Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak

  • 0
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak

Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak

Kaméra nu nganggo awak na janten topik anu panas sabab panyebaranana katingal di Amérika Serikat Amérika Serikat sareng Inggris dina sababaraha taun ka pengker. Seueur jalma anu nanaroskeun peranna dina penegak hukum ngabantuan. Nya, teu aya ragu yén cams ieu parantos ngabantosan nurunkeun tingkat kajahatan. Tapi naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma tina ieu sareng naon persepsi ngeunaan aranjeunna ogé mangrupakeun patarosan pikeun dipikirkeun. Tulisan ieu bakal nutupan catetan ngeunaan naon tanggapan warga ngeunaan kaméra ngagem awak.

Persepsi warga warga kaméra ngagem awak:

Kaméra nganggo awak (BWC salajengna) dipaké pikeun néwak rekaman audio sareng pidéo pertemuan antara pulisi sareng warga. Dina taun-taun ayeuna, BWC parantos diangkat ku lembaga pulisi di seueur nagara kalebet Amérika Serikat, Australia, sareng nagara Éropa. BWCs umumna dipaké pikeun nyegah paripolah diskriminatif pulisi sareng patepasan kekerasan (nyaéta, némbak pulisi tragis warga masarakat), promosi kualitas interaksi antara pulisi sareng warga, sareng ningkatkeun kapercayaan warga sareng pulisi.

  • Pangaruh peradaban:

Pangaruh peradaban diperhatoskeun di masarakat. Studi nunjukkeun yén jalma-jalma kurang ngusir nyaho yén aranjeunna keur kasét. Paripolah individu ngagaduhan parobihan signifikan ka arah pulisi saatos nyebarkeun BWCs. Aya penurunan anu luar biasa dina keluhan anu aya ngalawan petugas anu ngagem kaméra. Urang nuju nyarios dina urutan 88 atanapi 90 persen. aparat kurang kamungkinan kana paripolah anu kurang ajar atanapi henteu pantes, sareng warga masarakat kurang kamungkinan kana agrésif sareng tahan. Éta saé luar biasa.

  • Percaya ka Pulisi:

Keuntungan kapercayaan anu signifikan dina pulisi diperhatoskeun salami taun-taun ayeuna. Nalika patugas pulisi keur diawaskeun, masarakat ngarasa aman di sekitar pulisi. Kasus salah-laku polos polisi parantos nyababkeun pisan. Kaméra ngagem awakna parantos maénkeun peran utama dina ngawangun undang-undang sareng lingkungan anu langkung saé.

  • Ngirangan korupsi:

Salaku perwira pulisi anu diawalan sacara terus-terusan, nyogok sareng bentuk korupsi di departemén pulisi parantos turun. Masihan masarakat lega upami aranjeunna tiasa ngaluarkeun masalahna tanpa ngaluarkeun artosna salaku artos nyogok.

Hal ieu mangrupikeun bukti anu saé yén masarakat dina kana kahadean pikeun gadget ieu nalika mastikeun kasalametan kasehatan sareng artosna ogé. Analisis detil persepsi warga ngeunaan kaméra ngagem awakna dirumuskeun ku Michael D. White, Natalie Todak, Janne E. Gaub.

Analisis Rinci:

Tujuan tina tulisan ieu nya éta pikeun meunteun persépsi tina kaméra nganggo awak (BWC) diantara warga anu gaduh pertemuan pulisi anu dirékam BWC, sareng ngajalajah poténsi pikeun pangaruh peradaban dina paripolah warga. Ti Juni nepi ka Nopémber 2015, panulis ngayakeun wawancara telepon sareng warga 249 di Spokane (WA) anu nembe patepang pulisi BWC. Réspondén wareg ku cara aranjeunna dirawat nalika patepungan pulisi sareng, sacara umum, gaduh sikap positif ngeunaan BWC. Tapi, ngan ukur 28 persén réspondén anu leres-leres sadar BWC nalika sapatemon sorangan. Panulis ogé mendakan sakedik bukti tina peradaban pangaruh tapi henteu dokumén hubungan anu signifikan, positip antara kasadaran BWC sareng persepsi ditingkatkeun kaadilan prosedural.

