Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri

  • 0
Anggo kaméra Awak ku industri

Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri

Anggo kaméra Awak ku Perusahaan sapertos Perdagangan Grosir, Perdagangan Runcit, Kauangan, Asuransi, Tatanén, Konstruksi, Pabrik Pertambangan, Pengangkutan, Komunikasi, Listrik, Gas, Layanan Saniter, sareng Layanan Real estate tiasa disarioskeun sakumaha kabutuhan dina jam. Industri ieu parantos ngamimitian ngalengkepan tanaga kaamanan sareng kaméra nganggo awak dina upaya pikeun ngalindungan bisnisna tina panyalahgunaan sareng serangan ti masarakat.

Studi ngeunaan kaméra nganggo mobil nganggo nyarios yén aya bédana saatos sareng sateuacan statistik nyiksa, kekerasan, sareng ancaman di industri anu disebatkeun di luhur. Seueur bos ngasongkeun kaméra nganggo awak salaku alat anu konstruktif anu atos seueur masalah. Di dieu urang bahas ngagunakeun kaméra nganggo awak ku industri dina garis ieu:

Dagang Borong sareng ritel:

Éféktivitas kaméra Awak anu dipaké salaku téknologi penegak hukum sarua penting pikeun personel kaamanan toko borongan sareng ritel. Toko sapertos Wal-Mart's UK mimiti nyayogikeun penjaga kaamanan sareng kaméra nganggo awak dina upaya pikeun ngalindungan bisnisna tina panyalahgunaan sareng serangan ti masarakat.

Sekretaris Jenderal Union of Shop, Distributive and Allied Workers in Manchester, Paddy Lillis nyatakeun yén sacara pasti, kaméra-awak anu dikandung ku awak gaduh upshot anu pikaresepeun tur pisan ngadukung préparasi sapertos fokus kana ngirangan ancaman, kekerasan, sareng nyiksa di tempat kerja.

USDAW nyatakeun yén survey asosiasi toko nunjukkeun kanaékan 25% kekerasan kalayan langkung tina serangan 230 dina karyawan ritel Inggris.

Hiji penjual kaméra ningali saeutik béda antara panggunaan kaméra awak dina penegak hukum sareng kaamanan toko. Tujuan dasar kaméra awakna nyaéta nyuda kekerasan ka arah kaméra, masihan bukti interaksi anu dicandak pikeun satuju sareng nentang tuduhan sareng masihan pandangan anu teu adil sareng adil.

Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun hiji léngkah di payuneun kamera CCTV sabab dimungkinkeun teu ngagaduhan audio. Kaméra anu nganggo awakna nawiskeun rojongan tambahan sareng kamampuan ngumpulkeun bukit sabab ngarangkep audio sareng pidéo.

Pamakéan kaméra nganggo awak di bisnis kaasup eceran, rumah sakit, olahraga, sareng tempat hiburan henteu acan janten seueur gerakan pikeun nyoko kana. Read Hayes, élmuwan panaliti di Universitas Florida nyatakeun yén anjeunna terang toko di Amérika Serikat Amérika anu nganggo kaméra Awak anu nganggo tapi anjeunna nolak nyebarkeun nami perusahaan.

Tim Hayes ayeuna nuju damel sareng saudagar pikeun ngembangkeun ékspérimén dimana karyawan tempat parkir sapertos penjaga kaamanan sareng kolektor na dilengkepan kaméra nganggo awak di milih toko. Aranjeunna bakal dianalisis ngeunaan associates teu nganggo kaméra dina jumlah anu sapertos toko kalayan lokasi anu paralel sareng demografi, basa ngabandingkeun fitur kumaha sering karyawan dipenta pikeun bantosan atanapi inpormasi, jumlah keluhan sareng instansi teu satuju. Hayes nyatakeun tés kudu kajantenan dina tilu ka genep bulan salajengna.

Pikeun kasimpulan, pamakean kaméra nganggo awak parantos kabuktosan tiasa ngirangan kekerasan kanggo sababaraha taun ka pengker. Tempat parkir karyawan di Skotlandia ngagungkeun kaméra dipasang sirah. Dina ahir panalungtikan, dibuktikeun yén personel anu nganggo kaméra nganggo awak kakeunaan kajahatan tina masarakat. Sarupa oge, di City Center Management di Belfast, Irlandia Kalér, ékspérimén sanésna dilakukeun di lokasi ritel konci sareng akibatna panurunan 43% dina maling toko. Hasilna nunjukkeun yén kaméra Awéwé anu nyangking mawa parobihan ageung dina nyuda kekerasan.

Tatanén:

Éféktivitas kaméra Awak anu dipaké salaku téknologi panjagaan ogé penting pikeun bentuk tatanén sareng penjaga kaamanan kebon pikeun mariksa maling sareng pelanggaran. Kebon anggur salawasna anceman maling anu nyoba maok buah. Ibu Patricia Corcoran mangrupikeun boga kebon buah strawberry di California. Anjeunna masihan kaméra anu dipasihan awak ka penjaga kaamanan na sabab anjeunna hariwang ngeunaan maling. Henteu ngan ukur kaméra ngagem awakna maling tempatna tapi ogé maling maling ogé ti kebon deuih.

Éta ogé mangpaat pikeun ngawaskeun para petani tani kusabab kaméra CCTV henteu tiasa ngarekam audio bari kaméra anu nganggo awak tiasa néwak audio sareng pidéo. Aya kamungkinan yén tukang kebon tiasa dicegah dina maling sareng kalakuan salah anu sanés. Upami ngalanggar nyoba nyoba ngalebetkeun kebon dusun atanapi pertanian sareng cobi maok atanapi ngarugikeun, footage kaméra anu nganggo awak tiasa ngaidentipikasi pelanggaran.

Dumasar panéangan dumasar kana pamanggih patani sareng patani nunjukkeun yén panggunaan kaméra nganggo awak nyababkeun persentase kajadian anu henteu aya di kebon pertanian sareng kebon.

Ibu Patricia Corcoran kaget kana kamampuan kaméra anu dipasihan awak dina masihan hasil anu dipikahoyong sabab anjeunna cekap cukup hariwang ngeunaan perampokan masalah di dusun-dusun dirina. Anjeunna naroskeun para patani sanésna nganggo kaméra ngagem awakna pikeun ngawaskeun kagiatan padamelan sareng cek maling.

Pertambangan:

Pertambangan nyaéta industri anu tiasa pisan bahaya sareng budak umur nyanghareupan kasusah salami tugasna sareng kadang-kadang kahirupan janten diancam. Kitu ogé, perusahaan pertambangan nyanghareupan kaleuwihan résiko kaamanan anu pangawasan video dipercaya tiasa ngirangan. Pamakéan kaméra nganggo awak lébarkeun résiko kaamanan dina industri pertambangan.

Pertambangan Kaméra Pertambangan aya mantuan dina cara ieu:

* Ngajantenkeun mastikeun pagawé milu protokol kaamanan
* Ngahindarkeun maling sareng rusak
* Monitor manipulasi bahan limbah
* Nyegah pelanggaran sareng individu anu henteu sah pikeun meunangkeun aksés
* Ngidinan nempo mobile pikeun situs anu dilacak
* Nyandak pelanggaran kaamanan sareng kaamanan aturan
* Masihan gambar anu jelas dina situs pertambangan
* Ngawas alesan pikeun kacilakaan pertambangan

konstruksi:

Urang sadayana nguping sareng leres-leres yakin yén kasalametan penting pisan. Dina sektor industri Konstruksi kaamanan hiji jalma penting. Panaliti ngeunaan kasalametan di Industri Konstruksi butuh waktu loba sareng sering pisan gumantung kana data anu pasti ti karyawan boh anu kalibet atanapi saksi kana peristiwa-peristiwa anu lumangsung dina situs. Salah sahiji babaturan urang ka kuring yén perusahaan na ngadamel percobaan panggunaan Kaméra Awak kanggo konstruksi. Ieu mangrupikeun sakedik karyawan ti 5 dugi ka 10. Tujuan tina eksperimen ieu nya éta pikeun meunangkeun fakta sareng tokoh ngeunaan kajadian anu beda anu lumangsung dina Industri Konstruksi. Perusahaan bakal gaduh kasaksian karyawan sareng data audio / video ngeunaan naon anu lumangsung dina sadaya kagiatan ngawangun gedong.

Perusahaan konstruksi jarang nyusun eksperimen sapertos kitu. Eksperimen di luhur disebut pisan ngahasilkeun pangalaman sareng nyandak ukuran aman. Ieu muka kotak Pandora anyar aya patarosan dina situs web union anu ngatur fotografi sareng vidéo karyawan ogé ngagaduhan implikasi pikeun hak pagawe anu kedah kajantenan. Panalungtikan ngeunaan 5 ka karyawan 10 dina hiji perusahaan konstruksi nunjukkeun yén Pamakéan kaméra anu nganggo-awakna seueur kapake pikeun industri konstruksi. Ku ngagunakeun BWC, urang tiasa ngidentipikasi pergolakan anu ngabahayakeun kasalametan karyawan konstruksi.

Manufaktur:

Kaméra nganggo awakna boga peran anu penting pikeun ngawas pabrik manufaktur. Pikeun tiasa ningali storehouse atanapi pabrik manufaktur anjeun jauh upami kaamanan mangrupikeun perhatian. Nalika anjeun ngawaskeun pabrik pabrik anjeun kamungkinan ningkatkeun kinerjaana sabab tetep dina panjagaan anjeun unggal waktos. Masihan kaméra awak ka pabrik pabrik pabrik anjeun tiasa ngahalangan maling sareng kejahatan anu sanés. Anjeun tiasa pariksa karusakan sareng karugian anu sanésna ku panjagaan kaméra anu nganggo awak. Nalika hiji jalma terang anjeunna aya dina panjagaan kaméra anjeunna nyingkahan ngalakukeun kajahatan. Salaku tambahan, nganggo kaméra definisi tinggi, sanaos jalma nyoba ngalakukeun kajahatan di jero pabrik manufaktur, éta tiasa nangkep sadayana kagiatanana. Ku liputan 24 / 7, anjeun bakal salawasna terang naon anu lumangsung di fasilitas anjeun, kalebet seueur lokasi dina iraha waé.

Kalayan panjagaan jam muter, anjeun tiasa niténan naha karugian anu aya hubunganana kusabab kalalaian di buruh, henteu nuturkeun protokol, alat anu salah, sareng anu sanésna. Sanaos sadayana di pabrik anjeun awas pisan 100% tina waktosna, kacilakaan masih tiasa kajantenan, sareng gaduh kaméra kaamanan dina kerah pabrik anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun katenangan anjeun tapi ogé diturunkeun biaya asuransi.

Nalika pagawé sareng staf kaamanan di pabrik pabrik pabrik aya dina panjagaan kaméra anu nganggo awak, aranjeunna bakal nyobian ngalakukeun hadé. Ku cara kieu, anjeun tiasa ningkatkeun kinerja sareng efisiensi pabrik pabrik di pabrik anjeun.

transportasi:

Collin Héjo, Kaamanan Kaamanan pikeun Railway Southern, Inggris janten sadar yén ngagaduhan alat anu bakal janten tindakan anu ngahambat sareng peryogi ngumpulkeun buktina nalika di shift. Pikeun tujuan ieu, anjeunna damel panalungtikan sareng mendakan média anu ngagaduhan fungsi anu kami milarian. Anjeunna mendakan kaméra Awak anu nganggo awak anu mangpaat pikeun jabatanna. Anjeunna nyebatkeun éta mangpaat pikeun ngawas kagiatan di jabatan na. Nalika Mr. Colin Green ngurus kantor Pengurus Kaamanan Southern Railway, Inggris ngiringan tim perwira Rail Neighborhood anu ngoperasikeun karéta sareng stasion di Kidul Inggris. Mr. Colin milarian kana kamampuan mésér kaméra anu langkung ageung-ageung pikeun ngajantenkeun alat-alat anu badé ngajantenkeun alat-alat éta.

Waragad penting ti rel jaringan pikeun kaméra di tempat munggaran. Aranjeunna ngamimitian nganggo kaméra di Railway.

Naon bédana Kaméra anu nganggo awakna nganggo Railway?

Visibilitas parantos ningkat sareng kaméra. Staf kaamanan Southern Railway ngagem jaket kaser sareng jaket seragam pulisi. Kadang-kadang, aranjeunna tiasa nangtang nalika némpél sareng jalma agrésif atanapi mabok. Aranjeunna tos ningal bédana dina paripolah jalma kusabab nalika massa karasa kaméra éta maranéhna nyingkahan salah. Pertama kali aranjeunna nyiptakeun cuplikan salaku buktina nalika aranjeunna pidéo pidéo ka jalma anu prihatin, beseeched kaliru, nampi béwara pinalti.

komunikasi:

In jaman ayeuna téknologi digital, Organisasi Komunikasi, sapertos AT&T, T-Mobile, Verizon Communications, Charter Communications, jsb di Amérika Serikat Amérika peryogi panjagaan kaméra pikeun ningkatkeun efisiensi. Padahal kaméra CCTV gaduh pentingna tapi éta tiasa néwak audio sareng nyayogikeun pidéo ngan ukur bari kaméra-awak anu nganggo Awak gaduh tempatna dina sudut pandang kaamanan. Aranjeunna nyayogikeun sistem panjagaan pidéo top-kiyeu sareng rékaman audio sareng pidéo. Ngajaga kanyataan ieu di perusahaan sapertos Charter Communication, AT&T, Verizon Communications, sareng anu milari naekeun kamampuan kaamanan tina bisnisna ku nyayogikeun kaméra anu ngagem awak ka staf kaamanan.

Mobilink mangrupikeun perusahaan komunikasi anu kasohor di Pakistan. Hiji kajadian perompakan lumangsung di waralaba Faisalabad na. Hiji jalma dirampok kabel tapi staf kaamanan henteu tiasa nyayogikeun buktina kumargi henteu ngagaduhan kaméra anu nganggo awak. Conto ieu nunjukkeun kumaha kaméra ngagem awak penting pikeun perusahaan komunikasi.

Listrik:

listrik pamasangan éta pisan bahaya sabab sanaos sakedik ngabedakeun tiasa ngajantenkeun kahirupan pikeun nyalira. Éféktivitas kaméra Awak anu dipaké salaku téknologi panjagaan ogé penting pikeun departemén listrik.

Kauntungan Pamakéan Kaméra nganggo Awak di perusahaan Listrik:

  • Ngawatesan karyawan pikeun nurut kana aturan kaamanan salami jam kerja maranéhanana sabab bahkan séhat ku para karyawan nyababkeun karugian anu serius. Pikeun pariksa kajadian anu serius penting pisan pikeun nungtut ku sadayana aturan sareng peraturan kaamanan.
  • Jauhkeun pelanggaran sareng jalma-jalma anu henteu sah jauh ti yurisdiksi perusahaan listrik henteu ngan ukur ningali karusakan tapi ogé ngalindunganana tina pamasangan listrik anu bahaya.
  • Ngawaskeun buruhan 'naha aranjeunna tetep ku aturan perusahaan atanapi henteu
  • Nengetan manipulasi bahan limbah
  • Hindarkeun maok sareng ruksak
  • Ngawaskeun bahan limbah
  • Ngidinan nempo mobile kanggo situs anu diluar
  • Ngawaskeun sababna kacilakaan sareng karugian anu sanés

Gas:

loba tren téknologi nyetir gas sareng pasar minyak. Exxon Mobil perusahaan minyak bumi sareng gas di Amérika Serikat Amérika Serikat parantos masihan kaméra ngagem awakna pikeun kaamanan sareng staf lapangan. Tujuan balik panjagaan kaméra nyaéta ningkatkeun efisiensi kaamanan, jaga awas dina tanaga staf. Ku ngagunakeun kaméra-awak ku kaamanan kaamanan sareng staf lapangan perusahaan hoyong ngiringan tujuan:

  • Mastikeun aturan kaamanan
  • Ngajaga pelanggaran sareng jalma anu henteu sah ngajauhan otoritas lapangan minyak
  • Ngawasa pagawé 'naha aranjeunna tetep ku aturan perusahaan atanapi henteu
  • Mendakan gambar médan produksi bénsin
  • Nengetan manipulasi bahan limbah
  • Ngahindarkeun maok sareng ruksak
  • Ngajaga hiji bahan sampah
  • Ngidinan nempo mobile pikeun situs anu dilacak
  • Ngawaskeun sababna kacilakaan sareng karugian anu sanés

Palayanan Saniter:

By ngagunakeun kaméra-awak anu dilayanan dina layanan saniter, kaayaan internal pikeun pembersihan sanés sareng garis jasa padumukan tiasa dipariksa sareng ngaevaluasi nalika moto gambar sacara real-time. Anjeun bakal ngaidentipikasi béda masalah sareng hakekatna sakaligus.

Salaku conto, Pabrik Saniter Wisa CASA, Kanada masihan kaméra nganggo awak pikeun teknisi na staf sanés dina waktos tugasna. Aranjeunna nyandak kauntungan tina kaméra anu nganggo Awak di handap ieu:

  • Kalayan nganggo BWCs dina waktos pamariksaan utama, aranjeunna pikeun ngumpulkeun data-kualitasna anu kualitas luhur tiasa diageungkeun sareng nyayogikeun panutupana daérah anu dituju. Saatos pamariksaan, aranjeunna bakal nyayogikeun laporan tinulis sareng pidéo resolusi luhur. Dina ahir poé, aranjeunna nganggo data mangpaat anu henteu mungkin upami henteu nganggo téknologi pang anyarna.
  • Dina cara anu sami, pamariksaan gurat dianggo ku kaméra nganggo Awak. Kanggo jalur tonggong anu nyambungkeun imah sareng usaha kana sistem pembetungan sentral. Pamariksaan ieu masihan téhnik anu épéktip pikeun pariksa blok, nyebrang atanapi karusakan. Ku footage kaméra anu dieusian ku Awak, aranjeunna ngalaporkeun laporan anu efektif dina blockages, cross bores sareng karuksakan.
  • Pangropéa manhole anu leres penting pikeun ngempelkeun kinerja sistem. Perusahaan parantos karyawan dipariksa sareng ngaevaluasi rupa-rupa infrastruktur anu dikubur kalebet manholes dll. Ku nganggo kaméra Awak anu disarung. Aranjeunna masihan présidén pidio kénginganana tina evaluasi kalayan bantosan kaméra-lemes awakna.
  • Lantaran kitu, jasa kabersihan ogé ngamimitian ngageter dina kaméra nganggo awak kanggo ningkatkeun efisiensi.

keuangan:

Financial organisasi sapertos bank katingali salaku lembaga anu paling dilindungi di pangeusina. Kami mercayakeun artos, perhiasan sareng dokumen penting ku ngandelkeun aranjeunna. Ku alatan éta, sistem panjagaan pidéo top-kiyeu penting pikeun lembaga keuangan ieu. Kalayan inovasi dina téknologi digital sareng observasi IP, seueur bank anu badé nguatkeun efisiensi sistem kaamanan ku investasi dina téknologi anyar ieu.

Kauntungan tina kaméra nganggo Awak di Bank sareng lembaga keuangan anu sanés:

  • Bank terus nargétkeun pikeun penjahat néang mayar anu gedé. Pangaturan kaméra panjagaan kaméra anu disegelkeun awak tiasa ngabantosan kanggo nyegah perampokan.
  • Dina hal perampokan sareng panipuan kacatet cuplikan kaméra nganggo awak tiasa dianggo pikeun ngaidentifikasi tersangka.
  • Kaméra anu nganggo awakna sareng sistem observasi kaméra CCTV nganggo analytics video canggih sapertos pangakuan raray nulungan ngatasi masalah pamariosan cék di bank ku ngarékam data transaksi sareng néwak gambar para penjahat. Inpormasi ieu mangpaat pikeun ngenali penjahat sareng pitulung pikeun ngajagaan akun pelanggan.
  • Kaméra nu nganggo awakna tiasa ningkatkeun kapercayaan customer di bank. Beuki dijagi bank téh, langkung yakin yén konsumén. Sistem panjagaan video bank anu épéktip ngalangkungan kaméra ngagem awak sareng kaméra CCTV ngabuktikeun mangpaat pisan.

asuransi:

Kaméra nganggo awak parantos janten bagian tina unggal departemen. Ampir, unggal industri narékahan beradaptasi ka panjagaan karyawan na.

Dina cara anu sami, perusahaan asuransi sering nyoba ngagunakeun ngarekam video anu dicandak dina waktos kajadian kasebut pikeun ngabuktikeun atanapi teu nolak tanggung jawab, sarta aranjeunna malah bakal ngajauhkeun pikeun nyobian nganggo ngarékam pidéo hiji jalma di imahna atanapi. di tempat umum ngabuktikeun yén jalma éta overstated tatu na. Ku kituna, panggunaan kaméra-kaméra nyalametkeun seueur artos ti organisasi sabab kaméra awakna nyayogikeun buktina naha buruh ieu berhak masihan artos asuransi atanapi henteu. Ieu naon perusahaan asuransi nekenkeun dina pamakean kaméra awak.

Diantara anu tiasa nganggo kaméra-awak anu sanés, upami anjeun ngantosan masihan akun, perusahaan asuransi tiasa ngadamel rekaman kasebut sareng sigana nganggo ngalawan anjeun dina waktos salajengna. Sarupa oge, anu sami kajadian pikeun rapat jalma-jalma nalika panyesuaian asuransi tiasa ngajadwalkeun rapat in-person di ngarep-arep nyepak anjeun dina nyarioskeun klaim anjeun. Ku sabab éta, anjeun henteu pernah kedah ngadamel pernyataan atanapi persetujuan ka rapat bari teu ngobrolkeun heula sareng pengacara anjeun.

Jasa Perumahan

Pamakéan awakna disarung kaméra ogé kapaké sapertos aya dina industri sanés. Salaku conto, Annie Yee hiji pagawe organisasi Perumahan Real, sakali nyaksian kaayaan anu teu aya di kantorna yén salah sahiji pembeli ngusahakeun serangan seksual ka dirina. Situasi éta, anjeunna nyaksian sanaos sadaya ukuran kaamanan, nungtut panggunaan kaméra nganggo Awak-badan di kantor organisasi Perumahan. Henteu ngan éta gunana pikeun nyingkirkeun kajadian anu siga Annie Yee tapi ogé organisasi tiasa ngawaskeun seueur kagiatan karyawan sareng pembeli.

Urang narjamahkeun conto Annie Yee di dieu pikeun nyorot pentingna Pamakéan kaméra anu nganggo Awak. Waktos bulan Oktober nalika sanaos sadaya panahanan éta, anjeunna ngagaduhan perasaan anu tenggelam nalika anjeunna diancam nalika patepungan hiji jalma pikeun nunjukkeun harta. Pelanggan ngayakeun kontak panon sareng nya nanjang. Annie karasaeun teu karasaeun sareng parasaan desain-Na pikeun dirina. Engké, aranjeunna kaluar kantor ningali harta éta. Aranjeunna ngagaduhan kana wangunan sepi. Anjeunna cukup ati-ati pikeun teras leumpang di tukangeun anjeunna sareng nyingkahan daérah bumi dimana anjeunna tiasa nabrak anjeunna. Samentawis éta, anjeunna asup ka kamar. Nalika anjeunna asup ka kamar jalma ngudag anjeunna sareng asup ka kamar tapi agén bikangna nampik nya. Jalma teu tatanggalan dicalana sareng iklas dina ranjang. Annie Yee nyarios yén nunjukkeun cukup sareng langsung ninggalkeun kamar. Anjeunna ngawartoskeun pulisi sanésna sareng panyarios nyatakeun. Numutkeun laporan warta, anjeunna diidentifikasi ku nami Michael Beat. Anjeunna dituduh kalakuan cabul, upaya narajang seksual tingkat katilu, gangguan dina katenangan.

Kajadian ieu masihan pangajaran anu saé yén panggunaan kaméra-Awak anu dipikabutuh penting dina Industri Perumahan pikeun sadaya agén properti na.

Dina diskusi ieu, urang parantos ngémutan pédah kaméra anu nganggo awak ku hasil panilikan sareng panaliti anu béda. Kecap nutup kami mangrupikeun kaméra ngagem-agulkeun sapertos alat énggal anu ngajantenkeun kinerja hiji organisasi ku ningkatkeun dorongan kaamanan, sareng kapercayaan para nasabah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal