Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit

  • 0

Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit

Taktik kaméra Awak-Worn Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit

Di sakuliah dunya, jalma asup rumah sakit unggal dinten janten korban tina némbak, stabbings, sareng beatings, ogé pikeun kabutuhan médis non-kekerasan. Seueur anu katampi kanggo perawatan jangka pondok atanapi jangka panjang. Di daérah anu ramé sapertos ieu, kekerasan sanés mangrupikeun hal anu henteu disangka-sangka. Kadang-kadang pasien misbehave sareng staf, perwira senior ngagorowok dina junior atanapi sabagian anu henteu aya hubunganana di rumah sakit sareng nyiptakeun kekerasan.

Numutkeun kana kajian anu diayakeun ku International Association for Healthcare Security and Safety (IAHSS), ampir 80% rumah sakit peryogi sistem kontrol aksés sareng perbaikan CCTV. Administrator Podomoro sareng profesional kaamanan kedah nyebarkeun solusi pangimeutan video anu ditingkatkeun pikeun ngajagi pasien, pengunjung, perawat, dokter, sareng staf di rumah sakit, kantor, pusat ambisiasi, sareng fasilitas perawatan jangka panjang.

Kaméra anu dipakena awak parantos dikenalkeun di rumah sakit pikeun ningkatkeun kasalametan pikeun buruh kaséhatan. Kaméra dirancang pikeun ngirim pesen anu jelas ngeunaan kasabaran nol pikeun jalma anu nyiksa atanapi nyerang staf di rumah sakit.

Kauntungan tina BWCs

Alat ieu nyayogikeun tanggung jawab anu langkung ageung dina interaksi antara awak ambulan sareng pasien. Paramedik sacara rutin nempatkeun diri dina kaayaan anu hésé sareng bahaya. Kaméra ngabantosan koordinasi sareng kolega polisi pikeun mastikeun tindakan dilaksanakeun nuturkeun tindakan kriminal ngalawan staf. Kaméra awak ngabantosan di dieu ku cara nyayogikeun vidéo anu henteu penting sareng aman ka kajadian anu aya dina garis hareup. Rakaman video disimpen dina kartu SD anu aman anu salajengna tiasa dianggo salaku bukti anu ditampi di pengadilan.

Rekaman tina kaméra ieu tiasa dianggo pikeun palatihan sareng palatihan, ogé ngabantosan prosedur médis anu saé. Awak ambulans berpotensi nyandak kauntungan anu sami ku cara ngarékam ngarékam pikeun ningkatkeun résponna kana kaayaan sareng kéngingkeun réspon-real time pikeun ngabantosan kaputusan pikeun ngahemat kahirupan. Kaméra ogé tiasa dianggo salaku pelatihan pikeun anggota staf anyar-boarding sareng nunjukkeun aranjeunna prosedur khusus sareng kumaha cara ngabales aranjeunna.

Paramedik nyanghareup nyiksa verbal sareng fisik nalika tugas, sareng kaméra ieu mantuan pikeun milari jalma éta. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun pilihan anu populer dina panyayuhan payuneun garis paguyuban. Staf Paramedik ngahaturanan kahirupan pikeun ngajagaan sareng paduli jalma-jalma dina jaman pangpentingna sareng mana-mana salah sahijina janten patuh agresi atanapi kekerasan sacara teu adil.

Tangtangan anu disanghareupan ku rumah sakit

  • Nyayogikeun kaamanan anu langkung saé pikeun pasien, sémah, sareng staf
  • Nerjakeun pesenan pamaréntah sareng pengukur kaamanan
  • Ngajagaan ngalawan klaim palsu sareng penuntut
  • Tekanan anu langkung seueur
  • Integrasi integrasi kerangka aksés kontrol sareng video

leyuran

Produk kaméra OMG nganggo awak

https://omgsolutions.com/body-worn-camera/

KECAPAN KEY

  • Séhat, kerangka nyimpen nyimpen anu séhat dina sadaya alat
  • Cacak pikeun ngalacak via sistem GPS anu diwangun
  • Panyimpen kartu memori SD
  • Ningali langsung via 4G
  • Stasiun dok
  • pangakuan raray
  • Rakaman dienkripsi sareng teu tiasa diédit
  • Rakaman dijaga pikeun dinten 31 kecuali pamundut kanggo disimpen deui pikeun langkung lami
  • Kami nyayogikeun alat, sensor, tracker, tele-monitoring, téknologi nirkabel sareng alat panyukuhan bumi nyata-waktos sareng aplikasina pikeun dokter

Kaméra awak berpotensi ningkatkeun kinerja sareng kapuasan dina sababaraha jinis padamelan anu béda. Dina kasus panilitian sareng staf kaamanan, salaku conto, kaméra parantos kabuktosan gaduh pangaruh anu tenang pikeun anggota masarakat anu agrésif. Ieu, dina gilirannana, parantos ningkatkeun kapuasan damel ku ngajantenkeun staf ngaraos langkung aman dina padamelanana. Saatos cobaan di bangsal kaséhatan méntal, pamaréntah hoyong paramédis nganggo kaméra. Dina 2014, panggunaan kaméra anu dipaké ku perawat mimiti diuji di dua bangsal di Broadmoor, rumah sakit jiwa anu kaamanan tinggi di Crowthorne, Berkshire. Cuplikan éta nyayogikeun bukti-bukti pikeun ngadukung penuntutan saatos insiden telenges di ditu sareng pangirangan alit dina insiden serangan ka staf ogé nyatet. Sumawona, aya "pangirangan kasohor dina tingkah laku antisosial sareng agrésif", numutkeun juru carios West London NHS Trust, anu ngalir Broadmoor.

Jim Tighe, saurang ahli manajemén kaamanan lokal di West London NHS Trust, nyatakeun yén kamérana ngajantenkeun staf langkung yakin. “Kami parantos ngagunakeun gambar musibah dina sababaraha kajadian pikeun pariksa kajadian anu serius sareng éta leres-leres mantuan pikeun jelas ningali sareng nguping naon anu kajantenan. Éta tiasa ngabantosan ngirangan panjang waktos panalungtikan sabab anjeun ngagaduhan saksi anu mandiri, ”saur anjeunna.

Sumawona, kamampuan live-streaming dina kaméra ngamungkinkeun para dokter ti luar situs masihan nasihat médis ka paramedik anu ngahadiran pikeun kasus kompléks dina taneuh, upami diperyogikeun.

Rumah sakit unik dina tantangan kaamanan khusus pikeun industri khusus anu sadayana disatukan dina hiji organisasi. Salian ti daérah umum, rumah sakit sering ngagaduhan réstoran, toko kado, apoték, nyekel sél pikeun perawatan tahanan sareng daérah pangobatan jiwa - sadayana nampilkeun sarat téknologi anu unik. Alat-alat kaamanan penegak hukum OMG datang dina jarak anu langkung lega pikeun nohonan sagala rupa kabutuhan ieu. Ngarekam pidéo, kontrol aksés, alarm, kaméra nganggo awak, sareng alat-alat sanésna tiasa dikintunkeun sareng diintegrasikeun sasarengan dina program kaamanan rumah sakit.

Alat kami sayogi di pasar pikeun kaamanan rumah sakit sareng kanggo departemén sanés

Nanging, penting pikeun tetep diémutan masalah kaamanan anu tiasa disarengan sareng téknologi sapertos kitu. Anggota masarakat umumna sapuk yén aranjeunna hariwang ngeunaan kamungkinan yén pihak katilu anu teu berwenang, tiasa kéngingkeun inpormasi pribadi na ku ngagunakeun kaméra anu dipakena awak. Aranjeunna ogé nyatakeun prihatin kumaha ieu tiasa nyababkeun diskriminasi kahareup kusabab kamungkinan panyingkepan inpormasi na. Kaseueuran médis henteu satuju yén kaméra awak bakal ngaganggu hubungan dokter-sabar tapi aranjeunna hariwang ngeunaan kaamanan inpormasi pasiénna. Nanging, duanana masarakat sareng médis resep pikeun nerapkeun sistem kaméra nganggo awak, ngaevaluasi yén kamungkinan kauntungan langkung ageung tina kamungkinan résiko. Mayoritas masarakat yakin yén otoritas kedah gaduh aksés pinuh kana data sedengkeun staf asuhan, apotéker, staf laboratorium, sareng ahli kaséhatan anu sanés kedah ngagaduhan aksés parsial.

Rujukan

Anon., Nd SALIENT. [Online]
Sadia di: https://www.salientsys.com/industries/hospitals-healthcare/

Jurusan Laboratorium Médis, A., 2018 Feb. NCBI diterbitkeun.gov. [Online]
Sadia di: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29331259

DeSilva, D., nd Ngungkabkeun. [Online]
Sadia di: https://www.revealmedia.co.uk/5-ways-body-cameras-could-help-ambulance-staff

Hardy S, Bennett L, Rosen P, Carroll S, White P, Palmer-Hill S, (2017. [Online]
Sadia di: http://www.mhfmjournal.com/old/open-access/the-feasibility-of-using-body-worn-cameras-in-an-inpatient-mental-health-setting.pdf

Mei, TT, FEB 1, 2019, The Straitstime. [Online]
Sadia di: https://www.straitstimes.com/singapore/health/body-worn-cameras-for-scdf-paramedics

Morris, A., 30 Mei 2019. Nganyatakeun & bentang. [Online]
Sadia di: https://www.expressandstar.com/news/health/2019/05/30/ambulance-staff-to-wear-body-cameras-as-40pc-of-paramedics-attacked/

Mulholland, H., Wed 1 Mei 2019. JABAT KANGGURU NUNGGUH. [Online]
Sadia di: https://www.theguardian.com/society/2019/may/01/body-cameras-protect-hospital-staff-patients-violence-mental-health-wards

 

5096 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal