Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda

  • 0
Pangenal Beungeut Anu Diperhatikeun Kaméra Badan Wuruk Polda

Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda

pangakuan raray panginten bakal ngarobih kaamanan bandara urang, tempat kerja, sareng bumi, tapi dina penegak hukum, dimana aya anu ngarep-ngarep bakal mendakan téknologi anu anyar sareng kuat ieu, éta henteu acan sailing pelayaran. Tuduhan tina akurasi, kalumatan, pilih kasih, sareng kaseueuran parantos janten norma. Tapi masalah nyata nyaéta penyebaran sadaya mesin anu ngatur solusi pangenal wajah kudu dilatih pikeun dunya nyata. Sareng, langkung luar biasa, para pembungkus sakitar panggunaan sareng sistemisasi téhnologi kedah leres diarsipkeun.

Pangenal wajah awalna didamel pikeun jaminan anu béda sareng kontrol aksés, pikeun dijalankeun dina kaayaan anu dikontrol sareng mastikeun pikeun yén jalma nyaéta aranjeunna ngaku. Ayeuna kaméra sina ningali seueur balaréa, ngabandingkeun unggal pameunteu anu lulus dina daptar jam tangan. Hal ieu téa dirépaan sareng pajeulitna. Tapi basa aya pertandingan, naon anu terjadi sabeulah? Kumaha sistem kumaha akun data kualitas, lingkungan, sareng nyetak panto? Kumaha pangguna bisa mindahkeun fokus tina téknologi ka hasil?

Kalayan nyoko kana grup ayeuna dina jalan, sigana aya ukur traction pikeun nangtoskeun tantangan ieu. Pasukan pulisi aktip nguji pangakuan rai, ngagarap kasus kasus. Masih seueur pagawéan anu kedah dilakukeun, tapi jawaban kana tangtangan panyebaran tiasa, kanyataanna, pas pisan di payuneunana.

Wartosna minggu kamari yén FBI nuju nguji pangakuan raray Amazon patepung sareng tingkat anu matak kagum tina aula privasi anu parantos mutuskeun pangakuan pameunteu dina penegak hukum nyaéta periode anu goréng. Nalika éta kajadian, conto anu dicutat ku FBI pikeun téknologi anu tiasa dianggo nyaéta ngan ukur kontroversial anu salah anu dibayangkeun: ngayakeun rébuan jam video dirékam pikeun panempoan joko Vegas, Stephen Paddock. Kami ngagaduhan wawakil sareng analis, dalapan per shift, damel 24 / 7 salami tilu minggu ngalangkungan ngarékam pidéo FBI Wakil Diréktur Christine Halverson nyarios rapat di AWS dina bulan Nopémber.

Sanajan seueur agen penegak hukum ngagunakeun pangakuan raray pikeun nguji rekaman pidéo anu dirékam, ngahemat waktos sareng usaha, éta langkung hésé dianggo sacara real-time, di dunya nyata. The matematik mariksa unggal onlooker dina rohangan umum anu rame ngalawan daptar jam tangan leutik nyorong pangakuan raray pikeun watesna. Ngan sistem anu paling saé tiasa ngatasi. Hasilna, masih tiasa luar pangenal wajah cicing luar biasa anu dianggo dina polesan konvensional. Tapi éta rék robih.

Salah sahiji kakuatan anu mariksa pilihan pikeun pangakuan real-time nyata nyaéta Polisi Metropolitan di London. Komisaris Cressida Dick nyarios taun ka tukang yén pangakuan raray parantos langkung saé kalayan menit. Kuring nyangka masarakat bakal ngaharepkeun urang mikirkeun kumaha kami tiasa ngagunakeun téknologi ieu sareng ningali naha éta mujarab sareng pinter pikeun urang. Tapi dina bulan Désémber, nalika Polda Met diparkir van observasi di daérah Soho di kota sareng sarang kaméra dipasang hateup pikeun mariksa masal Natal ngalawan daptar jam tangan penjahat anu dipikahoyong, éta nyababkeun jawaban gundul ti aktivis privasi. Sutradara Big Brother Watch nyebat éta miceunan waktos pulisi sareng artos masarakat na nyarios yén éta parantos kalangkung saatos kusabab pulisi neundeun téknologi anu ngabahayakeun sareng teu aman.

Ningali fitur téknologi anu sengketa, Met Polisi parantos ngajantenkeun semangat pikeun nyambung. Ivan Balhatchet, mingpin taktis tim Met pikeun pangakuan wajah langsung, nyatakeun dina hiji pernyataan dina bulan Désémber yén kami terus nyambungkeun sareng seueur pamangku kapentingan anu béda, sababaraha anu aktip ngadalikeun kami ngagunakeun téknologi ieu pikeun nunjukkeun kajelasan sareng neraskeun perdebatan positif, kami parantos diajak individu sareng kelompok anu teu tiasa dipercaya dina pamakean téknologi pangenal raray abdi kana panyebaranana.

Bébél Mobile:

Béda pikeun pangenal wajah, kaméra ngagem awak na parantos ningali panerapan massal. Alat video anu nganggo awak ieu ayeuna ngagampangkeun seragam pulisi global, nyayogikeun manajemén buktina, kaamanan pejabat, sareng kanyamanan umum. Kaméra nganggo awakna dirékam pidéo pikeun dimuat kana sistem panyimpenan fisik atanapi awan. Kaméra nu nganggo awakna ogé cicing stream video deui pikeun ngontrol kamar. Batur numbu ka holsters pakarang pikeun ngaktifkeun ngarékam pidéo sacara otomatis. Nalika ngembangkeun alat-alat sélulér, modél kaméra kaméra anu langkung énggal dumasar kana platform Smartphone disetél janten langkung paréntah. Ieu hartosna dua téknologi bakal nyumponan. Pangenal raray dina kaméra nganggo awak mangrupikeun léngkah anu kahartos. Ngidinan perwira kalayan daptar jam penjahat anu dipikahoyong, jalma anu dipikaresep, murangkalih murangkalih, dewasa anu gampang pisan ... Daptar sésana.

Dina bulan Désémber, bahkan sakumaha London ngajawab yén héjo héjo, tés anu béda pikeun pangenal raray kajantenan di kota dunya anu sanés rébuan mil. Tés ieu henteu nganggo judul. Fitur-fiturna henteu jelas. Tapi éta langkung deskriptif kumaha pangakuan raray bakal dikintunkeun dina panyebaran payun. Salaku sareng London, anu pangsaéna angkat ka jalan-jalan kota kalayan katél uji jam ngeunaan dua rébu urang.

Tapi kaseueuran tes ieu pikeun ngeureunkeun sareng moro, kalayan pangenal raray dina kaméra awak, langkung gancang tinimbang CCTV atanapi van panjagaan. Tés ieu ngangkut sababaraha aparat anu ngagem parangkat anu nyayogikeun sacara real-time tina daptar anu sami. Dina sababaraha jam kahiji, dua penangkepan dilakukeun salajengna patandingan pangenal raray maju tina kaméra awakna. Tersangka ayeuna nuju maltreated.

Eureun sareng milarian téa gaduh pasipatan. Kakuatan sapertos kitu kana inti tina policing ku idin, ngangkat patarosan ngeunaan profil sareng partiality sareng leresan. Henteu paduli kritikna, éta tiasa cekap sacara épéktip, nyandak senjata tina jalan sareng néwak aranjeunna dina kapamilikan. Ngakuan konfirmasi mangrupikeun bagian konci tina metode ieu. Kaméra Awak kalayan pangakuan raray pastikeun identitas dicarioskeun persis, sadayana patuh kana kabijakan. Undang-undang pelanggaran anu kasohor, jalma anu dipikaresep — naha dicirikeun atanapi henteu, barudak umur anu rentan sareng dewasa, sadaya tiasa dicirikeun sapertos kitu. Salaku pitulung pikeun ngajadwalkeun garis dasar anu dipimpin ku intelijen éta ngahasilkeun mangpaat anu serius. Nu nyekelna dirujuk di luhur ngan dimungkinkeun ku téknik sapertos kitu.

Setélan Wates:

Pamakéan pangenalan raray dina kaméra awak ogé nawiskeun pertahanan ngalawan tuduhan partialitas ras. Kawijakan tiasa disetél ka para pejabat anu ngabébaskeun padamelan anu henteu dikenal ku pangenal raray, bahkan upami dihentikan. Dimana dakwaan dilakukeun anu ngeureunkeun sareng milarian kajahatan tingkat handap dina komunitas pasti, pangakuan rai dina kaméra awak nawarkeun kasaimbangan. Ieu mangrupikeun jenis panyalindungan anu bakal ngagampangkeun tanggapan anu langkung lega.

Pangakuan raray dina kaméra awak ogé bakal masihan konfirmasi sekundér pikeun pertandingan tina kendaraan pengawasan sareng kaméra CCTV. Saatos pertandingan awal, saurang petugas angkat ka jalmi sareng ngajalankeun cek kadua tina kaméra awak, ngajalankeun tina daptar jam anu sami. Mung upami aya pertandingan anu dicandak salajengna. Dina sorangan, ieu mangrupikeun panyalindungan bahan anu hadé ngalawan anu disebut positip bogus. Éta ogé masihan jalma pikeun komunikasi jalma sateuacan aya kaputusan nyimpang na anu dilakukeun.

Edge Kecerdasan Jieunan:

Sambungan sababaraha kaméra ka daptar tonton anu sami sareng masing-masing muka mangpaat anu langkung lega tina kecerdasan ujung. Manfaatna sanésna nyaéta poténsi ngagunakeun kaméra awak anu cerdas pikeun masihan pertandingan awal, dasarna ngahususkeun haystack, kalayan pertandingan teras dikirim ka sistem anu didasarkeun awan anu nganggo mesin AI sami, atanapi mesin AI anu sanés. atanapi bahkan seueur mesin AI, kanggo masihan saringan anu langkung leres sateuacan sagala 'pertandingan' dipasihan ka operator. Sadaya éta bakal kajantenan dina dua detik.

Ieu kedah janten taun nalika pangakuan raray ngageterkeun tuduhan bias alami na inexactness. Éta kedah janten taun nalika aya pangakuan yén henteu sadaya téknologi pangakuan wajah sami. Alat anu béda-béda kudu diala pikeun tujuan anu béda. Sareng evaluasi anu hadé tina mesin sapertos dina kaayaan anu dikawasa kedah masihan jalan pikeun rujukan sareng nasabah anu nyata.

Generasi munggaran kaméra kaméra ngagem awak dina dinten ayeuna parantos fokus dina ngarékam gambar video pikeun sistem manajemén bukti. Ayeuna, Kaméra Awak 2.0 bakal mindahkeun fokus kana live video streaming, pangakuan rai, sareng alat Edge-AI. Generasi sélér generasi anu salajengna ieu bakal ngagabung kana miliar mékanisme IoT séjén anu bakal diatur dina jaringan 4G sareng 5G salami sababaraha taun. Pamustunganana, simpang bakal ningali jinis-jinis kaméra awak anu dianggo ayeuna morph kana telepon pintar anu sarat, layar ageung anu bakal ngiringan panangkep sareng streaming kalayan sisipan AI analitik sareng produksi data anu sugih ka petugas frontline. Periode kaméra ngan ukur tujuan anu tumuju.

Pikeun pangakuan raray, dalil dina 2019 kudu dijentrekeun panggunaan lengkep teu teratur kamampuan pikeun pamasaran sareng kaamanan komérsial. AI dina silikon diimukeun dina kaméra IP murah, tiasa dicandak ka sadayana. Pamakéan téknologi ieu dina penegak hukum bakal eureun janten rada berpolitik.

Sareng siga kitu, sakumaha anu seueur prihatin, 2019 bakal disitip janten titik balik pikeun pangenal raray. Tés bakal morph kana nyebarkeun. Penyerahan bakal masihan hasil. Sengketa éta bakal dimeunangkeun. Mayoritas masarakat bakal milih kaamanan sareng kaamanan pribadi tina privasi acak.

4323 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal