Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia

  • 0

Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia

Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia

Masalah pangbadagna departemén pulisi anu nganggo kaméra ngarékam pulisi pribadi, nyaéta dina kaayaan stres, Agén émut ngarékam kaméra. Anu paling dipikaresep, dina setrés, Agén teu émut yén anjeunna mawa kaméra sareng ku kituna anjeunna kaleungitan sagala buktina grafis anu ngalibetkeun ngagaduhan ngarékam pidéo sareng audio tina tindakan pulisi.

Salah sahiji dilema kaamanan anu hébat nyaéta anu ngatur kami sareng kumaha. "Ieu téknologi anu ngagaduhan poténsi nyata pikeun dijantenkeun salaku kontrol sareng beurat ka kakuatan pulisi,"

Ampir ampir euweuh campur tangan pulisi tanpa serangan ragana: kekerasan ngalawan perwira pulisi nambah. Anu disebut kaméra awakna sakuduna ngabantosan nempatkeun dirina. Kaméra, dipaké dina seragam, ngarékam serangan sareng janten sarana tekanan, ogé pikeun mastikeun bukti.

Pulisi tiasa ngaktifkeun aranjeunna iraha waé aya ancaman kekerasan sareng aranjeunna di tempat umum. Sadaya anu aranjeunna kedah lakukeun nyaéta ngawartosan jalmi anu terlibat yén sadaya anu bakal dirékam dina pidéo. Kaseueuran nagara-nagara Asia parantos nganggo kaméra awak. Malahan ngalawan tekanan panyalindungan data, anu ningali hak dasarna pikeun tekad ka diri inpormasi. Numutkeun pulisi, pangaruhna seueur pisan: seueur panyerang disederhanakeun, sareng sidang pengadilan salancarna ogé langkung gampil kalayan hasil rékaman. Dina waktos anu sami, mungkin waé pariksa naha pulisi nyalira leres bertindak.

Hal pangalusna ngeunaan kaméra pulisi nyaéta aranjeunna néwak gambar tina rapat pulisi sareng anggota masarakat, kaasup kasangka, saksi, sareng passersby. Rekaman ngabantosan ngajaga sadaya pihak anu jujur ​​sareng ngawenangkeun kapercayaan saling, terang yén naon waé anu ceuk batur ngeunaan interaksi tiasa diverifikasi engké.

Bisa oge aya sababaraha nilai kaamanan umum pikeun téknologi anu sanés: pangakuan raray. Anjeun tiasa nganalisa karakteristik jalma pikeun ngabandingkeun sareng profilna anu disimpen dina pangkalan data, sapertos lisénsi Départosan Kendaraan. "Sidik cap jari digital" didamel ku sistem pangenalan gambar tiasa dianggo pikeun mendakan jalma anu kaleungitan panyakit Alzheimer, contona, atanapi tersangka kriminal, atanapi saha waé

Ayeuna, sababaraha instansi pulisi milarian ngahijikeun dua téknologi, nempatkeun ngarékam kaméra awak nganggo analisis pangakuan rai.

Éta bakal ngajantenkeun unggal pulisi sapertos anu ménjo.

Éta bakal ngajadikeun unggal awak janten tempat pikeun ngumpulkeun, nyimpen sareng nganalisa data pribadi tanpa idin ti subyek anu dirékam. Sareng anjeunna bakal ngalakukeun éta sanaos mata pelajaran anu henteu disangka milampah paripolah.

Pangenal wajah, digabungkeun sareng gambar kaméra awak, tiasa disalahgunakeun. Anjeun tiasa ngalacak dimana unggal jalma dina waktos anu ditangtukeun sareng tetep data éta dina rékaman permanén kanggo pangguna saenggeusna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pangawasan sinambung pikeun hiji komunitas. Ieu mangrupakeun ide anu goréng. Éta bakal ngaleungitkeun sakumna tujuan kaméra awak, nyaéta pikeun ngabalikeun kapercayaan ka pulisi.

Téknologi sorangan ngan ukur téknologi: rupa-rupa alat anu ningkatkeun kakuatan manusa. Konci pikeun kauntungan sareng bahaya nya éta undang-undang anu ngarahkeun kumaha kakawasaan tiasa dilaksanakan. Kaméra awak, contona, tiasa gampang ngahapus, tibatan ningkatkeun, percanten ka pulisi upami aparat ngan ukur aksés kana gambar sareng upami aranjeunna tiasa ngontrol panggunaan na. Akibatna, Dinas Pulisi sareng sababaraha agénsi anu sanés milih aturan anu ngabutuhkeun umumna gambar anu dicandak tina kaméra awak dina sababaraha minggu ti rapat. Législatif sami dina taun ka tukang ku paréntah yén unggal lembaga penegak hukum anu ngagunakeun kaméra awak ngajantenkeun gambar-gambar anu disarengan ka umum. Anggota parlemén ayeuna mikirkeun tagihanana anu bakal nyaram panggunaan téknologi pangenal wajah sareng gambar kaméra awak.

Sababaraha grup pulisi nentang tagihanana kusabab nagara teu matak nyegah aranjeunna tina ngagunakeun alat anu ngagampangkeun tarung ngalawan kajahatan sareng idéntitas palanggaran hukum.

Sareng aya kasaimbangan anu kedah dicapai sareng masarakat dina kabijakan privasi: bébas tina pencerobohan kaayaan dina kahirupan pribadi sareng yakin yén ningali perwira pulisi henteu sacara otomatis hartosna ngalebetkeun inpormasi pribadi anjeun kana database database sagala. Naluri ieu ngan saukur nyaram téknologi énggal atanapi pikasieuneun tiasa kahartos, tapi urang sadayana tiasa nyandak kauntungan tina pendekatan anu langkung wawasan.

Ogé, sababaraha jinis waspada didamel tina kahirupan modéren sareng bakal beuki katingali. Dina waktos ayeuna anjeun tiasa mayar sababaraha dolar kanggo kaméra kaamanan anu nyambung ka Internét anu tiasa ngawartosan anjeun, dimana waé anjeun, anu aya di panto anjeun. Téknologi anu jinisna moal lebar ilang.

Anjeun ogé tiasa ngabagikeun gambar anu dikumpulkeun sareng jabatan pulisi lokal anjeun, anu anjeun tiasa dianggo pikeun tujuan kaamanan atanapi panjagaan masarakat anjeun. Maling pakét seueur parantos kéngingkeun gambar anu didamel ku pulisi.

Tapi naha pangguna sistem-sistem éta diwajibkeun pikeun ngabagikeun gambar sareng pulisi? Éta mangrupikeun masalah anu lengkep. Undang-undang kudu dikembangkeun pikeun mastikeun téknologi, sareng pamaréntahan, ngalayanan masarakat sareng henteu sabalikna.

RUU pikeun ngalarang panggunaan téknologi pangakuan rai sapanjang sareng kaméra pulisi ngajaga masarakat dina panjagaanana. Ieu mangrupikeun penyambungan alam tagihan taun kamari pikeun mastikeun yén masarakat umum tiasa pamustunganana ngaksés rékaman kaméra awak. Éta mastikeun yén kaméra awak terus fungsina sapertos anu diharepkeun, ningkatkeun kapercayaan dina penegak hukum, tibatan ngirimkeun kakuatan téknologi umum ka pulisi.

Masalah pangbadagna departemén pulisi anu nganggo kaméra ngarékam pulisi pribadi, nyaéta dina kaayaan stres, Agén émut ngarékam kaméra. Anu paling dipikaresep, dina setrés, Agén teu émut yén anjeunna mawa kaméra sareng ku kituna anjeunna kaleungitan sagala buktina grafis anu ngalibetkeun ngagaduhan ngarékam pidéo sareng audio tina tindakan pulisi.

Salah sahiji dilema kaamanan anu hébat nyaéta anu ngatur kami sareng kumaha. "Ieu téknologi anu ngagaduhan poténsi nyata pikeun dijantenkeun salaku kontrol sareng tanggungan pikeun kakuatan pulisi," \

Ampir ampir euweuh campur tangan pulisi tanpa serangan ragana: kekerasan ngalawan perwira pulisi nambah. Anu disebut kaméra awakna sakuduna ngabantosan nempatkeun dirina. Kaméra, dipaké dina seragam, ngarékam serangan sareng janten sarana tekanan, ogé pikeun mastikeun bukti.

Pulisi tiasa ngaktifkeun aranjeunna iraha waé aya ancaman kekerasan sareng aranjeunna di tempat umum. Sadaya anu aranjeunna kedah lakukeun nyaéta ngawartosan jalmi anu terlibat yén sadaya anu bakal dirékam dina pidéo. Kaseueuran nagara-nagara Asia parantos nganggo kaméra awak. Malahan ngalawan tekanan panyalindungan data, anu ningali hak dasarna pikeun tekad ka diri inpormasi. Numutkeun pulisi, pangaruhna seueur pisan: seueur panyerang disederhanakeun, sareng sidang pengadilan salancarna ogé langkung gampil kalayan hasil rékaman. Dina waktos anu sami, mungkin waé pariksa naha pulisi nyalira leres bertindak.

Hal pangalusna ngeunaan kaméra pulisi nyaéta aranjeunna néwak gambar tina rapat pulisi sareng anggota masarakat, kaasup kasangka, saksi, sareng passersby. Rekaman ngabantosan ngajaga sadaya pihak anu jujur ​​sareng ngawenangkeun kapercayaan saling, terang yén naon waé anu ceuk batur ngeunaan interaksi tiasa diverifikasi engké.

Bisa oge aya sababaraha nilai kaamanan umum pikeun téknologi anu sanés: pangakuan raray. Anjeun tiasa nganalisa karakteristik jalma pikeun ngabandingkeun sareng profilna anu disimpen dina pangkalan data, sapertos lisénsi Départosan Kendaraan. "Sidik jari" digital anu diciptakeun ku sistem pangenalan gambar tiasa dianggo pikeun mendakan jalma anu kaleungitan panyakit Alzheimer, contona, atanapi tersangka kriminal, atanapi saha waé.

Ayeuna, sababaraha instansi pulisi milarian ngahijikeun dua téknologi, nempatkeun ngarékam kaméra awak nganggo analisis pangakuan rai.

Éta bakal ngajantenkeun unggal pulisi sapertos anu ménjo.

Éta bakal ngajadikeun unggal awak janten tempat pikeun ngumpulkeun, nyimpen sareng nganalisa data pribadi tanpa idin ti subyek anu dirékam. Sareng anjeunna bakal ngalakukeun éta sanaos mata pelajaran anu henteu disangka milampah paripolah.

Pangenal wajah, digabungkeun sareng gambar kaméra awak, tiasa disalahgunakeun. Anjeun tiasa ngalacak dimana unggal jalma dina waktos anu ditangtukeun sareng tetep data éta dina rékaman permanén kanggo pangguna saenggeusna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pangawasan sinambung pikeun hiji komunitas.

Ieu mangrupakeun ide anu goréng. Éta bakal ngaleungitkeun sakumna tujuan kaméra awak, nyaéta pikeun ngabalikeun kapercayaan ka pulisi.

Téknologi sorangan ngan ukur téknologi: rupa-rupa alat anu ningkatkeun kakuatan manusa. Konci pikeun kauntungan sareng bahaya nya éta undang-undang anu ngarahkeun kumaha kakawasaan tiasa dilaksanakan. Kaméra awak, contona, tiasa gampang ngahapus, tibatan ningkatkeun, percanten ka pulisi upami aparat ngan ukur aksés kana gambar sareng upami aranjeunna tiasa ngontrol panggunaan na. Akibatna, Dinas Pulisi sareng sababaraha agénsi anu sanés milih aturan anu ngabutuhkeun umumna gambar anu dicandak tina kaméra awak dina sababaraha minggu ti rapat. Législatif sami dina taun ka tukang ku paréntah yén unggal lembaga penegak hukum anu ngagunakeun kaméra awak ngajantenkeun gambar-gambar anu disarengan ka umum.

Anggota parlemén ayeuna mikirkeun tagihanana anu bakal nyaram panggunaan téknologi pangenal wajah sareng gambar kaméra awak.

Sababaraha grup pulisi nentang tagihanana kusabab nagara teu matak nyegah aranjeunna tina ngagunakeun alat anu ngagampangkeun tarung ngalawan kajahatan sareng idéntitas palanggaran hukum.

Sareng aya kasaimbangan anu kedah dicapai sareng masarakat dina kabijakan privasi: bébas tina pencerobohan kaayaan dina kahirupan pribadi sareng yakin yén ningali perwira pulisi henteu sacara otomatis hartosna ngalebetkeun inpormasi pribadi anjeun kana database database sagala. Naluri ieu ngan saukur nyaram téknologi énggal atanapi pikasieuneun tiasa kahartos, tapi urang sadayana tiasa nyandak kauntungan tina pendekatan anu langkung wawasan.

Ogé, sababaraha jinis waspada didamel tina kahirupan modéren sareng bakal beuki katingali. Dina waktos ayeuna anjeun tiasa mayar sababaraha dolar kanggo kaméra kaamanan anu nyambung ka Internét anu tiasa ngawartosan anjeun, dimana waé anjeun, anu aya di panto anjeun. Téknologi anu jinisna moal lebar ilang.

Anjeun ogé tiasa ngabagikeun gambar anu dikumpulkeun sareng jabatan pulisi lokal anjeun, anu anjeun tiasa dianggo pikeun tujuan kaamanan atanapi panjagaan masarakat anjeun. Maling pakét seueur parantos kéngingkeun gambar anu didamel ku pulisi.

Tapi naha pangguna sistem-sistem éta diwajibkeun pikeun ngabagikeun gambar sareng pulisi? Éta mangrupikeun masalah anu lengkep. Undang-undang kudu dikembangkeun pikeun mastikeun téknologi, sareng pamaréntahan, ngalayanan masarakat sareng henteu sabalikna.

RUU pikeun ngalarang panggunaan téknologi pangakuan rai sapanjang sareng kaméra pulisi ngajaga masarakat dina panjagaanana. Ieu mangrupikeun penyambungan alam tagihan taun kamari pikeun mastikeun yén masarakat umum tiasa pamustunganana ngaksés rékaman kaméra awak. Éta mastikeun yén kaméra awak terus fungsina sapertos anu diharepkeun, ningkatkeun kapercayaan dina penegak hukum, tibatan ngirimkeun kakuatan téknologi umum ka pulisi.


2790 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal