BWC011 - OMG WIFI / GPS / kaméra 4G Worn Awak (Batok Panas Hot)

bubuka ringkes

The kaméra awak anu sejen dibabawa nu bisa ngarekam video na audio. Alat ogé bisa ngirimkeun video hirup jeung audio ngaliwatan 3G atanapi 4G, ngalakukeun tracking hirup kalayan GPS. Alat boga monitor TFT na tombol dinya sarta pamaké tiasa beroperasi alat nu gampang. The kaméra awak biasana dipaké ku lalaki pulisi, satpam, sareng pajabat penegak hukum séjén.

fitur utama

alat nu aya dina ukuran ci sarta cocog pikeun pamakéan portabel tina rékaman.
- pamaké bisa meunang video hirup jeung audio ngaliwatan 3G, 4G atanapi WiFi,
- pamaké bisa meunang tracking live alat ngaliwatan diwangun-di GPS di alat. Data GPS ogé bakal dirékam kana catetan berkas kalawan audio jeung video, jadi pamaké bisa meunangkeun informasi lokasi dina file catetan.
- aki Paké litium pikeun catu daya. Alat bisa ngarekam mayeng salila jam 12 kalawan accu 2.
- Panyungsi-di gudang 32G. (64G ~ 128G gudang pilihan)
- Panyungsi-di 4 juta kaméra piksel, rojongan ngarekam di 1080P, 720P atanapi resolusi D1, rojongan nyokot gambar kalawan 40 juta piksel, 32 juta piksel na 2 juta piksel.
- IR Rojongan. rekaman rojongan peuting.
- Rékam ngaran file gaduh informasi dina tanggal, waktu, tipe rekaman nu nyieun leuwih gampang pikeun néangan sarta dokumen.
- pamaké bisa ngajajah, neangan sarta playback payil dina alat.
- tombol Rojongan panik. Tombol panik alarem bisa dikirim ngadalikeun puseur ngaliwatan 3G / 4G.
- Rékam enkripsi ngajadikeun bukti beuki aman.
- Alat bisa nembongkeun ID alat, ID pamaké, jeung titimangsa.
- Alat bisa nembongkeun informasi ngeunaan pamakéan batré, ngecas status, waktu sistem na spasi memori. Alat boga indikasi lampu pikeun kakuatan on, video rekaman atawa audio. lampu héjo nunjukkeun kakuatan on, lampu beureum nunjukkeun rekaman video, lampu konéng nunjukkeun rekaman audio.
- Alat tiasa ngalaporkeun acara alarem, kaasup alarm keur batré ngajalankeun low, memori cukup spasi alarem jsb
- Alat boga log payel. Alat jeung acara log nu kaasup kakuatan on / off, ngarekam video, ngarekam audio, nyandak gambar, status GPS dibereskeun, 3G sambungan / 4G, sarta sambungan WiFi.

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 2

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 3

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 4

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 5

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 6

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 7

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 8

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 9

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 10

WiFi, GPS, 3G, 4G Awak dipaké Kamera - 11

spésifikasi

OS

  • OS: Linux Ubuntu 3.10.73
  • Waktu ngacoto: <8 s
  • basa: Inggris

video

  • Input pidéo: 1x kaméra digital pikeun 1080p / 720p / 360p ngarekam, sadia pikeun kaméra éksternal
  • Kaluaran video: layar inci LCD 2
  • Rékam ngarékam: 1920×1080/1280×720/640×360
  • Pigura laju: 30 FPS @ 1080p
  • Modeu catetan: Catetan audio jeung video dina waktos anu sareng
  • komprési: H.264 (profil High nepi ka level 4.1)

audio

  • Input audio: 1x mic input, ngarojong sambungan telepon di antara kamar jeung kamar ku USB
  • komprési: PMC
  • Catetan audio: Rojongan rekaman audio

prosés video

  • Resolusi pidéo Langsung: 1920×1080/1280×720/640×360
  • photograph: 1920 × 1080 ~ 8640 × 4752
  • Snap: umbar rojongan salila ngarekam (dasar resolusi poto dina resolusi rekaman)
  • neundeun: Diwangun dina kartu SD 32GB (sayogi kanggo 32 ~ 128GB)

sumber lampu

  • Lampu kilat: Nambahan kacaangan lamun anjeun ngarekam atanapi nyandak poto
  • laser: Ngalereskeun nempo lamun anjeun ngarekam
  • IR: Nepi ka 10 Méter kalawan gambar bentuk Katempo peuting

radio dua cara

  • Ngobrol deui: Rojongan dua cara radio di antara alat béda (ukur pikeun 4G / 3G alat)
  • Ngobrol deui dina platform: Rojongan dua cara radio antara alat jeung platform (ukur pikeun 4G alat / 3G)

lensa

  • Sudut lénsa: > 125 °

alarem

  • Input alarem: Rojongan input alarem sarta alarm tiasa acara di platform

interface

  • USB: 1x USB, keur ngecas, komunikasi jeung PC, ningkatkeun OS, sambungkeun kaméra éksternal jsb

Network

  • Protokol: TCP / IP
  • 3G / 4G: Pilihan, diwangun dina modul 3G / 4G (. LTE FDD / LTE TDD / WCDMA / TD-SCDMA / GSM / CDMA EVDO / CDMA 1x Catetan: ieu bisa jadi béda ku modul béda.)
  • Wifi: Pilihan, rojongan sambungan WiFi jeung AP

GPS

  • GPS: modul pilihan pikeun BDS / GPS / GLONASS, pikeun ngarekam lokasi jeung speed

firmware

  • OSD: Tampilan na catetan waktu, ID lisénsi, perwira ID, lokasi, speed
  • Nimpa: sokongan
  • Balik deui: Rojongan maén deui, file didaptarkeun ku waktos sarta alarm
  • Kecepatan Puter: Rojongan ti 1 / 128 mun 128
  • Pra-recording / post-recording: Maksimum 20 s pre-rekaman na pos-rékaman
  • Dewarp: Ngarojong dewarp nyieun gambar beuki akurat jeung realistis
  • modeu aman: Peryogi sandi nuliskeun setelan atanapi playback dina modeu aman
  • Catetan énkripsi: Rojongan Rékam enkripsi, video énkripsi bisa dicoo dina pamuter husus
  • Log: Catetan kakuatan on / off, netepkeun robah, mimitian catetan, alarem jsb

software

  • tukang ribut: software pamuter, maén sababaraha kaméra babarengan, ogé bisa maénkeun éta file énkripsi
  • CMSV6: Dipaké pikeun modél 4G / 3G wungkul, ngarojong pintonan hirup / tracking hirup / lagu sajarah

pamutahiran

  • Perangkat kukuh ngajaga: Firmware tiasa ningkatkeun sanajan USB

kaayaan gawe

  • hawa: -40-60 ℃
  • kalembaban: 40% ~ 80%

nu lain

  • waktos: nyinkronkeun sareng GPS, internét, PC
  • Aliran dua kali: Dua bit stream béda pikeun ngarekam jeung live streaming via 4G / 3G
  • Default: Tiasa nyetél ka dituna netepkeun
  • indikator: Kakuatan, Rékam, snap, catetan Audio
  • kapasitas batre: 1 batré Ganti tiasa diganti, 2600mAh masing-masing, jaga alat NON-4G dijalankeun sakitar 8h, jaga alat 4G dijalankeun sakitar 4.6h.
  • Ngecas waktu: kira-kira 4h.
  • Batré nyadangkeun: 60mA (Goréng, tetep alat jalan salila batré switch atanapi batré ngajalankeun kaluar.)
  • Waterproof: IP68
  • ukuran: 88.3 * 59.8 * 34.4mm
  • beurat: ngeunaan 165g

BWC011 Awak dipaké kaméra pidio Footage

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal