BWC004 - OMG Kaméra Digunakan Casing Dipaké Awak

BWC004 - Kaméra Awak Casing Raggerisasi

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Polda Kaméra Polda Awas - Fitur

 

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Polda Worn Kaméra Pulisi - Labél

 

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Polisi Awak - Aplikasi

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Polisi Awak - Ambarella A7LA50

A7 mangrupikeun chip H.264 codec Solution tunggal anu tiasa néwak dugi ka 4Mp30 (2560x1600p30) sareng cocog pikeun nyetir kaméra HD lengkep HD 1080p60 anu hibrid sanggup diciptakeun.

Ekosistem pikeun decode pidéo 1080p60, ngédit sareng tampilan anu dewasa. Alat A7 ngamungkinkeun produk anu berpatutan anu masihan konsumen pikeun ngahasilkeun kontén anu ngahasilkeun pengguna (UGC) anu nggumunkeun anu ngagunakeun ekosistem 1080p60-siap ieu.

Ambarella A7 H.264 Codec SoC ngintegrasikeun pipa sensor gambar anu sanggup ngolah 500 MPixel / s, taun 1920x1080p60 atanapi 4M @ 30p (2560x1600p30) Codec H.264 sareng prosesor 528 MHz ARM11. Pipa gambar A7 ngawakilan generasi anyar Ambarella anu kawéntar gambar sareng algoritma panyaring bising. Seueur perbaikan sareng tambihan anu dilakukeun kalebet integrasi anu ketat tina algoritma Image Stablization (EIS) Éléktronik kana pipa téa.

Dirojong ku desain référénsi hardware, kit pangembang software sareng aplikasi software kaméra DV / DSC lengkep, A7 ngajantenkeun janten solusi ngarah pikeun kaméra Full HD 1080p60 hibrid DV / DSC.

 

 

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Pamaréntahan Pulisi - Témbongkeun Multi

spésifikasi

Nyarios

  • sensor: 5MP CMOS ov4689
  • chipset: Ambarella A7LA50
  • Video Format: H.264AVI / MPEG4
  • Format Audio: AAC2 / MP3
  • Poto Format: JPEG
  • audio: Mikropon anu diwangun kualitas luhur
  • Teraskeun Teras: 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
  • Rew: 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
  • piksel: 32 megapiksel
  • Nembak Snap: Poto poto dina ngarekam video
  • Waktu Rékam: 12Hrs waktos rekam kontinyu (batré pinuh dieusi, IR ditutup, sareng rasio résolusi 1280 * 720 30P)
  • Kamampuh neundeun: 16G / 32G / 64G / 128G
  • Tingkat Panyimpen: Indikator Visual sareng alarem anu tiasa ditampi
  • Tandha Cai: Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal
  • Catetan LED: beureum
  • Hiji Rékam Utama: sokongan

MENU JATUR

  • Resolusi pidéo: 2304 × 1296 30p / 1920 × 1080 30p / 1440 × 1080 30p / 1280 × 720 60p / 1280 × 720 30p / 848 × 480 60p / 848 × 480 30p / 720 × 480 30p
  • Pixel Top: 32M (7600*4275 )(4M/8M/14M/16M/21M/32M)
  • Tembakan Burst: Pareum / 2 / 3 / 5 / 10 / 15 / 20 maké gambar gambar anu dicandak
  • Timer Timer: Pareum / 5 / 10 Detik
  • Fotografi Timing: Pareum / 5 / 10 Detik
  • Quality Video: Pangalusna / Rupa / Biasa
  • Fungsi Pra-catetan: Dina / Pareum
  • Fungsi Post-Record: Dina / Pareum
  • Bagian Video: 5min/10min/15min/30min/45min
  • Tayangan slaid: Dina / Pareum
  • Pindah IR Beureum: Otomatis / manua
  • Catetan Peringatan: Dina / Pareum
  • GPS: Dina / Pareum
  • Zona waktos: -1 ka -12 / 0 / + 1 ka +12 (sistem standar +8)
  • basa: Cina / Inggris / Rusia / Polandia (OEM)
  • Perlindungan layar: Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
  • kacaangan: Tinggi / Low
  • Otomatis Daya pareum: Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
  • Lampu LED: Dina / Pareum
  • Konci Sora: Dina / Pareum
  • volume: 0-12
  • Jenis File: Euweuh / Pulisi Pulisi / Pamariksaan Pidana / Kaamanan Publik
  • Pangaturan ID: Alat SN / Person SN
  • Setélan standar: Malikeun setting pabrik
  • firmware: Pangguna tiasa pariksa versi firmware kaméra

kamera

  • Layar LCD: 2 inci tampilan warna resolusi luhur TFT-LED
  • Kaluaran Video: HDMI port 1.3
  • Transfer Video: USB 2.0
  • Putereun Audio: sokongan
  • Rakaman Sudut: Sudut lebar derajat 140
  • Wengi Visi: Leres-dua lampu tina inframén inténsitas tinggi-ageung, dugi ka 10 méter kalayan beungeut anu katingali
  • Tahan cai: Sumuhun, IP67
  • Klip: Klip logam kualitas luhur sareng puteran derajat 360

batre

  • Type: Diwangun-di batré litium 3500mAh
  • ngecas: 180Minutes
  • Tingkat Batré:Indikator Visual

batur

  • Pulisi ID / Tanggal Kapas: Kalebet ID alat 7 angka ID sareng ID pulisi 6 angka
  • Kecap Kecap Légél: Pikeun nyetél kecap akses administrator pikeun ngijinkeun panyabutan liwat perangkat lunak, pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi henteu tiasa ngahapus
  • dimension: 96mm * 62mm * 31mm
  • beurat: 180g
  • Suhu bisa dipake: -20 ~ 70 derajat celsius
  • Suhu neundeun: -40 ~ 80 derajat celsius
  • Asesoris standar: Carjer | Data USB / kabel ngecas | Stasiun dok | Klip logam | CD Supir | Manual pamaké
  • Asesoris Pilihan: Panyimpen 16G / 32G / 64G / 128G | Kulit Kudu Klip | Sabuk Vest |
  • Mobil Mobil | PTT Kabel | Carjer Mobil | Kaméra éksternal | Malapah

 

Awak pulisi dipaké Kamera - 18-2

 

BWC004 Awak dipaké kaméra pidio Footage

 

11582 Jumlah Tampilan 7 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal