Page utama

anyar

video


Alarm Panpis darurat pikeun bumi

 


Darurat Panic Alarm pikeun Gedong Komérsial Rumah Sakit & Bumi Perawat Manula


Sistim Panggilan Kacilakaan Handicap

Tombol Push Handicap / Tarik String Toilet Darurat Telepon Sistem Alarm [Kabel / Nirkabel] (Singapura)

Sistem Telepon Darurat Kabel & Nirkabel Toilet Sistem telepon aktip pikeun manula & jalma cacat / jalma cacat pikeun meunang pitulung dina kaayaan darurat di WC. Sistem diwangun ku panggero nirkabel / tombol ngareset ku kabel tarikan anu micu lampu indikasi pikeun dipasang di luar panto. Nganteurkeun alarm boh sora sareng lampu nalika aya anu narik kabelna atanapi mencét tombol telepon. Mampuh diintegrasikeun dina sistem manajemen gedong anu langkung ageung.


Pencegahan ragrag


Alarm pribadi


System telepon di antara kamar jeung kamar


GPS Tracker pikeun Pasén Dementia

 


Unit Pengawas Pusat Wireless

 


Tombol Tekanan nirkabel

 


batur

 


Saha Kami Nyayogikeun

 


pesen ayeuna

82784 Jumlah Tampilan 23 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email