Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn

  • 0

Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn

Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn

Kaméra nu nganggo awakna ngukir jalan ka agénsi penegak hukum daptar alat anu paling mangpaat, saatos nguji kaméra sareng ngagunakeun éta dina latihan sareng latihan uji, parantos aya perjangjian ieu dina; éta penting pisan pikeun ngajaga sababaraha jenis nyinggung tina boh patugas hukum sareng warga. Henteu aya warta anu kaméra anu nganggo awak na ngagaduhan perhatian langkung utamina ti agénsi penegak hukum. Profesional dina agénsi penegak hukum parantos dipikiran serius kana poténsi hébat anu nyoko kana éta nyababkeun kamampuan pikeun ngawas kagiatan perwira maranéhna. Program kaméra awakna geus ditingali salaku cara ningkatkeun tanggung jawab, transparansi sareng ogé hubungan antara pulisi sareng komunitas (hubungan anu henteu saé sapertos masarakat masarakat teu resep pulisi).

Sakumaha anu disebatkeun sateuacanna, téknologi anu masihan gambar panjagaan henteu ngan ukur mimiti aya dina 21st abad. Mimiti 90, mimiti aya kaméra dasbor anu biasa pikeun ngarékam konfrontasi éta atanapi naon anu kajantenan antara perwira sareng warga nalika aranjeunna nuju ronda. Sanaos aya panolakan awal ideu, patugas éta ngalawan éta seueur di aranjeunna henteu kersa "kakang ageung" sabab biasana namina kaméra deui. Tapi sakumaha waktos kalangkung, paningkatan paningkatanana warga anu nuduh perwira dina sababaraha hal, ieu hususna nyababkeun panggunaan kakuatan pikeun ngatasi kasus. Sateuacan lami para petugas mimiti nampi kaméra dasbor teras enggalna aya nampi panampa. Dina waktos éta, televisi ditutup-circuit (CCTV) leres-leres nampi taneuh sareng saé mangpaat pikeun ngarengsekeun kasus sacara gampang sareng seueur bukti. Ogé, penemuan ngeunaan smartphone éta parantos masihan kaméra sadayana, saha waé tiasa nyandak gambar iraha waé sareng saha waé. Sateuacan para jalma anu panjang sareng smartphone ngagunakeun aranjeunna pikeun ngarékam patugas pulisi nalika tugasna, hal ieu ngajantenkeun kagunaan sareng perwira gaduh téknologi masing-masing pikeun pangawasan. Dina hiji survéy anu anyar di AS, éta mendakan yén seueur warga nyetél panggunaan kaméra nganggo awak. Alat anu aranjeunna parantos ditampi sareng disatujuan dimaksudkeun disatujuan.

Ngaronjatkeun kasadiaan sareng nyoko kana sistem téknologi ieu masihan sababaraha masalah anu nangtang, sababaraha masalah ieu kalebet; nalika rekaman tiasa dicandak, standar anu kedah dipenuhi pikeun data anu disimpen teras dianggo, panyingkepan sareng panyambungna geotagging hareup (GPS) teras téknologi pangenal wajah. Tapi, sabagian komunitas nunjukkeun yén biaya ngajalankeun program ieu leres-leres langkung ageung mangpaatna ku kituna mutuskeun pikeun ngagunakeun atanapi nganutana. Dina tulisan ieu kami mudahan masihan pedoman pikeun masarakat naon waé anu milih akur sareng téknologi, kalayan ieu ditetepkeun urang nyingkahan bahas naha program anu kedah diterapkeun atanapi henteu. Urang condong ningali kawijakan anu dipikabutuh pikeun dilancaran lancar masarakat sareng ogé ngajagi hak-hak sipil. Sababaraha masalah anu kedah diperhatoskeun ku jabatan nyaéta:

  • Patugas Polda tanggung jawab
  • Balukar kana diskriminasi, boh nalika berinteraksi sareng sipil sareng lembaga penegak hukum
  • Patalina jeung masalah kapribadian ti para pejabat sareng anggota masarakat
  • Pangaruh kana paripolah umum sareng masarakat ogé
  • Transparansi di jabatan
  • Ngajantenkeun kasempetan pelatihan pulisi
  • "Video bias" ku para juri sareng departemén pulisi
  • Ngabutuhkeun pendekatan logistik, ieu kalebet sumber daya manusa sareng biaya kauangan ngajalankeun sistem.

Tapi, kaméra nganggo awak sanés panacea. Ngalaksanakeun aranjeunna tanpa kawijakan anu cukup pikeun ngadukung aranjeunna tiasa nyababkeun karusakan anu penting pikeun lembaga penegak hukum sareng aranjeunna badé ngaladénan. Diantara prihatin ieu nyaéta dampak anu kamungkinan dina lega nilai sareng hak konstitusi. Luyu, agénsi kedah beuratkeun kauntungan sareng karugian anu kaméra dibawa nalika mutuskeun naha sareng kumaha éta tiasa dilaksanakeun pikeun nyocogkeun sareng masarakat berkembang. Urang coba ningali sababaraha masalah anu tiasa disanghareupan ku agénsi penegak hukum sareng komunitas nalika aranjeunna nyobian ngalaksanakeun kaméra anu nganggo awak. Panitia proyék konstitusi ngeunaan policing réformasi nyadiakeun sababaraha saran anu kitu ogé yakin tiasa dianggo pikeun ngabéréskeun atanapi panginten ngirangan masalah-masalah ieu. Rekomendasi ieu diringkeskeun di handap sapertos kieu:

palaksanaan

  1. Kaméra nu nganggo awakna tiasa dianggo ngan ukur pikeun tujuan anu jelas sareng artipikasi anu jelas, éta henteu kedah dianggo pikeun dianggo rumah tangga atanapi ku non-profésional pikeun masalah anu henteu berhasil
  2. Pamréntalan kedah ngagaduhan tempat sérjér anu nyarios sareng personel penegak hukum salaku kaméra ngagem awak anu digulung pikeun dianggo di daérah anu aya dina yurisdiksi maranéhna.
  3. Pamrentahan kedah kalibet sareng komunitas sareng gaduh perjangjian sareng aranjeunna ngeunaan aturan anu aranjeunna satuju sareng kumaha cara ngatur pamaréntahan kaméra badan anu nganggo badan.

Iraha catetan

  1. Kawijakan anu dinyatakeun sacara jelas kudu ngagaduhan bagian anu kalebet jinisna kagiatan pikeun ngarékam atanapi mungkin waé nyatakeun yén sadaya kagiatan anu berhubungan kedah dirékam.
  2. Patugas kedah kaluar beresih sareng nyaritakeun warga anu nuju dirékam, aranjeunna ngagaduhan terang terang kana lampahana dirékam iraha waé
  3. Sakali warga parantos nyuhunkeun rékaman ngarékam, para perwira dipiharep tiasa ngeureunkeun rékaman langsung.
  4. Kabijakan kudu jelaskeun naon anu jadi perwira wajib ngalakukeun sakumaha anu aya pikeun ngarékam, sareng hukuman anu tiasa ditumpangan ngalawan ngalanggar sareng ngalanggar kawijakan.

Ngajaga data sareng panggunaan data

  1. Sakur pidéo anu parantos diulas sareng dikonfirmasi gaduh bukti kedah dijaga aman sareng disimpen. Video anu henteu dibédakeun tiasa dihapus saatos sababaraha waktos.
  2. Rantaian custodian kedahna bukti kudu dijaga pisan sareng aman sareng dirékam ogé.
  3. Aksés pejabat ku pidéo kedah pisan dugi sareng nalika dibere aksés ka pidéo ieu, kagiatan logna kedah dilacak sareng rékaman ogé kedah dilakukeun.
  4. Saatos nyerat laporan awal, para perwira kedah diidinan pikeun ngarékam rékamanna ku sabab éta bakal ngabantosan pikeun ngingetkeun hal-hal anu nambihan.
  5. Standar kaamanan data anu leres sareng para ahli cybersecurity ogé kedah didamel pikeun ngajaga data-data ieu tina henteu diaksés sacara leres ngaliwatan alat jauh sareng bangsal peretasan jahat.
  6. Sistem Inok éféktif kedah aya pikeun aksés anu leres atanapi ngaganggu file data.

Téhnologi geotagging

Pamakéan téknologi anu tag kedah turun pisan sareng upami kedah dipigawe, maka otorisasina yudisial kudu dipasihkeun

Bagikeun In- Pamaréntah

Iraha waé pangaturan pamaréntahan ngeunaan naon waé gambar anu kedah dilakukeun, éta kedah diwajibkeun éntitas anu nanggung kawijakan anu nungtun éntitas ngabagi pikeun nyegah konflik.

Aksés data umum

  1. Iraha waé individu dicandak khusus dina video cuplikan, aranjeunna kedah diidinan pikeun ngarobih video sapertos ti saprak éta muncul dina éta aranjeunna ngagaduhan hak pikeun ningali sareng pariksa ogé
  2. Ngaluarkeun pidéo salaku paménta catetan umum umumna tiasa diidinan ku redaction anu nyukupan.
  3. Nalika ngaleupaskeun pidéo saluyu sareng pengadilan anu neraskeun, penting pisan yén éta nuturkeun unggal aturan anu ngabuktikeun.

palatihan

  1. Latihan anu ditangtoskeun kedah dipasihkeun ka unggal petugas anu bakal dibéré kaméra awak, aranjeunna kedah tiasa ngagunakeun alat anu saé.
  2. Patugas anu ngagunakeun kaméra awak kedah diajar kumaha ogé ngaleupaskeun data-data upami aya anu ngalaksanakeun nalika nyalonkeun laporan awal.
  3. Saratugas kedah dijaga sareng dilatih ngeunaan kabijakan privasi sareng cara nyegah ngalanggarna pikeun nyingkahan komplikasi.

Ketersediaan kawijakan sareng parobahan

  1. Sadaya kawijakan anu aya hubunganana sareng kaméra nganggo awak kudu ditulis hukum sareng paling disayagikeun ka masarakat, kaméra awakna ngahontal pawai sareng sipil anu dianggo. Sipil masarakat sadayana terang yén kawijakan pedoman pikeun alat anu aranjeunna katampi tiasa dianggo pikeun masarakat sareng langkung saé bantuan bantuan pulisi dina tugasna.
  2. Departemén kedah siap iraha waé pikeun ningal kawijakan sareng ngarobih hal-hal ti waktos ka waktos kalayan inpormasi masarakat sareng bewara ngeunaan tiap parobahan nalika aranjeunna dilakukeun.

Kabijakan anu leres ditéang sareng dana federal

Waragad féderal kedah tanggungan dina nyoko kawijakan anu khusus sareng efektif anu bakal ngajamin pamakéan aman sareng ogé nyegah masalah ngalanggar privasi.

Nyimpulkeun, henteu aya aturan anu terang dimana waé anu nyatakeun yén kaméra nganggo awak kedah ditampi atanapi ditolak, unggal yurisdiksi tiasa milih pikeun diri sorangan upami aranjeunna hoyong éta sareng pasti bakal terang naha maranéhna bakal. Hal ieu ogé dipercaya yén daérah anu angkat ngadamel kaméra nganggo awak nganggo handap pedoman di luhur bakal ngajantenkeun yén program éta ngajagaan hak-hak konstitusional sareng nilai, anu penting pisan dina unggal komunitas

3754 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal