Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn

  • 0

Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn

Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn

Téknologi awakna parantos pisan mangpaat pikeun pamaréntah dina ngajaga istilah damai antara agen hukum sareng sipil. Parantos janten cara pikeun ngajantenkeun lapangan maén, sahingga gampang pisan pikeun dua pihak pikeun naroskeun pangadilan nalika dua pihak ngupaykeun. Éta tiasa kajantenan yén hiji pulisi nganggo kakuatan anu kaleuleuwihan sareng henteu meryogikeun kaayaan hiji warga, aranjeunna sigana milih mencet biaya teras tanpa bukti, janten sesah pikeun aranjeunna meunangkeun kaadilan pikeun maltreatment. Kalayan cams awak anu diwanohkeun ku pamaréntah sareng kawijakan anu dipasihan nganggo éta, sorana jalma umum tanpa kakuatan bakal nguping sareng kaadilan bakal katampi. Ngabogaan kaméra di sakedap nyiptakeun "kasadaran diri" ku masarakat sacara umum, éta nyababkeun kasempetan anu salah atanapi ngalaksanakeun cara anu henteu ditampi kirang mungkin. Ku gaduh agénsi penegak hukum ngagem kaméra nalika ngalaksanakeun tugasna, ngajantenkeun tiasa ngawas sareng terang naon hiji perwira anu dilakukeun sareng bisi ditaliti, sareng aya gambar pikeun maén dina ngartos kaayaan nyata. tina naon anu sabenerna kajantenan. Sajauhna anggota agénsi, tumetep dina kawijakan sareng henteu ngalanggar kabébasan-privasi, maka henteu bakal aya masalah sareng ogé teu aya alaremna pikeun alarem.

Di antawisna kajadian di AS, dimana rumaja hideung anu henteu nganggo pakarang éta ditembak ku pulisi. Kasus séjén parantos naék sareng ieu leres-leres ngagaduhan bangsa pikeun debat ngeunaan panggunaan kakuatan maut ku aparat kapulisian. Ieu mangrupikeun masalah anu nyababkeun resolusi sengketa, perbaikan perilaku paripolah sareng kaamanan sareng ngeureunkeun tuduhan éta ogé dina perkiraan profil ras. Konsép ngagunakeun kaméra pikeun ngarékam kajadian henteu énggal salaku kanyataan dina dékade-kapungkur, kaméra dipasang dina mobil pulisi ngan ukur pikeun ningali kana hal-hal anu dilakukeun. Nanging, program anu ngalibatkeun polisi ngagem kaméra sacara sadar mangrupikeun tambihan anyar, sababaraha taun ka pengker ngan sababaraha nagara di dunya anu nerapkeunana di sababaraha nagara sareng propinsi maranéhna. Tapi dina waktos ayeuna di AS 6000 kaluar tina kira-kira aparat kapulisian 18000 ayeuna nganggo éta, angka-angka ieu terus-terusan tetep sareng kawijakan anyar terus digolerkeun bari anu lami-lami tetep diréformasi, sadayana dina nawiskeun jasa ka masarakat langkung saé nalika nyieun padamelan. langkung gampang kanggo pulisi.

Jurusan kaamanan tanah air (DHS) nyiptakeun penilaian sistem sareng validasi pikeun program réspondén anu munggaran pikeun mastikeun ku standar umum, aranjeunna ngaksés alat komérsial ieu sareng mastikeun aranjeunna paling optimum. Rekomendasi aranjeunna pikeun téknologi pamakean nyaéta:

  1. Video kedahna tingkat pigura sahenteuna sahenteuna pigura 25 per detik (fps)
  2. Batré kaméra anu dianggo kedah dijalankeun sahenteuna 3 jam tanpa maot
  3. Resolusi gambar kedah sahenteuna tina 480p ie. 640 X 480
  4. Sistem kaméra kedah ngagaduhan jaminan minimum sataun sataun ti perusahaan naon waé anu badé dikaluarkeun
  5. Panyimpen kaméra kedah tiasa nyandak gambar minimum sakedik jam 3 nalika disetél dina setélanna minimum
  6. Kamera kedah gaduh setélan lampu hampang khusus anu ngamungkinkeun gampang dirékam sanajan aya anu henteu terang.

Sababaraha saran séjén anu disayogikeun ngeunaan sababaraha masalah anu langkung spésifik; dipercaya yén kaméra standar bakal ngagaduhan sababaraha masalah kualitas contona: gambar anéh sareng kualitasna umum wengi. Ieu upami dibandingkeun kaméra profésional sadayana sigana kurang akal saprak aranjeunna ditebak kana naon anu aranjeunna pikeun ngawétkeun anu hargana. Aya ogé tiasa janten masalah sareng stabilitas utamina nalika hiji pegawai ngudag, ieu ngajantenkeun kaméra sirah langkung disarankeun pikeun alesan sapertos kitu ti saprak sirah janten gyroscope anu ngalereskeun sababaraha gerak anu nyababkeun karep ieu. Nyorong kamekaran kaméra awakna parantos mendakan mangpaat pikeun masarakat sacara umum sapertos:

  • Transparansi dina hubungan antara kakuatan sareng warga
  • Langkung ningkat profesionalisme salaku perwira ngalakukeun tugas kalayan cara anu langkung profésional
  • Interaksi sipil anu langkung damai, ieu ngalibetkeun hubungan teu raoseun tanpa kekerasan
  • Ngagabungkeun artos langkung anu bakal diséépkeun panyalidikan urusan internal tina salahna ku patugas samentawis ogé ngalaksanakeun tuntutan hukum anu nyababkeun panggunaan anu teu perlu leungiteun

Salaku minat téknologi cam awakna parantos ningkat, ogé seueur patarosan ngeunaan pamakean téknologi ningkat sareng ogé pamariksaan dina kawijakan anu nungtun. pikeun program sapertos kitu, dipikanyaho yén kaahlian manajemén proyék penting pisan, sababaraha tantangan anu disanghareupan ku anu manajemén. Éta kalebet jumlah panyimpen anu diperyogikeun pikeun nyimpen nyimpen rékaman ieu sareng peryogi pikeun nyimpenna sacara rapih. Ieu tempat neundeun awan lebet, tapi téknologi ieu sakadar diteliti ku aranjeunna. Kaméra anu nganggo awakna pangaruh di jabatan pulisi sanés sapertos disponsoran anu dibantuan komputer sareng sistem manajemén bukti. Anu paling tantangan anu nuju ditawarkeun nyaéta biaya neundeun data anu parantos dikéngingkeun ku PERF dugi ka 2 juta dollar per taun.

Di Inggris di 2006 nalika kaméra nganggo awakna diwanohkeun, aya parobihan utama dina sababaraha hal sareng panggunaan gaya anu teu dipikabutuh samentara diturunkeun ku 60%, téknologi ogé ningkatkeun koléksi keras pikeun mungkir bukti anu nyababkeun panginten anu langkung saeutik kasus anu ngabutuhkeun sidang. Pulisi migunakeun kaméra anu teu tahan cai, dirékam pidéo dina warna pinuh sareng ngagaduhan umur batré kira-kira 12 jam. Hasilna sabot sataun ti panggunaan leres-leres luar biasa; transparansi sareng profesionalisme ningkat sacara drastis, keluhan ngalawan petugas malah murag ku 90%. Ulasan awal awal ieu, masihan jalan pikeun nyoko sareng kalahiran standar sareng ogé nyiptakeun kabijakan privasi sanés janten masalah nalika keluhan timbul ngeunaan ngalanggar privasi. Sakabéh téknologi anu dipilih pikeun ngagem sanés janten beurat, éta kedah langkung sakedik sabab bakal janten masalah upami beurat janten katingali. Kaméra dipaké dina bagian-bagian awak diantarana; sirah, taktak sareng dada. Pulisi kedah masihan pancang gear anu béda sateuacan pamustunganana numutkeun anu cocog sareng topi sareng kacamata na. Nalika ngagem kaméra awak dina sirah, éta nyatet naon patugas anu di tingali. Éta ogé saé kanggo ngudag saprak sirah janten gyroscope ngaminimalkeun kameretan kaméra, sedengkeun pikeun ngagem dina taktak atanapi dada kauntungan anu aya nyatakeun naon waé sateuacan aya patugas sanajan henteu ningali. Agénsi pikeun standarisasi miharep kamérana tiasa labél dina acara dumasar kana waktos sareng waktos kalebet lokasi upami mungkin, tanpa rujukan ieu labél pidéo janten cukup gunana pikeun panalungtikan.

Nalika departemén pulisi California mimiti ngaluarkeun kaméra awakna, aranjeunna nyababkeun para patugas sadar yén 30 mnt ngarékam nyaéta rohangan panyimpen 800mb. Ku teras ngitung éta; upami aranjeunna ngagaduhan patugas 200 sareng aranjeunna kedah nyimpen ti aranjeunna, dina sataun saterasna peryogi ngeunaan panyimpenan 33Tb. Ieu cekap pisan sareng kaméra anu nganggo awakna tiasa diitung pikeun ngahasilkeun seueur data video sareng ogé metadata pikeun ngalacak sareng ngatur klip pidéo pikeun ngajaga sareng tujuan ranté panjagaan ogé. dina kasus anu nyambungkeun sareng kaméra awak, kabijakan nangkep dikaitkeun kana sual dimana nyimpen data ageung anu akumulasi. Kawijakan ngeunaan pangencalan tiasa leres-leres ngasupan perangan anggaran anu disayogikeun ka kaméra-awak anu nganggo awak. Di sababaraha daérah, diperkirakeun yén data anu teu dibuktikeun bakal dihapus antara 60-90days. Sababaraha anu parantos naroskeun janten naék bari sababaraha anu sanés naroskeun parantos turun. Seueur kota anu badé nerapkeun kaméra anu nganggo layon awakna parantos mendakan masalah panyimpanan data anu aranjeunna parantos patepung, salaku kakuatan anu parantos ngarobih aranjeunna sareng nyegah aranjeunna teraskeun dina program sanaos najan aranjeunna resep dipikacinta pikeun nerapkeun éta. Sistem kaadilan nasional nyarios yén video janten langkung penting pikeun jabatan pulisi sareng panyesuaian panyimpen na pasti kedah dilakukeun.

Teknologi CLOUD

Téknologi awan mangrupikeun solusi anu utami pikeun masalah panyimpen kaméra nganggo awak tapi teu acan dilaksanakeun saprak éta teu acan nyayogikeun sarat jasa inpormasi kriminal FBS (CJIS). Dina jaman ayeuna, kaayaan ayeuna parobihan ayeuna sabab sababaraha raksasa téknologi ayeuna nawiskeun neundeun awan anu saleresna nyumponan sarat FBI anu henteu patepang sateuacanna anu nyegah palaksanaan lengkep. Sababaraha kauntungan téknologi awan nyaéta: skalabilitas, aksés inovasi sareng biaya-efektivitas. Awan lengkep nyisihkeun masalah panyimpanan anu ayeuna ditingali ngajadi éta solusi jalan-jalan pikeun ngajantenkeun téknologi kaméra nganggo awak langkung dilaksanakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal