Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur

  • 0
Najan Batasan, Kaméra Awak Polisi masih populer

Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur

Kaméra nu nganggo awakna ngagaduhan ragrag, éta henteu saé sareng sampurna. Sapotong infrastruktur ieu ngagaduhan sababaraha masalah anu dihadapi sareng masalah-masalah anu timbul khususna nalika éta nyalahkeun atanapi dianggo dina kaayaan anu salah. Urang bakal daptar sababaraha hal ieu sareng kritis upami urang kritik, sanaos kaunggulanana, ragrag ieu tiasa diémutan? Sareng naon pangaruh anu dibatesan ku aranjeunna?

Masalah Duit sareng Panyimpen

Iraha urang badé nunjuk kana ngarobih kalemahan prosés ieu, dua masalah anu wani dipikiran nyaéta artos artos sareng rohangan. Sok aya masalah kumaha sareng dimana nyimpen video ieu, bahkan kedah ngalatih agén kaamanan ngeunaan cara ngalakukeun ieu ogé timbul. Anjeun tiasa mésér kaméra saloba rébu pérak, acara ieu sanés masalah tapi nyimpen dina arsip, nyusun, sareng susunan anu leres supados tiasa ngahontal gampang dina pidéo upami diperyogikeun. Ieu janten masalah utama dina seueur kasus. Sanaos perwira pulisi nyatakeun aranjeunna tiasa mesen deui artos anu sanésna kedah diséépkeun dina kasus kriminal, nyimpen jumlah data video anu langkung ageung ieu janten tangtangan anu salajengna.

Nangkep kawates

Dina tingkat anu ayeuna dimana kaméra awak tos dikembangkeun, kaméra henteu acan janten tracker mata sapertos anu katingali dina FSI. FSI mangrupikeun téknologi anu tiasa ngiringan di mana panon na milari sareng nganggo blip pikeun pokus targét dina target. Éta tiasa ngagentos gerak sareng mata dina mikroskondis. Kaméra awak kabangun dina cara kitu; anjeun tiasa ningali di tempat anu khusus sareng masih teu néwak tindakan anu lumangsung di daérah éta, éta kamungkinan henteu ningali tindakan anu kajantenan sateuacan anjeun dina kaméra.

Ngabandingkeun kaméra langkung saeutik kalayan panon, mustahil pikeun kaméra ngenal sareng ngalakukeun saluyu sareng trauma fisiologis atanapi psikologis anu ngagemna anu tiasa diandap. Hal ieu ngajantenkeun henteu janten nyaluyukeun kana kaayaan anu tangtu. Soca boga kamampuan pikeun nyaring gambar kasalametan anu henteu diperyogikeun atanapi kajantenan upami jalma kedah séhat gancang tina kaayaan anu tangtu. Nalika ngabandingkeun panon manusa ka kaméra anu nganggo awakna ragrag pisan, nalika anjeun tiasa diancam, uteuk anjeun bakal nunjukkeun ancaman anu bakal deukeut sareng caket pisan pikeun mindahkeun anjeun sareng ngajantenkeun anjeun ngarobih lokasi ti daérah anu tangtu. Fenomena ieu dipikanyaho salaku "looming" ieu mangrupikeun watesan tina kaméra anu nganggo awak, éta ngan saukur ngarebut tanpa ngolah sareng kamampuan pikeun aya hubunganana sareng anu lumangsung. Ieu mangrupikeun faktor anu bahkan tiasa ngajantenkeun jalma ningal gambarna dina gambar sabeulah, ngalaman kasusah dina hubunganana kana insiden anu parantos kajantenan. Ieu, kumaha ogé, janten setback utama kaméra laleur awak.

Kaayaan bahaya anu henteu kacatet

Aya gerak penting, disebat "isyarat taktik" anu henteu tiasa ditangkep dina kaméra. Hayu urang nganggap hiji patugas anu badé néwak tersangka, tapi kasangka nyobian nampik ngagunakeun otot na. Ieu mangrupikeun hal anu teu tiasa ditangkep dina kaméra tapi nalika kaayaan sapertos kieu kajantenan. Patugas biasana kapaksa ngagunakeun gaya tambahan pikeun néwak. Nalika video sapertos ieu anu ditingali engké, sok katingali ku petugas ngagunakeun kakuatan anu henteu perlu pikeun ngadamel curiga. Ieu pisan nyasabkeun kumargi janten pungkur dina kaméra ngagem awak, ieu tiasa nyababkeun masalah utama dina panalungtikan.

Masalah anu sanés tiasa ditingali nyaéta kanyataanna; kenangan henteu muncul dina kaméra. Patugas dimaksudkeun ngagaduhan pangalaman dina nungkulan kasus, saurang sipil sigana ningali kaayaan anu asup bari patugas tiasa ningali sareng merhatikeun bahaya sareng kalakuan. Kenangan atanapi pangalaman ieu henteu ditampilkeun dina kaméra, éta ngan saukur karasaeun perwira saukur ngalaksanakeun henteu alesan pisan. Urang tiasa ngusahakeun mikirkeun skénario dimana hiji kasangka angkat tanganna dina cara anu khusus, saurang sipil sigana ngan ukur ngémutan éta ngan ukur hiji gerakan normal atanapi mungkin kalakuan nyerah, tapi salaku petugas hukum anu seueur pangalaman sareng palatihan. Anjeun émut kana skenario anu baheula atanapi émut pelatih sareng polah anu sasuai.

Kacepetan varian

Kacepetan rekaman dimana kaméra kaméra anu dirékam nganggo awak, béda pisan sareng jauh leuwih gancang tibatan kaméra CCTV biasa di hiji toko atanapi fasilitas. Hasil tina kacepetan catetan ieu, sababaraha peristiwa tiasa kajadian kitu gancang-gancang ieu tiasa leungit di antara pigura. Masalah sapertos ieu tiasa nyababkeun lampu péso atanapi pasea, anu tiasa janten penting pisan dina kasus panyidik ​​tiasa kaleungitan kacepetan catetan ieu. Faktor anu sanés sanés nyaéta aksi sareng réaksi waktos na awak. Janten naha aya perwira nembak atanapi ngahambat syuting, tindakan sareng réaksi tiasa katingal sareng diinterpretasi salah ku sabab nyababkeun masalah.

Kamampuhan kaméra pikeun katingali langkung saé dina skenario anu remen

Aya waktos saatos ngarékam cuplikan anu dimaénkeun, daérah anu remen janten katingali ku jalma anu ningali, aranjeunna henteu tiasa ngémutan atanapi ningali naon jalma anu bieu tiasa ningali dina kaayaan anu dianggap teu tiasa ningali. Patugas tiasa turun dina torowongan nyoba ngarayu kana kasangka anu kaluar kalem, anjeunna tiasa mutuskeun sumping sareng panginten tiasa nyekel ponsel atanapi barang dina leungeun. Patugas panginten bakal nyangka atanapi éta hal éta bedil sareng panginten tiasa ngaganggu némbak. Ieu mangrupikeun skénario anu tiasa ngadamel nganalisa pidéo anu kompleks. Éta ogé ditingali yén kaméra moal sok tiasa dipercaya ku cahaya, aranjeunna tiasa terang ti padaméan dina detik ngaleungitkeun detil anu penting pisan ku fokus.

Sababaraha watesan anu sanésna nyaéta:

  • Dorong dugaan kadua nalika adegan tinangtu teu acan katingali saé atanapi kahartos, kalolobaan kasus aranjeunna jauh tina kaayaan anu nyata
  • Kaméra tunggal tiasa henteu cekap pikeun nyusun naon anu diperyogikeun
  • Kaméra ngan ukur tiasa dirékam ukur 2-diménsi
  • Sakapeung awak anjeun tiasa ngablokir pandangan penting


2763 Jumlah Tampilan 12 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal