Awak Kaméra / Awak Dipaké Kaméra Singapura

Kaméra Dipakai Awak pikeun Patugas Kaamanan - WIFI / 4G Langsung Streaming, Pangleutikna sadunya, Kaméra Beurat Ringan, Visi Peuting, Sudut lega Témbong Énkripsi AES256

Pamakéan kaméra nganggo awak gancang-gancang nambahan, utamana dianggo pikeun nyegah konflik antara aparat kapulisian sareng warga. Teknologi kaméra awak ngamungkinkeun pikeun netelakeun lampah perwira pulisi anu ningkatkeun kasalametan polisi sareng warga, bari ngadorong protokol ditangtoskeun.

Kaméra nu nganggo awak nyababkeun aparat kapulisian milarian dina cara anu langkung objektif, tanggung jawab sareng transparan, ku kituna ningkatkeun efektifitas penegak hukum.

Sistem Pemantauan Live Stream Video Live OMG 2.0

Sistem Monitor Video streaming OMG Live 2.0.1 1280x

Fitur

  • Nyukcruk Lokasi GPS Jauh
  • Live Streaming Video Jauh
  • Komunikasi Jauh / Komunikasi 2-Jalan
  • SOS Jauhkeun waspada

video


4G Kamera Worn Streaming Awak Live Streaming


Awak dipaké kaméra


Kepala-Setel Kaméra - Rojongan Operasi


barang-barang tambahan


Stasiun dok


Saha Kami Nyayogikeun

pamarentah

pendidikan

Palayanan Kaséhatan

Firma Kaamanan

Pangwangunan / Manajemén Fasilitas / Harta - Perumahan

Mal & Kondo

batur


Proyék urang


Artikel

115813 Jumlah Tampilan 153 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email