Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri

  • 0

Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri

Utilitas kaméra Awak ku industri

Kaméra anu nganggo awakna parantos katingal salaku hiji pendekatan pikeun méréskeun kasusah sareng ningkatkeun prakték palaksanaan hukum sacara umum. Inovasi kasebut, anu tiasa dipasang dina kacamata resmi atanapi wilayah dada, nawiskeun data kontinyu nalika dianggo ku pejabat dina jam tangan atanapi tugas anu béda anu ngahubungan aranjeunna ka individu ti jaringan. Video anu dipaké awakna (BWV), disebutkeun anu disebut kaméra awak atanapi kaméra tiasa ngagem mangrupikeun sora, video, atanapi kerangka rekaman fotografik.

Sanaos sacara tradisional dianggo ku penegak hukum sareng administrasi krisis, kaméra nganggo awakna gaduh seueur kagunaan sareng ngabuktikeun mangpaat dina rupa-rupa industri, salaku conto:

  • pertanian
  • pertambangan
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Manufaktur
  • kandaraan
  • Communications
  • Listrik, Gas sareng jasa Saniter
  • Dagang Grosir
  • Dagang ritel
  • Keuangan, Asuransi sareng Perumahan
  • penegak hukum

Anjeun tiasa panginten yén ruang lingkup kaméra ngagem awakna diwatesan pikeun pamakean pulisi sareng kaamanan, tapi éta henteu leres. Artikel ieu nyertakeun analisis lengkep sareng catetan kumaha, sareng industri mana anu nganggo kaméra ngagem awakna pikeun kauntungan. Naon bakal naros jeung kontra diantarana ngagunakeun téknologi ieu? Naha téknologi ieu tiasa dianggap tulang tonggong dina ngamaksimalkeun kauntungan tina industri ieu?

Kaméra kaméra-awak - Potongan Tech anu ningkat:

Henteu ngan kaméra anu nganggo awakna ngan ukur masihan asistén ka lembaga penegak hukum tapi nya éta kagunaan anu sanés teuing anu tiasa urang teu dijaga. Kaméra nganggo awakna dianggap salaku téknologi naékna anu ningkat anu bakal janten bagian penting tina ampir unggal industri engké atanapi engké. Urang kedah ngartos pentingna cams tina awakna di unggal industri pikeun nangkep téknologi anyar ieu. Ngahasilkeun téknologi anyar sok sesah. Ampir sapertilu pamimpin bisnis di Inggris ngaku organisasina aya katinggalan nalika datang ka téknologi anyar, dumasar kana Studi Senior Tomerom Telematics, dilakukeun dina Juni 2017 - telegrap.

Supaya ngalaksanakeun kahirupan anu suksés, pikiran anu kabuka pikeun saran sareng ideu anyar teras naék kana tangga. Sarua deui masalah sareng bisnis sareng industri, écés dicatet yén usaha anu ngagem téknologi anyar parantos berkembang saé jaman baheula. Lantaran kitu, dina pamikiran kuring, unggal industri sareng unggal pangusaha kedah mikirkeun téknologi énggal dina profesi masing-masing. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun téknologi naék sareng aranjeunna tiasa ngabuktikeun bantosan dina industri modern sareng klasik.

Kaméra sareng pertanian nganggo awak:

Kaméra nu nganggo awakna tiasa dianggo dina unggal widang kahirupan anu kalebet interaksi manusa. Tatanén ogé salah sahiji tina éta. Tatanén ngetren padamelan penting dina kahirupan ékonomi. Éta pondasi kerangka kauangan kami. Agribisnis masihan bahan asuhan sareng bahan bumi ogé kasempatan bisnis ka tingkat penduduk anu luar biasa.

Ayeuna, patarosan kumaha kaméra sanggup awak ngabantosan patani urang? Hal ieu katempona jumlah anu ageung patani gering atanapi luka nalika damel kebon. Gangguan ieu tiasa janten akibat alergi atanapi inféksi tina corps atanapi tiasa disababkeun ku serangan sato liar.

Nurutkeun hiji laporan ti Pusat pengendalian sareng pencegahan panyakit (CDC), di 2014, diperkirakeun nonoman 12,000 anu luka dina kebon; 4,000 tina tatu ieu kusabab padamelan pertanian. Ayeuna, luka ieu atanapi malah maotna patani ngora parantos dicegah upami téknologi tepat dianggo dina waktos éta. Dipasang kaméra anu dipasukan dina dada patani bakal masihan aranjeunna rasa aman, yén anu dipikacinta di bumi ningali aranjeunna. Upami aya kajadian anu henteu yakin atanapi malang kajadian, aranjeunna tiasa sumping pikeun nyalametkeun dina waktosna. Éta pasti ngirangan kausalna.

Sababaraha pepelakan diperyogikeun kanggo disiram wengi, para patani henteu kénging-salamet nyalira waé dina wengi nuju kebon, janten ancaman sato liar anu lebet dina sirahna. Tapi upami aranjeunna terang, aranjeunna keur diawaskeun sareng anu matak pikaresepeun bakal dilaporkeun langsung, aranjeunna moal ragu waé nyalira wengi.

Kaméra anu nganggo awakna ogé tiasa ngabantosan majikan para patani tetep ningali kumaha aranjeunna damel sareng ngalacak kamajuanana ogé palaku pamotongan sareng pamekaran.

Kaméra sareng pertambangan nganggo awak:

Logam sareng mineral anu urang ngandelkeun dina ayana unggal dintenna biasa anu endah pisan. Dina kasempetan pareum anu anjeun leres-leres ngareureuhkeun pikeun mertimbangkeun éta, langsung ngilo-ngilo nonton barang-barang anjeun anu ngalingkup anu henteu dilakukeun ku aset dumasar tanaman. Ti semén anjeun jalan-jalan ka layar anu anjeun baca ayeuna, kanyataan kami sareng gaya hirup ngandelkeun kana hasil prakték pertambangan ayeuna.

Pertambangan anak sapi sareng ngarugikeun jumlah anu langkung ageung tibatan karya anu sanés pangeusina. Di kaleuwihan panambang 15,000 tiwas unggal taun - sareng ieu mangrupikeun jumlah resmi maotna. Lumrahna, langkung ti éta. Aya seueur cara pikeun nyegah rupa-rupa kagiatan ieu. Anggo kaméra nganggo awakna nyaéta salah sahiji ti éta, éta tiasa ngabantosan ngawaskeun masarakat nepi ka taneuh uninga upami bakal aya kajadian bencana dina waktos anu badé.

Bendungan awak khusus ieu anu tiasa masihan aliran anu hadé di tempat poék anu poék di handap bumi tiasa maénkeun peran anu penting pikeun nyegah tina rupa kajadian. Upami aya anu dirobihkeun, panambang tiasa nginpokeun para tukangeun tukangeun monitor pikeun ngirim tim penyelamat. Hal ieu ogé ditingali yén panambang ogé maot kusabab kacapéan, badan awak khusus ieu ogé datangna sareng detektor haseup anu bakal merhatikeun tim penyelamat, sahingga ngahemat panambang dina waktuna.

Pikeun kasimpulan, urang tiasa nyarios cams nganggo awak bagian penting tina pancegahan kaamanan panambang sareng éta kedah janten bagian tina alat pertambangan. Ngubaran pancegahan ieu pasti bakal nulungan ngirangan jumlah kausalitas dibandingkeun sareng seueur pisan anu katingali dina sababaraha dekade katukang.

Kaméra sareng konstruksi awakna:

Masalah utama anu dihadapi urang ayeuna nyaéta jalma-jalma anu henteu resep kana prestasi pembina na. Aranjeunna yakin yén maranéhna nyéépkeun langkung waktos miceunan tinimbang ngalakukeun pagawéan. Ngalaksanakeun kaméra ngagem awak dina dada pembina tiasa masihan panon pikeun tetep di tukang. Situs konstruksi tiasa disawang dina unggal dua blok kota anu nyicingan anu nunjukkeun kasempetan anu ageung pikeun produk ieu. Kontraktor atawa nu gaduh tiasa ngalacak kagiatan sareng kamampuan tukang na nganggo gadget ieu.

Nutupkeun alat ieu kana para karyawan bakal tetep sibuk aranjeunna damel padamelan upami aranjeunna terang yén kontraktor parantos ngawaskeun aranjeunna. Aranjeunna bakal masihan anu saé dina pagawéanna, sabab éta sipat manusa dasar yén urang janten beradaban nyaho yén batur ningali kami sareng nalika aya batur mangrupikeun dunungan anjeun, sareng anjeun résiko kaleungitan padamelan anjeun; Hasil 100% bakal dititénan.

Kauntungan utama anu sanésna ku kaméra-awak anu tiasa ngahasilkeun dina industri konstruksi nyaéta yén upami karyawan kacilakaan dina sababaraha prosés wangunan, bantosan heula sareng pangobatan anu tiasa disayogikeun ka anjeunna salaku batur di tungtung anu sanésna bakal dibéjakeun langsung dina musibah acara. Lantaran kitu, urang tiasa nyatakeun yén kaméra nganggo Awak teu ukur masihan anjeun ukuran kaamanan tapi paréntah administratif ogé. Kusabab eta, dibuktikeun yén kaméra ngagem awakna kedah janten bagian tina usaha konstruksi anyar ogé anu lami.

Kaméra nganggo awak sareng manufaktur:

Usaha manufaktur henteu pasti dipikanyaho. Tapi, industri ieu mangrupikeun pentingna pikeun kamajuan boh ningkat ékonomi sareng pasar nyiptakeun. Sanaos manufaktur sanés jawaban kana sagala masalah, éta industri imajinatif sareng inovatif anu nyiptakeun seueur lowongan pikeun digawé. Pembukaan karya ieu dieusi jalma sareng jalma-jalma ieu diperhatoskeun pikeun nyiptakeun lingkungan tempat anu langkung saé.

Hayu urang melak unit produksi produksi tekstil. Kumaha anjeun terang yén para padamel damel leres-leres, pikeun anu anjeun kedah melak kaméra ngagem awak dina dada. Ieu bakal nulungan anjeun ngaoptimalkeun ngahasilkeun anjeun sareng kauntungan.

Kauntungan anu sanésna nganggo kaméra alat-alat awak dina unit manufaktur nyaéta ngabantosan ngajaga hubungan anu saé sareng sehat antara karyawan. Aranjeunna terang yén aranjeunna diawaskeun, janten aranjeunna henteu silih tarung dina hal-hal alit anu mangrupakeun hal anu umum di masarakat dina produksi unit (kusabab rutin hirup hirupna hectic). Diteuteup yén sababaraha gelut anu langkung énggal di unit-unit pabrik dimana mobil awak dipasang tinimbang tempatna henteu dipasang. Ku sabab kitu, urang tiasa nyebatkeun yén kaméra nganggo awak janten bagian anu penting dina industri manufaktur. Jaman éta henteu tebih upami unggal pagawé unggal unit bakal dilengkepan mayit awak.

Kaméra sareng angkot nganggo awak:

Kaméra nu nganggo awak atanapi cams sanésna biasana mangrupikeun pamuter konci dina kaamanan nalika asup kana widang transportasi. Aranjeunna ngabantosan anjeun nyebarkeun kagiatan langsung anu lumangsung dina jalan. Upami anjeun ngajalankeun perusahaan angkutan, anjeun kedah nganggo téknologi ieu. Pasang kaméra mobil anu dipasmi dina dada karyawan anjeun pikeun terang kumaha aranjeunna nyetir na naon waé sikepna di jalan. Kumaha cara aranjeunna ngarawat konsumén berharga anjeun nyaéta panumpang?

Naon gunana cams nganggo awak anu badé nyayogikeun upami anjeun nganggo kana angkot? Nya, pertama sekali, anjeun bakal ngalacak rute supir anu diacak, anu ogé tiasa nganggo GPS, henteu ragu, tapi ku cara kieu, anjeun nampi feed langsung. Manfaat kadua anu abdi tiasa tingali ku ngangge cams ieu nyaéta; bisi aya kajadian anu henteu aya anu kacilakaan, anjeun tiasa ngirim tim penyelamat dina waktos nyalametkeun nyawana. Éta ogé bakal nyayogikeun footage anu anjeun tiasa nganalisis engke ngaksés naon anu salah anu ngakibatkeun kajadian pikareueuseun.

Kaméra anu nganggo awakna dipasang dina dada supir atanapi dada konduktor bakal nguntungkeun boh pihak, panumpang sareng supir. A panumpang bakal terang yén batur di tungtung anu sanés nonton feed sareng anjeunna diawaskeun, anu bakal ngajantenkeun sikapna positip ka arah konduktor atanapi supir beus. Kadua, panumpang bakal ngaraos aman ku terang yén supir ieu henteu tiasa nyarios kusabab anu dititénan ku dunungan. Ieu pamustunganana bakal nyababkeun hubungan produktif anu hadé antara panumpang sareng staf transportasi anu sanés.

Kaméra sareng komunikasi komunikasi badan.

Kaméra nganggo awakna henteu diwatesan pikeun sababaraha huma, aranjeunna ogé penting pikeun ngajalankeun bisnis jasa komunikasi. Upami anjeun ngajalankeun bisnis sapertos kitu, bakal aya agén dukungan palanggan sareng jalma-jalma bakal datang dina dinten-dinten mésér produk anjeun. Leuwih hade mun gaduh kaméra anu nganggo awakna dipasang dina dada agén pangrojong anu anjeun ditunjuk di ditu. Jaminan kualitas agén agén éta tiasa dipupuk dina kasus ieu. Nyaho yén dunungan kuring keur ngawaskeun interaksi sareng kalakuan kuring sareng palanggan, anjeunna bakal, pasti bakal masihan 100 persen na. Ieu pasti bakal ngajantenkeun tanda brand anjeun di pasar sareng di balik ngahasilkeun ton untung.

Kaméra sareng jasa kaméra-badan:

Gawéna dina bisnis panyadia layanan, pangrojong sareng perawatan palanggan mangrupikeun léngkah anu paling dasar tina bisnis éta. Ngadegkeun kapercayaan antara palanggan sareng agén dukungan anu ditugaskeun nyaéta kawajiban anjeun (upami anjeun ngajalankeun bisnis panyadia layanan). Aya seueur cara pikeun mastikeun yén para nasabah anjeun leres-leres kéngingkeun tanggapan ti para nasabah, tapi sanés bakal langkung saé anjeun ningali ieu kalayan panon anjeun nyalira sakumna palanggan nampi dukungan sareng perawatan anu saé. Pikeun milarian éta, kaméra nganggo awak mangrupikeun kabutuhan.

  • listrik

Aya dua manpaat tina nganggo cams nganggo awak upami anjeun panyayogi listrik. Hiji, sakumaha anu dibahas ayeuna, éta bakal ngajamin kualitas dukungan palanggan anjeun. A naliti dijalankeun dina 2012, anu hasil nunjukkeun yén 33% warga Amerika nyatakeun aranjeunna bakal nganggap perusahaan ganti upami ngan ukur conto anu teu saé jasa. Nu sejenna hal kaluaran nyarios yén perusahaan AS kaleungitan langkung ti $ 62 milyar taunan kusabab jasa palanggan anu goréng. Hal kadua nyaéta pikeun mastikeun kasalametan kahirupan manusa salini (di nagara-nagara dimana jaringan kabel kabuka dibuka).

  • gas

Sarupa jeung panyadia listrik, gas anu nyayogikeun bisnis ogé tiasa nganggo cam nganggo awak séhat.

  • Saniter

Jalma anu turun taneuh pikeun mastikeun lancar fasilitas limbah anu sering ditingali dina kaayaan anu serius. Suffocation mangrupikeun panyabab utama maot dina kasus sapertos kitu. Upami karyawan ieu dilengkepan cams awak sapertos mishappenings sapertos tiasa dicegah. Jalmi anu sanés ngawaskeun kaayaan éta tiasa ngirim tim nyalametkeun dina waktos nyalametkeun seueur kahirupan.

Panaliti anu dilakukeun ku Safai Karmachari Andolan (SKA), di sagigireun janten relic teu amanah jaman baheula, ngagaduhan hirup 1327 dina sababaraha taun ka pengker. Numutkeun data tina survey, Tamil Nadu parantos kacatet sakitar 250 manual scavenging maotna salami dua puluh taun ka pengker, anu kaluar tina hiji-katilu atanapi 84 maotna aya di sakitar Purwakarta.

Kaméra nu nganggo awak sareng perdagangan grosir:

Grosir mangrupikeun tukeur dimana barang dagang anu kaala sareng ngaleungitkeun jumlah anu ageung sareng dijual, dina bunches jumlah anu ditugaskeun, pikeun ngahubungkeun, klien mahéran atanapi kumpul, nanging henteu konsumen konséntrasi. Jenis transaksi ieu kudu diawaskeun supaya ngajaga lingkungan kerja anu séhat sareng rasa percaya diri padagang.

Lantaran kitu, pamakean kaméra nganggo awak dina industri ieu ogé ngagaduhan dadasar pikeun masa depan anu anyar dimana sadaya transaksi sareng rapat dirékam.

Kaméra nu nganggo awak sareng perdagangan ritel:

Usaha perdagangan ritel hartosna ngajual barang pikeun konsumen anu konsisten anu janten produk sadina. Kaméra nganggo awak ogé diperyogikeun dina industri ieu pikeun mastikeun jasa kualitas sareng aliran bisnis anu lancar.

Hayu urang ngiringan ngajalankeun toko grosir, anjeun kedah terang yén pagawé anjeun damel sareng bakti pinuh sareng sikep aranjeunna ka para nasabah sacara profesional. Urang tiasa nyarios yén téknologi ngiringan ieu mangrupikeun konci pikeun ngajantenkeun usaha anjeun.

Kaméra sareng keuangan awak, asuransi sareng perumahan:

Kaméra nu nganggo awakna ogé nyumbangkeun usaha pikeun bisnis sapertos kauangan, asuransi sareng usaha perumahan. Sadaya usaha ieu peryogi catetan sadaya perjanjian tinulis sareng lisan. Bendungan ieu nyayogikeun pitulung anu hébat pikeun ngalacak épék sapertos kitu.

Upami anjeun agén perusahaan asuransi, kedah aya kaméra anu dipasang dina anjeun anu bakal masihan kana bisnis anjeun. Palanggan bakal terang yén perusahaan ieu ngalacak sagala hal anu bakal nyababkeun nyieun gambar positif sareng asli dina pikiran pelanggan.

Ngagaduhan bisnis harta tanah anu terasna, kaméra ngagem awak bakal ngalacak urusan anjeun anu tiasa ngabantosan anjeun upami aya pihak anu usaha nyobian mundur tina deal.

Kaméra nu nganggo awak sareng penegak hukum:

Éta katingali yén pribumi parantos maju sacara teratur pikeun arahan resmi nalika patepungan. Warga sering ngarobah kalakuanna nalika nyadar yén aranjeunna dirékam. Éta ngabantosan syarat hukum sahingga pangalaman tingkat low diresmikeun sacara épéktip janten naékkeun pikeun mikir dimana pamakean listrik kakuatan penting.

Barina ogé, kami terang yén kaméra séjén ngalakukeun parobahan tingkah laku. Kaméra TV ditutup-umum umum sigana ngakibatkeun panurunan sedeng kana kajahatan, khususna dina garasi parkir. Kaméra lalu lintas sacara signifikan nurunkeun kacilakaan kacepetan sareng fatal.

Kaméra nu nganggo awakna tiasa nyangking lugas sareng tanggung jawab anu langkung saé, ku cara kieu, ngabantuan sareng ningkatkeun palaksanaan hukum. Ditingali yén dina seueur jaringan aya henteuna kapercayaan diantara masarakat lokal sareng organisasi otorisasi hukum. Henteu amanah ieu kaganggu upami aya patarosan pikeun ngagunakeun kakuatan anu bahaya atanapi kurang-maot. Pilem pidéo anu dipangku dina asosiasi jaringan resmi ieu tiasa masihan dokuméntasi anu langkung saé pikeun ngabantosan ideu tina kagiatan sareng rékaman bolster anu dipedar ku pajabat sareng pangeusi jaringan.

Pamakéan kaméra awakna ogé nawiskeun kasempetan anu berpotensi pikeun maju nyolat ngalangkungan palatihan. Pelatih penegak hukum sareng eksekutif tiasa nganggo gambar pikeun masihan pangalaman anu caket kana patepungan nyata-dunya. Aranjeunna tiasa nganalisis kagiatan perilaku sareng paripolah anu ditawan ku cams nganggo awak. Éta ngabantosan sateuacanna profesionalisme antawis pejabat sareng direkrut. Aranjeunna bakal terang naon anu mungkin tiasa salah di masarakat sareng kumaha pikeun nyingkahanana.

Sakumaha sadayana fitur di luhur nyorot seueur pangaruh positif tina ngagunakeun kaméra nganggo awak kanggo policing sareng penegak hukum, kaméra sorangan henteu kedah dianggap 'pelor sihir'. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun salah sahiji alat anu tiasa padamelan sareng kerangka modéren modern pikeun ningkatkeun efektivitas sareng kaamanan.

kacindekan:

Pikeun nyimpulkeun unggal aspék anu dibahas di luhur, urang tiasa nyebatkeun yén kaméra nganggo awak mangrupikeun unsur penting pikeun usaha modern. Pamakéan kaméra nganggo awak dina sababaraha industri penting pisan pikeun kamekaran sareng pamekaran nagara hiji. Kiwari, pamakean utama kaméra nganggo awak anu ditingali dina departemén pulisi sareng militér tapi tulisan ieu parantos ngaberesihan sadaya konsep yén éta mangrupikeun peran konci dina unggal bisnis.

Éta ogé penting pikeun nyatet aspék privasi bari ngantebkeun panggunaan di unggal industri. Éta atra yén mecenghulna téknologi anyar sareng jaringan sosial parantos ngarobih cara masarakat nganggap kabijakanana, tapi rekaman anu dilakukeun ku kaméra-awak anu dimeunangkeun tiasa ngamungkinkeun poténsi téknologi pangakuan wajah.

Pamakéan kaméra ngagem awakna masihan para pajabat pikeun kasempetan pikeun ngarékam kaayaan sénsitip, tapi ogé pikeun ngarékam di jero imah pribadi nalika néwak atanapi ngalakukeun panalungtikan. Patuh kana éta, sababaraha instansi penegak hukum parantos nyandak kalungguhan anu ngagaduhan hak ngarékam di jero imah pribadi salami aranjeunna gaduh hak hukum anu aya. Ieu, salaku hasilna, ngaganggu privasi seueur jalma anu henteu hadé pikeun pulisi. Henteu aya kompromi anu kedah dilakukeun dina privasi hiji.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal