Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak

  • 0

Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak

Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér kaméra ngagem awak

Kaméra nganggo awak (BWC) parantos jauh dina waktos anu pondok tina catetan ngan ukur kaméra kaméra ka kaméra anu nawiskeun kualitas audio visual sareng ketahanan. Tina jihat masarakat, kaméra ngagem awak ningkatkeun akuntabilitas sareng transparansi perwira pulisi sareng penjaga kaamanan. Paripolah karyawan sareng perwira karyawan anu jelas ningkatkeun kalayan tambahan saderhana kaméra nganggo awak pikeun alatna. Sami sami pikeun anggota masarakat; keluhan sareng paripolah anu karasa ngalawan pulisi sareng personel kaamanan ngirangan sacara drastis dina lingkungan dimana awakna disarung cam na.

Pilihan seueur kaméra anu aya di pasar tiasa milih milih anu leres. Pelanggan kedah terang heula naon syaratna. Aranjeunna nungtut BWC pikeun wadah patalimarga, tukang kerja, penjaga kaamanan, perwira panjara, sareng pagawe darurat sanés sapertos jalma seuneu atanapi paramedik. Kusabab footage bodycam tiasa dianggo salaku bukti nalika pangadilan sidang, perusahaan kedah mastikeun yén produk na nuturkeun peraturan anu béda ngeunaan ngajaga integritas bukti digital. Aya sababaraha fitur umum pikeun mastikeun integritas data. Tingkat anu béda otorisasi ngajamin yén perwira pulisi nganggo kaméra henteu aya cara pikeun ngaréndékeun pidéo, ngahapus, atanapi ngarobahna.

contona, Dina manajemén bukti hukum OMG manajemén Kaméra Mini Awak Worn Camera sareng Enkripsi [Kalayan LCD Screen] (BWC060) éta ngagaduhan tingkat otorisasina:

  • Pangguna ngamungkinkeun ngan ngarekam sareng hirup kanggo ngalir, tapi teu aya ngahapus file atanapi aksés kana file anu dirékam
  • Pidio bakal ganda énkripsi sareng AES256 sareng RSA2048. Pariwara masarakat moal tiasa ngaksés pidio najan ngaréparasi kaméra. Ukur pangguna anu RSA Private Key tiasa ningali pidio éta

Ieu sababaraha titik konci anu kudu diémutan sateuacan mésér kaméra anu nganggo awak.

 Betah Pamakéan

Kaméra anu dianggo ku awak dilengkepan fitur rékaman pra-rékaman sareng hiji tombol anu ngajantenkeun idéal pikeun dianggo nalika perwira aya di lapangan. Patugas kedah tiasa gampang ngaktipkeun cam dina kaayaan darurat. Alat ogé kedah ngaktipkeun pangguna pikeun ngatur sareng nyimpen pidéo kalayan gampang kumargi biasana prosés anu nyéépkeun waktos.

 Kahadéan sareng Kétabalan

Kaméra anu teu dipikabutuh beurat bisa mangaruhan kinerja kaamanan sareng nyegah aranjeunna ngalakukeun tugasna. Leres, aranjeunna hoyong perékamna kasép sareng awét tapi beurat langkung teuing tiasa janten beban dina garis tugas. Sapertos Lampu Hukum WIFI Berat Badan Badan Worn, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Visi wengi (BWC052) bisa gampang dilampirkeun kana saku atanapi di hareupeun kaos kanggo dirékam unggal moment umum.

Management data

Ngatur data anu dirékam ku kaméra penting pisan. Kusabab ukuran gambarna bakal ageung; penting pisan yén nyandak sareng nyimpen data kedah gampang sareng diurus. Perda kaamanan sareng aparat penegak hukum ngandelkeun pidio pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna ngalakukeun kaperluan atanapi nyekel jalma anu ngalakukeun kejahatan. Kusabab ieu, aranjeunna kedah ngagaduhan alat anu gampang dianggo, dipercaya jeung aman. Produk kami ngagaduhan kartu SD panyimpenan internal pikeun neundeun data ageung sareng stasiun dok 20 pikeun nyimpen data sareng ngecas.

Ukuran sareng kanyamanan

Beurat mangrupakeun faktor anu penting lamun datang ka kanyamanan sareng ukuran. Anu langkung hampang paranti, langkung saé pikeun anu ngagem. Sanajan pamaké kudu kasaimbangan beurat ngalawan fitur, ukuran, sareng daya tahan. Agen kaamanan henteu hoyong mésér kaméra anu gampang gampang rusak sareng parangkat kedah ngagaduhan perangkat lunak anu diperlukeun pikeun kaperluanana.

Penguatkuasaan Hukum OMG Kaméra Kaméra Awak Headset Dipasang (BWC056) anu ogé ditingalikeun dina gambar gampil tiasa dianggo kanggo jalma anu hoyong ngarékam naon waé kagiatan kahirupan sapopoé, ogé aparat kaamanan tiasa gampang nempatkeun dina sirah. Éta enteng, gampang dibabawa, rahayu, kaméra mini, kaméra gratis anu tiasa dianggo

  • sensor Sony 8.0MP CMOS
  • rekaman 1080P Full HD
  • Bluetooth panggero telepon tur muter musik
  • Sambungan WIFI sareng kontrol APP

Cocog pikeun sagala rupa kagiatan sapertos seni tea, lukisan, masak, nguseup, ékspérimén kimia, sareng sajabana. Kartu max 64GB TF maksimal pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Rintangan Cuaca

Kaméra anu dipaké awak sok rentan bahaya tina faktor lingkungan. Cam awak pulisi kedah tiasa tahan kana cuaca anu parah sareng faktor lingkungan di daérah operasina. Hujan, salju sareng kondisi cuaca anu sanés tiasa mangaruhan kualitas rékaman, janten ngagaleuh perékam pidéo anu tiasa dianggo saé dina kaayaan naon waé penting pisan. Awak Polda kami Dipaké Kaméra (BWC004) gaduh lensa optik kaca 6G, resolusi pidéo FHD leres, sareng IP67 anti cai kalayan sudut 140 tiasa damel dina hujan, salju sareng kaayaan cuaca anu sanés.

Kahirupan batre

Hirup batré BWC kedah ngijinkeun kaméra fungsina pikeun hiji peralihan tanpa kedah di-recharge. Kaméra henteu terus-terusan ngajalankeun tapi gantina dihurungkeun ku patugas sapertos diperyogikeun ka kabijakan pulisi. Rata-rata, perwira nyatet antara dua dugi ka tilu jam salami waktosna digentos dalapan jam. Peralihan sapuluh ka 12-jam butuh umur batré anu langkung lami, produk urang gaduh lolobana jam 16 umur batre.

Widang Témbongkeun

Bidang tempoan horizontal tina BWC biasana antara derajat 90 sareng 130. Lénsa sudut anu langkung lega tiasa nyandak langkung tina pamandangan anu tangtu, sareng masihan langkung seueur inpormasi dibutuhkeun. Lénsa sudut anu langkung lega tiasa nyimpen gambar sapertos anu henteu katingali ku mata panon Kaméra Polisi Worn Badan Mini HD, Kaméra 12MP OV2710 140, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Work (BWC053) anu derajat nyaéta leuwih ti kaméra normal sareng masihan gambaran anu langkung lega.

wengi Visi

Badan penegak hukum ngalakukeun tugas sareng siang; ku sabab éta, aranjeunna ogé kedah visi wengi. Sanaos sababaraha BWC hadir sareng pilihan visi wengi, teu aya kakurangan sajumlah lega sareng henteu sanggup kaayaan cuaca Kaméra Mini Awak Badan Polda urang, 1296p, 170Deg, Jam 12, GPS, Night Visual (BWC010) sareng waterproof cocog pikeun sadaya kaayaan hawa.

Sistem dokokan

Pangguna biasana nganggo kaméra awak pikeun kaamanan maka aranjeunna kedah peryogi sistem dok. Téknologi ieu ngembang pikeun ngameunangkeun pidéo di sawah, kalolobaan BWC sumping salaku sistem anu ngalebetkeun "stasiun dok." Stasiun dok ngecas unit BWC, sareng sistem anu langkung luhur ogé mindahkeun atanapi unggah ngarékam digital ka server atanapi neundeun awan. Kanggo sabagéan ageung modél BWC, perwira bakal nempatkeun unit kaméra dina stasiun darming nalika uih deui ka jabatanna saatos réngsé hiji péngkolan. Upami klip pidio acan dikatégikeun atanapi ditagihkeun, patugas atanapi anggota sanés anu sanés tiasa ngalakukeun dina waktos ieu. Kami nyayogikeun palabuhan 8, palabuhan 10, palabuhan 12, palabuhan 20 sareng ogé stasiun palabuhan 8 kalayan stasiun tampilan ka klien kami.

Sababaraha panalungtikan masihan urang tilu strategi anu ngajantenkeun transparan video.

 Tilu strategi pikeun maksimalkeun transparansi kaméra awak

  • Administrator pulisi kedah mastikeun para perwira masing-masing tunduh sareng kabijakan jabatan ngeunaan aktivasina kaméra sareng nganggo. Kaseueuran departemén ngajukeun para perwira ngaktifkeun kaméra awakna nalika unggal patepungan sareng masarakat. Tapi tarif patuh biasana rendah, sareng sababaraha pawai ngaktifkeun kamérana langkung saeutik tibatan 2 persén tina kajadian. Nalika téknologi anyar tiasa ningkatkeun patuh patugas sapertos kaméra anu sacara otomatis dihurungkeun nalika telepon dikirim atanapi senjata ditarik ka jabatan kudu ngalakukeun tugas anu langkung hadé dina nyukcruk patuh sareng ngabahasana nalika patugas teu nuturkeun protokol.
  • Patugas kedah ngabéjaan jalma-jalma anu ngahubungan nalika kaméra awakna dirékam. Di seueur departemén pulisi, kawijakan nyarankeun tapi henteu ngalaksanakeun perwira nyarios ka anggota masarakat nalika kamérana diaktipkeun sareng dirékam. Balukarna, sababaraha jalma anu saleresna sadar tina kaméra nalika patepakan sareng pulisi.
  • Departemen kedah dianggo gancang-gancang pikeun ngaleupaskeun rekaman kaméra awak tina insiden profil tinggi sareng insiden sanés nalika dipénta. Di kaseueuran nagara, masarakat tiasa ngaksés footage ngalangkungan pamundut rékaman kabuka. Tapi prosés ieu tiasa reureuh nalika pidéo mangrupikeun bagian tina panyilidikan anu teras-terasan atanapi nalika éta ngandung detil (sapertos rupa, pelat, atanapi inpormasi pribadi) anu kedah diédit sateuacan dileupaskeun.

kacindekan

Kaméra anu tiasa dianggo gabung kana seueur téknologi anu bakal ngabantosan sadaya warga darurat damel sareng langkung efektif sareng aman dina lapangan. Ayeuna saatos jéntré nyieun kaputusan ngeunaan kaméra awak sareng infrastruktur pendukungna langkung gampil pikeun narima alat anyar sareng kamampuan komunikasi ieu sareng ngalegaan ka langkung karyawan di hareup.

 

Rujukan

Unggul, PC f., Nd [Online]
Sadia di: https://pceinc.org/wp-content/uploads/2018/03/20180301-Police-Body-Worn-Cameras_What-Prosecutors-Need-to-Know-White-and-Case-and-PCE.pdf

Gogol, I., 2016 / 01 / 18. asmag.com. [Online]
Sadia di: https://www.asmag.com/showpost/19727.aspx

PENGURUSAN, E., nd [Online]
Sadia di: https://www.nccpsafety.org/assets/files/library/Handbook_for_Public_Safety_Officials-_Body_Camera_Program.pdf

Peterson, B., Mei 29, 2018. INSTITUT URBAN. [Online]
Sadia di: https://www.urban.org/urban-wire/three-ways-police-can-use-body-cameras-build-community-trust

Produk, nd Penguatkuasaan Hukum OMG - Kaméra Worn Awak (DVR / WIFI / 3G / 4G) / Manajemén Bukti Digital - Singapura. [Online]
Sadia di: https://omg-solutions.com/body-worn-camera/

Kaamanan, R., nd Kaamanan ganjaran. [Online]
Sadia di: https://www.rewiresecurity.co.uk/blog/body-worn-camera-cctv-security

4189 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal