Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit

  • 0

Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit

Taktik kaméra Awak-Worn Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit

Di sakuliah dunya, jalma asup rumah sakit unggal dinten janten korban tina némbak, stabbings, sareng beatings, ogé pikeun kabutuhan médis non-kekerasan. Seueur anu katampi kanggo perawatan jangka pondok atanapi jangka panjang. Di daérah anu ramé sapertos ieu, kekerasan sanés mangrupikeun hal anu henteu disangka-sangka. Kadang-kadang pasien misbehave sareng staf, perwira senior ngagorowok dina junior atanapi sabagian anu henteu aya hubunganana di rumah sakit sareng nyiptakeun kekerasan.

Numutkeun kana kajian anu diayakeun ku International Association for Healthcare Security and Safety (IAHSS), ampir 80% rumah sakit peryogi sistem kontrol aksés sareng perbaikan CCTV. Administrator Podomoro sareng profesional kaamanan kedah nyebarkeun solusi pangimeutan video anu ditingkatkeun pikeun ngajagi pasien, pengunjung, perawat, dokter, sareng staf di rumah sakit, kantor, pusat ambisiasi, sareng fasilitas perawatan jangka panjang.

Kaméra nganggo awak na diwanohkeun di rumah sakit pikeun ningkatkeun kasalametan pikeun pagawe kaséhatan. Kaméra dirancang pikeun ngirim pesen anu jelas ngeunaan toleransi enol ka anu anu nyiksa atanapi nyerang staf di rumah sakit.

Kauntungan tina BWCs

Alat ieu nyayogikeun tanggung jawab anu langkung ageung dina interaksi antara awak ambulan sareng pasien. Paramedik sacara rutin nempatkeun diri dina kaayaan anu hésé sareng bahaya. Kaméra ngabantosan koordinasi sareng kolega polisi pikeun mastikeun tindakan dilaksanakeun nuturkeun tindakan kriminal ngalawan staf. Kaméra awak ngabantosan di dieu ku cara nyayogikeun vidéo anu henteu penting sareng aman ka kajadian anu aya dina garis hareup. Rakaman video disimpen dina kartu SD anu aman anu salajengna tiasa dianggo salaku bukti anu ditampi di pengadilan.

Rekaman tina kaméra ieu tiasa dianggo pikeun palatihan sareng palatihan, ogé ngabantosan prosedur médis anu saé. Awak ambulans berpotensi nyandak kauntungan anu sami ku cara ngarékam ngarékam pikeun ningkatkeun résponna kana kaayaan sareng kéngingkeun réspon-real time pikeun ngabantosan kaputusan pikeun ngahemat kahirupan. Kaméra ogé tiasa dianggo salaku pelatihan pikeun anggota staf anyar-boarding sareng nunjukkeun aranjeunna prosedur khusus sareng kumaha cara ngabales aranjeunna.

Paramedik nyanghareup nyiksa verbal sareng fisik nalika tugas, sareng kaméra ieu mantuan pikeun milari jalma éta. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun pilihan anu populer dina panyayuhan payuneun garis paguyuban. Staf Paramedik ngahaturanan kahirupan pikeun ngajagaan sareng paduli jalma-jalma dina jaman pangpentingna sareng mana-mana salah sahijina janten patuh agresi atanapi kekerasan sacara teu adil.

Tangtangan anu disanghareupan ku rumah sakit

  • Nyayogikeun kaamanan anu langkung saé pikeun pasien, sémah, sareng staf
  • Nerjakeun pesenan pamaréntah sareng pengukur kaamanan
  • Ngajagaan ngalawan klaim palsu sareng penuntut
  • Tekanan anu langkung seueur
  • Integrasi integrasi kerangka aksés kontrol sareng video

leyuran

Produk kaméra OMG nganggo awak

https://omgsolutions.com/body-worn-camera/

KECAPAN KEY

  • Séhat, kerangka nyimpen nyimpen anu séhat dina sadaya alat
  • Cacak pikeun ngalacak via sistem GPS anu diwangun
  • Panyimpen kartu memori SD
  • Ningali langsung via 4G
  • Stasiun dok
  • pangakuan raray
  • Rakaman dienkripsi sareng teu tiasa diédit
  • Rakaman dijaga pikeun dinten 31 kecuali pamundut kanggo disimpen deui pikeun langkung lami
  • Kami nyayogikeun alat, sensor, tracker, tele-monitoring, téknologi nirkabel sareng alat panyukuhan bumi nyata-waktos sareng aplikasina pikeun dokter

Kaméra awak gaduh kamungkinan pikeun ningkatkeun kamampuan sareng kepuasan dina sababaraha jinis padamelan anu béda-béda. Dina kasus paniliti sareng staf kaamanan, contona, kaméra parantos kabuktosan ngagaduhan pangaruh tenang di anggota agrésif masarakat. Ieu, waktosna, parantos ningkat sareng kapuasan damel ku ngajantenkeun staf janten aman dina garis kerja na. Saatos percobaan di kota kaséhatan méntal, pamaréntah hoyong paramedik ngagunakeun kaméra. Dina taun 2014, pamakean kaméra nganggo awak ku perawat munggaran diuji dina dua bangsal di Broadmoor, rumah sakit jiwa jiwa anu luhur di Crowthorne, Berkshire. Rakaman anu nyayogikeun bukti pikeun ngadukung pendakwa saparantos insiden kekerasan di dinya sareng ngirangan sakedik kajadian tina serangan di staf ogé kacatet. Sumawona, aya "réduksi pinunjul dina paripolah antisosial sareng agrésif", saur juru bicara West London NHS Trust, anu ngajalankeun Broadmoor.

Jim Tighe, saurang ahli manajemén kaamanan lokal di West London NHS Trust, nyatakeun yén kamérana ngajantenkeun staf langkung yakin. “Kami parantos ngagunakeun gambar musibah dina sababaraha kajadian pikeun pariksa kajadian anu serius sareng éta leres-leres mantuan pikeun jelas ningali sareng nguping naon anu kajantenan. Éta tiasa ngabantosan ngirangan panjang waktos panalungtikan sabab anjeun ngagaduhan saksi anu mandiri, ”saur anjeunna.

Sumawona, kamampuan live-streaming dina kaméra ngamungkinkeun para dokter ti luar situs masihan nasihat médis ka paramedik anu ngahadiran pikeun kasus kompléks dina taneuh, upami diperyogikeun.

Rumah sakit unik dina tantangan kaamanan khusus pikeun industri tinangtu anu sadayana digabungkeun dina hiji organisasi. Salian daérah umum, rumah sakit sering ngagaduhan réstoran, toko kado, apoték, nyéépkeun sél pikeun pengobatan warga buni sareng perawat jiwa - sadayana ngalaksanakeun syarat téknologi unik. Alat kaamanan penegak hukum OMG asalna dina jangkauan anu langkung lega pikeun nedunan rupa-rupa kaperluan ieu. Rékam pidéo, kontrol aksés, alarem, kaméra nganggo awak, sareng alat sanésna tiasa disebarkeun sareng dihijikeun babarengan dina program kaamanan rumah sakit.

Alat kami sayogi di pasar pikeun kaamanan rumah sakit sareng kanggo departemén sanés

Nanging, penting pikeun ngémutan masalah kaamanan anu tiasa disarengan ku téknologi sapertos kitu. Anggota masarakat umumna satuju yén aranjeunna hariwang ngeunaan kamungkinan yén pihak anu henteu otorisasi, pihak katilu tiasa nampi aksés ka inpormasi pribadi ku cara nganggo kaméra awak anu ditambangan. Aranjeunna ogé nyatakeun perhatian ngeunaan kumaha ieu tiasa nyababkeun diskriminasi ka hareup kumargi kamungkinan panyebaran inpormasi na. Kaseueuran médis henteu satuju yén kaméra awak bakal ngaruksak hubungan dokter-sabar tapi éta salempang ngeunaan kasalametan inpormasi pasiénna. Tapi, boh masarakat sareng dokter mupang kana ngalaksanakeun sistem kaméra anu nganggo awak, evaluasi kamungkinan pedah langkung seueur résiko. Mayoritas masarakat percaya yén otoritas kedah ngagaduhan aksés pinuh pikeun data padahal tanaga asuhan, tukang apotéker, staf laboratorium, sareng ahli kaséhatan anu sanés kedah ngagaduhan aksés separa.

Rujukan

Anon., Nd SALIENT. [Online]
Sadia di: https://www.salientsys.com/industries/hospitals-healthcare/

Jurusan Laboratorium Médis, A., 2018 Feb. NCBI diterbitkeun.gov. [Online]
Sadia di: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29331259

DeSilva, D., nd Ngungkabkeun. [Online]
Sadia di: https://www.revealmedia.co.uk/5-ways-body-cameras-could-help-ambulance-staff

Hardy S, Bennett L, Rosen P, Carroll S, White P, Palmer-Hill S, (2017. [Online]
Sadia di: http://www.mhfmjournal.com/old/open-access/the-feasibility-of-using-body-worn-cameras-in-an-inpatient-mental-health-setting.pdf

Mei, TT, FEB 1, 2019, The Straitstime. [Online]
Sadia di: https://www.straitstimes.com/singapore/health/body-worn-cameras-for-scdf-paramedics

Morris, A., 30 Mei 2019. Ekspres & Béntang. [Online]
Sadia di: https://www.expressandstar.com/news/health/2019/05/30/ambulance-staff-to-wear-body-cameras-as-40pc-of-paramedics-attacked/

Mulholland, H., Wed 1 Mei 2019. JABAT KANGGURU NUNGGUH. [Online]
Sadia di: https://www.theguardian.com/society/2019/may/01/body-cameras-protect-hospital-staff-patients-violence-mental-health-wards

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal