BWC011 - OMG WIFI / GPS / kaméra 4G Worn Awak (Batok Panas Hot)

bubuka ringkes

The kaméra awak anu sejen dibabawa nu bisa ngarekam video na audio. Alat ogé bisa ngirimkeun video hirup jeung audio ngaliwatan 3G atanapi 4G, ngalakukeun tracking hirup kalayan GPS. Alat boga monitor TFT na tombol dinya sarta pamaké tiasa beroperasi alat nu gampang. The kaméra awak biasana dipaké ku lalaki pulisi, satpam, sareng pajabat penegak hukum séjén.

fitur utama

alat nu aya dina ukuran ci sarta cocog pikeun pamakéan portabel tina rékaman.
- pamaké bisa meunang video hirup jeung audio ngaliwatan 3G, 4G atanapi WiFi,
- pamaké bisa meunang tracking live alat ngaliwatan diwangun-di GPS di alat. Data GPS ogé bakal dirékam kana catetan berkas kalawan audio jeung video, jadi pamaké bisa meunangkeun informasi lokasi dina file catetan.
- aki Paké litium pikeun catu daya. Alat bisa ngarekam mayeng salila jam 12 kalawan accu 2.
- Panyungsi-di gudang 32G. (64G ~ 128G gudang pilihan)
- Panyungsi-di 4 juta kaméra piksel, rojongan ngarekam di 1080P, 720P atanapi resolusi D1, rojongan nyokot gambar kalawan 40 juta piksel, 32 juta piksel na 2 juta piksel.
- IR Rojongan. rekaman rojongan peuting.
- Rékam ngaran file gaduh informasi dina tanggal, waktu, tipe rekaman nu nyieun leuwih gampang pikeun néangan sarta dokumen.
- pamaké bisa ngajajah, neangan sarta playback payil dina alat.
- tombol Rojongan panik. Tombol panik alarem bisa dikirim ngadalikeun puseur ngaliwatan 3G / 4G.
- Rékam enkripsi ngajadikeun bukti beuki aman.
- Alat bisa nembongkeun ID alat, ID pamaké, jeung titimangsa.
- Alat bisa nembongkeun informasi ngeunaan pamakéan batré, ngecas status, waktu sistem na spasi memori. Alat boga indikasi lampu pikeun kakuatan on, video rekaman atawa audio. lampu héjo nunjukkeun kakuatan on, lampu beureum nunjukkeun rekaman video, lampu konéng nunjukkeun rekaman audio.
- Alat tiasa ngalaporkeun acara alarem, kaasup alarm keur batré ngajalankeun low, memori cukup spasi alarem jsb
- Alat boga log payel. Alat jeung acara log nu kaasup kakuatan on / off, ngarekam video, ngarekam audio, nyandak gambar, status GPS dibereskeun, 3G sambungan / 4G, sarta sambungan WiFi.

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 2

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 3

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 4

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 5

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 6

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 7

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 8

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 9

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 10

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 11

spésifikasi

OS OS Linux Ubuntu 3.10.73
booting waktos <8 s
basa Inggris
video input vidéo 1x kaméra digital pikeun 1080p / 720p / 360p ngarekam, sadia pikeun kaméra éksternal
output video layar inci LCD 2
resolusi rekaman 1920×1080/1280×720/640×360
laju pigura 30 FPS @ 1080p
modeu catetan Catetan audio jeung video dina waktos anu sareng
komprési H.264 (profil High nepi ka level 4.1)
audio input audio 1x mic input, ngarojong sambungan telepon di antara kamar jeung kamar ku USB
komprési PMC
catetan audio Rojongan rekaman audio
prosés video resolusi video Live 1920×1080/1280×720/640×360
potret 1920 × 1080 ~ 8640 × 4752
snap umbar rojongan salila ngarekam (dasar resolusi poto dina resolusi rekaman)
panyimpenan Diwangun dina kartu TF 32GB (sadia pikeun 32 ~ 128GB)
sumber lampu lampu flash Nambahan kacaangan lamun anjeun ngarekam atanapi nyandak poto
laser Ngalereskeun nempo lamun anjeun ngarekam
IR Nepi ka 10 Méter kalawan gambar bentuk Katempo peuting
radio dua cara ngobrol deui Rojongan dua cara radio di antara alat béda (ukur pikeun 4G / 3G alat)
Ngobrol deui di platform Rojongan dua cara radio antara alat jeung platform (ukur pikeun 4G alat / 3G)
lensa sudut lénsa urang > 125 °
alarem input alarem Rojongan input alarem sarta alarm tiasa acara di platform
interface USB 1x USB, keur ngecas, komunikasi jeung PC, ningkatkeun OS, sambungkeun kaméra éksternal jsb
Network Protocol TCP / IP
3G / 4G Pilihan, diwangun dina modul 3G / 4G (. LTE FDD / LTE TDD / WCDMA / TD-SCDMA / GSM / CDMA EVDO / CDMA 1x Catetan: ieu bisa jadi béda ku modul béda.)
Wifi Pilihan, rojongan sambungan WiFi jeung AP
GPS GPS modul pilihan pikeun BDS / GPS / GLONASS, pikeun ngarekam lokasi jeung speed
firmware OSD Tampilan na catetan waktu, ID lisénsi, perwira ID, lokasi, speed
nimpa sokongan
maén deui Rojongan maén deui, file didaptarkeun ku waktos sarta alarm
speed Play Rojongan ti 1 / 128 mun 128
Pra-rékaman / pos-rékaman Maksimum 20 s pre-rekaman na pos-rékaman
Dewarp Ngarojong dewarp nyieun gambar beuki akurat jeung realistis
modeu aman Peryogi sandi nuliskeun setelan atanapi playback dina modeu aman
catetan enkripsi Rojongan Rékam enkripsi, video énkripsi bisa dicoo dina pamuter husus
log Catetan kakuatan on / off, netepkeun robah, mimitian catetan, alarem jsb
software hplayer software pamuter, maén sababaraha kaméra babarengan, ogé bisa maénkeun éta file énkripsi
CMSV6 Dipaké pikeun modél 4G / 3G wungkul, ngarojong pintonan hirup / tracking hirup / lagu sajarah
pamutahiran firmware mulasara Firmware tiasa ningkatkeun sanajan USB
kaayaan gawe suhu -40-60 ℃
kandungan cai 40% ~ 80%
nu lain waktu nyinkronkeun sareng GPS, internét, PC
bit stream Dual Dua bit stream béda pikeun ngarekam jeung live streaming via 4G / 3G
standar Tiasa nyetél ka dituna netepkeun
indikator Kakuatan, Rékam, snap, catetan Audio
kapasitas batre 1 PCS batré Replaceable, 2600mAh unggal, tetep alat non-4G ngajalankeun pikeun ngeunaan 8h, tetep alat 4G ngajalankeun pikeun ngeunaan 4.6h. Ngecas waktu nyaeta ngeunaan 4h.
batré cadangan 60mA (Goréng, tetep alat jalan salila batré switch atanapi batré ngajalankeun kaluar.)
waterproof IP68
ukuran 88.3 * 59.8 * 34.4mm
Wight ngeunaan 165g

BWC011 Awak dipaké kaméra pidio Footage


6196 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

istilah pilarian asup:

  • وائی ​​ایکس لائیو ویڈیو (1)

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal