Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak

  • 0
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak

Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak

Kaméra nu nganggo awak na janten topik anu panas sabab panyebaranana katingal di Amérika Serikat Amérika Serikat sareng Inggris dina sababaraha taun ka pengker. Seueur jalma anu nanaroskeun peranna dina penegak hukum ngabantuan. Nya, teu aya ragu yén cams ieu parantos ngabantosan nurunkeun tingkat kajahatan. Tapi naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma tina ieu sareng naon persepsi ngeunaan aranjeunna ogé mangrupakeun patarosan pikeun dipikirkeun. Tulisan ieu bakal nutupan catetan ngeunaan naon tanggapan warga ngeunaan kaméra ngagem awak.

Persepsi warga warga kaméra ngagem awak:

Kaméra nganggo awak (saatosna BWCs) dianggo pikeun moto rékaman audio sareng pidéo pertemuan antara pulisi sareng warga. Dina taun-taun ayeuna, BWCs parantos dikaluarkeun ku instansi pulisi di seueur nagara kalebet sapertos Amérika Serikat, Australia, sareng nagara-nagara Éropa. BWCs umumna dianggo pikeun nyegah paripolah diskriminatif pulisi sareng pasamoan anu telenges (nyaéta némbak pulisi tragis warga nagara), ngamajukeun kualitas interaksi antara pulisi sareng warga masarakat, sareng ningkatkeun kapercayaan warga sareng pulisi.

  • Pangaruh peradaban:

Pangaruh peradaban dititénan di kalangan masarakat. Panilitian nunjukkeun yén jalma kurang kamungkinan kana kabur terang yén aranjeunna nuju kasét. Paripolah individu ngagaduhan parobihan anu signifikan ka pulisi saatos nyebarkeun BWCs. Aya penurunan anu luar biasa dina keluhan ngalawan perwira anu nganggo kaméra. Urang nuju nyarioskeun urutan 88 atanapi 90 persén. perwira henteu resep ngalakukeun kabiasaan anu kurang sopan atanapi henteu pantes, sareng warga masarakat henteu gampang agrésip sareng tahan. Éta leres-leres luar biasa.

  • Percaya ka Pulisi:

Keuntungan kapercayaan anu signifikan dina pulisi diperhatoskeun salami taun-taun ayeuna. Nalika patugas pulisi keur diawaskeun, masarakat ngarasa aman di sekitar pulisi. Kasus salah-laku polos polisi parantos nyababkeun pisan. Kaméra ngagem awakna parantos maénkeun peran utama dina ngawangun undang-undang sareng lingkungan anu langkung saé.

  • Ngirangan korupsi:

Salaku perwira pulisi anu diawalan sacara terus-terusan, nyogok sareng bentuk korupsi di departemén pulisi parantos turun. Masihan masarakat lega upami aranjeunna tiasa ngaluarkeun masalahna tanpa ngaluarkeun artosna salaku artos nyogok.

Hal ieu mangrupikeun bukti anu saé yén masarakat dina kana kahadean pikeun gadget ieu nalika mastikeun kasalametan kasehatan sareng artosna ogé. Analisis detil persepsi warga ngeunaan kaméra ngagem awakna dirumuskeun ku Michael D. White, Natalie Todak, Janne E. Gaub.

Analisis Rinci:

Tujuan tina tulisan ieu nya éta pikeun meunteun persépsi tina kaméra nganggo awak (BWC) diantara warga anu gaduh pertemuan pulisi anu dirékam BWC, sareng ngajalajah poténsi pikeun pangaruh peradaban dina paripolah warga. Ti Juni nepi ka Nopémber 2015, panulis ngayakeun wawancara telepon sareng warga 249 di Spokane (WA) anu nembe patepang pulisi BWC. Réspondén wareg ku cara aranjeunna dirawat nalika patepungan pulisi sareng, sacara umum, gaduh sikap positif ngeunaan BWC. Tapi, ngan ukur 28 persén réspondén anu leres-leres sadar BWC nalika sapatemon sorangan. Panulis ogé mendakan sakedik bukti tina peradaban pangaruh tapi henteu dokumén hubungan anu signifikan, positip antara kasadaran BWC sareng persepsi ditingkatkeun kaadilan prosedural.

Hal ieu katingali yén warga masarakat langkung alim pikeun paréntah perwira salami patepungan. Warga sering ngarobah kalakuan padahal aranjeunna terang yén aranjeunna dirékam. Éta ngabantosan penegak hukum ku cara anu patepungan tingkat-handap ditetepkeun kalayan gampang tinimbang ngagedekeun ka hiji jinis dimana kakuatan kakuatan anu diperyogikeun.

Barina ogé, kami terang yén kaméra séjén ngalakukeun parobahan tingkah laku. Kaméra TV ditutup-umum umum sigana ngakibatkeun panurunan sedeng kana kajahatan, khususna dina garasi parkir. Kaméra lalu lintas sacara signifikan nurunkeun kacilakaan kacepetan sareng fatal.

Bahkan saran anu aya anu ningali urang condong mangaruhan ka urang. Di 2011, peneliti di Newcastle University di Inggris dipasang gambar sapasang panon lalaki sareng caption éta,

 "Maling maling daur: Kami ningali anjeun."

Maling basik turun ku 62 persén di lokasi-tempat éta - sareng sanés waé.

 Down kaméra kaméra awak - Pelanggaran privasi

Tétéla, aya kalan-kalan warga masarakat ngarepkeun kapribadian anu berpotensi dilanggar ku pamakéan pulisi nganggo kaméra anu dipakena - wawancara budak, wawancara korban serangan seksual, contona. … Sugan aya pulisi ngobrol sareng inpormasi rahasia atanapi anu sanés anu nyobian kéngingkeun intél dina kagiatan kriminal. Nalika sapatemon éta dirékam, janten, di seueur tempat, dokumén umum anu tiasa dipénta ku warga masarakat, ku pers sareng pastina ku jaksa.

Jelas yén aparat kapulisian sareng serikat polisi teu sacara universal nganut téknologi ieu. Aranjeunna ngagaduhan kaprihatinan nalika kaméra bakal dihurungkeun sareng mareuman, nalika pengawas tiasa angkat sareng marios rekaman. Teras, panginten anu paling penting, kumaha anjeun bakal nyimpen seueur pisan data video anu dihasilkeun ku perwira anu nganggo kaméra ieu?

Standar pikeun ngajaga:

Aya salawasna aya perdebatan ngeunaan nalika kaméra kedah dihurungkeun atanapi iraha aranjeunna kedah pareum. Jenis data naon anu aranjeunna kedah kumpulkeun sareng jinis data anu aranjeunna kedah disimpen? Ieu patarosan mangrupikeun urusan nyata, privasi warga henteu kedah dilanggar samentawis unggal patepungan kedah kacatet. Saha anu tiasa ngaksés kana rékaman kasebut? Naha jaksa tiasa nganggo bukti di pengadilan? Nya, jawaban kanggo sadaya ieu henteu acan diwaler. Eksekutif penegak hukum ayeuna nuju ngusahakeun ieu pikeun nyiptakeun protokol anu cocog pikeun sadayana. Sababaraha standar anu ayeuna dituturkeun nyaéta saperti kieu:

  • Anggo alat énkripsi
  • Henteu aya hapusan sareng éditan anu aya dina kaméra-kamera ieu
  • Hapus otomatis ku gambar footage saatos 31 dinten
  • Kamampuhan pikeun nyimpen rakaman anu diperyogikeun
  • Inok jalan satapak

kacindekan:

Henteu janten masalah, naon standar atanapi kawijakan anu diciptakeun pikeun kamampuan kaméra anu nganggo awak, hiji hal anu kudu dituturkeun ku agénsi penegak hukum nyaéta privasi publik teu kudu dilanggar. Sadaya hal anu disarioskeun dina kayakinan kedah tetep rahasia. Kami ngarepkeun alat ieu bantosan pulisi lokal urang sareng lembaga nasional anu sanés pikeun ngawangun dunya kalayan kadar kriminal anu henteu mungkin.

3136 Jumlah Tampilan 3 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal