Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar

  • 0

Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar

Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar

bubuka:

Pidéo anu dipaké awak (BWV), anu sanésna disebat kaméra awak sareng kaméra nganggo awak, atanapi kaméra anu tiasa dianggo mangrupikeun kerangka babad sora, pidéo, atanapi babad poto. Béda sareng seueur jinis inovasi pulisi anu béda, kaméra anu dianggo awak tiasa dianggo pikeun panerapan hukum sareng padamelan kabuka. Kaméra awak anu diagem ku pulisi tiasa ngabantosan pikeun ngalaporkeun paripolah anu teu dimangfaatkeun sareng panggunaan kakuatan, tapi pilem ogé tiasa dimangpaatkeun pikeun ngintip dua jalma anu dikaitkeun pulisi sareng urang luar anu sigana moal ngartos yén aranjeunna ditémbak.

Dunya maju maju. Tech parantos janten baju perang bangsa. Téknologi pangénggalna ditimukeun unggal dinten. Panilitian sareng publikasi modéren lumangsung di sakumna dunya nalika anjeun maca ieu ayeuna. Widget modérn anyar nuju dikenalkeun dina unggal bidang kahirupan anu ngajantenkeun hirup gampang pikeun urang. Sami-sami sareng téknologi kaméra Awak-usul (BWC). Widget ieu dipasang dina awak agén penegak hukum. Éta dipaké pikeun ngarékam patepungan anu dialaman ku perwira unggal dinten ogé feed live tina misi kubur. Ayeuna kumaha kaméra ieu tiasa dilaksanakeun, naon saran kami ngeunaan hal ieu sareng naon pelajaran anu urang pelajari sajauh pangalaman urang. Sadaya pambahasan anu dibahas dina tulisan lengkep ieu. Katingali, sareng eusian hausaan anjeun pikeun usaha.

Ngalaksanakeun kaméra ngagem awak

Inovasi anyar dina policing ngahasilkeun rupa-rupa masalah kawijakan anu kudu dianggap. Ieu hususna sah sareng kaméra nganggo awak, anu tiasa gaduh ramifications ageung dugi kaamanan, sambungan jaringan, sareng prekawis jabatan jero. Nalika agénsi ngembangkeun program kaméra nganggo awak, penting pisan aranjeunna pamikiran naliti kumaha kabijakan sareng praktékna nyimpang kana patarosan anu langkung ageung. Isu kawijakan anu ditingali kaasup pangaruh kaméra ieu dina hubungan pribadi sareng hubungan komunitas, kasalempangna ditimbulkeun ku patugas garis payun, ekspektasi yén kaméra nyiptakeun dina hal cara pangadilan sareng kredibilitas patugas, sareng pertimbangan kauangan anu aya kaméra.

Kapaur:

Paningkatan telepon kaméra maju dina inovasi panjagaan, sareng pamekaran jejaring online parantos robih cara individu ningali kaamanan, nambihan perasaan yén, sakumaha ceuk Komisaris Polisi Charles Ramsey ti Philadelphia, éta ayeuna teras-terasan karaos sapertos "sadayana nyaéta kasét sadayana. ” Nalika kamajuan inovasi sareng kahoyong pikeun mayungan panyalindungan, penting pikeun organisasi palaksanaan hukum sacara ati-ati mikirkeun kumaha téknologi anu aranjeunna anggo mangaruhan hak-hak kaamanan masarakat, khususna nalika pengadilan henteu acan masihan arahan ngeunaan masalah ieu.

Kaméra nu nganggo awakna nyéépkeun seueur masalah kaamanan anu teu acan dipertimbangkeun sateuacana. Kontras sareng seueur strategi pengawasan adat, kaméra nganggo awak tiasa dirékam duanana sora sareng video, sareng sanésna, nyekel gambar anu caket anu ngémutan poténsi pamakean inovasi pangenal raray. Sumawona, bari kaméra panjagaan pegun umumna nutupan ruangan umum, kaméra ngagem awak anu masihan pejabat kapasitas pikeun ngarékam di jero imah pribadi sareng kana kaayaan pilem anu pikaresepeun anu tiasa dimekarkeun salami telepon pikeun jasa.

Naon waé kriteria pikeun ngagunakeun cams nganggo awak?

Aya kahariwang ogé ngeunaan kumaha rékaman tina kaméra ageman awak tiasa disimpen sareng dimangpaatkeun. Misalna, naha individu bakal ngagaduhan pilihan pikeun mésér pidéo anu dirékam di jero bumi tatangga? Naha organisasi bakal nyimpen rékaman henteu pasti? Naha tiasa kapikir yén pilem kaméra nganggo awak tiasa dipasang teu pantes dina wéb? Nalika ngajalankeun kaméra anu dianggo ku awak, kantor sarat hukum kedah ngimbangan kontemplasi panyalindungan ieu kalayan sarat pikeun lugas kagiatan pulisi, dokuméntasi anu pasti dina acara-acara, sareng pengumpulan bukti. Ieu ngakibatkeun netepkeun pilihan ati-ati ngeunaan nalika pejabat bakal diperyogikeun pikeun ngaktipkeun kaméra, dugi ka mana waé inpormasi anu kacatet kedah diayakeun, saha anu ngadeukeutan rékaman, anu ngagaduhan inpormasi anu dirékam, sareng cara ngungkulan paménta interior sareng luar pikeun panyingkepan.

Setuju pikeun catetan

Di sakumpulan nagara, pejabat sacara sah diperyogikeun pikeun menerangkeun mata pelajaran nalika aranjeunna nuju ngarékam sareng kéngingkeun idin individu pikeun ngarékam. Ieu katelah hukum "idin dua pihak", sareng éta tiasa nyiptakeun tantangan pikeun nga-aktualisasi program kaméra anu dipakena awak. Di sababaraha nagara bagian idin dua pihak, janten sapertos anu biasa, pejabat pulisi sacara épéktip damel sareng badan damelna negerina supados kabutuhan idin ditunda pikeun kaméra pulisi awak-awak. Misalna, dina bulan Pébruari 2014 Pennsylvania otorisasi hukum pikeun nolak prasyarat idin dua pihak pikeun pulisi nganggo kaméra anu dianggo awak.

Usaha nuju kamajuan ngarobih aturan ijin dua pihak di sababaraha wadah anu béda ogé. Unggal kantor kedah naroskeun ngeunaan hukum nagara-nagara pikeun mutuskeun upami pangabutuh izin dua pihak dilarapkeun.

Sababaraha pajabat pulisi nampi yén éta prakték anu hadé pikeun aparat pikeun mamatahan ka individu nalika aranjeunna dirékam, henteu paduli naha wahyu sapertos kitu téh pasti henteu sacara sah sacara sah. Dina Greensboro, contona, pejabat anu didukung - kusabab éta, henteu diperyogikeun - ngalaporkeun nalika aranjeunna dirékam. Boss Miller of Greensboro nyarios yén panataan ieu gumantung kana yakin yén inpormasi yén kaméra anu ngajalankeun tiasa ngabantosan nyerang kaayaan anu ambek sareng ningkatkeun tingkah laku tina sagala kumpulana.

Ieu sababaraha hal anu kedah diémut dina upami anjeun ngalaksanakeun kaméra anu nganggo awak di tempat gaw atanapi nalika pamaréntahan ngalaksanakeun téknologi ieu dina pulisi atanapi angkatan bersenjata anu sanés. Ayeuna, hayu urang milari sababaraha rekomendasi anu urang siap pikeun anjeun upami anjeun ngalaksanakeun kaméra anu nganggo awak.

Rekomendasi pikeun ngaleupaskeun kaméra nganggo awakna

Ieu sababaraha saran anu kami pikir kudu dibagi sareng anjeun, upami anjeun mikir nyebarkeun kaméra dipasihan awak di gaw anjeun.

  • Kawijakan kudu 100% jelas anu staf ditunjuk atanapi diidinan nganggo kaméra nganggo awak anu dina kaayaan anu.
  • Naha kedah dina dada, sirah, kacamata, taktak, kerah atanapi di sisi pucuk bedil?
  • Aparat anu ngaktifkeun kaméra nganggo awak nalika ditugaskeun kedah diperhatoskeun kana ayana rékamanna dina laporan kajadian resmi.
  • Patugas kedah diperyogikeun pikeun mamatahan subjek basa aranjeunna dirékam kecuali upami ngalakukeun sapertos kitu bahaya, teu asup akal, atanapi teu mungkin.
  • Dina kasempetan anu aya organisasi pikeun milih kaméra ka pejabat dina premis anu disengaja, kawijakan kedah netepkeun kaayaan anu jelas dina hiji pejabat anu diperyogikeun pikeun ngagem salah saurang.
  • Pejabat anu ngagem kaméra nganggo awakna kedah diperyogikeun pikeun ngémutan dina kaméra atanapi dina nyusun alesanna dina kaayaan yén aranjeunna ngalalaworakeun pikeun ngarékam gerakan anu dibutuhkeun ku kawijakan kantor kanggo dirékam.
  • Data kedahna diunduh tina kaméra nganggo awak ku tungtung unggal shift dimana kaméra dianggo.
  • Salaku kawijakan ngarékam umum, pejabat kedah diperyogikeun pikeun ngajukeun kaméra ngagem na awak nalika ngaréspon kana sadaya sauran jasa sareng salami sadayana undang-undang, syarat-syarat anu aya hubungan sareng latihan anu lumangsung nalika pejabat tugas.
  • Organisasi henteu kedah ngijinkeun fakultas ngagunakeun kaméra anu nganggo awak ekslusif nalika tugas.
  • Kawijakan kudu ngajelaskeun lokasi dina awak dimana cams ieu diperyogikeun.
  • Kawijakan anu ketat kedah dijaga pikeun nyimpang data, ngahapus, sareng nyalin gambarna.
  • Patugas kedah ngagentos leres sareng tag video kaméra nganggo awak dina waktos éta diunduh. Video anu dicandak kedah disimpen dina diréktori dumasar kana jinis kajadian. Boh ieu perampokan, rajapati, atanapi kasus narajang?
  • Kawijakan anu jelas kedah ditetepkeun ngajelaskeun dimana rekaman kedah diayakeun.
  • Patugas kedah diidinan ningali cuplikan anu dirékam sateuacan nempatkeun petugas éta di payun kaméra, anjeunna kedah ngagaduhan kasempetan pikeun ningal gambar anu dirékam tina cam awakna.
  • Kawijakan kudu netepkeun iraha pengawas tiasa ningali cuplikan cam awak urang anu lemah.

palajaran diajar

Dumasar kana pangalaman urang, urang parantos diajar sababaraha pelajaran ngeunaan ningali lembaga anu nganut atanapi ngadamel cams anu nganggo awak di sawah. Hal ieu katingali yén agénsi-agén nyebarkeun mayit-mayit kana jalma-jalma anu kagungan anu paling waktos dihabiskeun sareng masarakat, anu ngagaduhan pangalaman sareng masarakat.

Sababaraha kantor ngalaporkeun yén mariksa sareng nyirian inpormasi anu kacatet tiasa janten prosedur anu matak kesel anu condong kana kasalahan manusa. Hiji organisasi condong kana masalah ieu ku damel sareng produser kaméra pikeun ngawangun prosedur komputerisasi anu nyambungkeun inpormasi anu kacatet kana rékaman kantor kerangka dewan. Sababaraha kerangka kaméra ogé tiasa dihubungkeun sareng tablet éléktronik anu tiasa dianggo pejabat pikeun inok sareng labél inpormasi anu dirékam nalika masih di lapangan.

Administrator pulisi sareng panyidik ​​ngalaporkeun yén aranjeunna henteu gaduh masalah ayeuna kalayan ngamangpaatkeun penjual luar pikeun ngawasi informasi anu dirékam dina méga online, salami ranté jagaan tiasa leres dilunasan.

kacindekan:

Kantor pulisi kedah nganut cara anu mantap pikeun ngatasi ngalaksanakeun program kaméra nganggo awak. Ieu nunjukkeun nguji kaméra dina ékspérimén ngajalankeun proyék sareng ngagambar dina pajabat sareng masarakat dina waktos percobaan. Hal éta ogé nunjukkeun kaméra anu nganggo awak sacara ati-ati ngadeukeutan tingkat tanggung jawab, lugas, sareng hak privasi bari nyimpen hubungan anu penting anu aya antara pejabat sareng individu ti masarakat.

3948 Jumlah Tampilan 5 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal