Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 1

Fitur sarta Pedaran

Kaméra awak pulisi HD infrared HD otomatis sareng anyar Advanced na parantos aya di dieu! BWC006 mangrupikeun perékam pidéo luhur-definisi pikeun panegak hukum kalayan pidéo HD 1296p kualitas luhur. Ku lénsa sudut lega 140 ° na sareng panyimpenan 16GB / 32GB / 64GB / 128GB, éta tiasa néwak sadayana anu kajantenan sababaraha jam. Ku mencét hiji tombol, rékaman tiasa dimimitian bahkan nalika kaméra dipareuman. LCD anu diwangun ngamungkinkeun anjeun pikeun marios pidéo, poto atanapi rékaman audio di lapangan. Kaméra ngagaduhan perumahan anu tahan lami sareng leres-leres tahan cai dugi ka jero 3ft, janten aman pikeun tetesan teu dihaja. BWC006 kalebet batré anu tiasa dicabut, janten anjeun tiasa gancang ngalirkeun batréna sareng neraskeun ngarékam kalayan gampang! Ogé disertakeun ku GPS bawaan anu ngamungkinkeun anjeun ningali dimana video lumangsung nalika anjeun ningali!

Leres 1296p High Definition: Kalayan kamampuan kanggo ngarékam dina pidéo HD 1296P anu jelas, panémbong sudut kaméra ieu bakal ngarékam unggal jéntré
Batre removable: Hadir kalawan 6 jam batré nu harese swapped kaluar pikeun ngarékam leuwih lila
Diwangun-di GPS: Nembongkeun lokasi GPS bari nempoan video jeung software nempoan video kaasup (catetan: ka acquire sinyal GPS punten ngawenangkeun 1-2 mnt)
Kaasup Ngecas Station: serelek-di stasiun ngecas ngidinan Anjeun pikeun ngeusi batre duanana mangrupa batré tambahan sarta kaméra dina waktos anu sareng
Gerak deteksi: Hadir kalawan fitur deteksi gerak pikeun ngidinan pikeun ngarékam ngan lamun hal kajadian
Tahan cai: Waterproof dugi ka 3ft, janten percikan teu kahaja moal ngaruksak kaméra
Spasi Panyimpenan badag: Hadir kalawan 16GB / 32GB / 64GB / 128GB gudang jadi anjeun bisa ngarekam jam footage
Otomatis Infrabeureum: Otomatis wengi rekaman visi ngidinan Anjeun pikeun ningali nepi ka 30ft dina setélan rueuk
Snap Feature makéna: Ngamungkinkeun anjeun pikeun moto poto bari ngarekam
Waktos / Tanggal / ID cap: Pilihan cap tanggal sareng waktos dina unggal vidéo nganggo ID perwira anu henteu tiasa dirobih. Tiasa ogé dijaga sandi
Alat logging: Basa keur mindahkeun video payil kaasup boga sorangan ID alat unik maranéhanana, file asup, sarta payil video / poto dikelompokeun kana polder sangkan anjeun bisa kalayan gampang manggihan bukti nu peryogi
Walkie talkie (PTT Fungsi): Fungsi PTT nganggo kabel anu cocog ngamungkinkeun anjeun ngaganti mikropon taktak anjeun ngarah tiasa nyambungkeun BWC006 HD kana walkie talkie anjeun.
Rekaman Kontinyu & Loop: Rekaman lancar - idéal nalika transisi tina dianggo salaku kaméra dash kana kaméra awak (CATETAN: fitur ieu ngan aya sawaktos kaméra gaduh mode USB firmware)
Sababaraha Pilihan firmware: Ngidinan anjeun pikeun ngatur kaméra anjeun dina sababaraha modeu - pilih antara vérsi anu dilindungi kecap akses urang atanapi firmware anu dijagaan sanés kecap konci.

spésifikasi

Batré Kahirupan: Nepi ka jam 6
Modus Resolusi video: 1296P @ 30fps | 1080P @ 30fps | 720P @ 30fps | 720P @ 60fps | 480P @ 30fps | 480P @ 60fps
Resolusi poto: Nepi ka 33MP
Video Format: .MP4
Poto Format: .JPG
Kamampuh neundeun: 16GB / 32GB / 64GB / 128GB pilihan
batre: batré 1950mAh removable
Sayaga Batre Kahirupan: Nepi ka jam 15
Widang Témbongkeun: 140 °
Wengi Visi: infra red Otomatis
Wengi Visi Range: Nepi ka 32ft kalawan deteksi rupa ditingali
Gerak deteksi sanggup: nuhun
Tahan cai: Nepi ka 3ft jero
Sareng Tanggal malaya: Study dina unggal video kalayan pamaké ID
Poto peupeus: 1, 3, atawa 5 poto sakaligus
Speeds neruskeun gancang atawa ngulang: 2x, 4x, atawa 8x
Suhu bisa dipake: -40 ° C pikeun 60 ° C
Kaméra Beurat: 163 gram
Dimensi kaméra: 3.3 × 2.7 × 1.2 inci
Video Panyimpenan:
1080p @30fps (1 sajam tina footage = 5GB)
720p @30fps (1 sajam tina footage = 3.6GB)
480p @ 30 / 60fps (1 sajam tina footage = 2.1GB)
Batré Kahirupan:
jam 480: 5.6P
jam 720: 5P
jam 1080: 4P

ngawengku:
kabel USB
carjer témbok
Leupaskeun-di stasiun ngecas
klip awakna Metal
batré litium
manual pamaké
jaminan sataun 1

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 2

 

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 3

 

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 4

 

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 5

 

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 8

 

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 9

 

5260 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal