135dB.

50 dB kulkas
mesin cuci 50 dB - 75
50 - 75 dB conditioner hawa
50 - 80 dB shaver listrik
55 - 70 dB dishwasher
60 - 85 dB vacuum cleaner
dryer bulu 60 dB - 95
jam alarm 65 dB - 80
75 - 85 dB siram toilét
80 dB ringing telepon
110 dB orok nangis
90 - 115 dB subway
95 - 110 dB motor
konsér symphony 110 dB
110 dB mobil tanduk
konsér batu 110 -120 dB
112 dB CD pamuter on tinggi
117 dB bal game (stadion)
130 dB jackhammer, bor kakuatan
130 dB waspada PPS8 Alarm
140 dB ngaruksak pangadangu lumangsung di paparan sustained
140 dB pesawat nyokot kaluar
150 dB firecracker
157 dB balon pop
162 dB petasan (di 3 suku)
163 dB bedil
166 dB handgun
170 dB shotgun

130dB Alarm Personal - LED senter - alm ari aktivasina - 6

Sejenna produk


pesen ayeuna

Leyuran OMG

Singapura Retail outlet
Taman Perumahan Paya Ubi, 51 Ubi Ave 1 # 05-07A Level 7, Singapura 408933 (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +65 8333-4466, email: sales@omg-solutions.com

Indonesia Kantor (Jakarta)
Pangsapuri Soho Anyar 2916 Jalan Letjen S. Parman Kav. 28, RT.3 / RW.5, Tanjung Duren Selatan 11470 Jakarta (Mon-Sun: 11 am-6pm)
Whatsapp: +62 81293-415255, email: sales@omg-solutions.com

1226 Jumlah Tampilan 9 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 usaha 2018

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Ngalanggan Newsletter kami

Bérita paling énggal