Hal ieu katingali yén warga masarakat langkung alim pikeun paréntah perwira salami patepungan. Warga sering ngarobah kalakuan padahal aranjeunna terang yén aranjeunna dirékam. Éta ngabantosan penegak hukum ku cara anu patepungan tingkat-handap ditetepkeun kalayan gampang tinimbang ngagedekeun ka hiji jinis dimana kakuatan kakuatan anu diperyogikeun.

Barina ogé, kami terang yén kaméra séjén ngalakukeun parobahan tingkah laku. Kaméra TV ditutup-umum umum sigana ngakibatkeun panurunan sedeng kana kajahatan, khususna dina garasi parkir. Kaméra lalu lintas sacara signifikan nurunkeun kacilakaan kacepetan sareng fatal.

Bahkan saran anu aya anu ningali urang condong mangaruhan ka urang. Di 2011, peneliti di Newcastle University di Inggris dipasang gambar sapasang panon lalaki sareng caption éta,

"Maling maling daur: Kami ningali anjeun."

Maling basik turun ku 62 persén di lokasi-tempat éta - sareng sanés waé.

Down kaméra kaméra awak - Pelanggaran privasi

Janten, aya waktos nalika warga ngagaduhan ekspektasi privasi anu berpotensi dilanggar ku aparat kapulisian nganggo kaméra nganggo awak - wawancara hiji budak, wawancara korban narajang seksual, contona. ... Sugan aya pulisi anu ngobrolkeun ka informan rahasia atanapi jalma anu sanés nyandak intelijen dina kagiatan kriminal. Nalika patepungan éta dirékam, janten, di seueur tempat, dokumen publik anu tiasa dipénta ku warga, ku pencét sareng pasti ku jaksa.

Éta écés yén aparat kapulisian sareng serikat pulisi sacara teu tiasa nampi téknologi sacara universal. Aranjeunna gaduh paduli ngeunaan iraha kaméra bakal hurung sareng pareum, upami pembina tiasa angkat sareng ningal gambar. Teras, panginten anu paling penting, kumaha anjeun badé nyimpen data saé anu luar biasa anu dibébas ku perwira anu nganggo kaméra ieu?

Standar pikeun ngajaga:

Aya salawasna aya perdebatan ngeunaan nalika kaméra kedah dihurungkeun atanapi iraha aranjeunna kedah pareum. Jenis data naon anu aranjeunna kedah kumpulkeun sareng jinis data anu aranjeunna kedah disimpen? Ieu patarosan mangrupikeun urusan nyata, privasi warga henteu kedah dilanggar samentawis unggal patepungan kedah kacatet. Saha anu tiasa ngaksés kana rékaman kasebut? Naha jaksa tiasa nganggo bukti di pengadilan? Nya, jawaban kanggo sadaya ieu henteu acan diwaler. Eksekutif penegak hukum ayeuna nuju ngusahakeun ieu pikeun nyiptakeun protokol anu cocog pikeun sadayana. Sababaraha standar anu ayeuna dituturkeun nyaéta saperti kieu:

  • Anggo alat énkripsi
  • Henteu aya hapusan sareng éditan anu aya dina kaméra-kamera ieu
  • Hapus otomatis ku gambar footage saatos 31 dinten
  • Kamampuhan pikeun nyimpen rakaman anu diperyogikeun
  • Inok jalan satapak

kacindekan:

Henteu janten masalah, naon standar atanapi kawijakan anu diciptakeun pikeun kamampuan kaméra anu nganggo awak, hiji hal anu kudu dituturkeun ku agénsi penegak hukum nyaéta privasi publik teu kudu dilanggar. Sadaya hal anu disarioskeun dina kayakinan kedah tetep rahasia. Kami ngarepkeun alat ieu bantosan pulisi lokal urang sareng lembaga nasional anu sanés pikeun ngawangun dunya kalayan kadar kriminal anu henteu mungkin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal