Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn

  • 0

Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn

Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn

Téknologi awakna parantos pisan mangpaat pikeun pamaréntah dina ngajaga istilah damai antara agen hukum sareng sipil. Parantos janten cara pikeun ngajantenkeun lapangan maén, sahingga gampang pisan pikeun dua pihak pikeun naroskeun pangadilan nalika dua pihak ngupaykeun. Éta tiasa kajantenan yén hiji pulisi nganggo kakuatan anu kaleuleuwihan sareng henteu meryogikeun kaayaan hiji warga, aranjeunna sigana milih mencet biaya teras tanpa bukti, janten sesah pikeun aranjeunna meunangkeun kaadilan pikeun maltreatment. Kalayan cams awak anu diwanohkeun ku pamaréntah sareng kawijakan anu dipasihan nganggo éta, sorana jalma umum tanpa kakuatan bakal nguping sareng kaadilan bakal katampi. Ngabogaan kaméra di sakedap nyiptakeun "kasadaran diri" ku masarakat sacara umum, éta nyababkeun kasempetan anu salah atanapi ngalaksanakeun cara anu henteu ditampi kirang mungkin. Ku gaduh agénsi penegak hukum ngagem kaméra nalika ngalaksanakeun tugasna, ngajantenkeun tiasa ngawas sareng terang naon hiji perwira anu dilakukeun sareng bisi ditaliti, sareng aya gambar pikeun maén dina ngartos kaayaan nyata. tina naon anu sabenerna kajantenan. Sajauhna anggota agénsi, tumetep dina kawijakan sareng henteu ngalanggar kabébasan-privasi, maka henteu bakal aya masalah sareng ogé teu aya alaremna pikeun alarem.

Di antawisna kajadian di AS, dimana rumaja hideung anu henteu nganggo pakarang éta ditembak ku pulisi. Kasus séjén parantos naék sareng ieu leres-leres ngagaduhan bangsa pikeun debat ngeunaan panggunaan kakuatan maut ku aparat kapulisian. Ieu mangrupikeun masalah anu nyababkeun resolusi sengketa, perbaikan perilaku paripolah sareng kaamanan sareng ngeureunkeun tuduhan éta ogé dina perkiraan profil ras. Konsép ngagunakeun kaméra pikeun ngarékam kajadian henteu énggal salaku kanyataan dina dékade-kapungkur, kaméra dipasang dina mobil pulisi ngan ukur pikeun ningali kana hal-hal anu dilakukeun. Nanging, program anu ngalibatkeun polisi ngagem kaméra sacara sadar mangrupikeun tambihan anyar, sababaraha taun ka pengker ngan sababaraha nagara di dunya anu nerapkeunana di sababaraha nagara sareng propinsi maranéhna. Tapi dina waktos ayeuna di AS 6000 kaluar tina kira-kira aparat kapulisian 18000 ayeuna nganggo éta, angka-angka ieu terus-terusan tetep sareng kawijakan anyar terus digolerkeun bari anu lami-lami tetep diréformasi, sadayana dina nawiskeun jasa ka masarakat langkung saé nalika nyieun padamelan. langkung gampang kanggo pulisi.

Jurusan kaamanan tanah air (DHS) nyiptakeun penilaian sistem sareng validasi pikeun program réspondén anu munggaran pikeun mastikeun ku standar umum, aranjeunna ngaksés alat komérsial ieu sareng mastikeun aranjeunna paling optimum. Rekomendasi aranjeunna pikeun téknologi pamakean nyaéta:

  1. Video kedahna tingkat pigura sahenteuna sahenteuna pigura 25 per detik (fps)
  2. Batré kaméra anu dianggo kedah dijalankeun sahenteuna 3 jam tanpa maot
  3. Resolusi gambar kedah sahenteuna tina 480p ie. 640 X 480
  4. Sistem kaméra kedah ngagaduhan jaminan minimum sataun sataun ti perusahaan naon waé anu badé dikaluarkeun
  5. Panyimpenan kaméra kedah tiasa néwak minimal 3 jam rekaman nalika disetél dina setting minimum na
  6. Kamera kedah gaduh setélan lampu hampang khusus anu ngamungkinkeun gampang dirékam sanajan aya anu henteu terang.

Sababaraha saran séjén anu disayogikeun ngeunaan sababaraha masalah anu langkung spésifik; dipercaya yén kaméra standar bakal ngagaduhan sababaraha masalah kualitas contona: gambar anéh sareng kualitasna umum wengi. Ieu upami dibandingkeun kaméra profésional sadayana sigana kurang akal saprak aranjeunna ditebak kana naon anu aranjeunna pikeun ngawétkeun anu hargana. Aya ogé tiasa janten masalah sareng stabilitas utamina nalika hiji pegawai ngudag, ieu ngajantenkeun kaméra sirah langkung disarankeun pikeun alesan sapertos kitu ti saprak sirah janten gyroscope anu ngalereskeun sababaraha gerak anu nyababkeun karep ieu. Nyorong kamekaran kaméra awakna parantos mendakan mangpaat pikeun masarakat sacara umum sapertos:

  • Transparansi dina hubungan antara kakuatan sareng warga
  • Langkung ningkat profesionalisme salaku perwira ngalakukeun tugas kalayan cara anu langkung profésional
  • Interaksi sipil anu langkung damai, ieu ngalibetkeun hubungan teu raoseun tanpa kekerasan
  • Ngagabungkeun artos langkung anu bakal diséépkeun panyalidikan urusan internal tina salahna ku patugas samentawis ogé ngalaksanakeun tuntutan hukum anu nyababkeun panggunaan anu teu perlu leungiteun

Salaku minat téknologi cam awakna parantos ningkat, ogé seueur patarosan ngeunaan pamakean téknologi ningkat sareng ogé pamariksaan dina kawijakan anu nungtun. pikeun program sapertos kitu, dipikanyaho yén kaahlian manajemén proyék penting pisan, sababaraha tantangan anu disanghareupan ku anu manajemén. Éta kalebet jumlah panyimpen anu diperyogikeun pikeun nyimpen nyimpen rékaman ieu sareng peryogi pikeun nyimpenna sacara rapih. Ieu tempat neundeun awan lebet, tapi téknologi ieu sakadar diteliti ku aranjeunna. Kaméra anu nganggo awakna pangaruh di jabatan pulisi sanés sapertos disponsoran anu dibantuan komputer sareng sistem manajemén bukti. Anu paling tantangan anu nuju ditawarkeun nyaéta biaya neundeun data anu parantos dikéngingkeun ku PERF dugi ka 2 juta dollar per taun.

Di Inggris di 2006 nalika kaméra nganggo awakna diwanohkeun, aya parobihan utama dina sababaraha hal sareng panggunaan gaya anu teu dipikabutuh samentara diturunkeun ku 60%, téknologi ogé ningkatkeun koléksi keras pikeun mungkir bukti anu nyababkeun panginten anu langkung saeutik kasus anu ngabutuhkeun sidang. Pulisi migunakeun kaméra anu teu tahan cai, dirékam pidéo dina warna pinuh sareng ngagaduhan umur batré kira-kira 12 jam. Hasilna sabot sataun ti panggunaan leres-leres luar biasa; transparansi sareng profesionalisme ningkat sacara drastis, keluhan ngalawan petugas malah murag ku 90%. Ulasan awal awal ieu, masihan jalan pikeun nyoko sareng kalahiran standar sareng ogé nyiptakeun kabijakan privasi sanés janten masalah nalika keluhan timbul ngeunaan ngalanggar privasi. Sakabéh téknologi anu dipilih pikeun ngagem sanés janten beurat, éta kedah langkung sakedik sabab bakal janten masalah upami beurat janten katingali. Kaméra dipaké dina bagian-bagian awak diantarana; sirah, taktak sareng dada. Pulisi kedah masihan pancang gear anu béda sateuacan pamustunganana numutkeun anu cocog sareng topi sareng kacamata na. Nalika ngagem kaméra awak dina sirah, éta nyatet naon patugas anu di tingali. Éta ogé saé kanggo ngudag saprak sirah janten gyroscope ngaminimalkeun kameretan kaméra, sedengkeun pikeun ngagem dina taktak atanapi dada kauntungan anu aya nyatakeun naon waé sateuacan aya patugas sanajan henteu ningali. Agénsi pikeun standarisasi miharep kamérana tiasa labél dina acara dumasar kana waktos sareng waktos kalebet lokasi upami mungkin, tanpa rujukan ieu labél pidéo janten cukup gunana pikeun panalungtikan.

Nalika departemén pulisi California mimiti ngaluarkeun kaméra awakna, aranjeunna nyababkeun para patugas sadar yén 30 mnt ngarékam nyaéta rohangan panyimpen 800mb. Ku teras ngitung éta; upami aranjeunna ngagaduhan patugas 200 sareng aranjeunna kedah nyimpen ti aranjeunna, dina sataun saterasna peryogi ngeunaan panyimpenan 33Tb. Ieu cekap pisan sareng kaméra anu nganggo awakna tiasa diitung pikeun ngahasilkeun seueur data video sareng ogé metadata pikeun ngalacak sareng ngatur klip pidéo pikeun ngajaga sareng tujuan ranté panjagaan ogé. dina kasus anu nyambungkeun sareng kaméra awak, kabijakan nangkep dikaitkeun kana sual dimana nyimpen data ageung anu akumulasi. Kawijakan ngeunaan pangencalan tiasa leres-leres ngasupan perangan anggaran anu disayogikeun ka kaméra-awak anu nganggo awak. Di sababaraha daérah, diperkirakeun yén data anu teu dibuktikeun bakal dihapus antara 60-90days. Sababaraha anu parantos naroskeun janten naék bari sababaraha anu sanés naroskeun parantos turun. Seueur kota anu badé nerapkeun kaméra anu nganggo layon awakna parantos mendakan masalah panyimpanan data anu aranjeunna parantos patepung, salaku kakuatan anu parantos ngarobih aranjeunna sareng nyegah aranjeunna teraskeun dina program sanaos najan aranjeunna resep dipikacinta pikeun nerapkeun éta. Sistem kaadilan nasional nyarios yén video janten langkung penting pikeun jabatan pulisi sareng panyesuaian panyimpen na pasti kedah dilakukeun.

Teknologi CLOUD

Téknologi awan mangrupikeun solusi anu utami pikeun masalah panyimpen kaméra nganggo awak tapi teu acan dilaksanakeun saprak éta teu acan nyayogikeun sarat jasa inpormasi kriminal FBS (CJIS). Dina jaman ayeuna, kaayaan ayeuna parobihan ayeuna sabab sababaraha raksasa téknologi ayeuna nawiskeun neundeun awan anu saleresna nyumponan sarat FBI anu henteu patepang sateuacanna anu nyegah palaksanaan lengkep. Sababaraha kauntungan téknologi awan nyaéta: skalabilitas, aksés inovasi sareng biaya-efektivitas. Awan lengkep nyisihkeun masalah panyimpanan anu ayeuna ditingali ngajadi éta solusi jalan-jalan pikeun ngajantenkeun téknologi kaméra nganggo awak langkung dilaksanakeun.

4585 Jumlah Tampilan 9 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal