Wawasan Warga Kaméra Awak Worn

  • 0
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn

Wawasan Warga Kaméra Awak Worn

Pendapat masarakat dina kaméra ngagem awakna parantos dipénta ti waktos ka waktos, agénsi penegak hukum nembé parantos ngusahakeun milari naon anu dikira ngeunaan kaméra awakna. Saluareun pelanggaran privasi sareng kali henteu diwenangkeun gaduh parékam. Aya pendapat anu sanés pikeun masarakat umum ngeunaan kaméra-kaméra ieu.

Nalika papanggihan dilakukeun sareng réspon anu diwawancara nyarios yén aranjeunna bakal ngadukung panggunaan kaméra laleur awak. Aya ogé laporan anu paling réspondén nyarios yén kaméra ngagem awak bakal ningkatkeun bukti, transparansi, kualitas perlakuan, kalakuan pulisi, hukum katuhanan, patuh ti paripolah warga sareng pulisi. Hal ieu ogé nyatakeun yén éta bakal ngaraosan aduan sareng ogé korupsi anu parantos janten masalah. Hal ieu ogé dipercaya yén paparan masarakat kana kaméra awakna tansaya ningkat sanés persepsi warga masarakat ngeunaan kaméra luhung kalebet kualitas perlakuan, paripolah pulisi, hukum polah sareng ogé korupsi.

Kaméra nu nganggo awak parantos parantos diangkat ku pulisi di nagara sapertos Amérika Serikat, Australia sareng nagara Éropa.

Pangaruh tina kaméra lemes Awak

Kesadaran diri: ieu kedah sadar yén anjeun diawaskeun, ieu ogé disadaran kasadaran obyektif. Kasadaran umumna ningkat nalika hiji jalma sadar yén aranjeunna diawaskeun. Modifikasi paripolah terjadi sareng aya saklar ka paripolah anu ditampi sacara sosial, ku ieu kabuktian yén naon waé anu ngajantenkeun hiji fokus kana diri aranjeunna sacara umum ningkatkeun kasadaran diri. Kaméra lungse awak mangrupikeun salah sahiji seueur cara ningkatna kasadaran diri sipil sareng ngajantenkeun sadar kana tindakan maranéhna ayeuna diawaskeun sareng dirékam. Ieu padika pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngajantenkeun salah sareng nyinggung hukum.

panalungtikan

Pamanggihan tina panilitian nunjukeun yén 87% satuju yén kaméra ngagem Awak bakal ningkatkeun perwira pulisi, sareng yén 70% ogé satuju yén kaméra bakal ningkatkeun kumaha warga bakal berperilaku dina patepungan sareng pulisi. Panaliti ogé nyimpulkeun yén jalma anu ngagaduhan pandangan goréng tina pulisi sabenerna bakal tiasa ngadukung anu paling ngadukung tina kaméra butut awakna, kusabab aranjeunna rumasa bakal tungtungna malah janten cara pikeun merangsang transparansi. Tapi éta janten kejutan nalika sabalikna mangrupikeun masalahna, warga anu dipikacinta pulisi saleresna mah jalma anu ngadukung kaméra anu ngagem awak, jalma anu parantos ngadamel tugas anu saé nyaéta jalma anu paling ngadukung. Hasil anu sanés dipiharep nyaéta yén warga masarakat anu paling prihatin ngeunaan kajahatan sakitar henteu condong ningali kauntungan anu dipasihan kaméra Awak. Tapi peneliti ogé nyarios; rarasaan parantos aya hubungan sareng henteu langsung, sareng kumaha pulisi parantos ngarawat masalah baheula. Sakabéh éta kedah dilakukeun sareng pagelaran pulisi, sieun kajahatan sareng pamikiran yén pulisi henteu milampah padamel anu saé. Lantaran éta percaya yén sanajan dina kaméra awakna aranjeunna tetep henteu ngalakukeun anu langkung saé.

Di daerah pantai pantai palem, penduduk diwawancara sareng panaliten dikumpulkeun ti aranjeunna, para warga di dinya leres-leres percaya yén kaméra ngagem awak anu saleresna bakal ningkatkeun kasalametan para perwira sareng warga sami-sami ngajantenkeun komunitasna malah langkung aman ti kumaha tanpa kamera. Para warga percaya kaméra kaméra awakna badé:

  • Ningkatkeun kalakuan patugas sareng warga
  • Ningkatkeun legitimasi pulisi
  • Ningkatkeun kualitas bukti anu dikumpulkeun

Warga didieu ogé percaya yén ngagunakeun kaméra ieu, bakal ngagampangkeun pésta kanggo ngagunakeun nalika patepungan sareng warga.

Nalika panalungtikan ogé dilakukeun di kuloneun Pantai Palm, para warga dinya gaduh pendapat anu béda pisan ngeunaan patepungan pulisi-komunitas, efektivitas pulisi sareng ogé masalah anu aya hubunganana sareng kajahatan sareng kaamanan. Warga didieu ngalaporkeun kirang langkung milih kana persepsi ngeunaan kajujuran sareng keadilan pulisi lokal. Aranjeunna yakin yén pulisi henteu nguruskeun masalah anu leres, ieu ogé nyarios janten masalah kota. Ogé dilaporkeun yén dina jalanna, pulisi lokal ngeureunkeun jalma-alesan pikeun henteu alesan anu cukup alus sarta biasana nerapkeun kakuatan nalika ditunjukkeun. Hal ieu dicatet yén kajadian ieu umum pisan di kulon jeung yén kaméra ngagem awak anu diwanohkeun pikeun merangan masalah sapertos kieu.

Aya saran dina sababaraha taun yén alesanna aya pangirangan keluhan ngalawan kakuatan pulisi parantos kéngingkeun kusabab kaméra anu nganggo awak. Parantos nyarios nyebarkeun naon anu sering disebut salaku "pangaruh peradaban". Éta utami maréntahkeun naon anu dijelaskeun saméméhna éta; nalika jalma sadar aranjeunna nuju diawaskeun aranjeunna condong ngagem paripolah pangsaéna. Hal ieu diperhatoskeun yén awalna kaméra ngagem Awak tiasa ngirangan keluhan warga saprak warga anu kedah ngajantenkeun kasus anu kirang remen sareng henteu ogé ngajadikeun keluhan palsu.

Legitimasi pulisi bisa ditingkatkeun liwat pamaké kaméra ngagem awak. "Legitimasi pulisi dihartikeun salaku kabeungharan psikologis ti hiji otoritas, lembaga atanapi susunan sosial anu ngajantenkeun anu nyambung kana éta percaya yén éta leres, leres sareng leres" (Tyler, 1990 p. 375). Éta parantos dipikanyaho penting pisan kumargi gaduh kamampuan pikeun ngawangun sikap sareng perilaku warga. Sateuacanna seueur jalma anu katingali matuh sareng pulisi, ieu kusabab seueur terang yén aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha pakakas intelijen anu canggih sareng bakal nyingkahan aya masalah sareng bukti-bukti anu bakal dibangkitkeun ngalawan aranjeunna. Kaméra lungse awakna mangrupikeun seueur alat ieu anu ngajantenkeun warga masarakat tunduh kana panaliti sareng hubungan pulisi.

Kritikus nunjuk ka sababaraha masalah anu épék kompléks ngalibetkeun privasi warga, aksés rékaman pribadi sareng ngarékam penduduk anu rentan nyaéta barudak. Ieu mangrupikeun masalah anu dikritik ku para kritikus salaku masalah anu timbul tina pamakean kaméra dipaké awakna di masarakat. Hasilna ieu agénsi penegak hukum nyayogikeun latihan anu ketat sareng ogé ngagaduhan aturan sareng kawijakan ngeunaan panggunaan kaméra pikeun ngindarkeun masalah bari nyobian ngarobih hiji.

3652 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal