Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé

  • 0

Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé

Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé

Kaméra kudu ngakibatkeun panurunan kekerasan ngalawan patugas pulisi. Kritikus sabalikna. Masalahna nyaéta kontrol hiji-sisi.

Hiji awak-cam dina taktak pulisi

Naha anjeunna kedah leumpang unggal waktos?

Awak-cams mangrupikeun pangutuhan pangendahan pulisi. Hiji nagara féderal saatosna ayeuna nyiptakeun dasar hukum pikeun kameunan kaméra leutik dina taktak atanapi dina saku payudara perwira pulisi. Sajauh ieu, pihak kapulisian hususna dina kahadean inovasi. Naha éta ogé mendakan kaunggulan tina sudut pandang hukum sipil gumantung kana rarancangna.

Ngaliwatan kaméra téknologi tinggi disimpen dina taktak polisi, paripolah agén bakal dipantau.

Ukuranna, hiji, ngabuktikeun yén tindakan pulisi anu leres, dumasar kana protokol, sareng dua, pikeun nyegah tindakan korupsi mungkin, sareng nomer tilu, ogé bener-bener ngagaduhan bukti nalika aranjeunna ngawadul ngalawan tindakan pulisi.


https://www.google.com/search?q=Understanding+employee+resistance+to+body-worn+cameras&sxsrf=ACYBGNS8Fg-kTsdx3cOXRTpYu3Y40IV-jQ:1573804815084&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjxs8vn3-vlAhUBQ48KHQhlAcMQ_AUoAnoECA4QBA&biw=1533&bih=801#imgrc=pDETzAJthCkwuM:

Pulisi yakin yén ngarékam kontrol konflik ngirangan kekerasan ngalawan patugas pulisi. Ngritik kritik sabalikna. Rioters biasana mabok teras tiasa karasaeun pisan duka ku ngagunakeun kaméra. Kadua sora-gancang. Katingalina, pulisi baris janten anu munggaran ngalaporkeun upami Badan cams saleresna counterproduktif sareng ngabahayakeun kasehatan para pejabat.

Masalah anu kadua nyaéta anu disebut ngarékam pra-praja. Sangkan yén aktivasina kaméra sareng menit sateuacanna sayogi - anu kapaké pikeun ngartos kaayaan -, kaméra kedah terus-terusan ngajalankeun. Data pelindung ningalina salaku data ingetan anyar. Istilahna sigana rada tinggi teuing. Dina ngajaga data telepon, paripolah komunikasi ti sadayana pendudukna sahenteuna kacatet genep minggu. Di dieu, di sisi sanésna, éta ngeunaan ngarékam pancegahan gambar sareng sora ngan ukur 60 detik - sareng ieu dina kaayaan pulisi henteu ngalakukeun rahasia tapi sacara kabuka.

Utamana masalahna nyaéta kontrol hiji-sisi Awak-cams. Kusabab éta mung perwira pulisi anu nangtoskeun nalika adegan disimpen sacara permanén. Sareng anjeunna tiasa mareuman kaméra iraha waé. Pamariksaan rékamanna dilakukeun ku pulisi. Kukituna, prihatin atra yén Awak-cam ngan ukur agresi warga anu didokumentasikeun, tapi henteu salah perwira pulisi. Awak Body-cam harita henteu tujuanna, tapi anu réa rujukan anu manipulasi.

Panaliti ku Universitas Cambridge dugi ka hasil anu luar biasa: nalika pulisi tiasa ngaktipkeun sareng mareuman Body-cam, panggunaan kakuatan ku pulisi ningkat 73 persen. Kontras, upami kaméra lumpat sapanjang shift, panggunaan gaya turun 36 persen. Real de-escalation sigana ngan ukur upami Body-cam ngarékam sisip lengkep. Ieu kedah dibahas deui sareng perwira panyalindungan data. Sareng pulisi tiasa nunjukkeun dina waktos ieu naha éta sadayana ngeunaan panyalindungan perwira pulisi atanapi kesejahteraan sadaya anu kalibet.

"Téknologi na sayogi janten seueur departemén pulisi di nagara sareng nagara anu bakal ngagaduhan kaméra awak, gaduh video tina sudut pandang perwira kami, pikeun ningali naon anu dicobian,"

Pulisi kedah, sateuacan nganggo sareng ngumpulkeun rékaman ieu, nangtukeun iraha aranjeunna ngempelkeun aranjeunna, dina kaayaan naon anu aranjeunna bakal laksanakeun, dina kaayaan naon anu diidinan dilakukeun, kumaha anu ayeuna bakal dilakukeun, kumaha sareng iraha sareng kumaha aranjeunna bakal musnah

Pamakéan kaméra awak ngandung rékaman tina jumlah kontén audio-visual anu penting kaasup interaksi sareng individu anu tiasa dikenalkeun. Dina interaksi ieu, nami, ras, etnis, warna atanapi umur ti individu tiasa kacatet. Rékam ieu, salian téknologi anyar analisa video sareng pangakuan raray, ngamungkinkeun penegak hukum ngahontal tingkat katepatan anu teu acan kantos aya dina idéntifikasi hiji jalma. Sakur inpormasi ngeunaan "individu anu diidentipikasi" dianggap inpormasi pribadi salian artina ku Perlindungan Inpormasi Pribadi sareng Act Dokumen Éléktronik (PIPEDA).

Bagéan 7 PIPEDA nyayogikeun yén "inpormasi pribadi moal dikumpulkeun tanpa kanyaho sareng idin ti jalma", kecuali, diantara anu sanésna, "koléksi éta lumrah pikeun tujuan anu aya hubunganana kana hiji palanggaran dina hiji perjangjian atanapi pelanggaran. hukum féderal atanapi propinsi ". Acan, naon waé kahariwang ku perwira pulisi teu kedah diteliti. Atas nami hormat sareng rahasia inpormasi pribadi urang, panggunaan kaméra awakna teu tiasa, dilindetkeun tina kerangka hukum. Panggunaan gratis téknologi ieu bakal ngarusak hartos tina idéntipasi pribadi.

Résiko invasi privasi henteu eureun di dinya. Otoritasna henteu ngan ukur arsip saha anjeun tapi ogé anu anjeun carioskeun. Sumawona, teu aya anu nyegah kaméra awak tina ngarékam inpormasi acak anu tanpa palay. Téknologi ieu kedah ngalebetkeun lancar kana komunitas urang supados henteu ngalanggar privasi.

Dina urat anu sami, pikaresepeun pikeun dicatet yén masalah kaméra dipayunkeun ku pendapat anu dibagikeun sacara internal. Salian masalah hukum, nyoko kaméra awak bakal ngalambangkeun investasi waktos sareng sumber penting dina unit anu prihatin.

Tangtanganna nyaéta pikeun ngumpulkeun pernyataan saksi sareng korban. Kami parantos mendakan yén jalma anu énggal-énggal janten kasaksian sabab terang aranjeunna videotaped. Sababaraha jalma kuat hoyong nampik kacatet. Batur nyobian ngabahekeun kaméra. Kaméra kudu diaktipkeun sacara manual ku tangtangan éta sorangan. Kanggo… perwira anu henteu pernah ngalaman aranjeunna, aranjeunna kedah diajar kumaha aranjeunna damel sareng émut kumaha ngalakukeun éta dina kaayaan stres tinggi. Panaliti nunjukkeun yén patugas peryogi langkung atanapi kirang satengah taun kanggo kalakuan ngarobih kaméra janten alami.


3113 Jumlah Tampilan 5 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal