Singapura - Kaméra Awak / Kaméra Awak Dipaké

Kaméra Dipakai Awak pikeun Patugas Kaamanan - WIFI / 4G Langsung Streaming, Pangleutikna sadunya, Kaméra Beurat Ringan, Visi Peuting, Sudut lega Témbong Énkripsi AES256

Pamakéan kaméra nganggo awak gancang-gancang nambahan, utamana dianggo pikeun nyegah konflik antara aparat kapulisian sareng warga. Teknologi kaméra awak ngamungkinkeun pikeun netelakeun lampah perwira pulisi anu ningkatkeun kasalametan polisi sareng warga, bari ngadorong protokol ditangtoskeun.

Kaméra nu nganggo awak nyababkeun aparat kapulisian milarian dina cara anu langkung objektif, tanggung jawab sareng transparan, ku kituna ningkatkeun efektifitas penegak hukum.

Sistem Pemantauan Live Stream Video Live OMG 2.0

Sistem Monitor Video streaming OMG Live 2.0.1 1280x

Fitur

  • Rojongan Jauh Nyukcruk Lokasi GPS
  • Video Live Jauh
  • Komunikasi Jauh 2 Jalan
  • SOS Jauhkeun waspada

 


Kaméra Live Stream 4G


Awak Dipaké Kaméra - penegak hukum


Kepala-Setel Kaméra - Rojongan Operasi


Mini Light-Weight Camera - Manajemén Sengketa


barang-barang tambahan


Sampel Awak Dipaké Kaméra - prosedur operasi SOP Standar


video


Saha Kami Nyayogikeun

Agénsi Pamaréntah

pendidikan

Palayanan Kaséhatan

Firma Kaamanan

Pangwangunan / Manajemén Fasilitas / Harta - Perumahan

Mal & Kondo

batur


Proyék Kaméra Awak Dipaké


Artikel

Logo Solusi OMG
Tag: kaméra awak, kaméra ngagemkeun awak pulisi, kaméra awak pulisi, kaméra pulisi, enkripsi aes256

25694 Jumlah Tampilan 292 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email