Distributor Kaméra Pamudayaan Kaméra Polda Singapura

WIFI / 4G Live Streaming, Pangleutikna Dunya, Kaméra Berat Terang, Visi Peuting, Sudut Lebar Ningali Enkripsi AES256 -

Kaméra Angkat Awak Pikeun Polda & Kaamanan

Pamakéan kaméra nganggo awak gancang-gancang nambahan, utamana dianggo pikeun nyegah konflik antara aparat kapulisian sareng warga. Teknologi kaméra awak ngamungkinkeun pikeun netelakeun lampah perwira pulisi anu ningkatkeun kasalametan polisi sareng warga, bari ngadorong protokol ditangtoskeun.

Kaméra nu nganggo awak nyababkeun aparat kapulisian milarian dina cara anu langkung objektif, tanggung jawab sareng transparan, ku kituna ningkatkeun efektifitas penegak hukum.

Sistem Pemantauan Live Stream Video Live OMG 2.0

Sistem Monitor Video streaming OMG Live 2.0.1 1280x

Fitur

  • Nyukcruk Lokasi GPS Jauh
  • Live Streaming Video Jauh
  • Komunikasi Jauh / Komunikasi 2-Jalan
  • SOS Jauhkeun waspada

Produk New


video


4G Kamera Worn Streaming Awak Live Streaming


Awak dipaké kaméra


Kepala-Setel Kaméra - Rojongan Operasi


barang-barang tambahan


Stasiun dok


Saha Kami Nyayogikeun

Anyar !!

pamarentah

pendidikan

Palayanan Kaséhatan

Firma Kaamanan

Mall, Kondom & Binaan

batur


Artikel

Nyitak Friendly, PDF & Email