PA004 - OMG 130 Db Alarm penggera pribadi, Mini Bee SOS Panik alarm pikeun Awéwé, Barudak, Sepuh, sareng Lokasi GPS Tanpa Kartu Diperyogikeun - $ 89

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 1

  • Cute Ornaments-Mini Bee Alarem pribadi dipainkeun ku keychain jadi Anjeun tiasa klip kana kantong Ladies, Ngadu, Ransel, Bagasi sakola, Bagal, kenop jeung betah. Jeung éta bisa dibawa kana na pesawat na.
  • 130 DB Alarm Sora-Mini Bee Siren alarem lagu bakal disada saenggeus kanggo menit 30 ~ 40 iwal pin balik kana alat. Pin sareng alarem anu dihubungkeun sareng moal leungit.
  • Hiji Konci Pikeun Pitulung Smart Posing Apps- hiji aplikasi mandiri anu ngan ukur kedah diundeur sareng masang aplikasina upami kedah upami tips bungkusan. Nalika dina bahaya atawa darurat, serenna pikeun ngirim posisi anjeun ka saha wae sapertos kulawarga anjeun atanapi réncang (Sadanah ngarojong jalma 5) kanggo pitulung.
  • Gaya leutik-lisan Rarancang Desain-Nyiruan sangkan lémparan panik ieu langkung unik, langkung anu pasam kalayan dina raraykeun. Alsota ogé asupan kaamanan anu perlu kanggo Kémping, Lalampahan, Hiking
  • Kado sia-sih: Awé lagu Gentleman Mini Bee Siren mangrupa kurnia anu saé pikeun awéwé, kokolot, budak, sepuh jeung sajabana. Janten

Panjelasan Produk

Jalan 2 pikeun ngajaga Anjeun

1.Perikkeun pin nalika anjeun dina bahaya atanapi darurat, éta bakal ngarembarkeunkeun sora anu sihai pikeun nyingsieunan para lawan sareng narajang perhatian naperby. Saatos dianggo ngan selapkeun pin deui.

2.Pyogi mendakan tempat anu aman pikeun nyumputkeun nalika sirineu teu cukup pikeun nyingsieunan penjahat. Gancang nganggo pungsi Smart Positioning of Pungsi One Key For Help, kirimkeun lokasi anjeun ka kulawarga sareng kulawarga sareng supados aranjeunna langsung datangna pikeun ngajaga anjeun

Sampurna ku One Key For Help Smart Apps, anjeun tiasa ngintunkeun posisi posisi atanapi link posisi ka lima jelema dina waktu nu sami.

Mangga undeur sareng masang Aplikasi mandiri

Punten Catet: Aplikasi teu kedah nyeken Kodeu QR sawaktos anjeun netepkeun aktip pinter punten upami di scan Code QR

Netepkeun nomer ponsel lima jalma Anjeun pikeun Smart Aplikasi anjeun, nalika anjeun aya di bahaya atawa darurat, Gampang nganggo konci hiji pikeun ngirim pesen posisi ngaliwatan SMS, Whatsapp, Facebook dina waktos anu sami kanggo ngarilé anjeun kaluar.

3. Alarm anu nyaring, tepi ka 130dB, punten ulah nyimpen eta deukeut kana ceuli.

Cinta kulawarga anjeun, budak sareng budak, kokolot atanapi babaturan, janten sanés langkung ti Bear Gentleman Mini Bee Panic Alarm minangka hadiah kanggo Ayeuna !!

Sejenna produk

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 2

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 3

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 4

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 5

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 6

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 7

130 Db Alarem Personal, Mini Bee SOS Panik alarm kanggo Awewe, Barudak, Sepuh - 8


pesen ayeuna

10237 Jumlah Tampilan 22 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8866-4466

Jakarta + 62 8113 80221



email: sales@omg-solutions.com atawa
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Bérita paling énggal