Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra

  • 0

Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra

Promosi Recongnition Beungeut Pikeun Patugas Penegak UU Awak Kaméra Awak Worn

Pangenal wajah tiasa ngarobih kaamanan terminal hawa kami, lingkungan kerja sareng bumi, kumaha ogé, dina otorisasi hukum, dimana saurang panginten bakal mendakan inovasi anu énggal tina inovasi anyar sareng rusak ieu, éta henteu acan hébat. Tuduhan salah, kalikeun hukum, predisposisi sareng kateupastian parantos janten standar. Dina hal anu mana waé, masalah utama nyaéta 'deployability': motor AI anu ngatur pengakuan pangakuan rai kudu disiapkeun pikeun kanyataan ayeuna. Salajengna, langkung kritis, para pambalut di sabudeureun pamakean sareng sistemisasi tina inovasi kedah diarsipkeun sacara leres.

Pangakuan raray munggaran ditujukeun pikeun negeskeun kapribadian sareng kontrol aksés, pikeun didamel dina kaayaan dikawasa sareng negeskeun yén hiji jalma nyaéta anu ngajamin aranjeunna. Kaméra ayeuna aya sapuan baju nyeuseuh, ngabédakeun unggal pameunteu anu nganggo daptar jam tangan. Ieu sanésna disiksa ku gangguan. Dina naon waé, lamun aya pertandingan, naon anu lumangsung langsung? Ku naon hartosna sistem bakal tiasa ngagambarkeun kualitas inpormasi, kaayaan alam sareng tepi nyetak? Dina naon kapasitas panggunaan tiasa mindahkeun konsentrasi ti inovasi ka hasil?

Kalayan panyayuran massal ayeuna dina angkutan, panginten janten atos cekap pikeun milari kasusah ieu. Kekuatan pulisi sacara efektif nyoba pangakuan rai, ngagarap kasus kasus. Masih seueur pagawéan anu kedah dilakukeun, nanging réspon éta tangtangan 'deployability' tiasa, leres-leres langsung sateuacan aranjeunna.

Pindah ka hareup:

Saminggu katukang warta yén FBI parantos nyobian pangakuan raray Amazon patepung sareng tingkat pikasieuneun unsurprising ti aula kaamanan anu parantos milih pangakuan wajah kana sarat hukum anu dahsyat. Cukup ceuk. Nalika éta kajantenan, modél anu dirujuk ku FBI pikeun dimana inovasi ieu tiasa dimanfaatkeun téh ngan ukur anu paling seueur anu teu bisa dibayangkeun: nyaring sajumlah panjang périodeu anu dirékam pikeun tontonan tina jétu Vegas, Stephen Paddock. "Kami ngagaduhan operator sareng ahli, dalapan kanggo unggal pamindhahan, damel unggal dinten, unggal dinten sadinten tilu minggu ngalaman ngarékam," Wakil Diréktur FBI Christine Halvorsen nyarios kana rapat AWS dina bulan Nopémber.

Sakumaha seueur organisasi otorisasi hukum ngagunakeun pangakuan raray pikeun ngabeda film video anu dirékam, nyéépkeun waktos sareng latihan, éta langkung hésé ngagunakeun sacara terus-terusan, saleresna. Aritmetika mariksa unggal bystander dina rohangan kabuka anu dibungkus ngalawan catetan alit sakedik ngadorong pangakuan pameunteu salami mungkin. Cukup kerangka mutlak anu paling hadé tiasa adaptasi. Kukituna, masih aya anu kaget minimal pangenalan raray langsung anu dianggunakeun dina standar policing. Dina sagala hal, éta badé robih.

Salah sahiji kakuatan anu nguji alternatif pikeun pangenal raray konstan nyaéta Polisi Metropolitan di London. Resmi Cressida Dick sataun katukang yén pangakuan raray "parantos ningkatkeun sareng langkung saé sareng langkung saé ... Kuring terang anu terbuka bakal antisipasi yén urang kedah mertimbangkeun kumaha kami tiasa ngagunakeun inovasi ieu sareng ningali naha éta kuat sareng produktif pikeun urang." Tapi, dina Désémber, nalika Polda Met ngeureunkeun hiji van pangamatan di daérah Soho di kota anu gaduh bumi tina kaméra anu dipasang dina bumbung pikeun pariksa pasisian Natal ngalawan jam tangan anu dibutuhkeun ku crooks anu dibutuhkeun, éta réaksi anu béda ti réprési keamanan. Kapala Big Brother Watch nyebat éta "nyalahgunakeun ngalahirkeun waktos pulisi sareng artos kabuka" sareng nyatakeun yén "éta telat yén pulisi neundeun inovasi perilous sareng henteu beradaptasi ieu."

Kéngingkeun sudut tanya pikeun inovasi éta, Polisi Met ngajelaskeun kajentreuranana pikeun muka konci. Ivan Balhatchet, konci utama Met pikeun pangakuan wajah langsung, nyatakeun dina pengumuman dina bulan Désémber yén "kami tetep ngagambar ku sababaraha mitra, sababaraha anu sacara efektif nangtang panggunaan inovasi ieu; ku kituna pikeun nunjukkeun katel sareng lumangsungkeun diskusi anu saé, kami parantos nampi jalma-jalma sareng kumpul-ubaran anu béda-béda ngagunakeun kami inovasi pangenal raray ka réputan ieu. "

Bébél Mobile:

Tinimbang pangakuan rai, bodycams parantos diperhatoskeun panyumputan jisim. Alat video anu nganggo awakna ayeuna janten hiasan garbs pulisi di sakumna dunya, masihan administrasi buktina, kesejahteraan resmi sareng panglipur terbuka. Rekaman pilem bodycams kanggo ngalegaan kana kerangka stockpiling fisik atanapi awan. Sababaraha bodycams tambahan live stream video deui pikeun ngontrol kamar. Batur nyambung kana holsters pakarang pikeun ngarobih ngarékam pidéo. Nalika telepon sélulér maju, model-model mayit anu langkung ageung anu gumantung kana tahapan ponsel disetél janten sadayana langkung dominan. Ieu nunjukkeun dua kamajuan anu bakal patepang. Pangakuan wajah dina bodycams mangrupikeun tahap anu rumit. Ngaktifkeun pejabat kalayan ngatur jam tangan anu perlu, jalma sumanget, leungit anak muda, jalma anu henteu tahan banting ... Rundown diteruskeun.

Naon deui, éta kakara dimimitian.

Dina bulan Désémber, nalika London ngabahas van héjona, uji coba pikeun pangenal di wajah anu kajadian dina jagad raya anu béda-béda mil anu jarakna jauh. Tes ieu henteu ngahasilkeun fitur. Éta henteu umum. Subtletiesna teu écés. Jantenna sakumaha anu kasebut, éta nyata leuwih ngagambarkeun kumaha pangakuan raray dikirim dina policing-ujung. Kitu ogé sareng London, uji nyandak ka boulevards kota sareng jam tangan rundown sakitar 2,000 individu. Dina hal anu mana waé, uji ieu konséntrasi dina 'eureun sareng milarian', kalayan pangenalan rai dina mayit, sanés dina CCTV atanapi van pengamatan. Tés ieu kaasup sababaraha pejabat anu ngagem gadget anu damel terus-terusan tina daptar nonton anu sami. Dina jero sababaraha jam awal, dua gambar bakal dilakukeun saatos pertandingan pangenal wajah anu efektif tina mayitna. Tersangka éta ayeuna dituduh.

Eureun sareng milarian téa tiasa dibantah. Kakuatan sapertos kitu kana inti tina policing ku assent, ngadatangkeun masalah ngeunaan profiling sareng inclination sareng avocation. Tina nganalisa, sigana bakal kuat, nyandak pakarang tina jalan sareng motret anu dikonci. Akurasi karakter nyaéta salembar konci strategi. Salaku museurkeun kana anu bakal dihentikan. Badan kalayan jaminan pangakuan raray kapribilitas katangkep sareng dipariksa benerna, sadayana sakumaha dina enactment sareng pendekatan. Partai anu kaliru, jalma-jalma anu henteu ngahargaan - teu paduli naha dibédakeun atanapi henteu.

budak anu teu salamet sareng dewasa-dewasa, sadaya tiasa diakui sagala hal anu disangka. Salaku pituduh pikeun pangaweruh nyetir policing ujung téa nawarkeun kaunggulan asli. Nu ngarebut dirujuk di luhur nembé disusun ku strategi sapertos kitu. Dina hal ieu, éta nyangking prosedur pikeun nyebarkeun mayit ka jero kota. Hasil teu tiasa diangkat.

Setélan Boundaries:

Pamakéan pangenal raray dina bodycams salian nawiskeun tahan ngalawan tuduhan predisposition ras. Pendekatan tiasa diatur pikeun ngajauhkeun para pejabat anu ningali henteu diakui ku pangenal wajah, padahal upami diberhentikan. Dimana dugaan anu didamel eureun sareng milarian polipitas tingkat luhur dina jaringan eksplisit, pangakuan rai dina bodycams nawiskeun bébédaan. Ieu mangrupikeun jinis tameng anu bakal ngabantosan panyangkatan anu langkung luas.

Pangenal raray dina bodycams ogé bakal masihan konfirmasi bantu pikeun pertandingan ti kandaraan observasi sareng kaméra CCTV. Saatos pertandingan anu pas, pawai ku ngadeukeutan individu sareng ngajalankeun cek kadua ti bodycam, ngajalankeun ti persis daptar nonton anu sami. Ngan upami aya patandingan ogé naon waé anu dicandak salajengna. Dina sorangan, ieu mangrupikeun bahan anu ngabela ngalawan positip anu sakuduna. Salian ti éta méré hiji jalma kana asosiasi individu sateuacan aya kasimpulan pamungkas pikeun néwak.

Tepi Intelijen Artipér Gawé:

Ieu mangrupikeun sistemisasi pangakuan raray anu bakal urang langsung terang. Hubunganana rupa-rupa kaméra pikeun rékaman jam anu sami, sareng anu sanés. Pindah panyambungan kana telepon sélulér muka kauntungan anu langkung luas. Simulasi intelektip dina telepon sélulér anu tiasa nyambungkeun ka antargugusna, ogé dugi ka titik anu fokus. Kapasitas pikeun tetep ngajalankeun tina sagala rupa nonton, fragréd, sareng catetan nonton. Sadaya hirup sareng teras-terasan.

Dina acara éta aya kajadian, sakumaha gambar pangowahan, sadaya kaméra - kalebet bodycams - dipegatkeun deui sacara ceaselessly. Kauntungan opsional ieu nyaéta kamungkinan ngagunakeun bodycams anu wijaksana pikeun masihan pertandingan anu salasahiji, dasarna heureut handap buntelan, sareng pertandingan dina waktos éta dikirim ka kerangka berbasis awan anu nganggo motor AI anu sami, atanapi AI silih ganti motor, atanapi seueur motor motor, anu masihan saluran anu langkung tepat sateuacan aya 'koordinat' dipamerkeun ka pangurus. Mayoritas anu bakal lumangsung dina sababaraha detik.

Hasilna bakal caket kana 100% teu sampurna.

Ieu mangrupikeun Taun:

Ieu kedah janten taun nalika pangakuan raray ngageterkeun tuduhan inclination sareng kasalahan anu teu leres. Éta kedah janten taun nalika aya negeskeun yén henteu sadayana kamajuan pangakuan raray sami. Rupa-rupa instrumen kedah diperyogikeun pikeun sagala rupa tujuan. Ogé, evaluasi anu méntal motor sapertos dina kaayaan dikawasa kedah nawiskeun pendekatan referensi klien asli sareng konfirmasi hasil.

Asli bodycams dina aktifitas dinten ieu parantos konsentrasi dina pidéo akun pikeun kerangka administrasi buktina. Ayeuna, Bodycam 2.0 bakal mindahkeun konsentrasi kana video tumpukan langsung, pangakuan raray sareng gadget Edge-AI. Umur anu naek sareng badé IoT ieu badé ngiringan milyaran gadget IoT sanés anu bakal dikirim dina 4G sareng 5G ngatur dina sababaraha taun anu bakal datang. Dimaksudkeun pikeun diatur, bagikeun inpormasi, pikeun bagian tina nanganan ti mimiti fokus, gadget ieu bakal maju jauh tina 'upami aya masalah anu teu disangka' ngarékam pidéo nuju ka alat policing dasar. Akhirna, intermingling bakal ningali jinis bodycam anu dianggo ayeuna janten transformasi dina ponsel layar anu kasar, gedé pisan anu bakal ngahijikeun kapayunna nyekel sareng spille ku pamariksaan ujung AI sareng pengenalan inpormasi anu sugih pikeun pejabat anu motong. Jaman kaméra catetan-alesan tunggal ngan saukur tungtungna.

Pikeun pangakuan raray, sawala sareng percanggahan dina 2019 kedah janten sekitar padamelan anu henteu teratur dina kamampuan pikeun promosi sareng kaamanan bisnis. Simulasi intelijen dina silikon anu diselapkeun dina kaméra IP anu sederhana, sayogi pikeun sadayana. Kuring parantos ngabahas kana masalah anu kedah urang pikahoyong dina ideu usaha bisnis, sakola, akademi, sigana rencana nonton lingkungan anu nyusun panata arloji sorangan tina jalma intrigue, ngan ukur kabeungkeut atanapi database openource. Pamakéan inovasi ieu dina otorisasi hukum bakal ngeureunkeun janten polarizing ieu.

Sahingga, upami kacepetan prihatin, 2019 bakal dipisahkeun salaku momen anu netep pikeun pangenal raray. Tés bakal robih kana organisasi. Susunan bakal ngahasilkeun hasil. Kontén bakal meunang. Kaseueuran masarakat umum, pamustunganana, bakal mutuskeun nutup kaamanan bumi sareng kesejahteraan panyalindungan budi. Kalayan seueur panggilan pikeun watesan sareng pedoman, ulasan anu disebarkeun keur minggu ayeuna mendakan yén 18% sepindah Amerika nampi pangakuan raray kedah dikhati-ati sacara ati kajahatan kaamanan kabuka. Ogé, ieu tempat tempat bodycams bakal damel tandakanna. Dina kasempetan anu tiasa urang nyiapkeun pulisi urang pikeun ningali unggal pesta anu kaliru, unggal jalma anu teu dipikanyaho ku intrik, unggal teu aya anu teu dewasa atawa leungit, ka 99% atanapi gelar presisi anu langkung leres, dina waktos éta, kami bakal. Sagala hal anu dianggap, ayeuna urang tiasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal