BWC058-4G - Kaméra Warga Badag OMG Mini sareng Pangenal Beungeut (WIFI / GPS / 3G / 4G)

BWC058-4G - Kaméra Warga Badag OMG Mini sareng Pangakuan Muka 4G

★ Ambarella S5L Chipset
★ Sensor: OS05A10, HDR dirojong
★ Ningali Anu Lebar Ningali: 130 darajat
H.265Encoding video /H.264 - 20-25 jam kanggo 32GB
★ prosés CMOS low-kakuatan 14-nm
★ Dukungan 32-256GB Mémori-Bina.
★ Rojongan 2.4G /5.8G (Goréng) Wifi / 4G / GPS (meunang milih)
★ Rojongan Pangakuan raray (Goréng)

ProFitur saluran

  • Daya low, umur batre panjang

  1. Rekam pidéo 1080P HD kirang langkung watt 0.8, nyaéta satengah tina konsumsi kakuatan tina solusi Ambarella A7, sareng 1 / 4 tina solusi MTK.
  2. Batré 4200mAh tiasa ngarékam dugi ka jam 14 sareng h.265 1080p hungkul.
  3. Téknologi ngecas PWM tiasa nyayogikeun 2 Amp gancang ngecas sareng nyingkahan overheat anu manjangkeun umur batre sacara signifikan.
  • Tingkat saeutik-saeutik, luhurna harti.

  1. Kaméra awak urang anu gerak 3D katembongkeun ngurangan réduksi bising (MCTF) sareng H.265 (HEVC) encoding video tiasa masihan 50% off bitrate ka pesaing anu nganggo H.264 (AVC) wungkul. Sareng téknologi Smart HEVC tiasa ngahontal bitrate pohara luhur nepi 80% off sareng adegan statis anu relatif. 32GB tiasa ngahemat dugi ka 25 Jam rilis video.
  2. 1080P (1440P Max) video langsung jauh jauh tina video langsung tiasa seueur langkung rinci ti video 720p.
  • Nyambungkeun rusuh, gancang ngecas

  1. Kalér dina 6s.
  2. Jam 3.5 gancang ngeusi batré kalayan ngeusi batré (batré 4200mAh, adaptor daya 2A);
  • Pangalaman Pamaké Leuwih hadé

  1. Ukuran leutik (83.2 * 54.8 * 29.8mm), beurat beurat (145g).
  2. IP68 tingkat tahan;
  3. Spéker tahan cai anu mumpuni nyadiakeun kualitas sora anu saengus saheulaan rada tibatan cai.
  4. Effectfék anu katingal wengi langkung hadé katingal ku ngabersihan kaca pikeun ngahindarkeun pangaruh lampu kilat;
  5. Resolusi pidéo anu luhur nepi ka 1440P (2560 × 1440) kalayan bitrate nu sayogi;
  6. Logo ngaropéa tiasa diduruk kana vidéo rékaman;
  7. Fungsi Dewarp ngabenerkeun panyisturan gambar na;
  8. Suhu anu dianggo pisan tina -30 kana 60 derajat Celsius;
  9. Waktos 8 ngarekam waktu tiasa didamel -30 derajat Celsius kalayan batré normal.
  • AI (Goréng)

  1. Prosesor ARM Cortex A4 core ARN 53 ngabantu ngalaksanakeun fungsi AI, contona, pangakuan raray. Canta tiasa ngadukung pembelajaran jero, pangakuan gancang sareng anu langkung akurat, sareng jumlah raray tiasa dugi ka 10,000 sareng databés raray lokal.
  2. Bisa kooperasi sareng server cloud pikeun pangakuan raray sareng perbandingan (dina kaayaan pangkembang).

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset

Ambarella S5L IP Kamera SoC Singkat Produk

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset - Spésifikasi Umum

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak komprési tinggi - Rakaman H1512 High High Definition v2

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - P68 Waterproof Rating

WiFi Mini, GPS, 3G, 4G Awak Awak Awak - 12

BWC058 - Kaméra Worn Baduy Komprési Luhur - Visi Peuting

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - H264-vs H265 Gambar

4G Video Live streaming

Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Live Stream nganggo 4G v2

Ngawaskeun Audio Live Jauh

Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Ngawaskeun Audio Live Jauh

Tombol darurat SOS Panic waspada ka Balik Kantor

WiFi Mini, GPS, 3G, 4G Awak Awak Awak - 18

Live Nyukcruk Liwat GPS Ngawangun-GPS

BWC058-4G - Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Nyukcruk Langsung Liwat GPS Wangun

Pangenal Rapat - Calon Dipilih

BWC058-4G - Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Pangenal Muka

BWC058 - Kaméra Awak Baduy Komprési Luhur

spésifikasi

OS Chipset utama Ambarella S5L
OS Vérsi Linux 4.9.110
booting waktos <6 s
basa Inggris / Cina
interface Panganteur operasi grafis
video video Input OS05A10
video Kaluaran 2 inci Full HD layar LCD
resolusi rekaman 2560×1440,1920×1080, 1280×720
pigura Rate 1440p30,1080p60,1080p30,720p60,720p30
modeu catetan Video sareng Audio sinkronisasi Audio 2 Aliran Video Bebas kanggo Rekam Lokal sareng Téangan Jauh
komprési H.264 (MP / HP Tingkat 5.1) / H.265 (MP Level 5.0) (Goréng)
audio input audio Input 1x MIC, input audio intercom luar luar
Panganteur audio éksternal Jack 2.5mm pikeun headphone, mikropon sareng PTT
komprési Format PCM (AAC opsional)
catetan audio Ngarékam ngarékam audio wungkul, salasahiji konci konci antara modeu rekaman Audio sareng Video
prosés video resolusi video Live 1920×1080/1280×720/640×360
potret Resolusi pangrojong 1920 × 1080 ~ 8640 × 4752
snap Panyabutan seuri nalika ngarékam (resolusi poto nu sami sareng perekam video)
panyimpenan panyimpenan Panyungsi 32GB (sayogi kanggo 64 ~ 256GB)
sumber lampu IR Euweuh 10 Meters di 0 lux jeung gambar bentuk anu katempo
lampu flash ngabantu pikeun nempon dina peuting
laser konci tengah gambar atawa nunjukkeun
Dua cara Intercom Kacapi Suling Rojongan pikeun cluster intercom antara alat-alat terminal (ngan pikeun alat 4G / 3G)
Interkom kalawan platform Rojongan telepon di antara kamar jeung antara server jeung alat terminal (ngan ka alat 4G / 3G)
lensa HOV moal kurang ti 120 °
alarem SOS Teki tombol SOS bade dibantah dina platform (ukur kanggo perangkat 4G / 3G)
COM port USB 1x USB, pikeun ngeusi batre, komunikasi sareng PC, nyambungkeun kamera HD diluar
Network Protocol TCP / IP, RTSP, RTMP, GB / 28181 (ukur dina perangkat 4G / 3G)
3G / 4G diwangun dina 3G / 4G modul (FDD-LTE / WCDMA / GPRS) (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
WIFI Atéwara, rojongan WIFI klien jeung modeu AP
Bluetooth Ngayungan Sakral Jiwa
GPS GPS GPS / GLONASS (meunang milih), Lokasi sareng kecepatan tiasa dianggo dina catetan lokal sareng pandangan jauh, kualitas sinyal anu saé sareng ngamimitian tiis <25 detik
firmware pangakuan raray Pangalaman raray diajar anu diajar, blacklist lokal badag atanapi pangakuan awan (Goréng)
OSD kaduruk Dina Kaduruk dina tanggal, waktos, ID alat, perwira ID, lokasi, kagancangan
nimpa Bisa ngamungsuhkan atawa nganonaktipkeun
playback Ngarojong playback lokal di video, milarian file video dumasar waktos, alarm, jsb.
Fungsi gambar jauh Ngarojong playback online sareng ngundeur jarak jauh (ngan pikeun alat 4G / 3G)
Kacapi Suling Ngarojong nyayogikeun sauran, Salem cluster (mung kanggo alat 4G / 3G)
Kecepatan pangaruh Rojongan ti 1 ka 128
Pra / pos-ngarekam Pamaké 20 pangtaunana ngahirupkeun rakaman réncang
Dewarp Ngarojong dewarp sateuacan panyandi (> gelar 120), ngadukung maksimal zum digital 8X
modeu aman Diawatesan ngan ukur rekaman video, audio, foto atanapi operasi dasar anu sanés
catetan enkripsi Rojongan Rékam énkripsi, pidip énkripsi ngan bisa diputer dina pamuter husus
log Ngonkripsi operasi konci, netepkeun parobahan, kajadian, alarm sareng inpo sejenna
software hPlayer Puterkeun payil video dina PC sareng nganalisis informasi data dina koropakna.
CMSV6 Panempoan live live / posisi dina posisi ayeuna / muterkeun lagu / telepon di antara / ngawaskeun / pangiriman paréntah jauh, jeung sajabana (ngan pikeun alat 4G / 3G)
pamutahiran firmware mulasara Firmware tiasa ngamutahirkeun sanajan USB atanapi Internet (pikeun alat 4G / 3G wungkul)
kaayaan gawe suhu -30-60 ℃
kandungan cai 40% ~ 80%
nu lain Ngejangan kapal Ngecas gancang @ 2A, transmisi data USB, Splicable
waktu nyingkronkeun tanggal sareng waktos sareng GPS, internet, PC
bit stream Dual 2 Pidéo Pidéo Video pikeun Rékam Lokal sareng Témbongkeun Jauh
standar Malikeun deui setelan pabrik kama
indikator Ngecas, Ngamal, Rekaman Pidéo, Snap, Surat audio
kapasitas batre 3500mah / 4200mAh (meunang milih) pikeun 1080p30 kontinyu kacatet dugi ka 12h, pikeun pandangan jauh 4G dugi ka 6-7h, Pinuh dieusi dina 3.5h;
Batré bantu teu sahiji bae
waterproof IP68
ukuran 83.2 * 54.8 * 29.8mm
beurat kira-kira 145g (tanpa klip)


3894 Jumlah Tampilan 38 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal