Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri

  • 0

Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri

Utilitas kaméra Awak ku industri

Kaméra anu dianggo awak parantos ditingali salaku salah sahiji cara pikeun ngungkulan kasusah sareng ningkatkeun prakték palaksanaan hukum umumna. Inovasi, anu tiasa dipasang dina kacamata resmi atanapi daérah dada, nawiskeun data kontinyu nalika dimangpaatkeun ku pajabat dina nonton atanapi tugas anu béda anu ngalaksanakeun kontak sareng individu tina jaringan. Pidéo awak nganggo awak (BWV), sanésna disebat kaméra awak atanapi kaméra anu tiasa dipakai mangrupikeun kerangka rékaman sora, pidéo, atanapi potograpi.

Sanaos sacara tradisional dianggo ku penegak hukum sareng administrasi krisis, kaméra nganggo awakna gaduh seueur kagunaan sareng ngabuktikeun mangpaat dina rupa-rupa industri, salaku conto:

  • pertanian
  • pertambangan
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Manufaktur
  • kandaraan
  • Communications
  • Listrik, Gas sareng jasa Saniter
  • Dagang Grosir
  • Dagang ritel
  • Keuangan, Asuransi sareng Perumahan
  • penegak hukum

Anjeun tiasa panginten yén ruang lingkup kaméra ngagem awakna diwatesan pikeun pamakean pulisi sareng kaamanan, tapi éta henteu leres. Artikel ieu nyertakeun analisis lengkep sareng catetan kumaha, sareng industri mana anu nganggo kaméra ngagem awakna pikeun kauntungan. Naon bakal naros jeung kontra diantarana ngagunakeun téknologi ieu? Naha téknologi ieu tiasa dianggap tulang tonggong dina ngamaksimalkeun kauntungan tina industri ieu?

Kaméra kaméra-awak - Potongan Tech anu ningkat:

Henteu ngan kaméra anu nganggo awakna ngan ukur masihan asistén ka lembaga penegak hukum tapi nya éta kagunaan anu sanés teuing anu tiasa urang teu dijaga. Kaméra nganggo awakna dianggap salaku téknologi naékna anu ningkat anu bakal janten bagian penting tina ampir unggal industri engké atanapi engké. Urang kedah ngartos pentingna cams tina awakna di unggal industri pikeun nangkep téknologi anyar ieu. Ngahasilkeun téknologi anyar sok sesah. Ampir sapertilu pamimpin bisnis di Inggris ngaku organisasina aya katinggalan nalika datang ka téknologi anyar, dumasar kana Studi Senior Tomerom Telematics, dilakukeun dina Juni 2017 - telegrap.

Supaya ngalaksanakeun kahirupan anu suksés, pikiran anu kabuka pikeun saran sareng ideu anyar teras naék kana tangga. Sarua deui masalah sareng bisnis sareng industri, écés dicatet yén usaha anu ngagem téknologi anyar parantos berkembang saé jaman baheula. Lantaran kitu, dina pamikiran kuring, unggal industri sareng unggal pangusaha kedah mikirkeun téknologi énggal dina profesi masing-masing. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun téknologi naék sareng aranjeunna tiasa ngabuktikeun bantosan dina industri modern sareng klasik.

Kaméra sareng pertanian nganggo awak:

Kaméra nu nganggo awakna tiasa dianggo dina unggal widang kahirupan anu kalebet interaksi manusa. Tatanén ogé salah sahiji tina éta. Tatanén ngetren padamelan penting dina kahirupan ékonomi. Éta pondasi kerangka kauangan kami. Agribisnis masihan bahan asuhan sareng bahan bumi ogé kasempatan bisnis ka tingkat penduduk anu luar biasa.

Ayeuna, patarosan kumaha kaméra sanggup awak ngabantosan patani urang? Hal ieu katempona jumlah anu ageung patani gering atanapi luka nalika damel kebon. Gangguan ieu tiasa janten akibat alergi atanapi inféksi tina corps atanapi tiasa disababkeun ku serangan sato liar.

Nurutkeun hiji laporan ti Pusat pengendalian sareng pencegahan panyakit (CDC), di 2014, diperkirakeun nonoman 12,000 anu luka dina kebon; 4,000 tina tatu ieu kusabab padamelan pertanian. Ayeuna, luka ieu atanapi malah maotna patani ngora parantos dicegah upami téknologi tepat dianggo dina waktos éta. Dipasang kaméra anu dipasukan dina dada patani bakal masihan aranjeunna rasa aman, yén anu dipikacinta di bumi ningali aranjeunna. Upami aya kajadian anu henteu yakin atanapi malang kajadian, aranjeunna tiasa sumping pikeun nyalametkeun dina waktosna. Éta pasti ngirangan kausalna.

Sababaraha pepelakan diperyogikeun kanggo disiram wengi, para patani henteu kénging-salamet nyalira waé dina wengi nuju kebon, janten ancaman sato liar anu lebet dina sirahna. Tapi upami aranjeunna terang, aranjeunna keur diawaskeun sareng anu matak pikaresepeun bakal dilaporkeun langsung, aranjeunna moal ragu waé nyalira wengi.

Kaméra anu nganggo awakna ogé tiasa ngabantosan majikan para patani tetep ningali kumaha aranjeunna damel sareng ngalacak kamajuanana ogé palaku pamotongan sareng pamekaran.

Kaméra sareng pertambangan nganggo awak:

Logam sareng mineral anu urang ngandelkeun dina ayana unggal dintenna biasa anu endah pisan. Dina kasempetan pareum anu anjeun leres-leres ngareureuhkeun pikeun mertimbangkeun éta, langsung ngilo-ngilo nonton barang-barang anjeun anu ngalingkup anu henteu dilakukeun ku aset dumasar tanaman. Ti semén anjeun jalan-jalan ka layar anu anjeun baca ayeuna, kanyataan kami sareng gaya hirup ngandelkeun kana hasil prakték pertambangan ayeuna.

Pertambangan meuncit sareng ngarugikeun sajumlah jalma anu langkung ageung tibatan padamelan séjén di planet ieu. Ngalangkungan 15,000 panambang dibunuh unggal taun - sareng ieu ngan ukur nomer resmi maotna. Sagala kamungkinan, éta langkung ti éta. Aya seueur cara pikeun nyingkahan rupa-rupa kajadian ieu. Pamakéan kaméra anu dipaké ku awak mangrupikeun salah sahiji, éta tiasa ngabantosan jalma pikeun terang naha aya kajadian musibah dina waktos anu caket.

Bendungan awak khusus ieu anu tiasa masihan aliran anu hadé di tempat poék anu poék di handap bumi tiasa maénkeun peran anu penting pikeun nyegah tina rupa kajadian. Upami aya anu dirobihkeun, panambang tiasa nginpokeun para tukangeun tukangeun monitor pikeun ngirim tim penyelamat. Hal ieu ogé ditingali yén panambang ogé maot kusabab kacapéan, badan awak khusus ieu ogé datangna sareng detektor haseup anu bakal merhatikeun tim penyelamat, sahingga ngahemat panambang dina waktuna.

Pikeun kasimpulan, urang tiasa nyarios cams nganggo awak bagian penting tina pancegahan kaamanan panambang sareng éta kedah janten bagian tina alat pertambangan. Ngubaran pancegahan ieu pasti bakal nulungan ngirangan jumlah kausalitas dibandingkeun sareng seueur pisan anu katingali dina sababaraha dekade katukang.

Kaméra sareng konstruksi awakna:

Masalah utama anu dihadapi urang ayeuna nyaéta jalma-jalma anu henteu resep kana prestasi pembina na. Aranjeunna yakin yén maranéhna nyéépkeun langkung waktos miceunan tinimbang ngalakukeun pagawéan. Ngalaksanakeun kaméra ngagem awak dina dada pembina tiasa masihan panon pikeun tetep di tukang. Situs konstruksi tiasa disawang dina unggal dua blok kota anu nyicingan anu nunjukkeun kasempetan anu ageung pikeun produk ieu. Kontraktor atawa nu gaduh tiasa ngalacak kagiatan sareng kamampuan tukang na nganggo gadget ieu.

Nutupkeun alat ieu kana para karyawan bakal tetep sibuk aranjeunna damel padamelan upami aranjeunna terang yén kontraktor parantos ngawaskeun aranjeunna. Aranjeunna bakal masihan anu saé dina pagawéanna, sabab éta sipat manusa dasar yén urang janten beradaban nyaho yén batur ningali kami sareng nalika aya batur mangrupikeun dunungan anjeun, sareng anjeun résiko kaleungitan padamelan anjeun; Hasil 100% bakal dititénan.

Kauntungan utama anu sanésna ku kaméra-awak anu tiasa ngahasilkeun dina industri konstruksi nyaéta yén upami karyawan kacilakaan dina sababaraha prosés wangunan, bantosan heula sareng pangobatan anu tiasa disayogikeun ka anjeunna salaku batur di tungtung anu sanésna bakal dibéjakeun langsung dina musibah acara. Lantaran kitu, urang tiasa nyatakeun yén kaméra nganggo Awak teu ukur masihan anjeun ukuran kaamanan tapi paréntah administratif ogé. Kusabab eta, dibuktikeun yén kaméra ngagem awakna kedah janten bagian tina usaha konstruksi anyar ogé anu lami.

 

Kaméra nganggo awak sareng manufaktur:

Usaha manufaktur pasti dipikaterang. Nanging, industri ieu penting pisan pikeun kamajuan boh ékonomi anu ningkat sareng pasar anu diciptakeun. Sanaos manufaktur sanés jawaban pikeun sadaya masalah, éta mangrupikeun industri imajinatif sareng inovatif anu nyiptakeun seueur lawang pikeun digawé. Muka padamelan ieu dieusian ku jalma-jalma sareng jalma-jalma ieu diperyogikeun pikeun diawasi pikeun nyiptakeun lingkungan tempat damel anu langkung saé.

Hayu urang melak unit produksi produksi tekstil. Kumaha anjeun terang yén para padamel damel leres-leres, pikeun anu anjeun kedah melak kaméra ngagem awak dina dada. Ieu bakal nulungan anjeun ngaoptimalkeun ngahasilkeun anjeun sareng kauntungan.

Kauntungan anu sanésna nganggo kaméra alat-alat awak dina unit manufaktur nyaéta ngabantosan ngajaga hubungan anu saé sareng sehat antara karyawan. Aranjeunna terang yén aranjeunna diawaskeun, janten aranjeunna henteu silih tarung dina hal-hal alit anu mangrupakeun hal anu umum di masarakat dina produksi unit (kusabab rutin hirup hirupna hectic). Diteuteup yén sababaraha gelut anu langkung énggal di unit-unit pabrik dimana mobil awak dipasang tinimbang tempatna henteu dipasang. Ku sabab kitu, urang tiasa nyebatkeun yén kaméra nganggo awak janten bagian anu penting dina industri manufaktur. Jaman éta henteu tebih upami unggal pagawé unggal unit bakal dilengkepan mayit awak.

Kaméra sareng angkot nganggo awak:

Kaméra nu nganggo awak atanapi cams sanésna biasana mangrupikeun pamuter konci dina kaamanan nalika asup kana widang transportasi. Aranjeunna ngabantosan anjeun nyebarkeun kagiatan langsung anu lumangsung dina jalan. Upami anjeun ngajalankeun perusahaan angkutan, anjeun kedah nganggo téknologi ieu. Pasang kaméra mobil anu dipasmi dina dada karyawan anjeun pikeun terang kumaha aranjeunna nyetir na naon waé sikepna di jalan. Kumaha cara aranjeunna ngarawat konsumén berharga anjeun nyaéta panumpang?

Naon gunana cams nganggo awak anu badé nyayogikeun upami anjeun nganggo kana angkot? Nya, pertama sekali, anjeun bakal ngalacak rute supir anu diacak, anu ogé tiasa nganggo GPS, henteu ragu, tapi ku cara kieu, anjeun nampi feed langsung. Manfaat kadua anu abdi tiasa tingali ku ngangge cams ieu nyaéta; bisi aya kajadian anu henteu aya anu kacilakaan, anjeun tiasa ngirim tim penyelamat dina waktos nyalametkeun nyawana. Éta ogé bakal nyayogikeun footage anu anjeun tiasa nganalisis engke ngaksés naon anu salah anu ngakibatkeun kajadian pikareueuseun.

Kaméra anu nganggo awakna dipasang dina dada supir atanapi dada konduktor bakal nguntungkeun boh pihak, panumpang sareng supir. A panumpang bakal terang yén batur di tungtung anu sanés nonton feed sareng anjeunna diawaskeun, anu bakal ngajantenkeun sikapna positip ka arah konduktor atanapi supir beus. Kadua, panumpang bakal ngaraos aman ku terang yén supir ieu henteu tiasa nyarios kusabab anu dititénan ku dunungan. Ieu pamustunganana bakal nyababkeun hubungan produktif anu hadé antara panumpang sareng staf transportasi anu sanés.

Kaméra sareng komunikasi komunikasi badan.

Kaméra nganggo awakna henteu diwatesan pikeun sababaraha huma, aranjeunna ogé penting pikeun ngajalankeun bisnis jasa komunikasi. Upami anjeun ngajalankeun bisnis sapertos kitu, bakal aya agén dukungan palanggan sareng jalma-jalma bakal datang dina dinten-dinten mésér produk anjeun. Leuwih hade mun gaduh kaméra anu nganggo awakna dipasang dina dada agén pangrojong anu anjeun ditunjuk di ditu. Jaminan kualitas agén agén éta tiasa dipupuk dina kasus ieu. Nyaho yén dunungan kuring keur ngawaskeun interaksi sareng kalakuan kuring sareng palanggan, anjeunna bakal, pasti bakal masihan 100 persen na. Ieu pasti bakal ngajantenkeun tanda brand anjeun di pasar sareng di balik ngahasilkeun ton untung.

Kaméra sareng jasa kaméra-badan:

Gawéna dina bisnis panyadia layanan, pangrojong sareng perawatan palanggan mangrupikeun léngkah anu paling dasar tina bisnis éta. Ngadegkeun kapercayaan antara palanggan sareng agén dukungan anu ditugaskeun nyaéta kawajiban anjeun (upami anjeun ngajalankeun bisnis panyadia layanan). Aya seueur cara pikeun mastikeun yén para nasabah anjeun leres-leres kéngingkeun tanggapan ti para nasabah, tapi sanés bakal langkung saé anjeun ningali ieu kalayan panon anjeun nyalira sakumna palanggan nampi dukungan sareng perawatan anu saé. Pikeun milarian éta, kaméra nganggo awak mangrupikeun kabutuhan.

  • listrik

Aya dua manpaat tina nganggo cams nganggo awak upami anjeun panyayogi listrik. Hiji, sakumaha anu dibahas ayeuna, éta bakal ngajamin kualitas dukungan palanggan anjeun. A naliti dijalankeun dina 2012, anu hasil nunjukkeun yén 33% warga Amerika nyatakeun aranjeunna bakal nganggap perusahaan ganti upami ngan ukur conto anu teu saé jasa. Nu sejenna hal kaluaran nyarios yén perusahaan AS kaleungitan langkung ti $ 62 milyar taunan kusabab jasa palanggan anu goréng. Hal kadua nyaéta pikeun mastikeun kasalametan kahirupan manusa salini (di nagara-nagara dimana jaringan kabel kabuka dibuka).

  • gas

Sarupa jeung panyadia listrik, gas anu nyayogikeun bisnis ogé tiasa nganggo cam nganggo awak séhat.

  • Saniter

Jalma anu turun taneuh pikeun mastikeun lancar fasilitas limbah anu sering ditingali dina kaayaan anu serius. Suffocation mangrupikeun panyabab utama maot dina kasus sapertos kitu. Upami karyawan ieu dilengkepan cams awak sapertos mishappenings sapertos tiasa dicegah. Jalmi anu sanés ngawaskeun kaayaan éta tiasa ngirim tim nyalametkeun dina waktos nyalametkeun seueur kahirupan.

Panaliti anu dilakukeun ku Safai Karmachari Andolan (SKA), di sagigireun janten relic teu amanah jaman baheula, ngagaduhan hirup 1327 dina sababaraha taun ka pengker. Numutkeun data tina survey, Tamil Nadu parantos kacatet sakitar 250 manual scavenging maotna salami dua puluh taun ka pengker, anu kaluar tina hiji-katilu atanapi 84 maotna aya di sakitar Purwakarta.

Kaméra nu nganggo awak sareng perdagangan grosir:

Grosir mangrupikeun tukeur dimana barang dagang anu kaala sareng ngaleungitkeun jumlah anu ageung sareng dijual, dina bunches jumlah anu ditugaskeun, pikeun ngahubungkeun, klien mahéran atanapi kumpul, nanging henteu konsumen konséntrasi. Jenis transaksi ieu kudu diawaskeun supaya ngajaga lingkungan kerja anu séhat sareng rasa percaya diri padagang.

Lantaran kitu, pamakean kaméra nganggo awak dina industri ieu ogé ngagaduhan dadasar pikeun masa depan anu anyar dimana sadaya transaksi sareng rapat dirékam.

Kaméra nu nganggo awak sareng perdagangan ritel:

Usaha perdagangan ritel hartosna ngajual barang pikeun konsumen anu konsisten anu janten produk sadina. Kaméra nganggo awak ogé diperyogikeun dina industri ieu pikeun mastikeun jasa kualitas sareng aliran bisnis anu lancar.

Hayu urang ngiringan ngajalankeun toko grosir, anjeun kedah terang yén pagawé anjeun damel sareng bakti pinuh sareng sikep aranjeunna ka para nasabah sacara profesional. Urang tiasa nyarios yén téknologi ngiringan ieu mangrupikeun konci pikeun ngajantenkeun usaha anjeun.

Kaméra sareng keuangan awak, asuransi sareng perumahan:

Kaméra nu nganggo awakna ogé nyumbangkeun usaha pikeun bisnis sapertos kauangan, asuransi sareng usaha perumahan. Sadaya usaha ieu peryogi catetan sadaya perjanjian tinulis sareng lisan. Bendungan ieu nyayogikeun pitulung anu hébat pikeun ngalacak épék sapertos kitu.

Upami anjeun agén perusahaan asuransi, kedah aya kaméra anu dipasang dina anjeun anu bakal masihan kana bisnis anjeun. Palanggan bakal terang yén perusahaan ieu ngalacak sagala hal anu bakal nyababkeun nyieun gambar positif sareng asli dina pikiran pelanggan.

Ngagaduhan bisnis harta tanah anu terasna, kaméra ngagem awak bakal ngalacak urusan anjeun anu tiasa ngabantosan anjeun upami aya pihak anu usaha nyobian mundur tina deal.

Kaméra nu nganggo awak sareng penegak hukum:

Éta katingali yén pribumi parantos tiasa diatur sacara maju kana arahan resmi nalika pendak. Warga sering ngarobih kalakuan aranjeunna nalika sadar yén aranjeunna direkam. Éta ngabantosan persyaratan hukum supados pangalaman tingkat handap netep sacara épéktip tibatan angkat ka émutan dimana panggunaan kakuatan janten penting pisan.

Barina ogé, kami terang yén kaméra séjén ngalakukeun parobahan tingkah laku. Kaméra TV ditutup-umum umum sigana ngakibatkeun panurunan sedeng kana kajahatan, khususna dina garasi parkir. Kaméra lalu lintas sacara signifikan nurunkeun kacilakaan kacepetan sareng fatal.

Kaméra nu nganggo awakna tiasa nyangking lugas sareng tanggung jawab anu langkung saé, ku cara kieu, ngabantuan sareng ningkatkeun palaksanaan hukum. Ditingali yén dina seueur jaringan aya henteuna kapercayaan diantara masarakat lokal sareng organisasi otorisasi hukum. Henteu amanah ieu kaganggu upami aya patarosan pikeun ngagunakeun kakuatan anu bahaya atanapi kurang-maot. Pilem pidéo anu dipangku dina asosiasi jaringan resmi ieu tiasa masihan dokuméntasi anu langkung saé pikeun ngabantosan ideu tina kagiatan sareng rékaman bolster anu dipedar ku pajabat sareng pangeusi jaringan.

Pamakéan kaméra awakna ogé nawiskeun kasempetan anu berpotensi pikeun maju nyolat ngalangkungan palatihan. Pelatih penegak hukum sareng eksekutif tiasa nganggo gambar pikeun masihan pangalaman anu caket kana patepungan nyata-dunya. Aranjeunna tiasa nganalisis kagiatan perilaku sareng paripolah anu ditawan ku cams nganggo awak. Éta ngabantosan sateuacanna profesionalisme antawis pejabat sareng direkrut. Aranjeunna bakal terang naon anu mungkin tiasa salah di masarakat sareng kumaha pikeun nyingkahanana.

Kusabab sadaya fitur di luhur nyorot seueur épék positip tina ngagunakeun kaméra ageman awak pikeun aplikasi kepolisian sareng penegak hukum, kaméra éta sorangan henteu kedah dianggap 'peluru sihir'. Kaméra anu dianggo awak mangrupikeun salah sahiji alat anu tiasa dianggo ku kerangka kerja modéren pikeun ningkatkeun épéktip sareng kaamanan.

 

kacindekan:

Pikeun nyimpulkeun unggal aspék anu dibahas di luhur, urang tiasa nyebatkeun yén kaméra nganggo awak mangrupikeun unsur penting pikeun usaha modern. Pamakéan kaméra nganggo awak dina sababaraha industri penting pisan pikeun kamekaran sareng pamekaran nagara hiji. Kiwari, pamakean utama kaméra nganggo awak anu ditingali dina departemén pulisi sareng militér tapi tulisan ieu parantos ngaberesihan sadaya konsep yén éta mangrupikeun peran konci dina unggal bisnis.

Éta ogé penting pikeun nyatet aspék privasi bari ngantebkeun panggunaan di unggal industri. Éta atra yén mecenghulna téknologi anyar sareng jaringan sosial parantos ngarobih cara masarakat nganggap kabijakanana, tapi rekaman anu dilakukeun ku kaméra-awak anu dimeunangkeun tiasa ngamungkinkeun poténsi téknologi pangakuan wajah.

Pamakéan kaméra ngagem awakna masihan para pajabat pikeun kasempetan pikeun ngarékam kaayaan sénsitip, tapi ogé pikeun ngarékam di jero imah pribadi nalika néwak atanapi ngalakukeun panalungtikan. Patuh kana éta, sababaraha instansi penegak hukum parantos nyandak kalungguhan anu ngagaduhan hak ngarékam di jero imah pribadi salami aranjeunna gaduh hak hukum anu aya. Ieu, salaku hasilna, ngaganggu privasi seueur jalma anu henteu hadé pikeun pulisi. Henteu aya kompromi anu kedah dilakukeun dina privasi hiji.

 

4480 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal