BWC058-4G - Kaméra Warga Badag OMG Mini sareng Pangakuan Wajah (WIFI / GPS / 4G)

BWC058-4G - Kaméra Warga Badag OMG Mini sareng Pangakuan Muka 4G

★ Ambarella S5L Chipset
★ Sensor: OS05A10, HDR dirojong
★ Ningali Anu Lebar Ningali: 130 darajat
★ H.264 video encoding 14 Hrs pikeun 32GB / H.265 (Goréng) - 20 WIB pikeun 32GB
★ prosés CMOS low-kakuatan 14-nm
★ Dukung Mémori Ngawangun 32-256 GB (Standar 32GB).
★ Rojongan 2.4G /5.8G (Pilihan) Wifi / 4G / GPS (Pilihan)
★ Rojongan Pangenal Rupa (Opsional)
★ Batré: Bangun-3500Mah, tiasa ngarekam dugi ka 12 jam (ningkatkeun 4200Mah tiasa ngarekam nepi ka 14-15 jam Opsional)

ProFitur saluran

  • Daya low, umur batre panjang

  1. Rekam pidéo 1080P HD kirang langkung watt 0.8, nyaéta satengah tina konsumsi kakuatan tina solusi Ambarella A7, sareng 1 / 4 tina solusi MTK.
  2. Batré 4200mAh tiasa ngarékam dugi ka jam 14 sareng h.265 1080p hungkul.
  3. Téknologi ngecas PWM tiasa nyayogikeun 2 Amp gancang ngecas sareng nyingkahan overheat anu manjangkeun umur batre sacara signifikan.
  • Tingkat saeutik-saeutik, luhurna harti.

  1. Kaméra awak urang anu gerak 3D katembongkeun ngurangan réduksi bising (MCTF) sareng H.265 (HEVC) encoding video tiasa masihan 50% off bitrate ka pesaing anu nganggo H.264 (AVC) wungkul. Sareng téknologi Smart HEVC tiasa ngahontal bitrate pohara luhur nepi 80% off sareng adegan statis anu relatif. 32GB tiasa ngahemat dugi ka 25 Jam rilis video.
  2. 1080P (1440P Max) video langsung jauh jauh tina video langsung tiasa seueur langkung rinci ti video 720p.
  • Nyambungkeun rusuh, gancang ngecas

  1. Kalér dina 6s.
  2. Jam 3.5 gancang ngeusi batré kalayan ngeusi batré (batré 4200mAh, adaptor daya 2A);
  • Pangalaman Pamaké Leuwih hadé

  1. Ukuran leutik (83.2 * 54.8 * 29.8mm), beurat beurat (145g).
  2. IP68 tingkat tahan;
  3. Spéker tahan cai anu mumpuni nyadiakeun kualitas sora anu saengus saheulaan rada tibatan cai.
  4. Effectfék anu katingal wengi langkung hadé katingal ku ngabersihan kaca pikeun ngahindarkeun pangaruh lampu kilat;
  5. Resolusi pidéo anu luhur nepi ka 1440P (2560 × 1440) kalayan bitrate nu sayogi;
  6. Logo ngaropéa tiasa diduruk kana vidéo rékaman;
  7. Fungsi Dewarp ngabenerkeun panyisturan gambar na;
  8. Suhu anu dianggo pisan tina -30 kana 60 derajat Celsius;
  9. Waktos 8 ngarekam waktu tiasa didamel -30 derajat Celsius kalayan batré normal.
  • AI (Goréng)

  1. Prosesor ARM Cortex A4 core ARN 53 ngabantu ngalaksanakeun fungsi AI, contona, pangakuan raray. Canta tiasa ngadukung pembelajaran jero, pangakuan gancang sareng anu langkung akurat, sareng jumlah raray tiasa dugi ka 10,000 sareng databés raray lokal.
  2. Bisa kooperasi sareng server cloud pikeun pangakuan raray sareng perbandingan (dina kaayaan pangkembang).

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset

Ambarella S5L IP Kamera SoC Singkat Produk

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset - Spésifikasi Umum

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak komprési tinggi - Rakaman H1512 High High Definition v2

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - P68 Waterproof Rating

WiFi Mini, GPS, 3G, 4G Awak Awak Awak - 12

BWC058 - Kaméra Worn Baduy Komprési Luhur - Visi Peuting

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - H264-vs H265 Gambar

4G Video Live streaming

Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Live Stream nganggo 4G v2

Ngawaskeun Audio Live Jauh

Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Ngawaskeun Audio Live Jauh

Tombol darurat SOS Panic waspada ka Balik Kantor

WiFi Mini, GPS, 3G, 4G Awak Awak Awak - 18

Live Nyukcruk Liwat GPS Ngawangun-GPS

BWC058-4G - Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Nyukcruk Langsung Liwat GPS Wangun

Pangenal Rapat - Calon Dipilih

BWC058-4G - Mini WIFI, GPS, 3G, Kaméra Worn Awak 4G - Pangenal Muka

BWC058 - Kaméra Awak Baduy Komprési Luhur

spésifikasi

OS

Chipset Utama: Ambarella S5L
OS: Linux versi 4.9.110
Waktu ngacoto: <6 s
Basa: Inggris / Cina
Panganteur: Antarbeungeut operasi grafis

video

Input Video: OS05A10
Kaluaran Video: 2 inci layar LCD HD lengkep
Résolusi rékaman: 2560 × 1440,1920 × 1080, 1280 × 720
Frame Rate: 1440p30,1080p60,1080p30,720p60,720p30
Modeu catetan: sinkronisasi Pidio sareng Audio 2 Aliran Video Bebas kanggo Rékam Lokal sareng Jauh Jauh
Komprési: H.264 (MP / HP Level 5.1) / H.265 (MP Level 5.0) (Opsional)

audio

Input audio: 1x input MIC, input audio intercom éksternal opsional
Antarbeungeut audio éksternal: jack 2.5mm pikeun headphone, mikropon sareng PTT
Kompresi: format PCM (meunang AAC)
Catetan audio: Dukungan audio ngan ukur ngarékam, hiji saklar konci antara modeu rékaman sareng Audio

prosés video

Live video resolution:1920×1080/1280×720/640×360
Gambar: Resolusi dukun 1920 × 1080 ~ 8640 × 4752
Snap: Support snapping salami ngarékam resolution résolusi poto sami sareng ngarékam video)

panyimpenan

Panyimpen: Panyungsi 32 64GB (sayogi 256 ~ XNUMXGB)

sumber lampu

IR: Nepi ka 10 Méter dina 0 lux sareng gambar bentukna Katémbong
Lampu kilat: bantosan kanggo wengi
Laser: konci gambar pusat atanapi nunjukkeun

Dua cara Intercom

Klién kluster: Taruhan pikeun kluster antara hiji alat terminal (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
Intercom sareng platform: Rojong antara antawis server sareng alat terminal (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)

lensa

HOV: teu kurang ti 120 °

alarem

SOS: Pencét konci SOS bakal dikenal dina platform (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)

COM port

USB: 1x USB , pikeun ngeusian, komunikasi sareng PC, sambungkeun kaméra HD éksternal

Network

Protokol: TCP / IP, RTSP, RTMP, GB / 28181 (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
3G / 4G: diwangun dina modul 3G / 4G (FDD-LTE / WCDMA / GPRS) (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
WI-FI: Opsional , ngadukung Wifi Client sareng mode AP
Bluetooth: Rojongan BlueTooth

GPS

GPS: GPS / GLONASS (opsional) , lokasi sareng kecepatan tiasa dianggo dina catetan lokal sareng pandangan jauh, kualitas sinyal alus sareng awal tiis <25 detik

firmware

Pangenalan raray: Pangenal pameunteuna jero, blacklist lokal ageung atanapi pangakuan awan (Opsional)
OSD Burn In: Burn dina tanggal, waktos, ID alat, petugas ID, lokasi, laju
Overwrite: Bisa diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun
Putereun: Rojongan balik maén video lokal, milari file video waktos, alarem, sareng anu sanésna.
Fungsi gambar jauh: Rojongan balik maén online sareng unduh jarak jauh (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
Cluster intercom: Rojongan telepon dipasangkeun, Telepon Cluster (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
Kecepatan Playback: Rojongan ti 1 ka 128
Pra / post-recording: Maksimum 20an pre-recording sareng post-recording
Dewarp: Ngarojong dewarp sateuacan encoding (> 120 derajat), ngadukung maksimal zum digital 8X
Modeu aman: Terbatas pikeun ngan ukur pidio sareng audio audio, poto atanapi operasi dasar sanésna
Enkripsi Rékam: Enkripsi Rékam Rekam, video énkripsi tiasa dicoo dina pamuter khusus
Log: Rekam operasi konci, setélan parobahan, acara, alarm sareng inpormasi anu sanés

software

hPlayer: Puter deui file video dina PC sareng nganalisa inpormasi dina file.
CMSV6: Pintonan langsung jauh / posisi nyata-waktos / playback lagu / intercom / monitoring / pangiriman paréntah jauh, sareng sajabana (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)

pamutahiran

Perangkat kukuh ngajaga: firmware tiasa ningkatkeun upami USB atanapi Internét (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)

kaayaan gawe

Suhu: -30-60 ℃
Kalembaban: 40% ~ 80%

nu lain

Bayaran muatan: Ngecas gancang @ 2A, transmisi data USB, Splicable
Waktos: nyinkronkeun tanggal sareng waktos nganggo GPS, internet, PC
Aliran dua kali: 2 Video Pidéo Bebas kanggo Rékam Lokal sareng Catetan Jauh
Leungeunna: Malikkeun sareng setting standar pabrik
Indikator: Ngecas, Ibar, Rekam Video, Snap, catetan Audio
Kapasitas batré: 3500mah / 4200mAh (opsional) pikeun 1080p30 kontén kontinyu dugi ka 12h, pikeun tampilan jauh 4G dugi ka 6-7h, Pinuh dieusi dina 3.5h;
Aki bantu: Henteu
Waterproof: IP68
Ukuran: 83.2 * 54.8 * 29.8mm
Beurat: sakitar 145g (tanpa klip)

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal