Batré Anu tiasa Dipiceun - Kaméra Awak Dipaké (BWC037)

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 1

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 2

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 3

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 5

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 6

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 7

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 8

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 9

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 10

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 11

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 12

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 13

 

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 14

 

spésifikasi

Nyarios
sensor: 5MP CMOS ov4689
chipset: Ambarella A7LA50
Video Format: H.264AVI / MPEG4
Format Audio: AAC2./MP3
Poto Format: JPEG
audio: Mikropon anu diwangun kualitas luhur
Teraskeun Teras: 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
Rew: 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
piksel: 36 megapiksel
Nembak Snap: Poto poto dina ngarekam video
Waktu Rékam: Terus waktos rékaman: 6 jam (batré pinuh dieusi, IR ditutup,)
Kamampuh neundeun: 16G / 32G / 64G / 128G
Tingkat Panyimpen: Indikator Visual sareng alarem anu tiasa ditampi
Tandha Cai: Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal
Catetan LED: beureum
Hiji Rékam Utama: sokongan

MENU JATUR
Resolusi pidéo: 2304 × 1296 / 1920 × 1080 / 1440 × 1080 / 1280 × 720 / 848 × 480 / 720 × 480
Pixel Top: 36M(7360*4912)(5M/8M/10M/12M/16M/21M/36M)
Tembakan Burst: Pareum / 2 / 3 / 5 / 10 / 15 / 20 maké gambar gambar anu dicandak
Timer Timer: Pareum / 5 / 10 Detik
Fotografi Timing: Pareum / 5 / 10 Detik
Quality Video: Pangalusna / Rupa / Biasa
Fungsi Pra-catetan: Dina / Pareum
Fungsi Post-Record: Dina / Pareum
Bagian Video: 5min/10min/15min/30min/45min
Tayangan slaid: Dina / Pareum
Pindah IR Beureum: Otomatis / manua
Catetan Peringatan: Dina / Pareum
basa: Cina / Inggris / Rusia / Polandia (OEM)
Perlindungan layar: Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
kacaangan: Luhur / Murah
Otomatis Daya pareum: Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
Lampu LED: Dina / Pareum
Konci Sora: Dina / Pareum
volume: 0-12
Jenis File: Euweuh / Pulisi Pulisi / Pamariksaan Pidana / Kaamanan Publik
Pangaturan ID: Alat SN / Person SN
Setélan Ulangan Mulangkeun: setting pabrik
firmware: Pangguna tiasa pariksa versi firmware kaméra

kamera
Layar LCD: 2 inci tampilan warna resolusi luhur TFT-LED
Kaluaran Video: HDMI port 1.3
Transfer Video: USB 2.0
Putereun Audio: sokongan
Rakaman Sudut: Sudut lebar derajat 140
Wengi Visi: Leres genep genep panangan lampu inframerah tinggi, dugi ka 15 méter sareng rasana anu katingali
Tahan cai: Leres, IP65
Klip: Klip logam kualitas luhur sareng puteran derajat 360

batre
Type: 2 * Batré litium 1850mAh
ngecas: 180 Minutes
Tingkat Batré: Indikator Visual

batur
Pulisi ID / Tanggal Kapas: Kalebet ID alat 7 angka ID sareng ID pulisi 6 angka
Kecap Kecap Légél: Pikeun nyetél kecap akses administrator pikeun ngijinkeun panyabutan liwat perangkat lunak, pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi henteu tiasa ngahapus
dimension: 78mm * 56mm * 34mm
beurat: 132g
Suhu bisa dipake: -20 ~ 70 derajat celsius
Suhu neundeun: -40 ~ 80 derajat celsius
Asesoris standar: Carjer | Data USB | Stasiun dok | Klip logam | CD Supir | Manual pamaké
Asesoris Pilihan: 16G / 32G / 64G / 128G | Kulit Kudu Klip | Sabuk Vest | Mobil Mobil | Carjer Mobil | Malapah

5141 Jumlah Tampilan 3 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal