Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia

  • 0

Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia

Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia

Masalah pangbadagna departemén pulisi anu nganggo kaméra ngarékam pulisi pribadi, nyaéta dina kaayaan stres, Agén émut ngarékam kaméra. Anu paling dipikaresep, dina setrés, Agén teu émut yén anjeunna mawa kaméra sareng ku kituna anjeunna kaleungitan sagala buktina grafis anu ngalibetkeun ngagaduhan ngarékam pidéo sareng audio tina tindakan pulisi.

Salah sahiji dilema kaamanan anu hébat nyaéta saha anu ngatur urang sareng kumaha. "Ieu mangrupikeun téknologi anu ngagaduhan poténsi nyata pikeun dijalankeun salaku pangendali sareng ngimbangan kakuatan pulisi,"

Ampir ampir euweuh campur tangan pulisi tanpa serangan ragana: kekerasan ngalawan perwira pulisi nambah. Anu disebut kaméra awakna sakuduna ngabantosan nempatkeun dirina. Kaméra, dipaké dina seragam, ngarékam serangan sareng janten sarana tekanan, ogé pikeun mastikeun bukti.

Pulisi tiasa ngaktifkeun aranjeunna iraha waé aya ancaman kekerasan sareng aranjeunna di tempat umum. Sadaya anu aranjeunna kedah lakukeun nyaéta ngawartosan jalmi anu terlibat yén sadaya anu bakal dirékam dina pidéo. Kaseueuran nagara-nagara Asia parantos nganggo kaméra awak. Malahan ngalawan tekanan panyalindungan data, anu ningali hak dasarna pikeun tekad ka diri inpormasi. Numutkeun pulisi, pangaruhna seueur pisan: seueur panyerang disederhanakeun, sareng sidang pengadilan salancarna ogé langkung gampil kalayan hasil rékaman. Dina waktos anu sami, mungkin waé pariksa naha pulisi nyalira leres bertindak.

Hal pangalusna ngeunaan kaméra pulisi nyaéta aranjeunna néwak gambar tina rapat pulisi sareng anggota masarakat, kaasup kasangka, saksi, sareng passersby. Rekaman ngabantosan ngajaga sadaya pihak anu jujur ​​sareng ngawenangkeun kapercayaan saling, terang yén naon waé anu ceuk batur ngeunaan interaksi tiasa diverifikasi engké.

Meureun aya ogé sababaraha nilai kaamanan umum pikeun téknologi séjén: pangakuan raray. Anjeun tiasa nganalisis karakteristik hiji jalma pikeun ngabandingkeun éta sareng propil anu disimpen dina basis data, sapertos lisénsi Departemen Kendaraan Motor. Digital "sidik mata" anu diciptakeun ku sistem pangenal gambar tiasa dianggo pikeun ngabantosan jalma-jalma anu leungit ku panyawat Alzheimer, contona, atanapi tersangka kriminal, atanapi saha waé

Ayeuna, sababaraha instansi pulisi milarian ngahijikeun dua téknologi, nempatkeun ngarékam kaméra awak nganggo analisis pangakuan rai.

Éta bakal ngajantenkeun unggal pulisi sapertos anu ménjo.

Éta bakal ngajadikeun unggal awak janten tempat pikeun ngumpulkeun, nyimpen sareng nganalisa data pribadi tanpa idin ti subyek anu dirékam. Sareng anjeunna bakal ngalakukeun éta sanaos mata pelajaran anu henteu disangka milampah paripolah.

Pangenal wajah, digabungkeun sareng gambar kaméra awak, tiasa disalahgunakeun. Anjeun tiasa ngalacak dimana unggal jalma dina waktos anu ditangtukeun sareng tetep data éta dina rékaman permanén kanggo pangguna saenggeusna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pangawasan sinambung pikeun hiji komunitas. Ieu mangrupakeun ide anu goréng. Éta bakal ngaleungitkeun sakumna tujuan kaméra awak, nyaéta pikeun ngabalikeun kapercayaan ka pulisi.

Téknologi sorangan ngan ukur téknologi: rupa-rupa alat anu ningkatkeun kakuatan manusa. Konci pikeun kauntungan sareng bahaya nya éta undang-undang anu ngarahkeun kumaha kakawasaan tiasa dilaksanakan. Kaméra awak, contona, tiasa gampang ngahapus, tibatan ningkatkeun, percanten ka pulisi upami aparat ngan ukur aksés kana gambar sareng upami aranjeunna tiasa ngontrol panggunaan na. Akibatna, Dinas Pulisi sareng sababaraha agénsi anu sanés milih aturan anu ngabutuhkeun umumna gambar anu dicandak tina kaméra awak dina sababaraha minggu ti rapat. Législatif sami dina taun ka tukang ku paréntah yén unggal lembaga penegak hukum anu ngagunakeun kaméra awak ngajantenkeun gambar-gambar anu disarengan ka umum. Anggota parlemén ayeuna mikirkeun tagihanana anu bakal nyaram panggunaan téknologi pangenal wajah sareng gambar kaméra awak.

Sababaraha grup pulisi nentang tagihanana kusabab nagara teu matak nyegah aranjeunna tina ngagunakeun alat anu ngagampangkeun tarung ngalawan kajahatan sareng idéntitas palanggaran hukum.

Sareng aya kasaimbangan anu kedah dicapai sareng masarakat dina kabijakan privasi: bébas tina pencerobohan kaayaan dina kahirupan pribadi sareng yakin yén ningali perwira pulisi henteu sacara otomatis hartosna ngalebetkeun inpormasi pribadi anjeun kana database database sagala. Naluri ieu ngan saukur nyaram téknologi énggal atanapi pikasieuneun tiasa kahartos, tapi urang sadayana tiasa nyandak kauntungan tina pendekatan anu langkung wawasan.

Ogé, sababaraha jinis waspada didamel tina kahirupan modéren sareng bakal beuki katingali. Dina waktos ayeuna anjeun tiasa mayar sababaraha dolar kanggo kaméra kaamanan anu nyambung ka Internét anu tiasa ngawartosan anjeun, dimana waé anjeun, anu aya di panto anjeun. Téknologi anu jinisna moal lebar ilang.

Anjeun ogé tiasa ngabagikeun gambar anu dikumpulkeun sareng jabatan pulisi lokal anjeun, anu anjeun tiasa dianggo pikeun tujuan kaamanan atanapi panjagaan masarakat anjeun. Maling pakét seueur parantos kéngingkeun gambar anu didamel ku pulisi.

Tapi naha pangguna sistem-sistem éta diwajibkeun pikeun ngabagikeun gambar sareng pulisi? Éta mangrupikeun masalah anu lengkep. Undang-undang kudu dikembangkeun pikeun mastikeun téknologi, sareng pamaréntahan, ngalayanan masarakat sareng henteu sabalikna.

RUU anu ngalarang panggunaan téknologi pangenalan raray sareng kaméra pulisi ngajaga masarakat dina panjagaan. Mangrupikeun penyuluhan alamiah tagihan taun kamari pikeun mastikeun yén masarakat pamustunganana tiasa aksés kana rékaman kaméra awak. Éta mastikeun yén kaméra awak tetep fungsina sakumaha mistina, pikeun ningkatkeun kapercayaan kana panegak hukum, tibatan mindahkeun kakuatan téknologi publik ka pulisi.

Masalah pangbadagna departemén pulisi anu nganggo kaméra ngarékam pulisi pribadi, nyaéta dina kaayaan stres, Agén émut ngarékam kaméra. Anu paling dipikaresep, dina setrés, Agén teu émut yén anjeunna mawa kaméra sareng ku kituna anjeunna kaleungitan sagala buktina grafis anu ngalibetkeun ngagaduhan ngarékam pidéo sareng audio tina tindakan pulisi.

Salah sahiji dilema kaamanan anu hébat nyaéta saha anu ngatur urang sareng kumaha. "Ieu mangrupikeun téknologi anu ngagaduhan poténsi nyata pikeun dijalankeun salaku pangendali sareng ngimbangan kakuatan pulisi," \

Ampir ampir euweuh campur tangan pulisi tanpa serangan ragana: kekerasan ngalawan perwira pulisi nambah. Anu disebut kaméra awakna sakuduna ngabantosan nempatkeun dirina. Kaméra, dipaké dina seragam, ngarékam serangan sareng janten sarana tekanan, ogé pikeun mastikeun bukti.

Pulisi tiasa ngaktifkeun aranjeunna iraha waé aya ancaman kekerasan sareng aranjeunna di tempat umum. Sadaya anu aranjeunna kedah lakukeun nyaéta ngawartosan jalmi anu terlibat yén sadaya anu bakal dirékam dina pidéo. Kaseueuran nagara-nagara Asia parantos nganggo kaméra awak. Malahan ngalawan tekanan panyalindungan data, anu ningali hak dasarna pikeun tekad ka diri inpormasi. Numutkeun pulisi, pangaruhna seueur pisan: seueur panyerang disederhanakeun, sareng sidang pengadilan salancarna ogé langkung gampil kalayan hasil rékaman. Dina waktos anu sami, mungkin waé pariksa naha pulisi nyalira leres bertindak.

Hal pangalusna ngeunaan kaméra pulisi nyaéta aranjeunna néwak gambar tina rapat pulisi sareng anggota masarakat, kaasup kasangka, saksi, sareng passersby. Rekaman ngabantosan ngajaga sadaya pihak anu jujur ​​sareng ngawenangkeun kapercayaan saling, terang yén naon waé anu ceuk batur ngeunaan interaksi tiasa diverifikasi engké.

Meureun aya ogé sababaraha nilai kaamanan umum pikeun téknologi séjén: pangakuan raray. Anjeun tiasa nganalisis karakteristik hiji jalma pikeun ngabandingkeun éta sareng propil anu disimpen dina basis data, sapertos lisénsi Departemen Kendaraan Motor. Digital "sidik mata" anu diciptakeun ku sistem pangenal gambar tiasa dianggo pikeun ngabantosan jalma-jalma anu leungit ku panyawat Alzheimer, contona, atanapi tersangka kriminal, atanapi saha waé.

Ayeuna, sababaraha instansi pulisi milarian ngahijikeun dua téknologi, nempatkeun ngarékam kaméra awak nganggo analisis pangakuan rai.

Éta bakal ngajantenkeun unggal pulisi sapertos anu ménjo.

Éta bakal ngajadikeun unggal awak janten tempat pikeun ngumpulkeun, nyimpen sareng nganalisa data pribadi tanpa idin ti subyek anu dirékam. Sareng anjeunna bakal ngalakukeun éta sanaos mata pelajaran anu henteu disangka milampah paripolah.

Pangenal wajah, digabungkeun sareng gambar kaméra awak, tiasa disalahgunakeun. Anjeun tiasa ngalacak dimana unggal jalma dina waktos anu ditangtukeun sareng tetep data éta dina rékaman permanén kanggo pangguna saenggeusna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pangawasan sinambung pikeun hiji komunitas.

Ieu mangrupakeun ide anu goréng. Éta bakal ngaleungitkeun sakumna tujuan kaméra awak, nyaéta pikeun ngabalikeun kapercayaan ka pulisi.

Téknologi sorangan ngan ukur téknologi: rupa-rupa alat anu ningkatkeun kakuatan manusa. Konci pikeun kauntungan sareng bahaya nya éta undang-undang anu ngarahkeun kumaha kakawasaan tiasa dilaksanakan. Kaméra awak, contona, tiasa gampang ngahapus, tibatan ningkatkeun, percanten ka pulisi upami aparat ngan ukur aksés kana gambar sareng upami aranjeunna tiasa ngontrol panggunaan na. Akibatna, Dinas Pulisi sareng sababaraha agénsi anu sanés milih aturan anu ngabutuhkeun umumna gambar anu dicandak tina kaméra awak dina sababaraha minggu ti rapat. Législatif sami dina taun ka tukang ku paréntah yén unggal lembaga penegak hukum anu ngagunakeun kaméra awak ngajantenkeun gambar-gambar anu disarengan ka umum.

Anggota parlemén ayeuna mikirkeun tagihanana anu bakal nyaram panggunaan téknologi pangenal wajah sareng gambar kaméra awak.

Sababaraha grup pulisi nentang tagihanana kusabab nagara teu matak nyegah aranjeunna tina ngagunakeun alat anu ngagampangkeun tarung ngalawan kajahatan sareng idéntitas palanggaran hukum.

Sareng aya kasaimbangan anu kedah dicapai sareng masarakat dina kabijakan privasi: bébas tina pencerobohan kaayaan dina kahirupan pribadi sareng yakin yén ningali perwira pulisi henteu sacara otomatis hartosna ngalebetkeun inpormasi pribadi anjeun kana database database sagala. Naluri ieu ngan saukur nyaram téknologi énggal atanapi pikasieuneun tiasa kahartos, tapi urang sadayana tiasa nyandak kauntungan tina pendekatan anu langkung wawasan.

Ogé, sababaraha jinis waspada didamel tina kahirupan modéren sareng bakal beuki katingali. Dina waktos ayeuna anjeun tiasa mayar sababaraha dolar kanggo kaméra kaamanan anu nyambung ka Internét anu tiasa ngawartosan anjeun, dimana waé anjeun, anu aya di panto anjeun. Téknologi anu jinisna moal lebar ilang.

Anjeun ogé tiasa ngabagikeun gambar anu dikumpulkeun sareng jabatan pulisi lokal anjeun, anu anjeun tiasa dianggo pikeun tujuan kaamanan atanapi panjagaan masarakat anjeun. Maling pakét seueur parantos kéngingkeun gambar anu didamel ku pulisi.

Tapi naha pangguna sistem-sistem éta diwajibkeun pikeun ngabagikeun gambar sareng pulisi? Éta mangrupikeun masalah anu lengkep. Undang-undang kudu dikembangkeun pikeun mastikeun téknologi, sareng pamaréntahan, ngalayanan masarakat sareng henteu sabalikna.

RUU anu ngalarang panggunaan téknologi pangenalan raray sareng kaméra pulisi ngajaga masarakat dina panjagaan. Mangrupikeun penyuluhan alamiah tagihan taun kamari pikeun mastikeun yén masarakat pamustunganana tiasa aksés kana rékaman kaméra awak. Éta mastikeun yén kaméra awak tetep fungsina sakumaha mistina, pikeun ningkatkeun kapercayaan kana panegak hukum, tibatan mindahkeun kakuatan téknologi publik ka pulisi.

4481 Jumlah Tampilan 3 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal