Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 1

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 2

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 3

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 5

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 6

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 7

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 8

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 9

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 10

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 11

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 12

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 13

Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Angkat Awak - 14

spésifikasi

Nyarios
sensor: 5MP CMOS ov4689
chipset: Ambarella A7LA50
Video Format: H.264AVI / MPEG4
Format Audio: AAC2./MP3
Poto Format: JPEG
audio: Mikropon anu diwangun kualitas luhur
Teraskeun Teras: 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
Rew: 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
piksel: 36 megapiksel
Nembak Snap: Poto poto dina ngarekam video
Waktu Rékam: Terus waktos rékaman: 6 jam (batré pinuh dieusi, IR ditutup,)
Kamampuh neundeun: 16G / 32G / 64G / 128G
Tingkat Panyimpen: Indikator Visual sareng alarem anu tiasa ditampi
Tandha Cai: Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal
Catetan LED: beureum
Hiji Rékam Utama: sokongan

MENU JATUR
Resolusi pidéo: 2304 × 1296 / 1920 × 1080 / 1440 × 1080 / 1280 × 720 / 848 × 480 / 720 × 480
Pixel Top: 36M(7360*4912)(5M/8M/10M/12M/16M/21M/36M)
Tembakan Burst: Pareum / 2 / 3 / 5 / 10 / 15 / 20 maké gambar gambar anu dicandak
Timer Timer: Pareum / 5 / 10 Detik
Fotografi Timing: Pareum / 5 / 10 Detik
Quality Video: Pangalusna / Rupa / Biasa
Fungsi Pra-catetan: Dina / Pareum
Fungsi Post-Record: Dina / Pareum
Bagian Video: 5min/10min/15min/30min/45min
Tayangan slaid: Dina / Pareum
Pindah IR Beureum: Otomatis / manua
Catetan Peringatan: Dina / Pareum
basa: Cina / Inggris / Rusia / Polandia (OEM)
Perlindungan layar: Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
kacaangan: Luhur / Murah
Otomatis Daya pareum: Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
Lampu LED: Dina / Pareum
Konci Sora: Dina / Pareum
volume: 0-12
Jenis File: Euweuh / Pulisi Pulisi / Pamariksaan Pidana / Kaamanan Publik
Pangaturan ID: Alat SN / Person SN
Setélan Ulangan Mulangkeun: setting pabrik
firmware: Pangguna tiasa pariksa versi firmware kaméra

kamera
Layar LCD: 2 inci tampilan warna resolusi luhur TFT-LED
Kaluaran Video: HDMI port 1.3
Transfer Video: USB 2.0
Putereun Audio: sokongan
Rakaman Sudut: Sudut lebar derajat 140
Wengi Visi: Leres genep genep panangan lampu inframerah tinggi, dugi ka 15 méter sareng rasana anu katingali
Tahan cai: Leres, IP65
Klip: Klip logam kualitas luhur sareng puteran derajat 360

batre
Type: 2 * Batré litium 1850mAh
ngecas: 180 Minutes
Tingkat Batré: Indikator Visual

batur
Pulisi ID / Tanggal Kapas: Kalebet ID alat 7 angka ID sareng ID pulisi 6 angka
Kecap Kecap Légél: Pikeun nyetél kecap akses administrator pikeun ngijinkeun panyabutan liwat perangkat lunak, pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi henteu tiasa ngahapus
dimension: 78mm * 56mm * 34mm
beurat: 132g
Suhu bisa dipake: -20 ~ 70 derajat celsius
Suhu neundeun: -40 ~ 80 derajat celsius
Asesoris standar: Carjer | Data USB | Stasiun dok | Klip logam | CD Supir | Manual pamaké
Asesoris Pilihan: 16G / 32G / 64G / 128G | Kulit Kudu Klip | Sabuk Vest | Mobil Mobil | Carjer Mobil | Malapah

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal