Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra

  • 0

Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra

Promosi Recongnition Beungeut Pikeun Patugas Penegak UU Awak Kaméra Awak Worn

Pangakuan raray tiasa ngarobih kaamanan terminal udara urang, lingkungan damel sareng bumi, nanging, dina otorisasina hukum, dimana urang ngarepkeun milarian anu paling sengit pikeun inovasi anyar sareng anyar ieu, éta henteu saé pisan. Tuduhan salah, teu sah, predisposisi sareng teu épéktual tos janten standar. Dina kasus naon, masalah utama nyaéta 'deployability': motor AI anu ngatur susunan pangakuan raray kedah disiapkeun pikeun kanyataan ayeuna ieu. Salajengna, anu langkung kritis, anu ngabungkus panggunaan sareng sistemisasi inovasi kedah leres-leres arsitéktur.

Pangakuan raray munggaran ditujukeun pikeun negeskeun kapribadian sareng kontrol aksés, pikeun didamel dina kaayaan dikawasa sareng negeskeun yén hiji jalma nyaéta anu ngajamin aranjeunna. Kaméra ayeuna aya sapuan baju nyeuseuh, ngabédakeun unggal pameunteu anu nganggo daptar jam tangan. Ieu sanésna disiksa ku gangguan. Dina naon waé, lamun aya pertandingan, naon anu lumangsung langsung? Ku naon hartosna sistem bakal tiasa ngagambarkeun kualitas inpormasi, kaayaan alam sareng tepi nyetak? Dina naon kapasitas panggunaan tiasa mindahkeun konsentrasi ti inovasi ka hasil?

Kalayan panyaluran massal ayeuna di transit, panginten tiasa aya tatapakan anu cekap pikeun nangtukeun kasusah ieu. Kakuatan pulisi sacara épéktip nyobian pangakuan raray, ngalaksanakeun kasus panggunaan. Masih seueur seueur padamelan anu kedah dilakukeun, tapi réspon kana tangtangan éta 'deployability' tiasa, saleresna, langsung sateuacan aranjeunna.

 

Pindah ka hareup:

Saminggu katukang warta yén FBI parantos nyobian pangakuan raray Amazon urang ditepungkeun sareng gelar pikasieuneun ti aula kaamanan anu milih pangakuan raray dina syarat hukum anu pikareueuseun. Cukup ceuk. Nalika éta kajantenan, modél anu dirujuk ku FBI pikeun dimana inovasi anu tiasa dimangpaatkeun éta sakitar anu paling teu pasea panginten: nyaring sajumlah ageung waktos anu lami dina video anu dirékam pikeun paningal tina pameget Vegas, Stephen Paddock "Kami ngagaduhan operator sareng ahli, dalapan unggal gerak, damel sadidinten, unggal dinten salami tilu minggu ngalaman rékaman," Wakil Diréktur Asisten FBI Christine Halvorsen ngawartoskeun rapat AWS dina bulan Nopémber.

Sakumaha seueur organisasi otorisasi hukum ngagunakeun pangakuan raray pikeun ngabeda film video anu dirékam, nyéépkeun waktos sareng latihan, éta langkung hésé ngagunakeun sacara terus-terusan, saleresna. Aritmetika mariksa unggal bystander dina rohangan kabuka anu dibungkus ngalawan catetan alit sakedik ngadorong pangakuan pameunteu salami mungkin. Cukup kerangka mutlak anu paling hadé tiasa adaptasi. Kukituna, masih aya anu kaget minimal pangenalan raray langsung anu dianggunakeun dina standar policing. Dina sagala hal, éta badé robih.

Hiji kakuatan anu nguji alternatip pikeun pangakuan raray anu tetep nyaéta Pulisi Metropolitan di London. Resmi Cressida Dick nyarios sataun katukang yén pangakuan raray "ningkat sareng langkung saé sareng langkung saé teras-terasan ... kuring terang yén terbuka bakal ngantisipasi yén urang kedah nimbangkeun kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun inovasi ieu sareng ningali naha éta kuat sareng produktif pikeun urang." Tapi, dina bulan Désémber, nalika Pulisi Patepung ngeureunkeun van pengamatan di daérah Soho kota sareng bumi kaméra anu dipasang di atap pikeun mariksa kerumunan Natal ngalawan jam tangan penjahat anu diperyogikeun, éta nyababkeun réaksi anu béda tina anu ngiringan kaamanan. Kapala Big Brother Watch nyauran éta "panyalahgunaan anu pikareueuseun tina waktos pulisi sareng kontan terbuka" sareng nyarios yén "kasép pisan yén pulisi ngaleupaskeun inovasi anu bahaya sareng teu beradab ieu."

Merhatoskeun sudut-sudut anu tiasa diragukeun kana inovasi, Polisi Patepang parantos netelakeun katerampilanana pikeun ngonci Ivan Balhatchet, pamimpin konci Patepung pikeun pangakuan langsung, nyatakeun dina pengumuman dina bulan Désémber yén "kami tetep ngagambar sareng seueur mitra, sababaraha anu sacara efektif nangtang panggunaan kami inovasi ieu; supados nunjukkeun lugas sareng teraskeun sareng diskusi anu manpaat, kami nampi jalma-jalma sareng gempungan kalayan béda-béda ningali panggunaan urang inovasi pangenal wajah kana susunan ieu. "

 

Bébél Mobile:

Tinimbang pangakuan rai, bodycams parantos diperhatoskeun panyumputan jisim. Alat video anu nganggo awakna ayeuna janten hiasan garbs pulisi di sakumna dunya, masihan administrasi buktina, kesejahteraan resmi sareng panglipur terbuka. Rekaman pilem bodycams kanggo ngalegaan kana kerangka stockpiling fisik atanapi awan. Sababaraha bodycams tambahan live stream video deui pikeun ngontrol kamar. Batur nyambung kana holsters pakarang pikeun ngarobih ngarékam pidéo. Nalika telepon sélulér maju, model-model mayit anu langkung ageung anu gumantung kana tahapan ponsel disetél janten sadayana langkung dominan. Ieu nunjukkeun dua kamajuan anu bakal patepang. Pangakuan wajah dina bodycams mangrupikeun tahap anu rumit. Ngaktifkeun pejabat kalayan ngatur jam tangan anu perlu, jalma sumanget, leungit anak muda, jalma anu henteu tahan banting ... Rundown diteruskeun.

Naon deui, éta karék dimimitian.

Dina Désémber, nalika London nyawalakeun van héjo na, sidang alternatip pikeun pangakuan raray kajadian di 'kota' alam semesta anu béda anu sajumlah mil jauhna. Tés ieu henteu ngahasilkeun fitur. Éta henteu dipublikasi. Subtleties na henteu kabuka. Janten kumaha éta, éta sacara signifikan langkung ngagambarkeun kumaha pangakuan raray bakal dikirim dina polisi perdarahan-ujung. Kitu ogé sareng London, tés nyandak ka boulevards kota kalayan jam tangan sekitar 2,000 jalma. Bisi kumaha waé, tés ieu konsentrasi kana 'stop and search', kalayan pangakuan raray dina bodycams, tibatan CCTV atanapi van pengamatan. Tes ieu kalebet sababaraha pejabat anu ngagem gadget anu damel teras-terasan tina daptar nonton anu sami. Dina sababaraha jam awal, dua néwak dilakukeun saatos pertandingan pangenalan wajah anu épéktip tina bodycams éta. Anu kasangka ayeuna dituduh.

Eureun sareng milarian téa tiasa dibantah. Kakuatan sapertos kitu kana inti tina policing ku assent, ngadatangkeun masalah ngeunaan profiling sareng inclination sareng avocation. Tina nganalisa, sigana bakal kuat, nyandak pakarang tina jalan sareng motret anu dikonci. Akurasi karakter nyaéta salembar konci strategi. Salaku museurkeun kana anu bakal dihentikan. Badan kalayan jaminan pangakuan raray kapribilitas katangkep sareng dipariksa benerna, sadayana sakumaha dina enactment sareng pendekatan. Partai anu kaliru, jalma-jalma anu henteu ngahargaan - teu paduli naha dibédakeun atanapi henteu.

budak anu teu salamet sareng dewasa-dewasa, sadaya tiasa diakui sagala hal anu disangka. Salaku pituduh pikeun pangaweruh nyetir policing ujung téa nawarkeun kaunggulan asli. Nu ngarebut dirujuk di luhur nembé disusun ku strategi sapertos kitu. Dina hal ieu, éta nyangking prosedur pikeun nyebarkeun mayit ka jero kota. Hasil teu tiasa diangkat.

 

Setélan Boundaries:

Pamakéan pangenal raray dina bodycams salian nawiskeun tahan ngalawan tuduhan predisposition ras. Pendekatan tiasa diatur pikeun ngajauhkeun para pejabat anu ningali henteu diakui ku pangenal wajah, padahal upami diberhentikan. Dimana dugaan anu didamel eureun sareng milarian polipitas tingkat luhur dina jaringan eksplisit, pangakuan rai dina bodycams nawiskeun bébédaan. Ieu mangrupikeun jinis tameng anu bakal ngabantosan panyangkatan anu langkung luas.

Pangenal raray dina bodycams ogé bakal masihan konfirmasi bantu pikeun pertandingan ti kandaraan observasi sareng kaméra CCTV. Saatos pertandingan anu pas, pawai ku ngadeukeutan individu sareng ngajalankeun cek kadua ti bodycam, ngajalankeun ti persis daptar nonton anu sami. Ngan upami aya patandingan ogé naon waé anu dicandak salajengna. Dina sorangan, ieu mangrupikeun bahan anu ngabela ngalawan positip anu sakuduna. Salian ti éta méré hiji jalma kana asosiasi individu sateuacan aya kasimpulan pamungkas pikeun néwak.

 

Tepi Intelijen Artipér Gawé:

Ieu mangrupikeun sistemisasi pangakuan raray anu bakal urang langsung terang. Hubunganana rupa-rupa kaméra pikeun rékaman jam anu sami, sareng anu sanés. Pindah panyambungan kana telepon sélulér muka kauntungan anu langkung luas. Simulasi intelektip dina telepon sélulér anu tiasa nyambungkeun ka antargugusna, ogé dugi ka titik anu fokus. Kapasitas pikeun tetep ngajalankeun tina sagala rupa nonton, fragréd, sareng catetan nonton. Sadaya hirup sareng teras-terasan.

Upami aya kajantenan, sabab gambar ilmuna robih, sadaya kaméra - kalebet bodycams - teras-terasan disegerkeun. Kauntungan opsional tina ieu nyaéta kamungkinan ngamangpaatkeun bodycams anu bijaksana pikeun masihan pertandingan anu mendasarna, dasarna ngaleutikan iket, kalayan pertandingan dina waktos éta dikirim ka kerangka berbasis awan fokus anu ngamangpaatkeun motor AI anu sami, atanapi AI anu alternatip motor, atanapi bahkan sababaraha motor AI, pikeun masihan saluran anu langkung pasti sateuacanna 'koordinat' dipamerkeun ka pangurus. Mayoritas éta bakal kajadian dina sababaraha detik.

Hasilna bakal caket kana 100% teu sampurna.

 

Ieu mangrupikeun Taun:

Ieu kedah janten taun nalika pangakuan raray ngageterkeun tuduhan inclination sareng kasalahan anu teu leres. Éta kedah janten taun nalika aya negeskeun yén henteu sadayana kamajuan pangakuan raray sami. Rupa-rupa instrumen kedah diperyogikeun pikeun sagala rupa tujuan. Ogé, evaluasi anu méntal motor sapertos dina kaayaan dikawasa kedah nawiskeun pendekatan referensi klien asli sareng konfirmasi hasil.

 

Asli bodycams dina kagiatan ayeuna parantos ngonsentrasi kana pidéo akun pikeun kerangka administrasi buktos. Ayeuna, Bodycam 2.0 bakal mindahkeun konséntrasi kana live spilling video, pangenalan wajah sareng dina-gadget Edge-AI. Umur ieu bodycams IoT bakal ngiringan milyaran gadget IoT sanés anu bakal dikirim dina susunan 4G sareng 5G salami taun-taun payun. Dimaksudkeun pikeun diatur, ngabagi inpormasi, kana bagian nanganan ti mimiti dugi ka fokus, gadget ieu bakal maju jauh tina 'upami aya rékaman pidéo anu teu disangka-sangka' nuju alat dasar kepolisian. Tungtungna, intermingling bakal ningali jinis-jinis bodycam anu dianggo ayeuna ngajantenkeun telepon sélulér anu rengkuh, anu bakal ngahijikeun pangabisa tangkepan sareng spilling ku pamariksaan AI ujung-ujung sareng perkenalan inpormasi anu saé pikeun pejabat canggih. Mangsa-hiji kaméra rékaman-alesan hiji-hijina parantos réngsé.

 

Pikeun pangakuan raray, sawala sareng percanggahan dina 2019 kedah janten sekitar padamelan anu henteu teratur dina kamampuan pikeun promosi sareng kaamanan bisnis. Simulasi intelijen dina silikon anu diselapkeun dina kaméra IP anu sederhana, sayogi pikeun sadayana. Kuring parantos ngabahas kana masalah anu kedah urang pikahoyong dina ideu usaha bisnis, sakola, akademi, sigana rencana nonton lingkungan anu nyusun panata arloji sorangan tina jalma intrigue, ngan ukur kabeungkeut atanapi database openource. Pamakéan inovasi ieu dina otorisasi hukum bakal ngeureunkeun janten polarizing ieu.

 

Sahingga, upami kacepetan prihatin, 2019 bakal dipisahkeun salaku momen anu netep pikeun pangenal raray. Tés bakal robih kana organisasi. Susunan bakal ngahasilkeun hasil. Kontén bakal meunang. Kaseueuran masarakat umum, pamustunganana, bakal mutuskeun nutup kaamanan bumi sareng kesejahteraan panyalindungan budi. Kalayan seueur panggilan pikeun watesan sareng pedoman, ulasan anu disebarkeun keur minggu ayeuna mendakan yén 18% sepindah Amerika nampi pangakuan raray kedah dikhati-ati sacara ati kajahatan kaamanan kabuka. Ogé, ieu tempat tempat bodycams bakal damel tandakanna. Dina kasempetan anu tiasa urang nyiapkeun pulisi urang pikeun ningali unggal pesta anu kaliru, unggal jalma anu teu dipikanyaho ku intrik, unggal teu aya anu teu dewasa atawa leungit, ka 99% atanapi gelar presisi anu langkung leres, dina waktos éta, kami bakal. Sagala hal anu dianggap, ayeuna urang tiasa.

4242 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal