Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 1

Fitur sarta Pedaran

The otomatis kaméra awakna pulisi infra red HD Advanced Ditambah GPS anyar jeung ningkat di dieu! The BWC006 mangrupakeun recorder video tinggi-harti pikeun penegak hukum jeung ultra kualitas luhur video 1296p HD. Kalawan 140 na ° lénsa sudut lega tur 16GB / 32GB / 64GB / 128GB gudang, éta bisa néwak sagalana yén kajadian keur jam. Jeung pencét of a tombol tunggal, rekaman bisa ngamimitian sanajan kaméra dipareuman. The diwangun dina LCD ngidinan Anjeun pikeun marios video, poto atawa rekaman audio di lapangan. kaméra ngabogaan perumahan awét sarta sagemblengna waterproof nepi ka jerona 3ft, sahingga aman pikeun sagala tetes kahaja. The BWC006 ngawengku batré removable, jadi anjeun bisa gancang swap kaluar batré jeung neruskeun ngarekam jeung betah! Ogé hadir kalawan diwangun-di GPS nu ngidinan Anjeun ningali dimana video lumangsung anjeun nempo eta!

Leres 1296p High Definition: Kalawan kamampuhan pikeun ngarékam di kristal jelas video HD 1296P, nempo sudut lega kaméra ieu urang baris ngarekam unggal jéntré
Batre removable: Hadir kalawan 6 jam batré nu harese swapped kaluar pikeun ngarékam leuwih lila
Diwangun-di GPS: Nembongkeun lokasi GPS bari nempoan video jeung software nempoan video kaasup (catetan: ka acquire sinyal GPS punten ngawenangkeun 1-2 mnt)
Kaasup Ngecas Station: serelek-di stasiun ngecas ngidinan Anjeun pikeun ngeusi batre duanana mangrupa batré tambahan sarta kaméra dina waktos anu sareng
Gerak deteksi: Hadir kalawan fitur deteksi gerak pikeun ngidinan pikeun ngarékam ngan lamun hal kajadian
Tahan cai: Waterproof nepi ka 3ft, jadi wae teu kahaja splashes moal ngaruksak kaméra
Spasi Panyimpenan badag: Hadir kalawan 16GB / 32GB / 64GB / 128GB gudang jadi anjeun bisa ngarekam jam footage
Otomatis Infrabeureum: Otomatis wengi rekaman visi ngidinan Anjeun pikeun ningali nepi ka 30ft dina setélan rueuk
Snap Feature makéna: Ngamungkinkeun anjeun pikeun moto poto bari ngarekam
Waktos / Tanggal / ID cap: Titimangsa jeung wanci pilihan cap on unggal video kalayan ID perwira nu teu bisa tampered kalawan. Ogé bisa sandi ditangtayungan
Alat logging: Basa keur mindahkeun video payil kaasup boga sorangan ID alat unik maranéhanana, file asup, sarta payil video / poto dikelompokeun kana polder sangkan anjeun bisa kalayan gampang manggihan bukti nu peryogi
Walkie talkie (PTT Fungsi): The PTT fungsi kalawan sambungan kabel nu cocog ngidinan Anjeun pikeun ngaganti mikropon taktak anjeun sangkan anjeun tiasa nyambungkeun BWC006 HD pikeun talkie walkie Anjeun.
Kontinyu & Citakan: Loop Rekaman: rekaman Seamless - idéal nalika transitioning ti dipake salaku kaméra dash kana kaméra awak (CATETAN: fitur ieu ngan sadia sawaktos kaméra boga mode firmware USB)
Sababaraha Pilihan firmware: Ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur kaméra anjeun dina sababaraha modus - milih antara Vérsi ditangtayungan sandi kami atawa non-sandi firmware Vérsi cipta.

spésifikasi

Batré Kahirupan: Nepi ka jam 6
Modus Resolusi video: 1296P @ 30fps | 1080P @ 30fps | 720P @ 30fps | 720P @ 60fps | 480P @ 30fps | 480P @ 60fps
Resolusi poto: Nepi ka 33MP
Video Format: .MP4
Poto Format: .JPG
Kamampuh neundeun: 16GB / 32GB / 64GB / 128GB pilihan
batre: batré 1950mAh removable
Sayaga Batre Kahirupan: Nepi ka jam 15
Widang Témbongkeun: 140 °
Wengi Visi: infra red Otomatis
Wengi Visi Range: Nepi ka 32ft kalawan deteksi rupa ditingali
Gerak deteksi sanggup: nuhun
Tahan cai: Nepi ka 3ft jero
Sareng Tanggal malaya: Study dina unggal video kalayan pamaké ID
Poto peupeus: 1, 3, atawa 5 poto sakaligus
Speeds neruskeun gancang atawa ngulang: 2x, 4x, atawa 8x
Suhu bisa dipake: -40 ° C pikeun 60 ° C
Kaméra Beurat: 163 gram
Dimensi kaméra: 3.3 × 2.7 × 1.2 inci
Video Panyimpenan:
1080p @30fps (1 sajam tina footage = 5GB)
720p @30fps (1 sajam tina footage = 3.6GB)
480p @ 30 / 60fps (1 sajam tina footage = 2.1GB)
Batré Kahirupan:
jam 480: 5.6P
jam 720: 5P
jam 1080: 4P

ngawengku:
kabel USB
carjer témbok
Leupaskeun-di stasiun ngecas
klip awakna Metal
batré litium
manual pamaké
jaminan sataun 1

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 2

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 3

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 4

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 5

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 8

Removable Batre Awak GPS dipaké Pulisi Kamera (170deg) - 9

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal