Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn

  • 0

Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn

Mecenghulna kaméra heubeul-awakna parantos ngagaduhan dampak kana policing, sareng dampak ieu ngan bakal ningkat nalika seueur lembaga anu nganggo téknologi ieu. Kaputusan pikeun nerapkeun kaméra ngagem awakna kedahna henteu diraoskeun. Sakali badan agénsi turun ka jalan kaméra anu nganggo kaméra sareng sakali masarakat nyangka kasadiaan rékaman video. Éta bakal janten sesah gaduh pikiran kadua atanapi skala deui program kaméra nganggo awak. Departemen pulisi anu ngalaksanakeun kaméra awak anu nganggo pernyataan, éta nyatakeun yén perbuatan para patugas mangrupa masalah catetan umum. Ku nyanghareupan tangtangan sareng biaya mésér sareng ngalaksanakeun sistem kaméra nganggo awak, ngembangkeun kawijakan, sareng ngalatih perwira ngeunaan cara ngagunakeun kaméra, departemén nyiptakeun réspektasi anu lumayan yén anggota masarakat sareng média warta badé diulas. lampah patugas. Sareng ku pengecualian terbatas anu ieu publikasi bakal ngabahas, cuplikan video kaméra nganggo awak kudu disayogikeun ka masarakat dumasar kana pamundut sanés ngan ukur kusabab pidéo éta rékaman publik tapi ogé kusabab ngajantenkeun departemén pulisi ngabuktikeun transparansi sareng keterbukaan dina interaksi sareng anggota masarakat.

Sapanjang taun katukang, Forum Panaliti Eksekutif Polda (PERF), kalayan dukungan ti Dinas Kaadilan Kantor Kantor Polisi Masyarakat berorientasi (Kantor COPS), nalungtik ngagunakeun kaméra anu nganggo awak di agénsi pulisi. PERF ngawawancara langkung ti eksekutif pulisi 40 anu gaduh pangalaman sareng kaméra nganggo awak, ditinjau langkung seueur ti kawijakan kaméra 20 anu dikandung ku agénsi pulisi, sareng diayakeun konferensi hiji dinten di Washington, DC, dimana langkung ti kepala pulisi 200, sheriffs , sarjana, pejabat kaadilan féderal, sareng para ahli sanés ngabahas pangalaman sareng kaméra nganggo awak.

Agénsi penegak hukum ngagunakeun kaméra nganggo awak ku sababaraha cara: pikeun ningkatkeun pangumpulan bukti, pikeun nguatkeun prestasi patugas sareng tanggung jawab, ningkatkeun transparansi lembaga, pikeun ngadokumenkeun patepungan antara pulisi sareng masarakat, sareng nalungtik sareng ngabéréskeun keluhan sareng perwira anu terlibat.

Rekomendasi umum

Unggal agénsi penegak hukum béda-béda, sareng naon waé anu dianggo di hiji departemén panginten henteu kéngingkeun lain. Agén panginten kedah diperyogikeun pikeun adaptasi rekomendasi ieu pikeun nyaluyukeun kabutuhan, anggaran, sareng watesan staf, syarat hukum nagara, sareng pendekatan filosofis pikeun privasi sareng masalah policing.

Nalika ngembangkeun kabijakan kaméra nganggo awak, PERF nyarankeun supaya agénsi pulisi konsultasi sareng petugas barisan, union lokal, penasihat hukum jabatan, pendakwa, kelompok komunitas, pamangku kapentingan lokal, sareng masarakat umum. Gabungkeun input ti kelompok ieu bakal ningkatkeun kaaslian anu dikerjakeun dina kabijakan kaméra nganggo awak departemén sareng bakal ngalaksanakeun prosés palaksanaan langkung lancar pikeun lembaga-lembaga anu nyebarkeun kaméra ieu.

  • Kawijakan kudu nyatakeun kalayan jelas mana personil anu ditugaskeun atanapi diidinan ngagem kaméra anu nganggo awak sareng kaayaan anu kaayaan.
  • Upami lembaga nugaskeun kaméra ka perwira sacara sukarela, kawijakan kedah netepkeun kaayaan anu khusus dina hiji perwira panginten diperyogikeun pikeun ngagemna hiji.
  • Agén teu kedah ngijinkeun personel nganggo kaméra nganggo badan pribadi anu dipilampah sacara pribadi.
  • Kawijakan kudu netepkeun lokasi dina awak anu kamérana kudu dipakét.
  • Patugas anu ngaktifkeun kaméra nganggo awak bari ditugaskeun kedah diperhatoskeun ayana catetan dina laporan kajadian resmi.
  • Patugas anu ngagem kaméra nganggo awak kedah diperyogikeun pikeun ngucapkeun dina kaméra atanapi nyerat alesanana upami aranjeunna gagal pikeun ngarékam kagiatan anu dibutuhkeun ku kawijakan jabatan dirékam.

Palajaran anu diajar dina pertimbangan privasi

  • Kaméra nu nganggo awakna gaduh implikasi anu signifikan pikeun hak privasi masarakat, khususna éta pikeun ngarékam wawancara korban, kakenturan, sareng mata pelajaran sénsitip sanésna nalika ngarékam di jero imah jalma. Agénsi kedah nyababkeun pertimbangan privasi ieu kana kaputusan ngeunaan waktos pikeun ngarékam, dimana sareng sabaraha lami nyimpen data, sareng cara ngabales paménta umum pikeun video cuplikan.
  • Nalika perwira kedah diperyogikeun pikeun ngaktipkeun kaméra, pendekatan anu paling umum nyaéta meryogikeun perwira pikeun ngarékam sadaya sauran jasa sareng patepungan sareng kagiatan patepakan hukum sareng nganonaktipkeun kaméra ngan ukur dina kacindekan acara atanapi ku persetujuan pengawas.
  • Éta penting pikeun jelas ngartikeun naon anu aya patepungan anu aya patalina sareng kagiatan penegak hukum dina kabijakan kaméra nganggo awak. Éta ogé mangpaat pikeun nyayogikeun daptar kagiatan khusus anu kalebet, kalayan nyatet yén daptar henteu mértipikasi sadaya. Seueur agénsi anu masihan pangarahan umum ka perwira yén nalika ragu, aranjeunna kedah dirékam.
  • Pikeun ngajagaan kasalametan petugas sareng ngaku yén rékaman henteu mungkin dina unggal kaayaan, éta mantuan nyatakeun dina kawijakan anu ngarékam henteu diperyogikeun upami éta henteu aman, teu mungkin, atanapi teu praktis.
  • Kapadulian penting sacara penting tiasa muncul nalika ngawawancara korban kajahatan, khususna dina kaayaan anu perkosa, nyiksa, atanapi masalah sénsitip sanésna. Sababaraha agénsi milih masihan kawijaksanaan patugas ngeunaan naha ngarékam dina kaayaan ieu. Dina kasus sapertos kitu, perwira kedah ngiringan nilai kabuktian rékaman sareng kamampuan tina korban nyarios dina kaméra. Sababaraha agénsi angkat saléngkahna sareng ngabutuhkeun petugas kanggo nampi idin korban sateuacan ngarékam wawancara.
  • Pikeun ngamajukeun akuntabilitas patugas, kaseueuran kawijakan ngabutuhkeun perwira pikeun dokumén, dina kaméra atanapi tulisan, alesan naha patugas dinonaktipkeun kaméra dina kaayaan anu dibutuhkeun sabalikna.
  • Nalika nyandak kaputusan ngeunaan dimana nyimpen kaméra kaméra anu dirobih, sabaraha lami tetepna, sareng kumaha éta kedah diungkabkeun ka masarakat, disarankan pikeun agénsi pikeun konsultasi sareng nasihat sah jaksa sareng jaksa.
  • Pikeun ngabantosan hak-hak privasi, umumna langkung resep nyetél waktos paningalan langkung pondok pikeun data anu henteu kabuktosan. Waktu ingetan paling umum pikeun video ieu antara 60 sareng 90 dinten.

Palajaran diajar ngeunaan dampak kana hubungan komunitas

  • Agén parantos mendakan mangpaat pikeun komunikasi sareng masarakat, pembuat kawijakan lokal, sareng pamangku kapentingan sanés

ngeunaan naon kaméra bakal dianggo sareng kumaha kaméra bakal mangaruhan éta.

  • Média sosial mangrupikeun cara anu efektif pikeun ngagampangkeun papacangan umum.
  • Ngabutuhkeun petugas pikeun ngarékam telepon pikeun kagiatan sareng palaksanaan hukum anu aya kaitanana tinimbang unggal patepungan sareng masarakat tiasa mastikeun pejabat henteu dipaksa ngarékam jenis-jenis paguneman kasual anu jadi puseur pikeun ngawangun hubungan informal di masarakat.
  • Ngarekam kajadian dina pamandangan kajahatan langsung tiasa ngabantosan perwira nangkep pernyataan spontan sareng kesan anu tiasa mangfaat dina panalungtikan atanapi pendakwa.
  • Ngalangkungan komunitas sateuacan ngalaksanakeun program kaméra tiasa ngabantosan dukungan pikeun program sareng ningkatkeun legitimasi program anu aya dina masarakat.
  • Ngabutuhkeun perwira pikeun dokumén, dina kaméra atanapi tulisan, alesan kunaon aranjeunna dinonaktipkeun kaméra dina kaayaan anu aranjeunna dibutuhkeun kanggo ngarékam promosi tanggung jawab perwira.

Palajaran anu diajar ngeunaan ngarencanakeun kapala patugas

  • Sapertos ku panyebaran téknologi anyar, program, atanapi strategi anyar, pendekatan pangsaéna ngawengku usaha ku pamimpin agénsi pikeun ngajantenkeun perwira dina topik éta, ngajelaskeun tujuan sareng kauntungan tina inisiatif éta, sareng ngabahas masalah naon anu ngagaduhan pimpinan.
  • Singkatan, panggero gulung, sareng rapat sareng perwakilan serikat mujarab hartosna pikeun nyebarkeun inpormasi ngeunaan program kaméra nganggo awak.
  • Nyiptakeun tim palaksanaan anu ngalangkungan wawakil ti sakumna departemen tiasa ngabantosan nguatkeun program legitimasi sareng betah palaksanaan.
  • Kaméra anu nganggo awakna tiasa janten alat pangajaran nalika pangawas ngulinkeun gambar-gambar sareng pawai sareng masihan réspon konstruktif.
  • Panjang waktos anu dirékam data bakal disimpen ku lembaga dina sagala rupa kaayaan.
  • Proses sareng kawijakan pikeun aksés sareng ningal data anu dirékam, kalebet jalma anu otoritas pikeun ngaksés data sareng kaayaan anu dirékam data tiasa diteliti.
  • Kawijakan pikeun ngaleupaskeun data anu dirékam ka masarakat, kalebet protokol ngeunaan redaksi sareng ngarésponkeun panyumputan umum.

Kasimpulanna, kawijakan kedah tunduh kana sadaya undang-undang sareng peraturan anu aya, kalebet jalma anu ngatur koléksi bukti sareng nyeken, panyingkepan inpormasi umum, sareng idin. Kabijakan kedah cekap khusus pikeun nyayogikeun petunjuk anu jelas sareng konsisten ka para pejabat sanés ngawenangkeun kalenturan nalika program mekar. Agénsi kudu ngajantenkeun kawijakan anu aya pikeun masarakat, langkung saé kalayan ngeposkeun kawijakan dina situs wéb.

kacindekan

Nalika dilaksanakeun kalayan bener, kaméra nganggo awak tiasa ngabantosan nguatkeun profési policing. Kaméra ieu tiasa ngabantosan ngamajukeun akuntabilitas agénsi sareng transparansi, sareng aranjeunna tiasa janten alat anu mangpaat pikeun ningkatkeun profesionalisme patugas, ningkatkeun palatihan perwira, ngawétkeun bukti, sareng ngadokumentasi sareng masarakat. Nanging, aranjeunna ogé ngahasilkeun masalah salaku masalah anu praktis sareng dina tingkat kabijakan, boh agénsi anu kedah dipikir-timbang. Agénsi pulisi kedah nangtoskeun naon anu nganut kaméra anu nganggo awakna tiasa hartosna tina hubungan hubungan pulisi-komunitas, kabébasan, amanah sareng legitimasi, sareng kaadilan prosedural internal pikeun perwira.

Agénsi pulisi kedah ngadamel pendekatan paningkatan pikeun ngalaksanakeun program kaméra nganggo awak. Ieu hartosna nguji kaméra dina program pilot sareng petugas damel sareng masarakat nalika palaksanaan. Éta ogé hartosna taliti nyiptakeun kabijakan kaméra nganggo awak anu neraca tanggung jawab, transparansi, sareng hak privasi, ogé ngajaga hubungan penting anu aya antara petugas sareng anggota masarakat.

Rujukan

polisiforum.com. [Online]
Sadia di: https://www.policeforum.org/assets/docs/Free_Online_Documents/Technology/implementing%20a%20body-worn%20camera%20program.pdf

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal